[quote:9b34c8222c="lvlamad_2010"][quote:9b34c8222c="miladcivil"]چند وقته با توجه به تمرینات و ضربات نظیفکار در تمرین ، حدس زده بودم قراره پنالتی خراب کنه .
حالا ایراد نداره ، اما ااِی کاش حداقل با 1 امتیاز از کرمان برمیگشتیم .
کادر فنی و امید خان باید برای بازی های خارج خونه برنامه ریزی کنن ، الان 3 بازی و فقط 1 امتیاز
شد ، درسته در این دو باختمون اشتباه فردی بسیار تاثیرگذار بود ، اما این تک امتیازات در پایان این
لیگ امسال که بسیار هم سنگین و سخت هست ، تاثیرگذار هست .
[color=red:9b34c8222c][size=18:9b34c8222c]تا ببینیم .................[/size:9b34c8222c][/color:9b34c8222c][/quote:9b34c8222c]
این دیگه از اوون حرفا بودا

این درسته که یه بازیکن پنالتی زن هست یا نه که اینو نظیف کار پارسال ثابت کرد
اما اینکه فهمیدم می خواد خراب کنه شبیه طنز ، پنالتی 50 50 هستش[/quote:9b34c8222c]
عجب صحبتی کردی برااااااااا ، آخه من گفتم پنالتی 60 ، 40 هست عزیز ! نمیدونم فوتبال بازی کردی نکردی یا به تمرین اعتقاد داری نداری ؟
نمیدونم درکت از فوتبال چقدره ، بعنوان یه بیننده هست یا عمقی تر و یا .......... !
مگه مسی و رونالدو که بهترین ها هستند ، پنالتی خراب نمیکنن ؟ حالا خراب کردنش طنز بود و یا پیش بینیش ؟؟؟؟؟؟
در هر صورت امسال نظیفکار در تمرینات یکی از ضعیفترین پنالتی زنان بود ، همون لحظه هم که در گزارش انلاین نوشته شد پنالتی و معلوم
شد که قراره نظیفکار بزنه من به دوستم گفتم خرابه ، هر وقت خواستی از حرفم مطمئن بشی هم ID و هم شمارشو میتونم بهت بده .
اگه هم نه ، همینطوری یه چیزی گفتی که گفته باشی ....... تو همون حال و هوای طنز خودت بمون و حالشو ببر .