مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط Sepidrood » دوشنبه جولاي 04, 2011 6:50 am
میریم آسیا
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
-

Sepidrood
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am
-
توسط sepidrod » دوشنبه جولاي 04, 2011 6:50 am
[quote:b94cf1cc89="mahyarmaya"]میل ما مهم هستش نه میل مهدوی.
ما کاپیتانمون باید رشتی باشه.توی همون بازی اول باید کاپیتانی رو از مهدی بگیریم .مهدوی باید سرپرستی کنه مردم و بازکنان رو.مگه میتونه کسی که یه سال اومده و یه بازی هم نکرده بازوبند رو بگیره .اگه از طرف طرافدارا اعتراضی باشه باید یه گیلک بیاد تا آروم کنه نه یه کسی که عواطف ما رو نمیشناسه.من به نوبه خودم مخالف کاپیتانی با غیر بومی هستم مختاری البته مستثنی هستش.[/quote:b94cf1cc89]
ای ول ابرار تی تعصب قربان
منم با نظرت موافقم البته منم دوست دارم که یک بازیکن رشتی یا بومی کاپیتان تیم باشه ولی اگر روزی یه بازیکن با تعصب غیر بومی که تعصبش را به شهر و تیم نشون داده باشه و به ما ثابت بشه که لیاقت کاپیتانی را داره من مخالفتی با کاپیتانی اش ندارم ولی این که مهدوی کیا یه شبه بیاد و کاپیتانی را از بازیکن بزرگ و رشتی ما یعنی مهدوی بگیره خیلی توهین بزرگی به تیم و شخص مهدوی که سالهای سال برای شهرش زحمت کشد و سال گذشته لیگ برتر را ول کرد اومد لیگ یک برای ما بازی کرد هست
من بعید می دونم کاپیتانی را از مهدوی بگیرن و خود مهدوی کیا هم اگر ذره ای حرفه ای گری توی وجودش باشه کاپیتانی را قبول نمی کنه مگر بعد از اینکه زیدان بکهام و اون همه بازیکن اومدن رئال مادرید کاپیتانی را از فرناندو هیرو گرفتن تازه بعد از خداحافظی هیرو از رئال کاپیتانی را به رائول دادن که تو تیم سابقه بیشتری داشت و لی سن و تجربه اش از زیدان کمتر بود !
-

sepidrod
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am
توسط raincityboy » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:24 am
حضور مهدی مهدوی کیا در تیم داماش به تمام عاشقان رشتی تبریک میگم
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)