[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 8:52 pm

سایت تابناک با نظر کارشناس داوری اعلام کرده که دو پنالتی برای داماش گرفته نشده

اخه اونا کجاش پنالتی بودن همینجور بدون اینکه نظرات کارشناسان داوری را بگیرین میگین پنالتی بود!!!!!!!!!!!
'Administrator' دوست عزیز با نظر کارشناس داوری بود
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه آگوست 15, 2013 8:57 pm

من مقصر این باخت رو فقط ناظمی میدونم. کبه نشون داده هیچ کاری نمیتونه بکنه دلیل تو آوردنش چی بود؟
اگر دوبازی پیش فراهانی رو میذاشت کنار الان 6 امتیاز داشتیم.
دوستان الکی نگن مرغوب و ...
پس ما چرا از ناظمی حمایت میکنیم؟؟ لولو سر خرمن آوردیم یا سرمربی؟؟؟
اگه ترکیب رو خودش میچینه که اشتباهه. من عامی هم میدونم اشتباهه. ترکیبمون مقابل سایپا با یکی دو جابجایی بسیار عالی میشد. اینقدر تغییر تو تیم چه معنایی داره؟؟ مثلا چون تیم هماهنگ بود میخواستیم این اوایل امتیاز جمع کنیم.
گرچه مقصر باخت ما داوری بود ولی من قبل از اون ارنج بد تیم رو دلیل باخت میدونم. ما 2 بازی هست که اصلا خوب نیستیم. به شخصه صلاح تیم از هر شخصی برای من مهمتره. ناظمی هم نشون داده مال این حرفها نیست. از چشم من یکی که افتاد.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 9:05 pm

من امروز بخاطر امتحان کنکور نتونستم بیام استادیوم و از تی وی دیدم بازیو... اول همه این پوربخش نمک نشناس چنان خودشیرینی تهرانیها رو میکرد که هرکی نمیدونست فکر میکرد بچه ناف تهرانه!!! حالمو بهم زد با این گزارشش... بعدش واقعا نمیدونم وجود بازیکنی مثل حاجی زاده چه تاثیری مثبتی داشته توو این بازی.. خدایش * باهاش فرق زیادی نمیکنه... گل اولم بخاطر اشتباه این خوردیم. نیومد یه هد نزد بی خاصیت !!! داوری هم که دیگه واقعا بدجور رو اعصاب بود دوست داشتم جرش بدم /9/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط aliabed » پنج شنبه آگوست 15, 2013 10:49 pm

مقصر این باخت نه دروازه بانه نه دفاعه نه ناظمی و ...
فقط و فقط امیر عابدینی هست که همون روز اولی که تیم رو بست فهمیدم هدفش سقوط تیم هست !!!
کسی که برای سقوط نکردن تیم ببنده عاقبتش هم همینه میشه
عابدینی امسال به تمام معنا سعی در نابود کرد داماش، متفرق کردن و مایوس کردن هواداران و سرانجام پایان این همه رویای خوش رو در سر داره !!!
عابدینی میخواد تیم نابود بشه و داره به هدفش میرسه !
میخواد پای هوادار رو از ورزشگاه بندازه و همه رو مایوس کنه که داره به هدفش میرسه
مبارکت باشه آقای عابدینی
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » پنج شنبه آگوست 15, 2013 11:50 pm

من امروز استادیوم نبودم

اما واقعا ناراحتم با تمام وجودم ناراحــتم در همه زمینه ها ما مشکل داریم واین مشکلات دارن سر باز میکنن

خدا به خیر کنه

وضعیت تیم غیر قابل باور هستش

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » جمعه آگوست 16, 2013 12:18 am

صالحی...زنده به مقصد نرسی :?
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه آگوست 16, 2013 2:08 am

