[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsپرسپولیس تهران /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط zxzx » شنبه آگوست 18, 2012 12:09 pm

نباید فردا به جلال حسینی توهین کنیم چون باید فرقی ما بین اون و مازیار و نوری باشه
وقتی که جلال حسینی به نود دعوت شد فردوسی پور بیشرف هر چقدر میخواست تحریکش کنه برعلیه رشت حرف بزنه موفق نشد
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آگوست 18, 2012 12:16 pm

اصلا نباید به کسی فحاشی بشه ...بچه های سایت که هواسشون هستش اما کسایی که توی این بازهای سر کله هاشن پیدا میشه باید مواظب یود تا بد نامی نمونه برای رشتی ها نمونه .فردا داماشی ها توی زووم هستش چون میخوان یه مشکل بوجود بیارن تا بازی با ملوان رو از دست بدیم.
مخصوصا که بهروان داره میاد و اون هم مازندرانی هستش و الان از طرف رویانیان پر شده.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آگوست 18, 2012 12:20 pm

فردا باید خودمون همه ما لیدر باشیم و هوارو داشته باشیم - الان یه خبرایی هست که دوست دارن با مل مل بدون تماشاگر باشیم پس بهانه به دست هیچکس نمیدم.
فردا فقط و فقط به تشویق تیممون میپردازیم و هیچ کاری به ملوان نداریم - اگه رشتی هستی و داماشی اجازه نده هیچکس شعاری بده که واسه تیم بد بشه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه آگوست 18, 2012 12:21 pm

آقا الان اينقدر خوشحال و پر انرژي هستم مثل همه شما رشتيان عزيز و گيلانيان عزيز، بعد از شكست لابي باقالايان، كه همه مصمم تر هستيم واسه 4 تايي كردن لنگي ها؛ دمتون گرم غيرت گيلك رو به اينا نشون دادين، اينقدر دارم حال ميكنم آدم از آفتابه آب بوخوره ولي ضايع نشه اونم اينطوري ،
خواهشا به ملوان و سيد جلال و مهدوي كيا هيچ كاري نداشته باشيم؛ تو رو خدا اينا رو اينقدر بزرگ نكنين تا الانم به كمك پنالتي هاي ناحق اومدن دوم، تو رو خدا فردا حمله مون به پرسپوليسيا و تهراني هاباشه فقط ؛ دمتون گرم گيلان به كمك و قدرت رشتيها و اندكي هم لاهيجانيها داره بلند ميشه شعور و فهم و پشتكار و مقاومت بچه هاي دهه 60 و 70 گيلان و بويژه رشت خيلي بالاست اميدوارم كه به زودي تمام حقي كه از ما خوردن تو اين سي سال رو پس بگيريم.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Arvin » شنبه آگوست 18, 2012 12:43 pm

[quote:f09a120225="golsar"]تِــم جدیــد بـرای بازیـهای ایـن فصـل ...
از ایـن بـه بعـد اطلاعـات تمـام بـازیهـا روی ایـن تـم ارائـه میشـه . . .

[img:f09a120225]http://axgig.com/images/55558243059830902858.jpg[/img:f09a120225][/quote:f09a120225]
عالیه آبرار دستت درد نکنه.فقط Premiere league فکر کنم بهتر باشه و در ضمن persian gulf اسم خاص و باید با حرف درشت شروع بشه.جانا قوربان
نماد کاربر
Arvin
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 16, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » شنبه آگوست 18, 2012 3:27 pm

سعيد شيريني در خصوص بازي پرسپوليس و داماش گيلان اظهار داشت:‌ همانطور که به ما از قبل گفته بودند خودمان را آماده کرده بوديم تا در بازي برابر داماش در ورزشگاه سردار جنگل به ميدان برويم اما متاسفانه به يک باره هيچ کس نفهميد که چه اتفاقي افتاد که بازي به ورزشگاه عضدي تغيير يافت.

وي افزود: آقايان گفتند که ورزشگاه سردار دچار مشکل است اما با تصويربرداري که از چمن و صندلي‌هاي اين ورزشگاه داشتيم هيچ مشکلي براي رويارويي بازي پرسپوليس و داماش در سردار جنگل نبود.
شيريني خاطرنشان کرد: به نظر مي‌رسد برخي فشارها باعث شد که اين بازي در ورزشگاه عضدي برگزار شود و هرگونه اتفاقي خداي ناکرده اگر در پايان بازي بيفتد مسئولان استان بايد پاسخگوي آن باشند. به نظرم در رشت مسائل جوانمردانه رعايت نشد و اين اصلا به نفع فوتبال ما نيست.

آخه یکی نیست به این بگه واسه مسابقه فوتبال فقط چمن و صندلی کافی نیست اینم عاقبت کسی که از لوپ لوپ آوردنش تووی فوتبال /10/
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه آگوست 18, 2012 3:28 pm

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من با گذشته زندگی نمی‌کنم و می‌خواهم شرایط پرسپولیس را تغییر دهم.مانوئل ژوزه در کنفرانس خبری قبل از بازی مقابل داماش در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بعد از اینکه به‌خاطر تیم ملی بازی‌های لیگ ایران متوقف شد فردا دوباره این مسابقات را دنبال خواهیم کرد. ملی پوشان ما تنها 2 روز است که به ما اضافه شده‌اند و هماهنگی آنها با تیم امکان پذیر نیست. چون تعداد روزها کم است اما باید همین طور پیش برویم و نمی‌شود کاری کرد.
وی افزود: هدف ما این است که بهتر از گذشته باشیم. فردا باید در زمین چمن مصنوعی به میدان برویم و قطعا شرایط این بازی با چمن طبیعی فرق دارد. ما باید بهتر از قبل به میدان برویم.مانوئل ادامه داد: در چند بازی گذشته چند امتیاز حساس را از دست دادیم و مقصر خودمان بودیم. قصد داریم تا شروعی دوباره داشته باشیم و با برد مقابل داماش می‌توانیم در بازی‌های آینده با خیال راحت به میدان برویم. ما باد بدانیم یک تیم اگر می‌خواهد برنده باشد باید از دقیقه اول تا آخر جنگنده به میدان برود. ما از بازیکنان نمی‌خواهیم که کارهای بزرگ کنند فقط دوست دارم که با روحیه جنگندگی در حد خودشان باشند. روحیه رقابت باید در تیم من بالا برود.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: هدف من در بازی برابر داماش برد برای شروعی دوباره است و امیدوارم که بتوانم به خواسته خود که شاید سخت هم باشد برسم.ژوزه در پاسخ به سوالی که آیا بازی در چمن مصنوعی برای شما فرقی با چمن طبیعی ندارد، گفت: بالاخره تیم حریف داخل خانه در همین چمن به میدان رفته و به این زمین عادت دارد. شاید دچار مشکل شویم چون ما عادت به بازی در این زمین نداریم. توپ تندتر حرکت می‌کند، تکل زدن چندان امکان پذیر نیست و خیلی از موارد دیگر. ما نمی‌توانیم درباره این موضوع بهانه بیاوریم و باید با شرایط کنار بیاییم.

وی درباره ساختار دفاعی پرسپولیس نیز گفت: ما بازیکنان خیلی خوبی داریم اما بعضی‌ها در حد خودشان نیستند. با عجله فوتبال بازی می‌کنند نیاز به وقت داریم تا با آنها کار کنیم. ما روحیه بالا و جنگندگی بیشتری می‌خواهیم. متاسفانه در چند بازی گذشته روی اشتباهات خودمان گل خوردیم. در سه بازی گذشته شانس گل داشتیم اما نزدیم. ما باید در دفاع و حمله یک تیم باشیم.سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سوالی که چرا اسم برخی از بازیکنان بزرگ از ترکیب این تیم برای این بازی کنار گذاشته شده است، گفت: تصمیمات من تاکتیکی است. ما 30 بازیکن داریم که در هر بازی تعدادی از آنها اضافه هستند. مشکل بازیکن نداریم. مجبور هستم برای هر بازی فقط 18 بازیکن انتخاب کنم. شاید بازی بعدی لیست من تغییر کند. همه در تیم من شانس بازی دارند.

