[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پرسپولیس تهران ‏vs‏ داماش گیلان تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط civilboy » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:16 pm

[quote:7f22fa845a="SajjaD_46"][quote:7f22fa845a="pedram_1367"]کريمي: به رفيعي تبريک مي‌گويم

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به محمود رفيعي بابت تصميمش بابت قطع مسابقه به دليل فحاشي تماشاگران تبريک مي‌گويم.
علی کریمی پس از نیمه‌تمام ماندن دیدار پرسپولیس و داماش گفت: داور بخاطر فحاشی تماشاگران بازی را قطع کرد البته زمانی هم به پایان مسابقه نمانده بود. از این اتفاقات در شهرستان‌ها زیاد رخ می‌دهد اما داوران جرأت چنین کاری را ندارند. به همین دلیل به رفیعی بابت تصمیمش تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: بد بازی کردیم و اصلا خوب نبودیم. داماش مستحق پیروزی بود و اگر در تمام مسابقات اینطور با انگیزه ظاهر شود، در رده‌های بالای جدول خواهد بود.

کریمی درباره داوری مسابقه گفت: داوری مشکلی نداشت. تماشاگران ما کم‌حوصله‌اند و باید صبورتر باشند. این اتفاقات پیامدهای بدی برای تیم ما خواهد داشت که باید با آن کنار بیاییم و امیدوارم در بازی‌های بعدی دیگر شاهد چنین رفتارهایی نباشیم.

کاپیتان پرسپولیس درباره کسب سهمیه آسیا در این فصل اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که در بازی‌های آینده به سهمیه برسیم. اگر قسمت باشد می‌گیریم وگرنه که هیچ. فشردگی مسابقات برای ما مشکل‌ساز شده است، اما این موضوع فقط برای ما نیست و استقلال و سپاهان نیز این مشکل را دارند.

کریمی خاطرنشان کرد:‌ اتفاقاتی که امروز در ورزشگاه آزادی رخ داد اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود. این اتفاقات بوده، هست و خواهد بود. امیدوارم شرایط تغییر کند اما می‌دانید اعتراض من به چه بود، به اینکه در شهرستان‌ها دوربین‌ها نیستند تا شعارهایی که علیه بازیکنان داده می‌شود را ضبط کنند.

وی ادامه داد: بیایید ببینید در شهرستان‌ها چه شعارهایی علیه بازیکنان و داوران داده و ۹۰ دقیقه به بازیکنان بی‌احترامی می‌شود در نهایت هم با جریمه‌ای سه چهار میلیون تومانی همه چیز تمام می‌شود. اگر قرار بر محرومیت است یا باید همه محروم شود یا هیچکس محروم نشود. اگر به داور بی‌احترامی می‌شود و بازی را تعطیل می‌کنند وقتی به بازیکن هم بی‌احترامی شود مسابقه را تعطیل کنند. یا برای همه، یا برای هیچ‌کس. در شهرستان هم الفاظ بدی می‌گویند آیا شما دیده‌اید؟

کریمی در مورد اینکه با زرنگی یک پنالتی از داماش گرفت، گفت: فوتبال حرفه‌ای است اما بازیکن داماش من را زد. اول می‌گفت خطا نکردم اما وقتی در اسکوربورد صحنه را دید خطایش را قبول کرد. فوتبال ما همین‌طور است اول اعتراض می‌کنیم و بعد از آن حرفی برای گفتن نداریم. کار من زیرکانه بود که پنالتی گرفتم اما آن صحنه پنالتی بود.

کاپیتان پرسپولیس در مورد اینکه گفته بود برای تیم ملی باید گلریزان بگذاریم، تاکید کرد: وقتی کسی کمک نمی‌کند باید این حرف را بزنم. ما تیم ملی عربستان یا کویت نیستیم، ما ایران هستیم. نمی‌دانم چه کسی باید کمک کند. وزارت ورزش کجاست؟ باید کمک کند. به خاطر لجبازی بین دو نفر نباید با آبروی فوتبال‌مان بازی کنیم. مردم برای فوتبال جان می‌دهند چون به فوتبال لطف دارند و اگر بگوییم کمک کنند این کار را می‌کنند.

وی افزود: باید بتوانیم بازی تدارکاتی برگزار کنیم و روحیه صعود داشته باشیم. متأسفانه مشکل در خودمان است و به خاطر یک سری مسائل این مشکلات پیش می‌آید و به این مسائل هم رسیدگی نمی‌شود.

کریمی تصریح کرد: بودجه فوتبال را با بودجه مسائل دیگر مقایسه کنید. در این صورت هزینه آنچنانی در فوتبال صرف نمی‌شود. باید اختلاف‌ها را کنار بگذاریم.

کریمی با اشاره به زمان ریاست محمد دادکان گفت:‌ در آن زمان رئیس جمهور در تمرین تیم ملی حاضر شد و دیدید که چطور صعود کردیم و بازی آخر تشریفاتی شد اما اکنون دو نفر لج و لجبازی می‌کنند من از خیلی از مسائل بی‌اطلاعم اما مسئولان باید پاسخگو باشند. اگر می‌خواهیم به جام جهانی برویم همه باید کمک کنند.

واقعا دم کریمی گرم ... بعد از گل هم اصلا خوشحالی نکرد . ولی اصلا حاجتی نزدش و پنالتی نبود حالا عادل خودشو پاره هم کنه زیاد مهم نیست /7/ /7/[/quote:7f22fa845a]
دم علی کریمی گرم . هم بابت خوشحالی نکردن و هم بابت عرق گیلانی بودنش . . .[/quote:7f22fa845a]

علی کریمی؟ عرق گیلانی بودن؟؟!
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:22 pm

سلام آبراران
احتمالا من اولین کسی هستم که داخل استادیوم بودم و الان دارم نظر میدم
واقعا جای همتون خالی بود و دعای خیر شما پشتیبان ارتش میرزا بود
بذارید از صبح براتون بگم:وقتی صبح حرکت کردم اول رفتم سر خاک میرزا و ازش خواستم پشت و پناه ما باشه
وقتی رسیدم استادیوم و بنر یه گیلان یه دیلم رو باز کردم و عکس میرزا روش بود بلافاصله بستن و گفتن حق ندارید ببرید و توی چشم مامور نگاه کردم و گفتم هنینجا هم دارید به میرزامون توهین میکنید!
متاسفانه هیچ پرده ای رو اجازه ندادند ببریم داخل ولی یه خدایی اون بالا بود و میرزا هم پشت و پناهمون و به همه تهرانی ها نشون دادیم هنوز خون میرزا توی رگ رشتی هاست
واقعا هواداران انگار دوپینگ کرده بودند و کاملا جو استادیوم رو توی دست گرفتند و بازیکنان تیم هم آخر بازی به سمت هوادارا اومدند و گفتند امروز سنگ تمام گذاشتین
چه اشک های شوقی ریخته شد و وقتی به رضا داشتم میگفتم گفت امروز میرزا یارمون بود و الان هم دارم براتون این نظر رو مینویسم اشکم سرازیر شده و به معنای واقعی امروز داماش باعث غرور گیل و دیلم شد
به اندازه کافی هم از خجالت مازیار در اومدیم تا روی دمش بمونه خط دادن به لیدرهای لونگی هیچ فایده ای نداره و با تشویق انزلیچی قاقران حرکت پسندیده ای از سوی هواداران داماش انجام شد
در پایان این برد رو به همه رشتیا و همه گیلانی هایی که امروز به استادیوم اومدند و دلشون با ما بود تبریک عرض میکنم
این شعارمون امروز کارساز شد:
داماش گل بزن......رشتیا بی قرارن

تبریک تبریک با تمام وجود آبراران
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:29 pm

مازيار دمت گرم با اين حرفات يه لحضه بغض منو گرفت 8O
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:30 pm

[quote:12dfe8ac55="MAZIYAR"]سلام آبراران
احتمالا من اولین کسی هستم که داخل استادیوم بودم و الان دارم نظر میدم
واقعا جای همتون خالی بود و دعای خیر شما پشتیبان ارتش میرزا بود
بذارید از صبح براتون بگم:وقتی صبح حرکت کردم اول رفتم سر خاک میرزا و ازش خواستم پشت و پناه ما باشه
وقتی رسیدم استادیوم و بنر یه گیلان یه دیلم رو باز کردم و عکس میرزا روش بود بلافاصله بستن و گفتن حق ندارید ببرید و توی چشم مامور نگاه کردم و گفتم هنینجا هم دارید به میرزامون توهین میکنید!
متاسفانه هیچ پرده ای رو اجازه ندادند ببریم داخل ولی یه خدایی اون بالا بود و میرزا هم پشت و پناهمون و به همه تهرانی ها نشون دادیم هنوز خون میرزا توی رگ رشتی هاست
واقعا هواداران انگار دوپینگ کرده بودند و کاملا جو استادیوم رو توی دست گرفتند و بازیکنان تیم هم آخر بازی به سمت هوادارا اومدند و گفتند امروز سنگ تمام گذاشتین
چه اشک های شوقی ریخته شد و وقتی به رضا داشتم میگفتم گفت امروز میرزا یارمون بود و الان هم دارم براتون این نظر رو مینویسم اشکم سرازیر شده و به معنای واقعی امروز داماش باعث غرور گیل و دیلم شد
به اندازه کافی هم از خجالت مازیار در اومدیم تا روی دمش بمونه خط دادن به لیدرهای لونگی هیچ فایده ای نداره و با تشویق انزلیچی قاقران حرکت پسندیده ای از سوی هواداران داماش انجام شد
در پایان این برد رو به همه رشتیا و همه گیلانی هایی که امروز به استادیوم اومدند و دلشون با ما بود تبریک عرض میکنم
این شعارمون امروز کارساز شد:
داماش گل بزن......رشتیا بی قرارن

تبریک تبریک با تمام وجود آبراران[/quote:12dfe8ac55]

مازیار جان دمت گرم آبرار :P :P منم خونه کلی اشک ریختم و دعا کردم :P واقعا دستت درد نکنه یعنی دست همه اونایی که تهران رفتن درد نکنه :P
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:32 pm

همه ی رشتی ها امروز خوشحال شدن /11/
بعد بازی با سرچشمه میریم رتبه هفـــتم /11/
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط Saeeed » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:33 pm

[quote:4ece7b377b="Saeeed"][quote:4ece7b377b="Saeeed"]به امید خدا می زنیم....
داماش حمله کنننن پرسپولیس سوراخههههههههههههه
/23/[/quote:4ece7b377b]

ببینین کی گفتم می زنیمممممممممممممم.ببینید کی گفتم.بین دو نیمهههههههههههه.بزن تشکر خوشگلرو.......[/quote:4ece7b377b]

خدایا شکرت...............دمت گرم...خیلی مردی............نمی دونم چی بگم دیگه................وایییییییییییییی من چی دارم میگم.کل هم اتاقیای خوابگاه رو شام دادم.تا باشه من از این شام ها بدم.....
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:37 pm

حالی کردم من هم بازی رو بردیم هم افشین اومد باعث شد مازیار اخراج بشه دلمون خنک شده هم اینکه آبروی پرسپولیس رفت ایول به داور با اون حرکت پایانیش

بازی بعدی مس سرچشمه همه ورزشگاه عضدی باید پرش کنیم ورزشگاه رو
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:47 pm

وایییییییییییی خدایی نمیدونم از خوشحالی چی کار کنم /11/ /11/ /11/ /11/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:50 pm

اخه مازیار * * *خیلی آشغالی رفتی تو دامن این تهرانیای کثافت که چی؟ اخه اشغال دیدی همشهریاتو با گه یکی کردیم رفتی پای تهرانیارو وسط کشیدی ؟؟ * انزلی چی /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط mamalirize » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:51 pm

[img:295fbd6df6]http://1.marmolak.net/images/tc10rxyecrh1uqjqzahn.jpg[/img:295fbd6df6]

[img:295fbd6df6]http://up.vatandownload.com/images/gjsiknru3wpg3f7hgepk.jpg[/img:295fbd6df6]

[img:295fbd6df6]http://1.marmolak.net/images/z28gm4zntgg2jszwhfn3.jpg[/img:295fbd6df6]

[img:295fbd6df6]http://1.marmolak.net/images/dcd6by8j0ym27ypyjel.jpg[/img:295fbd6df6]

[img:295fbd6df6]http://1.marmolak.net/images/qwd9hpms65fq6rr5468d.jpg[/img:295fbd6df6]

[img:295fbd6df6]http://1.marmolak.net/images/gvwtv1dgsm3treu738p.jpg[/img:295fbd6df6]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mamalirize در يکشنبه آپريل 08, 2012 6:58 pm .
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:53 pm

[quote:48cd106cc0="Dane_Ali"]بعضی از دوستان گفتن به امید حذف پرسپولیس و استقلال تو جام باشگاهای آسیا که من واقعا براشون متاسفم /15/

آدم نباید بخاطر توهین عده ای هوادار بیاد و ایرانی بودنشو نادیده بگیره /18/

این دو تیم اگه دشمنان خونی ما هم باشند ما نباید چنین ارزویی براشون بکنیم[/quote:48cd106cc0]

گور پدر هرچي استقلالي وپرسپوليسي توي ورزشگاه به رشتيا توهين ميكردن بي خانوادهاي عوضي من همون لحظه از خدا خواستم جوابشون رو بده كه چاووشي گل زد .خدا شكستشون داد فقط خدا
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط shahre-baran در يکشنبه آپريل 08, 2012 6:54 pm .
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:54 pm

/3/ /3/ /3/ داخل عکسا (داماش شهر باران ) چه زیبا افتاده /3/ /3/ /3/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:56 pm

مازیار زارع خیلی بچه هست. هرچی باشه رشت و انزلی دو شهر یک استان هستند آدمی که بره پای تهرانی ها رو باز کنه تو کلکل استان خودش واقعاً باید براش تاسف خورد... همین تهرانی ها دو روز دیگه هم به داماش و هم به ملوان که هر دو تیم مال یه استان هستند از این چیزا سوء استفاده میکنند و آخرش بازنده این وسط ما هستیم
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » يکشنبه آپريل 08, 2012 6:56 pm

تهرانیا اول و آخر کثافتن... اما داش علی کریمی عشقمه دیگه ... سالاره مصاحبه کرده در حد لالیگا ... اول داماش و رشت بعد داش علی کریمی بعدم* مازیار /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه آپريل 08, 2012 7:18 pm

کاملا درسته . جای هیچ طرفداری هم ندارن تیماشون . تماشاگرای 40 پدرشون که اصلا معلوم نیس از چه قومی و نژادی هستن و آخر بی فرهنگ و نفهمین و میان به رشتیا و گیلکا توهین می کنن باس برن بمیرن با همون تیمای سوگلیشون . /9/

..................

فقط دامــــــــــــــــاش
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

قبليبعدي