[quote:9a1c48db33="amirdamashcity"]آقای ناظمی شما مربی نیستی و این تیم شایسته این همه بدبختی نیود خدا خودش شاهده تو چه ترافیکی رفتیم و ساعت 10 حرکت کردم ساعت 5.30 رسیدم تهران بعدش با این آبروریزی یه مشت فوتبالیست نما هم فحش خوردیم و هم بعد از اینکه از دیگر دوستان جدا شدیم دو نفر بودیم دونفر هم همراهمون اومدن بعدش پشت ورزشگاه پیدامون کردن بدون حضور پلیسای بی وجود تهران و چند تا تهرانی بی وجود تر که با اینکه 50 نفر بودن بازم به چهار نفر رحم نکردن و ما رو ترکوندن
امسال ما یه بازی خوب از اینا ندیدم حتی تو اون 3 بازی که بردن هم بازیشون فوق العاده مضخرف بود به نظر من آقای ناظمی باید تشریفشون رو ببرن حالا شما هر فکری میخواید بکنید دیگه برای من مهم نیست مربی بومی هست یا نیست از الانم میگم تیم با این وضعیت حتی اگه بازی آیندش رو هم ببره زبونم لال یکی از کاندیدای سقوطه الان بعضیا میگن گل اول پرسپولیس آفساید بود بعضیا میگن بازیکن نداریم بعضیا میگن پرسپولیس قوی بود ولی همه ی اینا بهانست داماش دیگه اون داماش جنگنده ای نیست که حتی رویانیان کثیف بیاد اعتراف کنه این تیم گردن کلفته ای اتفاقا امروز پرسپولیس اگه دو زار عقل داشت میتونستن چند تا گل دیگه به داماش بزنه سه تا برد شانسی آوردیم فکر کردیم چه خبره واقعا برای کل تیم متاسفم از مدیر عامل گرفته تا بازیکنا و کادرفنی...

[/quote:9a1c48db33]
[color=green:9a1c48db33][size=18:9a1c48db33]
دوست عزیز یکم تند میری اگه میبازیم امتیاز نمی گیریم شما عصبانی می شی حق داری منم عصبانیم
ولی نکته رو هم مد نظر داشته باشید که هر چقدر پول بدی آش می خوری تیم های بزرگ بازییکن های بزرگ و مربی و کادر فنی بزرگی دارند ( قصدم این نیست که بگم تیم ما ضعیفه نه )
تیم ما در حال تیم شدنه یعنی اگه امسال تو لیگ بمونیم که می مونیم یه مربی باتجربه برای سال بعدی داریم که افتخار این شهره یه سری بازیکن باتجربه رو هم بهشون اضافه کنید و می تونیم سالهای آینده با غلبه بر مشکلات مالی حرفی برای گفتن داشته باشیم
[/size:9a1c48db33]
[/color:9a1c48db33]