وی در پاسخ به سوال دیگری که چرا با کروش درباره برنامه‌های تیم ملی حرف نمی‌زنید، نیز گفت: نمی‌خواهم راجع به این مسئله صحبت کنم. من در مورد تیم ملی و برنامه هایش سکوت کردم اما 8 بازیکن من برای بازی با داماش آماده نیستند.ژوزه افزود: من کاری به سن بالای بازیکنان ندارم گاهی اوقات یک بازیکن در سن 24 سالگی جزء بهترین‌هاست و یک بازیکن دیگر در سن 32 سالگی. این طرز بازی کردن است که یک بازیکن را ثابت می‌کند.
سرمربی پرسپولیس ادامه داد: با بازیکنانی مثل نوری و بنگر هیچ مشکلی ندارم اما به خاطر مسائل تاکتیکی و تکنیکی بازیکنانم را انتخاب می‌کنم و لیستم را برای بازی‌ها می‌دهم. هر مربی سلیقه خاص خودش را دارد. من به همه بازیکنان احترام می‌گذارم.ژوزه دراین رابطه که آیا فکر می‌کنید تا انتهای فصل در پرسپولیس بمانید یا خیر نیز گفت: من تا آخر فصل با پرسپولیس قرارداد دارم و می‌خواهم شرایط را عوض کنم. من با گذشته زندگی نمی‌کنم و همیشه سعی می‌کنم در دوران حال باشم. نتایج گذشته برای من و باشگاه خوب نیست اما می‌تواند تغییر کند.
سرمربی پرسپولیس در پایان درباره دربی 75 نیز گفت: همه چیز به نوبت. عجله نکنید. بعد از برد در بازی فردا به بازی مخصوص دربی توجه می‌کنیم . تجربه‌های زیادی در دربی دارم و می‌دانم بازی با استقلال یک دربی بزرگ است. می‌دانم که در چند وقت اخیر خوب نبودیم و با برد در بازی فردا شاید خیلی از چیزها عوض شود. بازیکنان من فقط باید فردا عصبی نباشند و با آرامش به برد مقابل داماش فکر کنند.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط meraj130 » شنبه آگوست 18, 2012 3:29 pm

خبرگزاری فارس: تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه عضدی تحت تاثیر هواداران داماش گیلان قرار گرفت.
خبرگزاری فارس: تمرین پرسپولیسی‌ها در عضدی تحت تاثیر هواداران داماش

به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از دیدار مقابل داماش از ساعت 18:30 امشب در ورزشگاه عضدی رشت بر روی چمن مصنوعی برگزار شد.

*در این تمرین مسئولان باشگاه پرسپولیس درخواست کردند که طبق نظر ژوزه تمرین پشت در‌های بسته برگزار شود اما به یک‌باره در‌های ورزشگاه عضدی باز شد و حدود 500 هوادار داماش به داخل ورزشگاه آمدند. داماشی‌ها ابتدا با الفاظی ناشایست به برخی از بازیکنان پرسپولیس مانند انصاری‌فرد و برخی دیگر از بازیکنان این تیم بی‌احترامی کردند و سپس به تشویق علی دایی پرداختند. در مرحله بعد نیز به شدت علی کریمی را مورد تشویق قرار دادند و به شیرینی سرپرست پرسپولیس با شعارهایی بی‌احترامی کردند.

*بازیکنان پرسپولیس در تمرین امروز ابتدا به دور زمین دویدند و سپس به کار با توپ و فوتبال تیمی پرداختند. تعدادی از اعضای کادرفنی داماش نیز این تمرین را نظاره‌گر بودند. ژوزه مانوئل نیز ورزشگاه عضدی را دقایقی مورد ارزیابی خود قرار داد.

*در طول تمرین باز هم هواداران داماش با سر دادن شعار علیه برخی بازیکنان پرسپولیس، تمرین این تیم را تحت تأثیر قرار دادند که این موضوع باعث شد تا مسئولان باشگاه پرسپولیس به مسئولان ورزشگاه عضدی اعتراض داشته باشند و از آن‌ها بخواهند که سریع‌تر ورزشگاه عضدی از حضور هواداران خالی شود. اما با وجود قول‌های داده شده هیچ تغییری در جو ورزشگاه بوجود نیامد
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه آگوست 18, 2012 5:02 pm

اگر خاطر دوستان باشه بعد از بازی با سایپا پیشبینی کرده بودم که همه تمام زورشون رو میزنن که تو این بازی پس پس از بحران در بیاد ولی اصلا فکر نمیکردم که با تمام قوا برای چنین کاری بسیج بشن. این نشون میده که توی 2-3 سال اخیر ما راهمون رو درست رفتیم. امیدوارم فردا در یک حماسه بی نظیر رو دم این کثافتا بذاریم. حالم از تیم به اصطلاح ملی بهم میخوره و از صمیم قلبم امیدوارم این تیم به جام جهانی نره شاید یکی به فکر جمع کردن این کثافت بازیا بیفته. تیمی که بدترین هافبک دفاعی فصل گذشته بهش دعوت بشه کاملا مشخصه که چه اتفاقاتی پشت پردش جاری هست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه آگوست 18, 2012 5:06 pm

خبرنگار فارس حوزه پرسپولیس... چیزی که خودش بهم گفت ولی نمی دونست من برای سایت هوادارانم . فقط کافیه اخبار رسانه ای پرسپولیس امروز رو دنبال کنید تا بفهمید از چه راه هایی دارند استفاده می کنند تا حاشیه سازی ها رو ادامه بدن! حالا خوبه فردا روزنامه چاپ نمیشه وگرنه همین ها رو روزنامه های ایران کپی می کنند ...
خب من می دونستم که غلو می کنند و گاهی خطی ولی دیگه تو خبرگزاری ها و تا حد رو واقعا نمی دونستم . اونا چه خبرنگارایی دارند و ما در عوض........!!!

دیگه بچه های خودمون می دونند که استادیوم عضدی به عنوان یک مجموعه ورزشی عمومی درش همیشه باز هست بعد می نویسند یهو در رو باز کردند 500 تا هوادار داماش اومدن تو! به قول بچه ها اگر این تعداد 500 نفر بودن پس دیروز ما 5000 نفر رو تو تمرین داشتیم ...

البته من نمی دونم دقیقا هدف سرپرست تیم پرسپولیس از این نوع خبر پراکنی ها توسط خبرنگار زیردستش چی باشه اما شاید منظورش این باشه که بخواد هواداران داماش رو جری تر کنه تا به حواشی بپردازند نه اصل قضایا و شاید هم داره به بعد از مسابقه فکر می کنه که اگر نتیجه نامناسبی گرفت به این شکل میزبانی داماش رو زیر سوال ببره...

در یکی از چند خبر خبرگزاری فارس اشاره شد که دارند سکوها رو رنگ می کنند و نمی دونم بازیکنان این تیم از نونوار کردن رختکن تعجب کردند .. جالبه که رنگ کردن پلکان جدیدی که برای ورود جدای خبرنگاران به خاطر استانداردسازی AFC رو به رنگ کردن سکوها تشبیه کرده! سکوها که رنگ نمی خواد چون همش صندلی هست و اون یه تیکه پشت نیمکت هم که صندلی نشده به تازگی رنگ خورده! رختکن هم مگه پرسپولیسی ها از دو سه سال پیش این استادیوم اومده بودن؟! ایشون نمی دونست که این رختکن رو وقتی هیچ استادیومی چنین رختکن استانداردی نداشته (حتی آزادی) توسط باشگاه داماش ساخته شده .

خب مطمئنا این کامنت من رو که نمی خونه ، فقط خواستم شماها بیشتر درجریان باشید و بدونید که این چند تا خبر که اصلا چیزی نیست اینا دنبال یه آتو گرفتن تو خود بازی هستند تا باهاش زمین و زمان رو بهم بدوزند ...
اینها هنوز از اون بازی برگشت سال گذشته و نتیجه و محرومیتش بدجور کینه دارند و این رو تو چشمشون می تونی بخونی .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه آگوست 18, 2012 5:26 pm

دوستان دیگه بهانه ندیم. با کمال آرامش تیم خودمون رو تشویق کنیم و فقط به برد در این بازی فکر کنیم. دیگه چشم و گوش خودمون رو به روزنامه ها و ... ببندیم فقط از تیم حمایت کنیم تا این بازی رو ببره و بازی خانگی بعدی یه وقت محروم نشیم /3/ /23/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه آگوست 18, 2012 5:50 pm

انتقاد معاون‌استاندار گيلان از حاشيه سازي‌ها

غلامعلي رضواني عصر روز شنبه در جلسه کميسيون ورزش گيلان با اشاره به مسابقه تيم هاي فوتبال داماش و پيروزي تهران افزود: پيشتر به دليل آسايش مردم ، جلوگيري از ترافيک سنگين و تامين هرچه بيشتر نظم و امنيت، بازي تيم هاي پرسپوليس، ملوان، استقلال و تراکتورسازي با داماش در ورزشگاه سردارجنگل برگزار مي شده است.

وي با اشاره به انجام پاره اي تعميرات در ورزشگاه سردارجنگل و آماده نبودن اين ورزشگاه براي ميزباني مسابقه اين دو تيم اظهار کرد: علاوه بر اين موارد، امکان پوشش زنده تلويزيوني نيز در اين ورزشگاه فراهم نيست و همين مسئله، موجب محروم شدن طرفداران بي شمار دو تيم از تماشاي مسابقه مي شود.

معاون سياسي و امنيتي استاندار گيلان ادامه داد: بر اين اساس؛ تصميم گرفته شد که مسابقه تيم هاي فوتبال داماش و پرسپوليس در ورزشگاه شهيد عضدي رشت برگزار شود.

وي همچنين به برخي شايعات و حاشيه سازي هاي انجام شده اشاره و خاطرنشان کرد: رعايت قانون بايد ملاک عمل همه ما باشد و درست نيست از يک مسئله ورزشي براي تشويش افکار عمومي، شايعه سازي و تعرض به حريم مقامات عالي استان بهره برد.

رضواني تأکيد کرد: مسوولان تيم هاي ورزشي بايد به جوانان و هواداران اطلاعات درست بدهند تا از حاشيه سازي ها پرهيز شود و مديران باشگاه داماش حق نشر اکاذيب و تشويش اذهان عمومي را ندارند و در صورت تکرار و ادامه اين رويه ها بايد به موقع در محاکم صالحه پاسخگو باشند.

وي تأکيد کرد: باشگاه داماش و مسوولان ورزش استان نيز بايد نسبت به اينکه براي حفاظت از جان و اموال هواداران براي پوشش بيمه قرارداد نبسته اند، پاسخگو باشند و هرچه سريع تر اين کار را انجام دهند.

معاون استاندار گيلان به در پيش بودن بازي تيم هاي داماش و ملوان در شهريورماه اشاره و اضافه کرد: اداره کل ورزش و جوانان گيلان و فرمانداري رشت به همراه دستگاه هاي اجرايي ذيربط موظفند تمام مقدمات لازم را براي بازي آينده اين دو تيم فراهم کنند تا ديگر بهانه اي براي عدم انجام مصوبه شوراي تامين شهرستان وجود نداشته باشد.

به گزارش ايرنا، تيم هاي فوتبال داماش گيلان و پرسپوليس تهران در هفته پنجم از رقابت هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي کشور، ساعت 19 و 10 دقيقه عصر روز يکشنبه 29 مردادماه در ورزشگاه شهيد عضدي رشت به مصاف هم مي روند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه آگوست 18, 2012 5:53 pm

گزارش ویژه : عضدى و سردار جنگل،داستان تكرارى اين روزهاى ليگ!

پلان اول-برداشت اول: ورزشگاه سردار جنگل- خارجى.

هواداران خشمگمين از باخت داماش و حضور انبوه تماشاگران تراكتورى كه البته همراه با كرة هاى آغشته به توهين از سوى هر دو گروه بود، آنها را جريح تر كرده و انگار قصد ترك ورزشگاه را ندارند.وقتى فشار نيروى انتظامى فزونى مى گيرد آنها به صورت ظاهرى محل را ترك مى كنند اما هنگامى كه اتوبوس هاى هواداران و بازيكنان تراكتور به خارج محوطه مى رسد رشتى ها مانند فيلم هاى پارتيزانى از انبوى مزارع برنج و دشتهاى اطراف سر بيرون مى آورند و با هر وسيله اى كه دم دستشان مى رسد به ماشين ها حمله مى كنند! اتوبوس تراكتورسازى مجبور به بازگشت و پناه گرفتن در يك جاده فرعى مى شود و دهها اتومبيل آسيب جدى مى بيند، بازتاب رسانه اى گسترده و واكنش جامعه فوتبال تنها يك معنى داشت: ورزشگاهى كه تازه مورد بهره بردارى گرفته و سالها نيز انزلیچی ساختش طول كشيد شرايط ميزبانى از يك مسابقه ى حساس را ندارد!

پلان دوم- برداشت اول:سالن كنفرانس ورزشگاه دكتر عضدى-داخلى.

داماش مسابقه را على رقم فرصت هايى كه داشت به استقلال تهران مى بازد و در خانه دستش از امتياز كوتاه مى شود، مظلومى در پاسخ خبرنگارى كه پرسيده بود جو ورزشگاه را چگونه ديديد،مى گويد: شرايط سخت بود و فضا نا آرام،هواداران داماش نمى گذاشتند صداى من به بازيكنان برسد اما ما خوشحاليم كه هم پيروز شديم و آخر كار هم همگى بدون مشكل اينجا را ترك كردند. آن بازى داماش باخت و البته هيچ اتفاق نا ميمونى نيفتاد.

پلان سوم-برداشت يكصد و بيست يكم!-دفتر رياست هيات فوتبال- داخلى.

پس از كش و قوس هاى فراوان و چندين و چند بار تغيير مكان بازى و سرگيجه ى خبرى رييس روابط عمومى هيات فوتبال اعلام كرد كه پس از بازديد اعضاى شوراى تامين استان و نمايندگان هيات فوتبال و نماينده استاندار، و بعد از ديدن مشكلات عديده سخت افزارى و تهديد تلويزيون مبنى بر عدم پخش مسابقه قرار بر اين شد كه مسابقه داماش-پرسپوليس در ورزشگاه دكتر عضدى برگزار گردد.خبرى كه داماش را خوشحال و پرسپوليس را ناراحت كرد.

اما آنچه در اين ميان مهمتر از ظاهر خبر خود نمايى مى كند بروز هزاران چرايى است كه پاسخش را يا كسى نمى داند يا قرار نيست كسى پاسخى در خور به آن بدهد. چرا ورزشگاهى كه قرار بود عصاى ورزش رشت شود تبديل شود به محل مناقشه ى نخواستنش؟ وقتى استاديومى با ظرفيت بيست هزار نفر در يك منطقه ى حاشيه ى شهر و با فاصله ى نسبتا دور ساخته مى شود چرا نبايد يك جاده دو بانده اختصاصى براى دسترسى آسان به آن داشته باشد؟ چرا ورزشگاه سردار جنگل بعد از گذشت سالها همچنان مشكل نامناسب بودن سالن كنفرانس، جايگاه تصوير بردارى ،سالن دوپينگ، رختكن،قسمت وى آى پى و جايگاه خبرنگاران را به مانند يك لكه ننگ بر پيشانى يدك مى كشد؟ چرا ورزشگاه دكتر عضدى در سرسبزترين استان كشور بايد چمن مصنوعى را جايگزين نوع طبيعى اش ببيند؟ اگر چمن مصنوعى آنقدر آزار دهنده هست كه تيمها براى مواجه نشدن با آن اين همه فشار مى آورند، چرا اصلا سازمان ليگ با موجوديت چنين پديده اى موافقت كرده است؟ به غير از دهن كجى مصنوعى بودن چمن در شهرى كه بر روى ديوارهاى ساختمانش سبزه مى رويد، اصلا اساس وجود اين نوع چمن به خود بازيكنان داماش بيشترين ضربه را خواهد زد! بازى در چمن مصنوعى خستگى چند برابر براى بازيكنان مى آورد و علاوه بر آن داماشى ها يك هفته بايد در چمن طبيعى بازى كنند و يك هفته در مصنوعى! چرا بايد به تيم هاى مهمانى كه به رشت مى آيند چنين اجحافى شود كه در شرايطى مسابقه دهند كه تا پيش از آن تجربه اش نكرده بودند؟ و مهمترين موضوع اينكه آيا اين اتفاق براى داماش موجب كمرنگ شدن موفقيت هايش نخواهد شد؟ اگر پرسپوليس يا هر تيم مهمانى به داماش ببازد به عنوان نخستين دليل از چمن ورزشگاه ياد نخواهند كرد؟

و در آخر همانقدر كه اگر داماش در ورزشگاهى به غير از ورزشگاه خانگى اش به ديدار پرسپوليس مى رفت يك نوع اجحاف به شمار مى رفت در حق رشتى ها، حالا هم كه سرخ پوشان پايتخت بدون يك جلسه تمرين درست و حسابى در اين نوع چمن بايد به مصاف گيلانى ها بروند يك حق كشى بزرگ به حساب خواهد آمد. كاش حداقل شرايط سخت افزارى در ليگى كه هزاران مشكل عديده در خود دارد در كشور ما به سوى برابرى پيش برود.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه آگوست 18, 2012 6:17 pm

[color=red:5df20ce143][size=18:5df20ce143]ال باقالا شکست خورد[/size:5df20ce143][/color:5df20ce143]

*
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آگوست 18, 2012 6:33 pm

برخي فشارهاباعث شدبازي درعضدي برگزارشود :
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: عليرغم حرف و حديث فراوان ورزشگاه سردار جنگل هيچ مشکلي نداشت و برخي فشارها باعث شد بازي در عضدي برگزار شود.
سعيد شيريني در خصوص بازي پرسپوليس و داماش گيلان اظهار داشت:‌ همانطور که به ما از قبل گفته بودند خودمان را آماده کرده بوديم تا در بازي برابر داماش در ورزشگاه سردار جنگل به ميدان برويم اما متاسفانه به يک باره هيچ کس نفهميد که چه اتفاقي افتاد که بازي به ورزشگاه عضدي تغيير يافت.
وي افزود: آقايان گفتند که ورزشگاه سردار دچار مشکل است اما با تصويربرداري که از چمن و صندلي‌هاي اين ورزشگاه داشتيم هيچ مشکلي براي رويارويي بازي پرسپوليس و داماش در سردار جنگل نبود.
شيريني خاطرنشان کرد: به نظر مي‌رسد برخي فشارها باعث شد که اين بازي در ورزشگاه عضدي برگزار شود و هرگونه اتفاقي خداي ناکرده اگر در پايان بازي بيفتد مسئولان استان بايد پاسخگوي آن باشند. به نظرم در رشت مسائل جوانمردانه رعايت نشد و اين اصلا به نفع فوتبال ما نيست.

============

برادر ، حاج آقا ، سزداز ، آزاد ، جانباز ........
تو کجای فوتبال بودی و هستی که داری نسبت به این تصمیمات اظهارنظر میکنی ؟
ضمنا" یادت رفته داماش میزبان هست ؟ پس مثل آدم بیاین 3 امتیاز مهم بدین و بسلامت
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان