[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه اکتبر 18, 2013 9:34 pm

صدای فحاشی و توهین از تی وی شنیده می شد. /9/
فقط باید بهشون بگیم که
[b:cf9ab5a4ad]اَ بازی برگشت داره[/b:cf9ab5a4ad] :evil:
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه اکتبر 18, 2013 10:23 pm

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه اکتبر 18, 2013 11:14 pm

آقای ناظمی شما مربی نیستی و این تیم شایسته این همه بدبختی نیود خدا خودش شاهده تو چه ترافیکی رفتیم و ساعت 10 حرکت کردم ساعت 5.30 رسیدم تهران بعدش با این آبروریزی یه مشت فوتبالیست نما هم فحش خوردیم و هم بعد از اینکه از دیگر دوستان جدا شدیم دو نفر بودیم دونفر هم همراهمون اومدن بعدش پشت ورزشگاه پیدامون کردن بدون حضور پلیسای بی وجود تهران و چند تا تهرانی بی وجود تر که با اینکه 50 نفر بودن بازم به چهار نفر رحم نکردن و ما رو ترکوندن
امسال ما یه بازی خوب از اینا ندیدم حتی تو اون 3 بازی که بردن هم بازیشون فوق العاده مضخرف بود به نظر من آقای ناظمی باید تشریفشون رو ببرن حالا شما هر فکری میخواید بکنید دیگه برای من مهم نیست مربی بومی هست یا نیست از الانم میگم تیم با این وضعیت حتی اگه بازی آیندش رو هم ببره زبونم لال یکی از کاندیدای سقوطه الان بعضیا میگن گل اول پرسپولیس آفساید بود بعضیا میگن بازیکن نداریم بعضیا میگن پرسپولیس قوی بود ولی همه ی اینا بهانست داماش دیگه اون داماش جنگنده ای نیست که حتی رویانیان کثیف بیاد اعتراف کنه این تیم گردن کلفته ای اتفاقا امروز پرسپولیس اگه دو زار عقل داشت میتونستن چند تا گل دیگه به داماش بزنه سه تا برد شانسی آوردیم فکر کردیم چه خبره واقعا برای کل تیم متاسفم از مدیر عامل گرفته تا بازیکنا و کادرفنی... /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » شنبه اکتبر 19, 2013 12:24 am

آخه چی بگم؟از کجا بنالم؟
خداشاهده از ساعت 10 صبح حرکت کردیم ساعت 5:30 رسیدیم آزادی بعدش بازیکنای ما حتی آخر بازی نیومدن واسمون یه دست خشک و خالی هم نزدن....
تا پای صحبتشون میشینی میگن پول نگرفتیم آخه این بازی که تو کردی ارزش 200 هزار تومنم نداری که!
اینا خودشون میخواستن بازیو ببازن چون منافع دیگری واسشون مهم بود( موضوع این چند هفته برنامه شوک)
واقعا دیگه خسته شدم،فوشو خوردیم،خستگی رو تحمل کردیم ولی دیگه چرا بازیکنای خودمون واسمون ارزش قایل نمیشن؟!
اگه چند هفته ورزشگاه نریم حساب کار دستشون میاد،بخدا روشون زیاد شده،میبینن هر بازی میبازن تماشاگرا تشویقشون میکنن * شدن /9/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه اکتبر 19, 2013 2:22 am

[size=18:a680f9b9d6][color=red:a680f9b9d6]افشین ناظمی خاطرنشان کرد: ما آمده بودیم تا بتوانیم با استفاده از ضد حملات به دروازه حریف نزدیک شویم اما پرسپولیس دست ما را خوانده بود و فضاها را بسته بود[/color:a680f9b9d6][/size:a680f9b9d6]. با این حال ما تیم همیشگی نبودیم و در مقابل پرسپولیس نمایش بهتری داشت و به پیروزی رسید.

:roll: :roll: :roll: [color=black:a680f9b9d6]من حس میکنم باید ترتیب یه جلسه با کادر فنی رو بدیم [/color:a680f9b9d6]:roll:
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه اکتبر 19, 2013 5:17 am

[quote:566f45b3bd="elyasbbc"]آقا خدایی صدای 70 نفر به کی میرسه وقتی 20 هزارتا لنگی هستند!!
البته این دوستان هم هرجا میرند گند دارن میزنن منم واسه همین دیکه خارج خونه نمی یام بعد بازی با را ه آهن[/quote:566f45b3bd]

ما چاکمون پاره شده جان کندیم با هزینه شخصی خودمون رفتیم تا اونجا بعد تو میای میگی این 70 نفر هرجا میرن گند میزنن ؟! عیب نیست پسر خوب ! یه جو غیرت داشته باش !
1000 نفر از تو راهرو های آزادی به سمت ما حمله کردن بدترین فحش ها رو به ما دادند . شما میخواستی ما سر جامون واستیم واسشون کف بزنیم که بگیم با فرهنگیم !
وقتی تشریف نیاوردی ورزشگاه پس در مورد کسانی هم که رفته بودن چرت و پرت نگو اینجا . افتاد ؟!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه اکتبر 19, 2013 5:24 am

اول از همه میخوام بگم تف تو ذات هرچی تهرانی !
این فوتبال هیچوقت فوتبال نمیشه ! وقتی دایی اونجوری با داور حرف میزنه و کسی کاری نمیکنه بعد ما باید انتظار فوتبال پاک داشته باشیم !
دیروز اصلا حق ما برد نبود !
همه بد بودن ! یا بهتره بگم همه خیلی مشکوک بد بودن !
ممد آبشک هم پاشنه آشیل این موضوع بود.
آخه محمد عزیز یه پاس درست ندادی تو برادر من ! گل دوم هم که تو توپ رو پاس اشتباه دادی بعد جلوتر خطا شد و گل خوردیم !!!
با تعویض هایی که دیروز افشین ناظمی کرد خیلی نامید شدم ازش ! آخه افشین خان ابرار ! وقتی بازیکن پرسپولیس اخراج میشه و تیم اونا 10 نفره میشه و ما بازی رو عقب هستیم و باید گل بزنیم .شما بجای انکه به مهاجمای ما اضافه کنی و چاوشی رو بیاری داخل ! میری کاردوست رو میاری برای هافبک !!!
حرفی ندارم بزنم :|
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط meshkiabi » شنبه اکتبر 19, 2013 5:49 am

همه چی مشکوک بود!!!

بچه ها راه میرفتن!!
اصلاً نمی خواستن بازی کنن

باور کنید همه چی عجیب بود!
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه اکتبر 19, 2013 5:54 am

محمد آبشک در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره شکست 2 بر صفر داماش گیلان مقابل پرسپولیس در هفته سیزدهم لیگ برتر اظهار داشت: روز گذشته روز خوب ما نبود و نتوانستیم دستورات تاکتیکی که مربیان از قبل به ما گفته بودند را به درستی انجام دهیم.
وی افزود: پرسپولیس بهتر از ما بازی کرد و موفق نشدیم راه‌های نفوذ این تیم را ببندیم. روز گذشته یکی از بدترین بازی‌های خود را در این فصل به نمایش گذاشتیم و مقابل پرسپولیس حق‌مان شکست بود.
هافبک داماش در مورد داوری شاهین حاج‌بابایی در دیدار پرسپولیس - داماش عنوان کرد: داوری تا پیش از دقیقه 35 خوب بود اما پس از اعتراض‌های علی دایی روند سوت‌های داور تغییر کرد و تمام صحنه‌های 50-50 را به سود پرسپولیس سوت زد.
آبشک در خصوص استعفا امیر عابدینی از مدیرعاملی داماش و انتقاداتش از او مبنی بر اینکه روز گذشته نتوانست 4 پاس سالم بدهد، گفت: استعفای عابدینی را از زبان شما می‌شنوم. عابدینی نظر خودش را گفته است اما هر بازیکنی اگر صحبتی انجام داده درباره شرایط باشگاه و مشکلات مالی داماش بوده است. اتفاقاً در این مصاحبه من از عابدینی تعریف کردم.
وی با اشاره به عملکردش در بازی با پرسپولیس ادامه داد: عملکرد تیم ما مقابل پرسپولیس خوب نبود و من هم عملکرد خوبی نداشتم ولی می‌توانید فیلم بازی را ببینید که چند پاس سالم دادم. من 3 سال است که همه توانم را برای تیم داماش گذاشته‌ام.
هافبک داماش اضافه کرد: فیلم بازی با پرسپولیس موجود است و می‌توانید ببینید که در زمین راه نمی‌رفتم. بار دیگر تاکید می‌کنم اگر حرفی درباره مشکلات مالی مطرح شده به این دلیل است که همه بازیکنان از این شرایط ناراحت هستند.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه اکتبر 19, 2013 6:06 am

بعضی نظرات عجیبه!!!!

بعد دو برد متوالی همه به به و چه چه میکردن و میگفتن از 5 بازی آینده 15 امتیاز میخوایم! (خواهشا به کسی بر نخوره!) حالا که دو هفته بد بودیم یه سری از دوستان عنان از کف دادن و به بازیکنا تهمت میزنند یه سری دیگه میگن افشین ناظمی باید بره!!!

به نظرم که افشین ناظمی بد کار نکرده هر چند عملکرد دیروزش جای خیلی نقد داشت ولی در مجموع تا اینجا نه خوب بود نه بد! که اگه انشالا 4 امتیاز از دو بازی آینده بگیریم به نظرم عملکردش در مجموع نیم فصل خوب خواهد بود.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » شنبه اکتبر 19, 2013 6:16 am

[quote:9a1c48db33="amirdamashcity"]آقای ناظمی شما مربی نیستی و این تیم شایسته این همه بدبختی نیود خدا خودش شاهده تو چه ترافیکی رفتیم و ساعت 10 حرکت کردم ساعت 5.30 رسیدم تهران بعدش با این آبروریزی یه مشت فوتبالیست نما هم فحش خوردیم و هم بعد از اینکه از دیگر دوستان جدا شدیم دو نفر بودیم دونفر هم همراهمون اومدن بعدش پشت ورزشگاه پیدامون کردن بدون حضور پلیسای بی وجود تهران و چند تا تهرانی بی وجود تر که با اینکه 50 نفر بودن بازم به چهار نفر رحم نکردن و ما رو ترکوندن
امسال ما یه بازی خوب از اینا ندیدم حتی تو اون 3 بازی که بردن هم بازیشون فوق العاده مضخرف بود به نظر من آقای ناظمی باید تشریفشون رو ببرن حالا شما هر فکری میخواید بکنید دیگه برای من مهم نیست مربی بومی هست یا نیست از الانم میگم تیم با این وضعیت حتی اگه بازی آیندش رو هم ببره زبونم لال یکی از کاندیدای سقوطه الان بعضیا میگن گل اول پرسپولیس آفساید بود بعضیا میگن بازیکن نداریم بعضیا میگن پرسپولیس قوی بود ولی همه ی اینا بهانست داماش دیگه اون داماش جنگنده ای نیست که حتی رویانیان کثیف بیاد اعتراف کنه این تیم گردن کلفته ای اتفاقا امروز پرسپولیس اگه دو زار عقل داشت میتونستن چند تا گل دیگه به داماش بزنه سه تا برد شانسی آوردیم فکر کردیم چه خبره واقعا برای کل تیم متاسفم از مدیر عامل گرفته تا بازیکنا و کادرفنی... /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:9a1c48db33]
[color=green:9a1c48db33][size=18:9a1c48db33]
دوست عزیز یکم تند میری اگه میبازیم امتیاز نمی گیریم شما عصبانی می شی حق داری منم عصبانیم
ولی نکته رو هم مد نظر داشته باشید که هر چقدر پول بدی آش می خوری تیم های بزرگ بازییکن های بزرگ و مربی و کادر فنی بزرگی دارند ( قصدم این نیست که بگم تیم ما ضعیفه نه )
تیم ما در حال تیم شدنه یعنی اگه امسال تو لیگ بمونیم که می مونیم یه مربی باتجربه برای سال بعدی داریم که افتخار این شهره یه سری بازیکن باتجربه رو هم بهشون اضافه کنید و می تونیم سالهای آینده با غلبه بر مشکلات مالی حرفی برای گفتن داشته باشیم
[/size:9a1c48db33]
[/color:9a1c48db33]
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه اکتبر 19, 2013 6:19 am

بسه دیگه یکم جنبه ی باخت داشته باشین.کسانی که به ناظمی اعتراض میکنن خیلی دوست دارم خودشون سر مربی تیم بشن ببینم چیکار میکنن؟
آخه برادر من با این بازیکنای درجه 2 و 3 که توی تیم ما هستن انتظار دارین پرسپولیس - سپاهان - تراکتور - استقلال و ... رو خارج از خونه بزنیم و با 100% برد های خارج از خونه قهرمان لیگ هم بشیم؟؟؟
پتانسیل تیم ما همینه از ناظمی هم کاری بر نمیاد ما زورمون نمیرسه به این تیما. تموم شد رفت.
این تیم احتیاج به یک خونه تکونی داره که تا وقتی هم که پول نباشه میسر نیست.
در مورد درگیری هوادارن هم بگم اولا که درگیری نشد اصلا.
ظاهرا اون لیدر پرسپولیس توی رشت مورد لطف بچه ها قرار گرفته بود و سرش شکسته بود برا همین هم عقده ای شده بود و فحاشی میکردو آخر بازی هم اومد که مثلا مارو بزنه که مامورا اصلا نذاشتن که درگیری شروع بشه.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه اکتبر 19, 2013 6:23 am

به غیر از تاسف چیزی نمیشه گفت تیم الان تو حاشیه کامل قرار داره ماجرای حلافی بازی مشکوک دیروز و استعفای عابدینی فکرنکنم این تیم تا چندبازی دیگه هم سرپا بشه اوضاع خیلی خرابه :?
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه اکتبر 19, 2013 6:37 am

[quote:5e4b32369c="aryanrecord"]بسه دیگه یکم جنبه ی باخت داشته باشین.کسانی که به ناظمی اعتراض میکنن خیلی دوست دارم خودشون سر مربی تیم بشن ببینم چیکار میکنن؟
آخه برادر من با این بازیکنای درجه 2 و 3 که توی تیم ما هستن انتظار دارین پرسپولیس - سپاهان - تراکتور - استقلال و ... رو خارج از خونه بزنیم و با 100% برد های خارج از خونه قهرمان لیگ هم بشیم؟؟؟
پتانسیل تیم ما همینه از ناظمی هم کاری بر نمیاد ما زورمون نمیرسه به این تیما. تموم شد رفت.
این تیم احتیاج به یک خونه تکونی داره که تا وقتی هم که پول نباشه میسر نیست.
در مورد درگیری هوادارن هم بگم اولا که درگیری نشد اصلا.
ظاهرا اون لیدر پرسپولیس توی رشت مورد لطف بچه ها قرار گرفته بود و سرش شکسته بود برا همین هم عقده ای شده بود و فحاشی میکردو آخر بازی هم اومد که مثلا مارو بزنه که مامورا اصلا نذاشتن که درگیری شروع بشه.[/quote:5e4b32369c]

آبرار من مخالف تخریب ناظمی هستم و همچنین مخالف رفتن ایشون اما اینکه بیایم بگیم بازیکن درجه 3و 2 داریم جلوی این 4تیم بازنده هستیم دیگه از اون حرفا بودا پس دیگه چرا این همه جون میکنیم تشویق میکنیم تیم به زمین نفرستیم خلاص
ما جنبه باخت نداریم اتفاقا خیلی خوبم داریم اما اینکه بیان با اعصاب ما بازی کنن تو زمین راه برن بعد ناظمی بیاد بگه تیم خوب بازی کرد یعنی چی؟
شما بازی دیروز دیدی اظهر من الشمس بود که برای گرفتن امتیاز نیامدن! افشین ناظمی مقصر اصلی شکست دیروز بود تیم در سطح لیگ محلاتم نبود
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط aaataaa » شنبه اکتبر 19, 2013 6:53 am

باید قبول کنیم که تیم ما تاکتیک نداره نمیدونیم از کجا میخوایم حمله کنیم.حتی رو ضد حملات هم برنامه نداشتیم.خیلی جالبه به معنای واقعی پرسپولیس حمله میکرد دفاشون خالی میشد بچه های ما توپو میگرفتن وسط زمین راه میرفتن.
هادی محمدی این بازی خوب بود.روح اله پرتلاش بود ولی بی ثمر محمد مختاری مثل همیشه با تعصب

دم همه اونایی که رفتن تهران گرم.میدونم چه حسه بدی داشتن موقع برگشت با این بازیه افتضاح
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان