[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش 0 استقلال 1

داماش 0 استقلال 1

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط milad1987 » سه شنبه آگوست 09, 2011 9:09 am

[quote:466b878eac="kiyan_rashti"]به نظر من همه خوب بازی کردن.تعویض های دینورزاده هم خوب و حساب شده بود و روند بازی رو به نفع داماش کرد.
به نظر من امسال استقلال قوی ترین تیم لیگ برتره و ما تونستیم تو تهران جلو 70 هزار تماشاگر قویترین تیم لیگ رو به گول بیاریم.[/quote:466b878eac]
تایید
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » سه شنبه آگوست 09, 2011 9:50 am

محمد غلامی: حق داشتم از تعویضم ناراحت شوم/ تنهایی بین چهار مدافع استقلال گیر افتاده بودم/ نمی‌دانم استقلالی‌ها چه چیزی درون دروازه گذاشته بودند
در بازی‌های قبلی که شش بار به استقلال گل زدم، همیشه یک مهاجم دیگر کنارم بود، ولی ما در این بازی با تک‌مهاجم بازی کردیم و من بین چهار مدافع استقلال گیر افتاده بودم
سایت گل - محمد غلامی که سابقه شش بار گلزنی به استقلال را دارد، در بازی دیشب موفق به گلزنی نشد و در نیمه دوم هم از زمین مسابقه بیرون رفت. غلامی از اینکه تعویض شد، ناراحت بود.

او در این مورد به خبرنگار سایت گل می‌گوید: «من حق داشتم که ناراحت باشم و معتقدم خوب بازی کردم. در آن لحظات ما از استقلال عقب بودیم و من خیال می‌کردم یک فوروارد به تیم اضافه می‌شود، ولی این اتفاق نیفتاد و اصلا انتظار نداشتم خودم تعویض شوم.»

غلامی در پاسخ به این سوال که آیا از عملکردت در این دیدار راضی هستیم، خاطرنشان می‌کند: «من عملکرد بدی نداشتم. در بازی‌های قبلی که شش بار به استقلال گل زدم، همیشه یک مهاجم دیگر کنارم بود، ولی ما در این بازی با تک‌مهاجم بازی کردیم و من بین چهار مدافع استقلال گیر افتاده بودم. در ضمن هیچ موقعیتی هم نداشتم که آن را تبدیل به گل کنم.»

غلامی در مورد بازی اینطور حرف می‌زند: «ما در نیمه اول بهتر از استقلال بودیم و در 20 دقیقه پایانی هم نسبت به حریف برتری داشتیم. موقعیت‌های زیادی را به دست آوردیم و واقعا نمی‌دانم چگونه آنها را هدر دادیم. نمی‌دانم استقلالی‌ها چه چیزی درون دروازه خود گذاشته بودند، ولی باید بگویم که سیدمهدی رحمتی فرشته نجات آنها بود و عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت.»
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » سه شنبه آگوست 09, 2011 10:22 am

[img:3b915075a2]http://www.varzesh3.com/files/newspaper/varzesh3/600_Esteghlal-1390-05-18.jpg[/img:3b915075a2]

برتری استقلال مقابل تیم عادل فردوسی پور منظورش داماشِ هست ؟ :(
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » سه شنبه آگوست 09, 2011 10:25 am

من * این روزنامه استقلال جوانو استقلال چیز دیگری بود چه غلطا بدبختا تو زمین خودشون داشتن از... میاوردن /9/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » سه شنبه آگوست 09, 2011 10:42 am

اتفاق عجیب در بازی داماش و استقلال
دستور دو تعویض داماش از سوی عابدینی صادر شد!
داماش گیلان در شرایطی دیشب تن به شکست یک بر صفر مقابل استقلال تهران داد که یکی از نکات قابل توجه این بازی تعویض های دینورزاده سرمربی تیم شمالی بود.
به گزارش شبکه ایران، از اطراف باشگاه داماش خبرهای جالبی به گوش می رسد. برخی نزدیکان این باشگاه مدعی هستند دو تعویض از سه تعویض دیشب دینورزاده توسط امیرعابدینی صورت گرفته است. سه تعویض سرمربی داماش گیلان در بازی دیشب برابر استقلال به هیچ عنوان تاثیری در جریان بازی این تیم نداشت و باعث شد منتقدان علیه تصمیمات این مربی موضع بگیرند.

اولین تعویض داماش محمد غلامی بود که به جای او جهانگیرعسگری وارد زمین شد. گفته می شود این تعویض به دستور امیرعابدینی صورت گرفته است؛ دستوری که به صورت تلفنی صادر شده و یکی از نیمکت نشینان آن را به دینورزاده گفته است.

دینورزاده که موافق این تعویض نبوده، در تصمیمی عجیب مهدی مهدوی کیا را تعویض می کند تا نشان دهد که حرف اول و آخر فنی را او می زند. در هر حال کار به همین جا ختم نشده و دستور تعویض سوم هم از سوی مدیرعامل و از روی سکوها صادر می شود!

میلاد زنیدپور به دستور عابدینی از زمین بازی خارج و به جای او مصطفی حاجتی وارد زمین شد.

به نظر می رسد امیرعابدینی که ید طولایی در دخالت در امور فنی تیمش دارد این بار از هفته دوم لیگ رویه سابق خود را در پیش گرفته و شاید این موضوع در آینده باعث به وجود آمدن اختلافات ریشه ای بین او و دینورزاده شود.

http://www.inn.ir/newsdetail.aspx?id=81506
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » سه شنبه آگوست 09, 2011 10:47 am

اقا میخوان حاشیه درست کنن خواهش میکنم وارد حاشیه خبرگراری ها نشیم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط hatam » سه شنبه آگوست 09, 2011 10:52 am

[quote:84317e4dab="damash_city"][img:84317e4dab]http://www.varzesh3.com/files/newspaper/varzesh3/600_Esteghlal-1390-05-18.jpg[/img:84317e4dab]

برتری استقلال مقابل تیم عادل فردوسی پور منظورش داماشِ هست ؟ :([/quote:84317e4dab]

نه منظورش بازی پیشکسوتان استقلال مقابل تیم عادل فردوسی پوره! اصلا" ربطی ب داماش نداره.
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » سه شنبه آگوست 09, 2011 11:16 am

اینه همه حرف الکیه.از طرف نزدیکان باشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!لابد نزدیکان باشگاه منظورش خوده نویسنده ی مطلبه.نویسنده ی این مطلب باید واسه کودکان مطلب بنویسه /10/
دینورزاده که موافق این تعویض نبوده، در تصمیمی عجیب مهدی مهدوی کیا را تعویض می کند تا نشان دهد که حرف اول و آخر فنی را او می زند. در هر حال کار به همین جا ختم نشده و دستور تعویض سوم هم از سوی مدیرعامل و از روی سکوها صادر می شود!
وااااااای این قسمتش خیلی خنده داره /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه آگوست 09, 2011 11:34 am

دروازه بان تیم فوتبال داماش گیلان : تشویق هواداران خستگی ام را از بین برد/مستحق باخت نبودیم
محمد محمدی گفت: با تشویق هواداران تمام خستگی هایم در مدت دو سال که در استقلال بودم برطرف شد.

محمد محمدی دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: از تماشاگران تیم فوتبال استقلال تهران خیلی تشکر می کنم که در بازی استقلال و داماش مرا مورد لطف خود قرار دادند و با تشویق های آنها خستگی ام در مدت دو سال گذشته با لطف آنها برطرف شد.

وی در مورد باخت به استقلال تصریح کرد: نیمه اول در حد و اندازه های خود نبودیم و اشتباهات زیادی داشتیم ولی در نیمه دوم بازی رو به جلو و روانی را ارائه کردیم و فشار زیادی روی دروازه استقلال آوردیم و در بازی مقابل استقلال مستحق باخت نبودیم.

محمدی خاطر نشان کرد:هنوز برای هماهنگی تیمی خیلی زود است و باید در هفته های آتی منتظر تیم خوب داماش باشیم تا با هماهنگی زیاد نتایج خوبی را کسب کنیم./
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » سه شنبه آگوست 09, 2011 12:47 pm

[b:9f21390879]سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان پس از شكست تيمش مقابل استقلال مي‌گويد نتيجه مساوي نتيجه عادلانه‌تري بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي دينورزاده پس از شكست يك بر صفر داماش برابر استقلال با تبريك روز خبرنگار اظهار كرد: بازي بدي نبود. دو تيم نمايش خوبي ارائه كردند. فكر مي‌كنم تماشاگران از بازي لذت برده باشند. ما بر روي اشتباه فردي گل خورديم و اگر اين اشتباه نبود شايد نتيجه مساوي مي‌شد. به اعتقاد من اگر به جاي رحمتي دروزاه‌بان ديگري درون چارچوب استقلال بود، سرنوشت بازي متفاوت از اين بود. به هر حال اين پيروزي قسمت استقلال بود.

وي افزود: به هر حال در شروع ليگ هستيم. دو، سه هفته ديگر بازيكنان ما هماهنگ‌تر مي‌شوند و فكر مي‌كنم با نتايجي كه مي‌گيريم داماش را به جايي مي‌رسانيم كه شايسته اين تيم است.

دينورزاده در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او درباره ناراحتي محمد غلامي پس از تعويض پرسيده بود، گفت: من چنين چيزي نديدم اما اگر ناراضي هم بوده باشد حتما به خاطر خستگي و موقعيتي بوده كه از دست داده است. از نظر من او به خاطر تعويض ناراحتي نداشت اما اگر اين طور باشد و كسي به تعويض اعتراض داشته باشد به راحتي آن فرد را كنار مي‌گذارم.

وي درباره رفتار حرفه‌اي مهدوي‌كيا پس از تعويض هم گفت: آقا مهدي براي ما بسيار ارزشمند است. همه رفتار او براي تيم ما اهميت دارد. او با اخلاق و رفتارش به بازيكنان انگيزه مي‌دهد. ضمن اينكه او تا آن زمان كه مي‌توانست براي تيم بازي كرد و با هماهنگي او را تعويض كرديم.

دينورزاده با رد دخالت امير عابديني در مسائل فني تيم گفت: تا زماني كه من هستم تصميم‌گيرنده خودم خواهم بود و مسووليت كادر فني با من است.

وي درباره عملكرد تيم داوري هم گفت: اگر درباره داوري صحبت نكنم بهتر است. بايد اهالي داوري در اين‌باره حرف بزنند. تازه شروع فصل است و موارد زيادي وجود دارد كه ممكن است ما را به حاشيه ببرد؛ به همين خاطر نمي‌خواهم درباره داوري صحبت كنم[/b:9f21390879]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط arya86 » سه شنبه آگوست 09, 2011 1:51 pm

با اين بازي نشان داديم ديگه زنگ تفريح نيستيم لقب آسانسور ديگه برازنده ما نيست به خودباوري رسيديم تيمهاي دگيه حساب كار دستشون اومده ديگه عضدي مكاني امن براي نقره داغ كردن تيمهاست
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه آگوست 09, 2011 2:26 pm

[color=darkblue:632233d5fd][size=24:632233d5fd]واسه سراوانی متاسفم[/size:632233d5fd][/color:632233d5fd]
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه آگوست 09, 2011 4:05 pm

در واقع داماش با تیم ملی ایران بازی کرد نه استقلال با اون همه بازیکن و ستارهاش تو ورزشگاه ازادی ضد فوتبال بازی کردن /10/ حق تیم شهرمون برد بود حدا قل مساوی باخت داماش ناعادلانه بود
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط elmatador » سه شنبه آگوست 09, 2011 6:05 pm

[quote:3ec17410af="MEHRDAD"][quote:3ec17410af="elmatador"][color=black:3ec17410af]یه مساله دیگه راجع به این بازی اینکه تلویزیون اصلا" تماشاگرای داماش رو نشون نداد. البته داماش گلی هم نزد که مجبور شن هواداراشو نشون بدن. با توجه به اینکه ظاهرا" این بازی تا اینجا رکورددار تماشاگر تو لیگ امساله بچه هایی که رفتن ورزشگاه تعداد تماشاگرای داماش رو چند نفر تخمین میزنن؟[/color:3ec17410af][/quote:3ec17410af]

اصن آدم روحیه میگیره برای ادامه کار وقتی از این نوع کامنت ها رو می بینه !! :roll: :idea:
یه نگاه به مطلب و تحلیل صفحه اصلی سایت بندازید بد نیست![/quote:3ec17410af]
[color=black:3ec17410af]
شما هم یه بار دیگه کامنت منو بخونید بد نیست! حد اقل میگفتین کدوم قسمتش باعث افت روحیه اتون شده. علت اینکه این کامنتو گذاشتم این بود که از اول بازی منتظر دیدن تماشاگرامون بودم ولی تلویزیون حتی یه بارم پخش نکرد و واسه همین ناراحت شده بودم و از بچه هایی که رفتن سوال کردم چند نفر اومده بودن. بازی پیروزی-ملوان تماشاگرای ملوان رو حداقل موقع گلشون نشون دادن و منظورم این بود اگه داماش هم یکی از اون موقعیتاشو گل کرده بود تلویزیون مجبور میشد تماشاگرای ما رو هم نشون بده. حالا شایدم من بد نوشته بودم ولی انتظار داشتم تلویزیون حداقل چند بار بچه های ما رو هم نشون میداد[/color:3ec17410af]
Dont pay the ferryman,Until he gets you to the other side
نماد کاربر
elmatador
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 23, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » سه شنبه آگوست 09, 2011 7:21 pm

200 نفر بودیم اما از رشت 50 نفری میشدیم رشتیایه تهرانم بودن همچنین از رستم اباد رودبار ماسال از جاهایه دیگه هم بودن چندتا پرسپولیسیم بود
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان