توسط Soheil_Rashti » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 1:36 pm
منم يكي از مخالفين صد در صد اومدن قاسمپور هستم و از چندوقت پيش كه احتمال اومدنش بود گفته بودم كه به درد تيم ما نميخوره. ولي بايد شرايط الانمون رو نگاه كرد.
تو اين شرايط كه ليگ يك هم شروع شده,تمام مربيايي كه مد نظر ما بودن شروع به كار كردن و تقريبا هيچ مربي خوب بيكار نداريم و يا اگه هست,متاسفانه با تفكرات آقاي عابديني كه همه تون هم ميدونيدچيه, نميتونه كار كنه.
من خودم موافق انتخاب افشين ناظمي هستم به دلايل خاصي كه خودتونم ميدونيد. افشين با صميميتي كه توي تيم مياره ميتونه از اين وضع ما رو بيرون بياره.
ولي حتي يه بارم فكر كردين كه شايد اين انتخاب واسه افشين ناظمي زود باشه؟؟؟ شايد خودش آمادگي شو نداشته باشه همون طور كه در مقاطعي از فصل قبل از بودن روي نيمكت سرمربيگري امتناع ميكرد. من كه دقيقا اطلاع ندارم ولي شايد خود افشين نميخواد اينقدر زود سرمربي يه تيم ليگ برتري باشه...
به هر حال به نظر من اگه قاسمپور هم علي رغم ميل ما انتخاب شد,راهي بجز حمايت نداريم چون قاسمپور هم تقريبا مثل افشين از اين تيم شناخت داره و جو الان تيمو خوب درك ميكنه.
منم موافقم كه كارنامه ي موفقي نداشته ولي شايد بتونه روحيه ي از دست رفته ي تيمو به بازيكنا برگردونه. فوتبال ما اكثرا احساسيه. اگه قاسمپور بتونه جو تيمو به خوبي اداره كنه و بازيكنا مثل قبل انگيزه داشته باشن ايشالله ميتونيم اين تيمو تو رده هاي بالاتر ببينيم چون اين تيم پتانسيل شو داره.
حالا بايد ببينيم بالاخره چي ميشه...
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.