[size=18:cce18fd818]به نظرم تیم ما دیروز انصافا بد کار نکرد. در کل بازی در اکثر دقایق دست تیم ما بود و بر بازی سوار بودیم. به نظرم همه بازیکنان هم زحمت کشیدند و تلاششون رو کردند.
ترکیب تیم هم مناسب بود. دوستانی که انتقاد می کنند، بی انصافی نکنند و اگر تیم همون 1-0 می برد هم اینقدر به ترکیب ایراد میگرفتند؟ درسته که ترکیب می تونست چند تغییر داشته باشه، اما طبیعتا سلایق مربی با سلایق همه ما که نمیتونه به یک شکل باشه. بهتره که بجای مقصر دونستن زمین و زمان، و گیر دادن به مربی، بازیکن، مدیر عامل و ... ، از نکات فنی بازی دیروز و اشتباهاتمون درس بگیریم، و ایشاا... در بازی های بعدی بتونیم با یک دید مثبت امتیازات لازم رو جمع کنیم. مطمئنا بدون حاشیه و با تمرکز بیشتر، تیم بهتر میتونه نتیجه بگیره.
من بازی رو کامل از تلویزیون دیدم و به نظرم با بدشانسی بازی رو واگذار کردیم.
امیدوارم در بازی های بعدی جبران کنیم.
ضمن اینکه کماکان به مربی، بازیکنان و کادر فنی تیم اعتقاد دارم و انشاا... امتیازات بعدی مال تیم ماست.
[b:cce18fd818][color=blue:cce18fd818]هوادار داماشیم ... تا آخرش باهاشیم.[/color:cce18fd818][/b:cce18fd818][/size:cce18fd818]
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه آگوست 16, 2013 3:15 am

[b:e2fa09e6c5][color=black:e2fa09e6c5]متاسفانه بازی رو باختیم که اصلا توش مستحق باخت نبودیم
بازهم باخت با چاشنی بدشانسی و نا داوری و بازهم نظرات احساسی
امروز بازی بدی رو از داماش ندیدیم.شاید عالی نبودیم ولی بد ومستحق شکست هم نبودیم.ولی حالا باید ببینیم جلوی چه تیمی بازی کردیم.تیمی که قهرمان فصل گذشته لیگ برتره.توی تمم پستها چندین بازیکن آماده رو داره و چندین بازیکن که تو پستهای خودشون بهترینن تو ایران.تیمی که تا 1/4 آسیا هم بالا اومده و امسال خودش رو کاملا با بازیکنهای ملیاردی تقویت کرده تا شاید در آسیا مقام بیاره.سرمربیش یکی از مربی های با تجربه و خوب ایرانه و حالا با هر ترفندی حتی لابی بازی و مافیا بازی بهترین مربی لیگ ایرانه(از لحاظ آمار)
و اون طرف داماشی رو داریم که نسبت به فصل گذشته تقویت که نشده هیچ تضعیف هم شده...
بازی از دید من اینطوری بود:
و این تیم تضعیف شده و بی پول نفس قهرمان رو میگیره.بازی رو در دست میگیره و گل هم میزنه.استقلال تنها حربش پرتابهای بلند بود که روی یک اشتباه دروازش باز میشه نه روی کار تاکتیکی بازیکنهای استقلال.یک بار دیگه داماش فرصت این رو داشت که پیش بیوفته و با بی دقتی توپ مهدوی گل نمیشه.روی یک ضربه ی کرنر توپ به تیرک دروازه ی داماش میخوره و توپ گل نمیشه.نیمه اول بازی 1-1 تموم میشه.
نیمه دوم بازهم توپ و میدان در دست داماشی هاست.میانه ی میدان در دست جوانهایی هستش که پول کل تیمشون برابر 2 یا 3 بازیکن استقلاله.استقلالی که میلیاردها تومن پول برای نکونام خرج کرد و امروز با بازی خوب جوانهای ما محو بود...
در حالی که پنالتی روی حسن زاده کاملا محرض بود داور عزیز ضد داماشی ما چشمش رو روی خطا میبنده.2 دقیقه ی بعد روی اشتباه مدافعینمون و البته شوت زیبای مجیدی گل شکست رو میخوریم.مجیدی بازهم نشون داد که چارچوب رو خیلی خوب میشناسه و در گل کردن ین گون توپها استاده
بازی ادامه پیدا میکنه و بازهم داستان پنالتی های نادیده گرفته شده ی داماش
تعویض ها بدبازیکنها بد همه بد ولی همین 2 پنالتی نگرفته شده یعنی 3 امتیاز از دست رفته.یعنی اینکه تیم رو بعد بازی تشویق کنیم.یعنی تعریف و تمجید از ناظمی.یعنی همه چی عالی بود اگه بازی رو میبردیم.
تورو خدا نگید اگه میبردیم بازهم این حرفها رو میزدید...
حالا میرم روی بازیکنها و نحوه ی چینش از دید خودم
به نظر من دهقانی خیلی رو به شفا تر از فرهانیه و بهتر از اونه ولی بازهم قابل اعتماد نیست.من همچنان معتقدم باید فرصت به بهنام لایقی فر داده بشه تا خودش رو ثابت کنه...
در مورد ابوذر رحیمی و علی نظیف کار معتقدم امروز روز خوبشون نبود و خوب کار نکردند.فقط یادمون نره اینهایی که امروز خوب نبودند چند روز قبل یک بازی رو برای داماش در میاوردن بازی های درخشانی برای ما کردن.پس در موردشون طوری صحبت کنید که وقتی خوب بازی کردند خجالت بکشید تشویق کنید(در این مورد خیلی حرفها دارم ولی...)
مختاری امروز خوب و مطمئن ظاهر شد و بازی نسبتا قابل قبولی رو از خودش نشون داد
به نظر من دفاع راستمون امروز عالی بود.استقلال حتی یک حمله از جناح راست ما نداشت و هادی محمدی کاملا اونجا رو پوشش داده بود.به نظر من خوب جواب داد توی اون پست.به نظر من بهتره دیگه از هادی سهرابی در این پست استفاده نشه.چون هم به نفع تیمه هم به نفع خود هادی...
مصطفی حاجتی امروز بازی خوبی رو انجام نداد ولی نامردیه بگیم خیلی بد بود...
در مورد حاجی زاده هم اصلا صحبت نکنم بهتره.چون هنوز نمیدونم چرا بهش بازی میدن؟! در این پست با توجه به نبودن آبشک سهرابی خیلی خوب میتونست جواب بده.
مهدوی هم امروز روز ش نبود لی بازهم بد بازی نکرد.شاید خیلی ها از اون موقعیت خراب کردنش ناراحت باشن و فقط اونو ببینن.من هم ناراحتم که گل نکرد ولی توپ گیری های وسط میدونش و پاسهای خوبش رو هم میبینم.از پاس عالی 40،50 متری که باعث شد متوسل زاده تک به تک بشه هم نمیشه گذشت
متوسل زاده هم خوب بازی کرد و نمره ی قبولی رو گرفت.علاوه بر گلی که زد خوب و دونده ظاهر شد
در مورد حسن زاده هم باید بگم امروز خوب نبود چون جاش اونجا نیست.اگه ازش تو جای خودش استفاده بشه به نظر من خیلی میتونه مفید تر از این که امروز بود باشه...
استقلال با چند ده ملیارد خرج و بستن تیمی برای مقام آوردن در آسیا با داوری بازی رو 2-1 برده.به نظر من بیشترین شکایتها باید از داوری باشه تا از کادر فنی و بازیکنها و... .یکی از دوستان میگفت بحث پنالتی ها که همیشگی بوده و همیش ناداوری واسه ما بوده.آخه برادر من 2 تا پنالتی برای ما گرفته نشده میدونی یعنی چی؟!2 تا پنالتی.برای پرسپولیس یه کرنز اشتباه گرفت توپ رفت تو گلشون فردوسی پور داشت خشتکشو جر میداد!
در آخر هم از تموم هوادارهایی که امروز عاشقانه تیمشون رو تشویق کردن تشکرمیکنم.امروز روز خوبی از لحاظ فرهنگی برای عضدی بود.تشویق ها خوب و یکدست بود...

[/color:e2fa09e6c5][/b:e2fa09e6c5]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » جمعه آگوست 16, 2013 4:46 am

سلام
آقایان من میگم در این شرایط حساس که تیم از پنج بازی سه امتیاز گرفته برای تشویق تیم روز شنبه در تمرین تیم حاضر و بازیکنان را تشویق نماییم. پول که ندارند لااقل دلخوشی هواداران را داشته باشند. پس شنبه همه با هم به استادیوم می رویم و برای ایجاد انگیزه در بازیکنان به تشوقشان می پردازیم. مایوس و سرخورده نشوید و پشت تیم را خالی نکنیم. به امید موفقیت داماش تا شنبه. فقط ساعت و محل تمرین را زودتر اعلام کنید.

فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه آگوست 16, 2013 5:16 am

انتقاد عابديني از داوري صالحي

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: نمي‌دانم صالحي چه کسي را در فدراسيون و کميته داوران دارد که با وجود اينکه 2 بار در بازه زماني 6 ماه محروم شده اما باز هم داوري مي‌کند.

--------------------------------------------------------------------------------

امير عابديني درباره شکست 2 بر يک داماش مقابل استقلال اظهار داشت: هدف استقلال در اين ديدار استفاده از بازي مستقيم بود و سعي مي‌کرد توپ‌ها را به ارتفاع ببرد. استقلالي‌ها روي پشت خط دفاع ما حساب باز کرده بودند که اشتباه فردي بازيکنان ما باعث شد در عمق دفاع گل دريافت کرديم.

به گزارش تسنيم، وي افزود: روي گل اول نيز اشتباه فردي ما باعث گل خوردن‌مان شد ولي گل ما با کار تاکتيکي به ثمر رسيد. در ادامه هم داور پنالتي مسلم ما را نگرفت. سوت‌هاي روز گذشته داور واقعا هنرمندانه بود! صالحي جايي که بايد کارت زرد مي‌داد نمي‌داد و بالعکس جايي که بايد کارت نمي‌داد کارت نشان مي‌داد!

مديرعامل باشگاه داماش با بيان اينکه داوري احمد صالحي ظلم به جامعه داوري است، خاطرنشان کرد: همه مردم گيلان نسبت به قضاوت اين داور حساس هستند. او روز گذشته غيرمنصفانه قضاوت کرد. روز گذشته چندين بار بازيکنان استقلال روي زمين افتادند و 9 دقيقه از وقت بازي را تلف کردند ولي داور 4 دقيقه وقت اضافه گرفت. اگر استقلال عقب بود داور يک دقيقه نيز به وقت‌هاي تلف شده اضافه مي‌کرد!

عابديني ادامه داد: نمي‌دانم صالحي چه کسي را در فدراسيون و کميته داوران دارد که با وجود اينکه 2 بار در بازه زماني 6 ماه محروم شده باز هم داوري مي‌کند. اگر کميته انضباطي بالاي سر تيم‌هاي متخلف است که مثلا از آنها امتيازي کسر کند چرا داوران را تجزيه و تحليل نمي‌کنند؟

وي تصريح کرد: کارشناساني هم که مي‌آيند درباره قضاوت داوران اظهارنظر کنند بيشتر «به به» و «چه چه» مي‌کنند. اگر هم کسي به سود داور صحبت نکند خط قرمز مي‌شود!

مديرعامل داماش افزود: به نظرم فدراسيون يک بام و چند هوا است چون داوران براي برخي‌ها به يک شکل سوت مي‌زند و براي برخي به گونه‌اي ديگر. با اين شرايط باشگاهداري نمي‌کنيم بلکه چماق‌داري‌ مي‌کنيم! مانده‌ام چطور اداره فوتبال را انجام مي‌دهند.

عابديني خاطرنشان کرد: روز گذشته اسماعيل حسن‌زاده و غلامرضا بهروان در ورزشگاه حضور پيدا کرده بودند تا از تيم داماش «آتو» بگيرند که بگويند در ورزشگاه فحاشي شده است. قضاوت صالحي هم در بازي روز گذشته «بودار» و هدايت شده بود. در بازي داماش و استقلال هيچ‌گونه فحاشي در ورزشگاه انجام نشد و در صحنه پنالتي نيز تماشاگران به نشانه اعتراض چيزي گفتند که در نظام ما فحاشي محسوب نمي‌شود.

وي درباره تيم استقلال گفت: بازيکنان استقلال فداکارانه فوتبال بازي مي‌کنند. در ديدار روز گذشته هر چند استقلال با نگراني به شهر رشت آمده بود اما هر بازيکن ما صاحب توپ مي‌شد 4 بازيکن اين تيم حضور داشتند. اين نشان مي‌داد که آنها نمي‌خواستند بازنده اين ديدار باشند. استقلال تيم منسجمي است که امير قلعه‌نويي هنرمندانه کاري کرده که بازيکنانش فداکارانه در زمين بازي کنند.

عابديني در مورد اينکه امير قلعه‌نويي از وي تمجيد کرده و گفته فوتبال ايران به امثال امير عابديني نياز دارد، اظهار داشت: قلعه‌نويي مربي بزرگ و زحمتکشي است. او احترام موي سفيد من را نگه داشته وگرنه فوتبال ايران نيازي به من ندارد.

مديرعامل داماش درباره انتقاداتي که به کيفيت توپ‌هاي ليگ برتر مي‌شود، عنوان کرد: درباره اين موضوع 2 بحث وجود دارد. اينکه مي‌گويند توپ‌ها را مجاني در اختيار ما گذاشتند مثل اين مي‌ماند که ماست ترشيده را مجاني به ما داده باشند! اگر اين توپ‌ها واقعا خوب است، چرا وقتي که بازي را مي‌بريم درباره کيفيت آن صحبت نمي‌کنيم ولي وقتي مي‌بازيم درباره آن صحبت مي‌کنيم؟! ما بايدصحبت‌هاي خودمان را به استانداردهاي جهاني نزديک کنيم.

وي افزود: در مورد اينکه گفته مي‌شود توپ‌ها را آل‌اشپورت مجاني در اختيار ما گذاشته نبايد منتي باشد چون تبليغات نام آن را هر روز مي‌بينيم. با اين شرايط بايد پول هم بايد به ما بدهند. بنابراين هيچ منتي نبايد براي ما بگذارند که مجاني اين توپ‌ها داده‌اند.

عابديني درباره نتايج داماش در اين 5 هفته و اينکه سال گذشته گفته بود يک مربي بايد بتواند از 5 بازي حداقل 7 امتياز کسب کند، گفت: سال گذشته از 10 بازي 10 امتياز گرفتيم و وقتي به هفته سي‌ودوم رسيديم 37 امتيازي بوديم. در عين حال 2 بازي آخر ليگ 6 امتياز گرفتيم و 43 امتيازي شديم. يعني ابتداي ليگ را خوب آغاز نکرديم ولي در انتها امتيازات را جمع کرديم.

مديرعامل باشگاه داماش گيلان با بيان اينکه اکنون وضعيت تيم فوتبال اين باشگاه بد نيست، ادامه داد: از افشين ناظمي راضي هستم و از وي حمايت مي‌کنم. منطق فوتبال نيز از وي حمايت مي‌کند. روز گذشته اگر ابوذر رحيمي اشتباه نمي‌کرد و گل نمي‌خورديم حداقل بازي مساوي شده بود.

وي درباره کم بودن نور ورزشگاه عضدي رشت اظهار داشت: نور ورزشگاه کم نشده بلکه به دليل شرجي بودن هواي رشت ورزشگاه تاريک به نظر مي‌رسيد. با اين حال نور ورزشگاه عضدي استاندارد نيست و نورافکن‌هاي ورزشگاه بايد 5 متر بالاتر و 12 متر عقب‌تر بروند
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه آگوست 16, 2013 5:24 am

یه عده خودشون دارن گول میزنن که ما بازی خوبی کردیم من به سیستم علی اصغری نمیگم تاکتیک حتی تیم محبوبم ببره چون معلوم به دفاع فشار میاره ولی اگه روی زمین با پاسکاری به زمین حریف نزدیک میشدیم میگفتم این هست تاکتیک و تکنیک مربی اینو دیگه من هم میتونم به بازیکنا آموزش بدم تا توپ میرسه زیرپاتون بزنین زیرش میگن دفاع استقلال کند بودش بخاطر همین اینکارو کردیم ولی مثل در سه بازی پیش هم دفاع کند بودن بزن زیرش بازی کردیم عملا با اینکار هافبک های خودمونم از بازی خارج می کنیم من نقص زیادی در بازی دیروز دیدم
لطفا نگید خوب بازی کردیم چون استقلال بازی نکرد و مفت سه امتیاز گرفت وگرنه شاید با اختلاف بیشتر می باختیم چشم مون به حقایق باز کنیم و احساسی حمایت نکنیم
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » جمعه آگوست 16, 2013 6:43 am

آقای سراوانی خابیده مثل اینکه آقای سراوانی شمانمیدونستید که این آقای صالحی هروقت واسعه تیم مون سوت زده با قصدو غرض سوت زده وبازیو به نفع حریفامون درآورده بازی داماش بانفت تهران دوفصل پیشو یادتون رفت بازی داماش باملوان فصل قبلو یادتون رفت که پدر تیممونو درآورد آدم ازیه سوراخ چندباربایدگزیده بشه اخه تادرس عبرت بگیره شما داخله باشگاه فقط بلدید بیانیه بدید تمام نکاتو باید واستون گوشزد کرد باید حتما کارازکاربگزره پدرمون دربیاد بعد اعتراض بکنید چرابعدازاینکه اسامی داوران مشخص شد به کمیته داوران نسبت به این داور اعتراض نکردید. چندبار باید بهتون گفت آقا به کمیته داوران اعتراض کنید شما مگه به سایت سرنمیزنید کامنتارو نمیخونید
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه آگوست 16, 2013 6:45 am

مادهنمون صاف میشه تو ورزشگاه با هزار تا بی سرو پا درگیر میشیم برای فحاشی نکردن حالا اینجا بعضی روشنفکرا برای ما ادعای مربی بودن دارند.تیم همینه که هست مورینیو هم بیاد هیچ کاری نمیتونه بکنه.تیم ازی خوبی انجام میده حالا بنا به دلایلی نمیبریم یه نفر میگه عابدینی یه نفر میگه ناظمی اه /9/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه آگوست 16, 2013 6:51 am

مشکل فحاشی تو ورزشگاه دیروزم گفتم از زیر اسکوربورد و جایگاههای r-a هست که یک مشت بی تعصب دیروز اونجا نشسته بودن ننگ بر غیرت نداشتتون.درود بر غیرت بچه های تیفوسی sوh
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه آگوست 16, 2013 8:00 am

اینجا چاله میدون نیست این تاپیک باز شده درمورد تیم بحث کنیم نه بیایم به این اون فحش بدیم بعد ما این روزگار شمارو گذوزندیم آره بریم تمرین شما کجایی ما هر روز تمرین هستیم حالا شما یه روز میخوای بیای که حالا اگر بیای اینجور تبلیغات میکنی
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان