مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط ali126 » شنبه سپتامبر 24, 2011 11:35 am
اگه خدا بخواد می بریم

-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط onlyrasht » شنبه سپتامبر 24, 2011 2:01 pm
داماش - راه آهن - ورزشگاه عضدي رشت - ساعت 17:30
هدايت ممبيني- بهرام نقوي- مهدي عاليقدر- رسول رهبرفام- ناظر: علي خسروي
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط pezhman-paskiyabi » شنبه سپتامبر 24, 2011 2:08 pm
ابرار دمتان گرم نیم ساعت قبل از بازی ده کم کم ورزشگاه میان بسید همه باید تیمه حمایت بکنیم فقط فقط 3امتیاز فاگیریم
-

pezhman-paskiyabi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am
توسط ali126 » شنبه سپتامبر 24, 2011 2:27 pm
باشه ابرار تی دم گرم
-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط meraj130 » شنبه سپتامبر 24, 2011 4:18 pm
مهاجم داماش گیلان گفت : امیدوارم در بازی با راه آهن هواداران داماش را خوشحال کنم. به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ، افشين چاووشي مهاجم گلزن داماش وعده داد تا اولين گلش را در عضدی رشت در برابر راه آهن به ثمر رساند .
وي افزود:مدتها بود كه بازيكنان داماش را اينقدر با روحيه نديده بودم واين روزها بچه ها مصمم هستند تا به ناكامي ها پايان دهند واز حيثيت فوتبال خود دفاع كنند و در اين راه از هيچ كوششي فروگذار نمي كنيم .
چاووشي افزود:بايد پذيرفت هيچ كس به فوتبال زيبا امتياز نمي دهد پس بايد در فكر فوتبال هجومي همراه با پيروزي باشيم تا به مكان هاي بالاي جدول صعود كنيم و در اين راه به حمايت هواداران نياز داریم وا ميدواریم آنان با حضور در استاديوم عضدی رشت وتشويق داماش گیلان موجبات دلگرمي ما را فراهم آورند وما نيز قول مي دهيم كه طلسم ناكامي ها را بشكنيم وبا نتيجه خوبي به پيروزي برسيم .
چاووشي در پايان گفت: داماش باگلزني من بر راه آهن پيروز ميشود و سريال ناكامي هاي مردان شهر باران از اين هفته به پايان مي رسد و همگان به مانند سابق داماش راتحسين خواهند كرد .
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط meraj130 » شنبه سپتامبر 24, 2011 4:19 pm
هافبک تکنیکی داماش گیلان گفت : امیدوارم اولین 3 امتیاز خانگی را در بازی با راه آهن به دست آوریم. به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ، ميلاد زنيدپور هافبك تكنيكي داماش در مورد وضعيت تيمش گفت : تمرينات بسيار خوبي را پشت سرگذاشتيم ودر اوج امادگي بدني وروحي قرارداريم ومطمئنا بر راه آهن پيروز مي شويم
وي افزود :داماش را هيچگاه با استيل اذين مقايسه نكنيد چرا كه پشت داماش مديري فوتبالي وهزاران هوادار سينه چاك قرار دارند كه درهمه حال ياروياور تيم شهرشان هستند .
زنيدپور در مورد دعوت به تيم ملي گفت:از اينكه مورد تاييد آقاي كروش هستم خوشحالم اما من هنوز نيمي ازتواناييهاي خود را در داماش ارايه نداده ام واميدوارم در ديدارهاي اتي براي تيمم مثمر ثمر باشم و با کمک دیگر بازیکنان بتوانيم داماش را به جايگاه اصلي اش برسانيم . وي درمورد تقابل با تيم دايي گفت: من بخش زيادي از فوتبالم را مديون دايي هستم ويقينا بهترين بازي عمرم را در برابر تيم دايي انجام خواهم داد تا شاهد اولين پيروزي داماش در رشت باشيم .
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط damash_city » شنبه سپتامبر 24, 2011 5:29 pm
[b:e5b8ad7c8b]قاسمپور: سعی میکنیم با بهره گیری از امتیاز میزبانی در این بازی دست پر از زمین خارج شویم.
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان تاکید کرد، تیمش در هفته هشتم لیگ برتر دیداری سخت و دشوار مقابل راهآهن پیش رو خواهد داشت.
ابراهیم قاسمپور ضمن بیان این مطلب افزود: کمتر از یک هفته است که هدایت تیم داماش را برعهده گرفتهام. با این شرایط فقط چهار روز فرصت داشتم تا تیم را برای دیدار سخت و دشوار با راهآهن شهرری آماده کنم.
وی در خصوص شرایط تیم راهآهن گفت: راهآهن تیم خوب و جوانی است که از بازیکنانی توانمند و البته یک کادر فنی قوی بهره میبرد. بازی با راهآهن بدون شک سخت و دشوار است که ما سعی میکنیم با بهره گیری از امتیاز میزبانی در این بازی دست پر از زمین خارج شویم.
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان افزود: متاثر از نتایجی که در هفتههای گذشته کسب شده است، بازیکنان شرایط روحی و روانی چندان مساعدی ندارند اما از انگیزه کافی برای تغییر شرایط برخوردارند که همین مسئله ما را به آینده تیم امیدوار میکند.
قاسمپور با اشاره به برنامه دیدارهای لیگ برتر افزود: بعد از دو دیداری که مقابل راهآهن و شاهین پیش رو داریم، مسابقات لیگ برتر به مدت 12 روز تعطیل میشود. اگر در حال حاضر این تعطیلی پیش روی ما بود، شرایط خیلی بهتر میشد، چرا که می توانستیم نقطه نظرات تاکتیکی و فنی را در تیم اجرا کنیم.
وی امیدوارانه از آینده تیم داماش گیلان یاد کرد و گفت: امیدواریم با لطف خدای کریم، تلاش و همت بازیکنان، همراهی تماشاگران و کمک رسانه ها تیم به شرایط ایده آل بازگردد.
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان با ابراز امیدواری از اینکه تیمش با بهره گیری از امتیاز میزبانی نتیجه مورد را در دیدار با راهآهن شهرری کسب کند، افزود: تنها مشکل عمده ما در شرایط فعلی افت روحی و روانی بازیکنان است که اگر بتوانیم در دیدارهای پیش رو پیروز شویم، اعتمادبنفس به تیم بازمیگردد و بازیکنان منسجم تر میشوند.
تیم فوتبال داماش گیلان از ساعت 17:30 فردا یکشنبه در چارچوب هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور در ورزشگاه عضدی رشت پذیرای تیم راهآهن خواهد بود.[/b:e5b8ad7c8b]
-

damash_city
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am
توسط havadarehamishegi » شنبه سپتامبر 24, 2011 6:21 pm
سلام من و يكي از بچه ها جمعه رفته بوديم سر تمرين تمريناتشون زمين تا اسمون فرق كرده با همت بچه ها ميبريم
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
-

havadarehamishegi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am
توسط ali126 » شنبه سپتامبر 24, 2011 7:17 pm
من دعا میکنیم ببریم بازی دیدنی باشه

-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط mamalirize » شنبه سپتامبر 24, 2011 10:00 pm
ایشالا با حمایت هوادارها بازی فردا رو می بریم

♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
-

mamalirize
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 24, 2011 10:08 pm
آبرا آبشک ونظیف کار فردا هستند؟
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » شنبه سپتامبر 24, 2011 10:12 pm
امیدوارم فردا با یه بازی خوب وطوفانی اولین برد خانگیو تجربه کنیم.فردا سیستممون3-5-2 دیگه؟
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان