[quote:6467526ad3="RASHTBOY"][color=darkblue:6467526ad3]قبل از هر چیز از تمامی دوستانی که چون بازی را ندیدند بنابراین قضاوتی در مورد بازی دیروز انجام ندادند ، تشکر می کنم

این عمل بیانگر بینش بسیار بسیار بالای دوستان گرانقدر و مایه مباهات می باشد ، ممنونم .
از دوست بسیار متعصب خودم ، حمزه عزیز که دیشب نه بدلیل باخت داماش بلکه بدلیل تعصب همیشگی اش نسبت به هوادآران حاضر در اکباتان و پیش آمدن مسائل حاشیه ای ، بسیار نگران بود یک تشکر ویژه مینمایم ، کاملاً حمزه را احساس می کردم اما کاری از دست بنده بر نمی آمد .
درود بر مسئولین باشگاه و مدیران سایت و . . . که زحمت ، انتقال هواداران خوب ما را به تهران بدوش کشیدند ، درود بر هوادارانی که جهت تشویق داماش به تهران رفتند
از کامنت های دوستان کم و بیش ، به دلایل وقوع مسائل حاشیه ای روز گذشته پی بردیم ، در این خصوص با نظرات دوستان محترم آقا مجید Majid_Rashtو آقا سروشsoroosh8 موافقم
البته بحث تشکل کانون هوادران از سوی بنده که در پشت کامپیوتر نشسته ام بسیار راحت و از سوی ساماندهنده آن بسیار دشوار می باشد ، اما خلاصه باید از جایی شروع نمود ، به نظر بنده ، مراجعه هواداران به دفتر مرکزی باشگاه و گرفتن کارت شناسایی معتبر ، گام اول برای ساماندهی اوضاع کنونی ما محسوب می شود ، و اصولاً این عمل ، یعنی شناسایی و هدفمند نمودن من هوادار ، آنهم بعنوان تنها پایگاه اطلاع رسانی که مقبول هوادار می باشد بانضمام ارتقاء سطح فرهنگی هوادارا ، تعامل من هوادار با عوامل مستقر در ورزشگاه تیم میزبان اعم از لیدر تیم میزبان ، نیروی انتظامی و سایر منابع انسانی حاضر در ورزشگاه و . . . از ارکان اصلی شرح وظایف کانون هواداران می باشد ؛ به نظر بنده گام اول بسیار عالی و منطقی برداشته شده است .
خط مشی همین می باشد تنها باید این مسیر توسعه یابد .[/color:6467526ad3][/quote:6467526ad3]
[color=darkblue:6467526ad3][size=18:6467526ad3]من منظورم اینه که یه جایی این قضیه دیگه باید شروع بشه,دقیقا هم بانظرتون موافقم که کار ساده ای نیست نیاز به توان و نیرو و همت میخواد که همه دارن ولی یه دست بالاتری مثل مدیر عامل رو میخواد که ایشالا ایندفعه توی جلسه با ایشون مطرح بشه,به خدا با این کارت هواداری و فروشگاه متعلق به باشگاه,و خیلی کارهای دیگه میشه سازماندهی خیلی خوبی کرد و وقتی آدم میره یه شهر دیگه حداقل بدونه همه توجیه هستن و هماهنگ,الان همین هماهنگیی که وجود داره که خیلیم خوبه,از صدقه سر سایت حرفه ای و وزینمونه,که چشم خیلیها واسه همین داره در میاد![/size:6467526ad3][/color:6467526ad3]