[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دامـاش گیلان VS استقلال تـهران / تایپیک اصلی نظرات و اخبار کـوتاه

دامـاش گیلان VS استقلال تـهران / تایپیک اصلی نظرات و اخبار کـوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط neye_kabir » سه شنبه ژانويه 10, 2012 9:15 pm

حالم از بازی امروز داماش به هم خورد.با کلی امید و اشتیاق رفتیم ورزشگاه ضد حال خوردیم برگشتیم.بازم فلش بک زدیم به دوران ذوالفقارنسب
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » سه شنبه ژانويه 10, 2012 9:26 pm

[b:4b9cdc153d] از هواداران ملوان نیز در این ورزشگاه تیم استقلال را تشویق می‌کنند[/b:4b9cdc153d]

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل داماش گیلان در نیمه نخست، از هواداران استقلال خواست علیه داماشی‌ها فحاشی نکنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، پس از به ثمر رسیدن گل استقلال مقابل داماش در نیمه نخست این بازی، هواداران استقلال تهران علیه بازیکنان داماش اقدام به فحاشی کردند.
پرویز مظلومی از هواداران استقلال خواست تا از هرگونه فحاشی علیه بازیکنان داماش خودداری کنند و اعلام کرد که فحاشی علیه داماشی‌ها ممنوع است.
علی فتح‌الله‌زاده مدیر عامل باشگاه استقلال تهران در جایگاه ویژه ورزشگاه عضدی رشت حضور دارد و زننده گل استقلال را تشویق کرد.
تعدادی از هواداران ملوان نیز در این ورزشگاه تیم استقلال را تشویق می‌کنند ضمن اینکه آشفتگی در جایگاه ویژه خبرنگاران همچنان ادامه دارد و هیچ‌یک از مسئولان هیئت فوتبال استان پاسخگوی اعتراض خبرنگاران نیستند.
کوران جورکوویچ در دقیقه 36 بازی در نیمه نخست یک گل برای استقلال به ثمر رساند.
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط elphias » سه شنبه ژانويه 10, 2012 9:35 pm

بازتاب درخواست حمایت از مسئولین در گل
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%B4
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 4:33 am

بازی خوبی بود ... این رو از این جهت میگم که ما بازی همیشگی خودمون رو انجام دادیم با ضعف های همیشگی و قوت های همیشگی ... برخلاف همه دوستان یا بیشتر دوستان که از ترکیب تیم ایراد میگیرند من معتقدم این ترکیب بسیار درست بود ... والله من خودمم موندم دوتا مربی بیان درست ترکیب می ذارن تنیجه نمی گیرن یکی میاد گوسفندی می ذاره نتیجه میگیره !؟!؟ /4/ /4/
در مورد تعویض هاش هم به نظرم کاملا درست بود ... نمی دونم چرا زنیدپور جلوی استقلال اینجوری بازی میکنه !؟ اگه یادتون باشه تو دور رفت هم سر همین بازی شلوغ کرده بود و بعد تعویش اعتراض کرده بود ... وقتی خوب بازی نمیکنی و دلت با تیم نیست دیگه چه اعتراضی میکنی آخه ؟! به نظرم این رو باید نیم فصل رد می کردند ...
در مورد تارتار من همونطوری که قبلا گفتم 2 بار تا حالا سر تمرینش رفتم و به نظرم باهاش موفق میشیم و دلم خیلی روشنه ... همین که بعد یک هفته فهمید آقایی باید بره روی نیمکت ، چاووشی نباید فیکس باشه ، جهانبخش رو می تونه از دقیقه 60 به بعد بازی بده و ... خیلی امید بخشه
یه نکته دیگه ما نباید انتظار معجزه داشته باشیم .. همین که امسال بمونیم کافیه حتی شده یکی مونده به 3 تای آخر...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 5:20 am

امروز صیح که از خواب بلند شدم ؛ با خودم گفتم بازی با اس اس کی برگزار میشه ؟ نه برگزار شده ؟ نتیجه ؟ اصلاً باورم نمی شه بازی دیروز ، خیلی خیلی ضد حال بود ، ولی چند نکته در مورد بازیهای دیروز مد نظرم هست که عرض می کنم :
1- موقعی که دو موقعیت 100% گل رو غلامی خراب کرد به دوستام گفتم ، بازی رو باختیم ، مگه چند فرصت گل توی یک بازی باید بدست بیاریم ؟ اس اس چند موقعیت داشت ؟
2- تارتار که تا حالا مثل دینورزاده عمل کرده ، افشین ناظمی رو هم که دیدید اون افشین سابق نیست ، بیشتر پورمند با تار تار صحبت می کنه .نیمه دوم که کلاً کاری نکردیم ، آخه نیمه دوم نیمه مربیان !!!!
3- عدم حضور آلوز کار دست ما داد ، خطای بی مورد مختاری روی بازیکنی که پشت به دروازه بود، عدم یارگیری مناسب از سوی مختاری، چند سوتی یگه کافی هر تیمی رو از پا در بیاره که مختاری این کار رو کرد .
4- از رحمتی خوشم نمیاد ولی یک تنه نتیجه بازی رو عوض کرد در عوض خیار بوته ای ما فراهانی که نه بو داره و نه خاصیت مثل همیشه سوراخ بود .
5- اول فصل نام تیمهای پس پس ، اس اس ، تر تر ، آبادان و مل مل توی لیست سیاه ما بود به جز مل مل از همه تا حالا باختیم .البته مساوی بازی با ابادان تو رشت نیز از نظر من با باخت فرقی نمی کنه .
6-مل مل دیروز باز با پنالتی برد و حالا 2 امتیاز با ما فاصله داره !!!!!
7- مثل همیشه قلعه نوعی تیم ده نفره ذوب رو با ناداوری برد و گل اول اونا رو سیامک سرلک زد !!!!!!
8- باز هم مثل همیشه نمره 20 رو هواداران داماش گرفتند ، البته نه همه .
9- امیدوارم که موسس یا موسسین این سایت همیشه سلامت باشند ، حداقل می تونیم توی این فضا درد دل کنیم . من که اعصابم بهم ریخته ، واقعاً باختیم ؟دست آقایان تار تار ، فراهانی و مختاری درد نکنه !!!!!!!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط RASHTBOY در چهارشنبه ژانويه 11, 2012 6:13 am .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 5:50 am

[quote:1c8778525d="The_King_of_rasht"]این بازی هر چی که بود تمام شد .اعصابم رو خیلی خورد کرد که تا الان اصلا نیومدم توی سایت
این هم پارچه ای که من نوشتم و خودم هم ازش عکس گرفتم .
میلادسیویل ، پدرام1367 ، رشتی سرور ،سیا کلاچ و یکی دو نفر دیگه از جمله برادر خودم توی این تصویر مشخص هستند .
پارچه رو نگه میدارم برای بازی با مس سرچشمه آخه اونها هم چهارتایی هستن.

[img:1c8778525d]http://up98.org/upload/server1/01/z/stkvok335fa6l11xte3.jpg[/img:1c8778525d][/quote:1c8778525d]

البته جای خود شما هم توی این عکس خالی بود و یکی دیگه از کاربرهای سایت هم هست که آی دیش امید خان هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 5:55 am

[quote:e005412d47="pedram_1367"][quote:e005412d47="The_King_of_rasht"]این بازی هر چی که بود تمام شد .اعصابم رو خیلی خورد کرد که تا الان اصلا نیومدم توی سایت
این هم پارچه ای که من نوشتم و خودم هم ازش عکس گرفتم .
میلادسیویل ، پدرام1367 ، رشتی سرور ،سیا کلاچ و یکی دو نفر دیگه از جمله برادر خودم توی این تصویر مشخص هستند .
پارچه رو نگه میدارم برای بازی با مس سرچشمه آخه اونها هم چهارتایی هستن.

[img:e005412d47]http://up98.org/upload/server1/01/z/stkvok335fa6l11xte3.jpg[/img:e005412d47][/quote:e005412d47]

البته جای خود شما هم توی این عکس خالی بود و یکی دیگه از کاربرهای سایت هم هست که آی دیش امید خان هست ...[/quote:e005412d47] این منم کلاه قرمز گذاشتم. rashti_ sarvar ( روزبه) :)
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 5:58 am

[quote:28bb41cc7f="RASHTBOY"]امروز صیح که از خواب بلند شدم ؛ با خودم گفتم بازی با اس اس کی برگزار میشه ؟ نه برگزار شده ؟ نتیجه ؟ اصلاً باورم نمی شه بازی دیروز ، خیلی خیلی ضد حال بود [/quote:28bb41cc7f]

آخ گفتی آبرار.من از تلویزیون نیگاه کردم ولی سوزش من از اینجاست که صدای TV رو تا آخر زیاد کرده بودم که شعار هارو بشنوم چی میگن جز 1 2 دقیق که استاندار یادت باشه داماش باید باشه.دیگه یا خبری نبود یا اگه بود انزلی چی آبایه..... آخه ارزششو دارن خداوکیلیش که ما شعار بدیم در مورردشون.
تیم حمایت میخواد ما با اونا مشغولیم.
سوزش بعدی که بچه ها می گفتن دوربین نود اومد باز ما درگیر انزلی بودیم بجای عادل ضد رشتی و اعتراض به نود...(البته نقل از دوستان من نبودم)
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 6:27 am

بچه ها .به شبكه باران گير نديد.آخه هروقت بازي از شبكه سه پخش ميشه ديگه باران نشون نميده هفته پيشتر هم بازي ملوان وپيروزي رو نشون نداد.ما كه بارها استقلال رو تركونديم.پرسپوليس رو هم برديم..انشالله بازي هاي بعدي.دنيا همينجوري نميمونه!!!
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 8:33 am

[quote:8ee0a56cf4="shahre-baran"]بچه ها .به شبكه باران گير نديد.آخه هروقت بازي از شبكه سه پخش ميشه ديگه باران نشون نميده هفته پيشتر هم بازي ملوان وپيروزي رو نشون نداد.ما كه بارها استقلال رو تركونديم.پرسپوليس رو هم برديم..انشالله بازي هاي بعدي.دنيا همينجوري نميمونه!!![/quote:8ee0a56cf4]
صد سال م بگي من حرفه خودمو ميزنم.يه خورده اخبار استانو نگاه كن.انگار ما واسه يه استان ديگه ايم برا.حالا باز خوبه الان مجتبي بازي هارو گزارش ميكنه وگرنه قبلا كه گزارشگرش هم برضدمون بود.اين چه وضعيه.وهابي كه شورشو در آورد.گزارشگر تبريز و اصفهان هواي مارو بيشتر داشتن تا وهابي.بايد چند بار شعار بر ضد شبكه باران بديم تا آدم شن.آخه اين چه رز اخبار گفتنه.مثلا ما مركز همين استانيما

[color=blue:8ee0a56cf4][size=24:8ee0a56cf4]ننگ ما،ننگ ما
شبكه باران ما[/size:8ee0a56cf4][/color:8ee0a56cf4]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 8:45 am

ایبه ایبه ایبه فوش دادن ایبه فوش دادن ایبه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط reza_932 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 8:58 am

اقایان دیگه بیخیال این بازی شییم بهتره.
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 9:04 am

ولي يه حرفي درسته اين كه بازي ما از تبريز يا آبادان ويا هرجا ديگه هم پخش ميشه از تيم ما تعريف ميشه وهواي ما ارو بيشتر دارن تا استان خودمون .راستي بچه ها توجه كردين ديروز نيروي انتظامي هم مثل اينكه خيلي بهتر شده بود واصلا گروه مرتضوي نبودن و مردم رو هيشكي اذيت نكرد.عملكرد ديروز نيروي انتظامي جاي تشكر داشت.
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط reza_932 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 9:14 am

راستي بچه ها توجه كردين ديروز نيروي انتظامي هم مثل اينكه خيلي بهتر شده بود واصلا گروه مرتضوي نبودن و مردم رو هيشكي اذيت نكرد.عملكرد ديروز نيروي انتظامي جاي تشكر داشت.

اون که بله مامور پیش ما بود دوست عزیزی به زمین و زمان فحش میداد.
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط reza_932 » چهارشنبه ژانويه 11, 2012 9:16 am

راستي بچه ها توجه كردين ديروز نيروي انتظامي هم مثل اينكه خيلي بهتر شده بود واصلا گروه مرتضوي نبودن و مردم رو هيشكي اذيت نكرد.عملكرد ديروز نيروي انتظامي جاي تشكر داشت.

اون که بله مامور پیش ما بود دوست عزیزی به زمین و زمان فحش میداد کسی هم چیزی نمی گفت ولی در کل مامور باحالی این بازی شده بود.بازی های قبلی تا یکی چیزی میگفت سریع می بردش پایین.
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان