مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط meelad » شنبه سپتامبر 10, 2011 5:13 pm
خــب به نظرت چجوری باید اعتراض کرد ؟ مثلا شعار بــدیم
" جــناب آقای دینورزاده لطـــفا استعفــاء .. استعـــفــاء "
اصلا ذات فوتبال همینه دیگه همه جای دنیا هم تقریبا همینطوره ..مربی نتیجه نگــیره باید انتظار برخورد تماشاگرا رو داشته باشه به هر حال در مقابل اون پــولی که میگیره مسئول هست یا نــه؟ فــوتبال الان فقط یه ورزش صرف نیست .. خیلی وقتها میتونه باعث افتخار و ایجاد اعتماد به نفس بین مردم یه منطقه بشه همونجوری که بعد از برد تراکتور سازی دیدی که کل شهر برای جشن و پایکوبی اومدن تو خیابونها.. همونطور که باختها و شکستها باعث سرخوردگی و افسردگی مردم اون منطقه و هوادارهـای اون تیم میشه.
مثل اتفاقی که بعد از بحرانهایی که برای تیم پــگاه پیش اومد و باعث شده بود تا یه مدت مردم حال و حوصله نداشته باشن و یه جورایی فوتبالزده شده بودن.. پس مربی تیم حالا هرکی میخواد باشه باید جوابگو باشه. .من نمیگم که باید فحش داد فکر نمیکنم اون آدم لات هم تا جایی که مجبور نباشه دوست داشته باشه فحش ناموسی به کسی بده..
اما اینم میدونم نمیشه هم از هوادارها انتظار داشت که اعتراض نکنن وقتی میبینن تیمی رو که دوست دارن با این پتانسیل بالا به این روز افتــاده.
-

meelad
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » شنبه سپتامبر 10, 2011 5:56 pm
[quote:2769ccf46f="meelad"]خــب به نظرت چجوری باید اعتراض کرد ؟ مثلا شعار بــدیم
" جــناب آقای دینورزاده لطـــفا استعفــاء .. استعـــفــاء "
اصلا ذات فوتبال همینه دیگه همه جای دنیا هم تقریبا همینطوره ..مربی نتیجه نگــیره باید انتظار برخورد تماشاگرا رو داشته باشه به هر حال در مقابل اون پــولی که میگیره مسئول هست یا نــه؟ فــوتبال الان فقط یه ورزش صرف نیست .. خیلی وقتها میتونه باعث افتخار و ایجاد اعتماد به نفس بین مردم یه منطقه بشه همونجوری که بعد از برد تراکتور سازی دیدی که کل شهر برای جشن و پایکوبی اومدن تو خیابونها.. همونطور که باختها و شکستها باعث سرخوردگی و افسردگی مردم اون منطقه و هوادارهـای اون تیم میشه.
مثل اتفاقی که بعد از بحرانهایی که برای تیم پــگاه پیش اومد و باعث شده بود تا یه مدت مردم حال و حوصله نداشته باشن و یه جورایی فوتبالزده شده بودن.. پس مربی تیم حالا هرکی میخواد باشه باید جوابگو باشه. .من نمیگم که باید فحش داد فکر نمیکنم اون آدم لات هم تا جایی که مجبور نباشه دوست داشته باشه فحش ناموسی به کسی بده..
اما اینم میدونم نمیشه هم از هوادارها انتظار داشت که اعتراض نکنن وقتی میبینن تیمی رو که دوست دارن با این پتانسیل بالا به این روز افتــاده.[/quote:2769ccf46f]
نه عزیز دل برادر،ماشاءالله ما ایرانیا یا از این طرف بوم میوفتیم یا اون طرف!من نگفتم بگیم جناب حاج آقا ....... لطقفا" تشریف ببرید.تو کامنت قبلی هم گفتم حق ما اعتراض به نتیجه نگرفتن و خوب بازی نکردن و بازیکن و مربی و مدیر و لیدر ...... هست.اما چند لحظه تماشاگرا گفتن حیا کن و رها کن ...... که به نظرم شعار خوبی بود و هم حرمتها حفظ میشد و هم نشانگر نارضایتی بود.اما اینکه شما میگی همه جای دنیا تقریبا" اینطور.منظور شما فوتبال خرفه ای دنیا یا مثلا" لیگهای اندونزی و مالدیو و گوام و موریتانی و ....... چون تو اروپا من به خاطر ندارم.ضمنا" شما گفتین اون آدم تا جایی که مجبور نباش،فحش نمیده!اجبار؟؟؟پس یکی که اجبار داره بره آدم بکشه ایراد نداره؟
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط meelad » شنبه سپتامبر 10, 2011 6:29 pm
تو اروپــا هم در صورت نتیجه نگرفتن اعتراض میکنن اینجوری هم نیست که فکر کنین در کشورهای اروپــایی همه خیلی اتــو کشیده میشینن و فوتبال میبینن..حالا هر جایی به یه روشی .. بحث هولیگانیسم و اتفاقات ورزشگاه هیلزبورو تو قلب همین اروپــا اتفاق افتاد اصلا تو ذات و طبیعت فوتبال این خشونت وجود داره .. در ضمن مگه ما فوتبال حرفه ای مثل اروپا داریم که شما انتظار دارین عین اونا تو ورزشگاه رفتار بشه.. اینجا تماشاگر از لحظه اول که تو ورزشگاهست به هر دلیلی تو فشار و استرس هست ..
منظورم هم از اجــبار تو فحاشی این نبود که کسی یا شخصی مجبورشون کنه که فحش بدن ..منظورم شرایطی هست که به وجود میاد و باعث نارضایتی هوادار میشه که تنها راه تخلیه اش همینجور اعتراض هــاست..
-

meelad
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » شنبه سپتامبر 10, 2011 7:05 pm
[quote:a2de96c546="meelad"]تو اروپــا هم در صورت نتیجه نگرفتن اعتراض میکنن اینجوری هم نیست که فکر کنین در کشورهای اروپــایی همه خیلی اتــو کشیده میشینن و فوتبال میبینن..حالا هر جایی به یه روشی .. بحث هولیگانیسم و اتفاقات ورزشگاه هیلزبورو تو قلب همین اروپــا اتفاق افتاد اصلا تو ذات و طبیعت فوتبال این خشونت وجود داره .. در ضمن مگه ما فوتبال حرفه ای مثل اروپا داریم که شما انتظار دارین عین اونا تو ورزشگاه رفتار بشه.. اینجا تماشاگر از لحظه اول که تو ورزشگاهست به هر دلیلی تو فشار و استرس هست ..
منظورم هم از اجــبار تو فحاشی این نبود که کسی یا شخصی مجبورشون کنه که فحش بدن ..منظورم شرایطی هست که به وجود میاد و باعث نارضایتی هوادار میشه که تنها راه تخلیه اش همینجور اعتراض هــاست..[/quote:a2de96c546]
با این قسمت صحبتاتون موافقم،اما خب دیگه ما همش میگیم نمیتونیم به اروپا و ...... نقاط بالا برسیم و همش آرزو هست و همش شعار که باید اینطور بود،اونطور بود.ولی پای عمل همش میگیم شرایط ما ....... خب باید از جایی شروع بشه؟به خدا کسایی دور و برم نشسته بودن که تیم تا دقیقه 70 جلو بود و حتی زورشون میومد نگاه بکنن،اما تا گل مساوی رو خورد در زمان شعارهای ضدمربی پایه 100% بودن و نزدیکای آخر بازی رفتن پشت نیمکت و اعتراض کردن،یعنی از خداشون بود تیم نتیجه نگیره!دلیلی که تو بسیاری جهات از جمله ورزش و فوتبال ...... انقدر دچار ضعف شدیم اینه که روحیه ای داریم که اگر بر خلاف نظر ما باشه،کلا" میگیم بیخیال.ضرب المثل در این راستا: (دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بچوشه)بجای اینکه بچسبن به تیم منتظرن تیم کله پا بشه که دینورزاده بره.همین فوتبال اروپا اگه تیم نتیجه نگیره مستقیم سراغ مربی نمیرن،مثلا" تو همین بازی گلی که خوردیم دو دفاع وسط ما مقصر 100% بودن،اما خب !!!!! چون اونا بومین ایرادی نداره.یا مثلا" بازی تراکتور محمدی پدر تیم رو در آورد اما مقصر مربی بود ! بازی استقلال سر پاس اشتباه گل خوردیم و حتی تیر زدیم و ..... باز مقصر مربی بود.در اینکه تو تمام حالات مسئول فنی مربی هست،شکی نیست.ولی فقط میشه گفت موقعیت عالی برای رهایی از بحران بود که از دست ررررررررررررفت. فقط فقط همین
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط only_abarar » شنبه سپتامبر 10, 2011 8:49 pm
[quote:953a606cfa="miladcivil"][quote:953a606cfa="only_abarar"][quote:953a606cfa="miladcivil"][quote:953a606cfa="only_abarar"]مردیکه * عقل خودشو خورده همه میگن داماش پتانسیل اسیایی شدن رو داره این * میگه پتانسیل ما ته جدوله!!!![/quote:953a606cfa]
دوست من،شما که کاربر حرفه ای هستین،این طرز انتقاد اشتباه هست.منم به اشتباه کلید تشکر رو زدم.حق ماها هست از تیم و مربی و بازی و نتیجه نگرفتن و .... انتقاد بکنیم،اما به سبک رشتی و حفظ فرهنگمون!مدیریت سایت همیشه اینطور نظرات رو فیلتر میکرد![/quote:953a606cfa]
بعد از 13/14 سال تک تکه بازیهارو ورزشگاه امدن و با تیم این شهر اون شهر رفتن دیگه نیازی نیست کسی به من بگه چطور اعتراض بکنم چطور نکنم.بعد از گل خیلی ها می خواستن اعتراض کنن ولی من نذاشتم گفتم بزار از وقت باقی مونده استفاده کنیم و اگه قراره اعتراضی بشه 2/3 دقیقه اخر بشه کهبه تیم لطمه نخوره و این مردیکه نیاد نگه که هوادارا باعث عدم نتیجه گیری شدن. و فقط دو سه دقیقه اخر اعتراض کردیم و بدون توهین.پس من کاره خودم رو بلدم.شما ظاهرا نمیدونی وقت اعتراض و تشویق کیه.مطمعن باش اگه شهره دیگه ای بود و مربی که تیمو برده ته جدول دوتا از بهترین و محبوب ترین بازیکنا که بومی هم هستن رو نیمکت مینشوند کل جدو اباد مربی رو میاوردن جلو چشمش همینکه هودارای ما اینکارو نکردن میشه فرهنگ رشت ولی بعضی ها میخوان خودشو رو نمیدونم با این فرهنگ رشن گول بزنن یا پشتش قایم شن.هودارای پیروزی دقیقه چهلو پنجه ب=اولین بازی به مربیشون فحش میدادن بعد این اقا که اصلا معلوم نیست تو عمرش چنتا بازی امده ورزشگاه به من میگه بعد از شش بازی اگه گفتی * باید حرفت فیلتر بشه!!![/quote:953a606cfa]
دوست عزیز از اینکه به یه انسان فحش و بد و بیراه میگی احساس خوبی داری؟بعد یکی هم بهت گوشزد میکنه کارت اشتباس طلبکار میشی؟دستت درد نکنه که یک تنه ورزشگاه رو مجاب کردی فحش ندن و کار درستی هم کردی،ولی متاسفانه ما اعتراضو فحش ناموس و کمر به پایین میدونیم،درسته به خانواده دینورزاده فحش ندادن اما شما به قول خودت طرفدار قدیمی و باتعصب و کاربلد و باتجربه و .... شنیدی که چی میگفتن؟مربی بی ..... نمیخایم و یا مربی ....مشنگ نمیخایم.حالا شما میگی اینا درسته،باشه درسته.دینورزاده بره کی بیاد؟دست نشان؟اکبر اوتی؟کمالوند؟همون گزینه هایی که مطرح شده بود؟تو کدوم بازی دینورزاده بعد نتیجه نگرفتن اومد گفت هواداران تیم ال و بل کردن و انداخت گردن هواداران که این بار دوم باشه؟من مثل شما 13،14 سال استادیوم و استادیومها نرفتم،اما میدونم وقت اعتراض دقیقه 90+..... که بازی تموم شد.یه قسمت حرفت رو متوجه نشدم که گفتی(ولی بعضی ها میخوان خودشو رو نمیدونم با این فرهنگ رشن گول بزنن یا پشتش قایم شن)
در مورد هوادارای پیروزی هم یکم به اندازه سر سوزن فکر کنیم میبینیم از مردم کوفه نامردتر هستن.همینا بدترین فحش به علی دایی دادن،دایی که ننگ بارترین رکوردها رو برای پرسپولیس رقم زد،آخر میان بعد تعویضش تشویقش میکنن.همین پرسپولیسیها استیلی رو بی غیرت کردن،بعد سر بازی نفت تا تیم برد یه دفعه شد گواردیولا و باغیرت و ........ منظور شما هوادار قدیمی که سالهاست داری طرفداری میکنی اینه که ماهم حزب باد باشیم؟اگه فردا نتیجه گرفت بگیم دینورزاده کاپلو،امروز که نتیجه نگرفت بگیم مربی بی غیرت و بی.......؟در پایان هم بگم ادعا تنها چیزیه که آدم رو زمین میزنه و باعث ناکامی میشه(.همین خود شما که یه انتقاد ساده بهت بر مبخوره و آتیشی میشی،از مربی انتقاد میکنی که حرف تماشاگر رو گوش نمیده و ....... خب اون هم میگه من مربی هستم و فلان قدر کار کردم و ........ از این حرفا.حالا شما 1000 بازی رفتی ورزشگاه ما یه دونه هم نرفتیم،فوتبال رو هم ندیدیم و بلد هم نیستیم لغت فوتبال با کدوم ( ت ط )هست![/quote:953a606cfa]
اینکه من بخوام واسه کارم به تو جواب پس بدم.فقط در همین حد میتونم بگم که از خیلی چیزها اطلاع نداری و خیلی چیزاها که گفته شده رو نمی دونی پس دیگه واسه من این همه جمله سوالی ننویس در حالی که کاملا مشخصه جواب درست خیلی از این سوالات رو نداری
-

only_abarar
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
توسط miladcivil » شنبه سپتامبر 10, 2011 9:36 pm
دوست عزیز ما هممون اختیار کارمون دست خودمنو هست و بعد مرگ هرکدوممون رو تو قبر خودمون قرار میدن.دلیلی نداره ما به همدیگه جواب پس بدیم،در مورد حرفت هم باید بگم اینا همه دلیلی بر اشتباه تو بود،خواه پند گیر خواه نه!از کامنت قبلی من یک چیز واضح بود و اون هم طرز خطاب کردن به مربی.حالا تو به قول خودت 13،14 ساله تو زمینی و از همه چیز خبر داری،اما من چیزی رو که میگم دیده چشمام هست.اون سئوالاتی رو هم پرسیدم برای مجاب کردن تو بخاطر لفظ توهین آمیزت.هر کدوم از سئوالات رو هم اگه خواستی در حد یه طرفدار داماش که بازیهای رشت رو میره و اخبار رو پیگیری میکنه و دوست داره تیم موفق بشه جواب میدم،البته جوابم به درستی شما که انقدر وارد به تمما مسائل هستی نیست.
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط arvand » شنبه سپتامبر 10, 2011 9:43 pm
اقایه سیویل خیلی رو مغز راه میری
-
arvand
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am
-
توسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 10, 2011 9:50 pm
لطفا ادامه ندید.. نمیدونم چه علاقه ایه سر هر اختلاف نظری یه درگیری باشه..!
نمیدونم شماها اگر جای خود من بودید و بهتون انتقاد می شد یا اینکه اینقدر حرفا رو میدید که دلتون میخواست پاسخ بدید چیکار میکردید!!!؟
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط only_abarar » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:49 pm
اخه بره من الان یه نگاه به پستای دیگه کردم دیدم این اقا هرکی هر حرفی زده پشت سرش یه چیز گفته و انتقاد کرده.ظاهرا خیلی ادعای پیله تری داره.ننه اما خودمان هزار نفریره پیله تری کونیم.
تو کامنت قبلیم هم گفتم تو از خیلی چیزها خبر نداری و جوری حرف میزنی که انگار همه چیزو میدونی.
باشه بره من ده ادامه ندم.ا مهرداد عقابه منستن ایسا فقط مره وکفه.هسه حرف زنم گه ننم فرهنگه اوجور بوکودیو ننم افشا بوکودی بعضی چیزانه که نباید بوگوفتیو.باشه مهرداد تی خاطر واستی ده من جواب ندم
-

only_abarar
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
توسط MEHRDAD » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:54 pm
هسا ده امن ببستیم عقاب
خب هر کس نظری داره منظور من اینه...!
ممنون از اینکه ادامه نمیدی

-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط only_abarar » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:58 pm
نوکرم اورند جان
مهرداد عقاب خوبه که بره کلی اباهت داره

-

only_abarar
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
توسط arvand » شنبه سپتامبر 10, 2011 10:59 pm
مهردادا گی عقاب منم کی اورند دوخانی

من اروندم

-
arvand
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am
-
توسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 11, 2011 6:41 am
[quote:ec74a5cb03="only_abarar"]ساعت سهو نیمه ده بره مره خواب بیگیفته اروند

[/quote:ec74a5cb03]
خودتا اماده بوکون باید بیشیم ایتا قلیان بزنیم.
من ده آماندرم رشت

"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
-

MAZIYAR
- مدیر انجمن

-
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان