[quote:600291ef22="milad1987"][quote:600291ef22="hamidjavan"][quote:600291ef22="milad1987"]من الان دارم با یکی از دوستان صحبت میکنم میگه این بازی مشکوک بوده و فکر میکنم میبینم که حق داره مگه میشه داماش با این همه بازیکن فقط دفاع کنه و ما دعا کنیم که از 3 تا بیشتر نخوره 2 تا قضیه فکر میکنم باشه 1 اینکه میخوان دینور زاده رو بر دارن بازی نکردن 2 تیم مشکل مالی داره میخوان تیمو منحل کنن دارن تیمو میبرن به حاشیه[/quote:600291ef22]
با بازیهای که تیم توبازیهای قبلی کرد این نتیجه عادی بودتیم فقط باید تو بیست دقیقه اول نیمه دوم 6تا از سپاسی میخورد این دوستم انگار بازیهای فبلی داماشو را ندیده این حرفها را میزنه.ما انقدر هم ستاره نداریم بازیکنان تیم سقوط کرده استیل گرفتیم میگیم ستاره داریم.[/quote:600291ef22]
* من میرفتم ورزشگاه بازی میدیدم در مورد سپاسی که بردیم ه هر ترتیبی بود بقیه بازی هام برتر زمین بودیم حالا در مورد ستاره بگم ما یعنی از ملوان کمتر بازیکن داریم یا نفت تهران که تو اصفهان سپاهان برد ستاره از نظر تو یعنی مسی این بازی کاملا مشکوک بوده در آینده صداش در میاد من که نظرهای قبلیتم خوندم همش رو هوا حرف میزنی من فکر میکنم اصلا نمیدونی که داماش تیمش داره منحل میشه و مشکلات مالی داره یکم بیشتر خبرهای داماش و دنبال کن[/quote:600291ef22]
میلاد جان یه کم آروم باش داداش