توسط Soheil_Rashti » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 4:30 pm
اول از هواداران بگم كه تا اونجايي كه من ديدم حدود 100 نفر اومده بودن.
داماش تو نيمه ي اول با تركيب : محمدي-رحيمي-مختاري-نظيفكار-حسيني- مگنو- حاجتي-سرلك-عسگري- چاووشي و غلامي بازي رو شروع كرد كه بغير از آبشك كه نبود به نظر تركيب خوبي مي رسيد.
داماش 10 دقيقه ي اول بازي رو توفاني شروع كرد و چند تا موقعيت بسيار خطرناك روي دروازه ي چوكا تالش ايجاد كرد كه متاسفانه به گل تبديل نشدن.
بعد از اون چند دقيقه مثل هميشه بازي متعادل دنبال شد تا اينكه بازيكنان چوكا روي سانتر يك ضربه ي ايستگاهي از سمت راست به گل رسيدن.
بعد از گل بازهم بازيكنان داماش تمايلي به حمله نشون ندادن و بي برنامگي كاملا تو تيم مشهود بود. البته در اواسط بازي يك تك به تك توسط محمد غلامي و يكي توسط چاووشي خراب شد.
نيمه ي اول با همين نتيجه در حالي به پايان رسيد كه بازيكنان چوكا فوق العاده جنگنده و با برنامه بازي كردن و تيم ما... .
نيمه ي دوم با تعويض هاي فراوان از سوي تيم داماش پيگيري شد كه اومدن آبشك و لايقي فر و افشه و فرزاد محمدي و جونيور آلوز( اينبار به جاي نظيفكار) از اين تعويض ها بودن.
در همين اوايل نيمه ي دوم تيم چوكا روي يك فرار در عمق و جا موندن بازيكن سمت راست ( كه اسمشو نميدونم - شماره 25 بود فكر كنم) گل دومشو زد.
بعد از اون گل داماش بازي رو بدست گرفت و با بازيگرداني فوق العاده ي محمد آبشك و پاس هاي بسيار عالي او سوار بر بازي شد. و بالاخره در حدود دقيقه ي 75-80 با پاس آبشك به بهنام افشه و سانتر اين بازيكن داماش گل اولشو زد كه من چون دور نشسته بودم نديدم گلو كي زد.
چيزي كه خيلي به چشم ميومد بازي آبشك بود كه با ورودش تيم كاملا متحول شد. محمد در اين بازي در يك نيمه 12 پاس درست و 2 پاس اشتباه داشت.
اين چيزايي بود كه من ديدم. دوستان ديگه اگه چيز ديگه اي ديدن اضافه كنن.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.