توسط vahidakbari » چهارشنبه مارس 05, 2014 11:28 am
من به آقای عابدینی و مصاحبه های ایشان توجه نمی کنم و آقای عابدینی از زبان من مطلبی بیان می کند و خودش پاسخ می دهد و در شان من نیست که پاسخ او را بدهم و مطمئن هستم مردم فهیم رشت حتی فوتبالی ها جواب او را خواهند داد.شما می توانید درباره ی من و نحوه ی مدیریتم از بزرگان ورزشی استان مثل آقای رسول حقدوست,فردین معصومی,حامد زیگساری و حتی بچه های سپیدرود سوال کنید و ببینید که انها چه می گویند.
من در ورزش بزرگ شده ام و بیشترین افتخارات را کسب کرده و عضو تیم ملی , قهرمان ایران و جهان و مربی تیم ملی بوده ام و درمورد سابقه کاری خودم باید بگویم که کار خود را از کارشناسی اداره آغاز کرده ام و بعد از آن به معاونت اداره و همچنین ریاست و حال مدیرکلی ورزش و جوانان رسیده ام.
مدرک تحصیلی من فوق لیسانس تربیت بدنی است و مهمتر از همه بومی این استان هستم. عده ای که حتی یک شورت ورزشی نپوشیده اند و به ورزش چسبیدند و ورزش که خود بزرگ بوده آنها را بزرگ کرده است نمی توانند درباره ی من اظهار نظر کنند.
من در حوزه ی فوتبال , مدیران باشگاه ها را نمی بینم و رئیس هیئت را می شناسم و نظرات تخصصی او را بررسی می کنم و از هیاهوی افراد قدمی عقب نخواهم نشست و حقوق کارمندان اداره ی خود را به هیچ کس نمی دهم و کمک من به فوتبال در حوزه ی وظایف قانونی صرفا به هئیت فوتبال است
تلاش من ارتقای کل فوتبال استان است ,چون خواسته و دستور استاندار محترم گیلان این موضوع است و بدانید که جامعه ی ورزش و مردم فهیم گیلان پشتیبان مدیران لایق خواهند بود.
جناب رهنما شما بجز سرمربیگری یک خط در میان تیم ملی کاراته کجا و در کدام بخش ورزشی مدیریت کرده اید.چر اینقدر عوام فریبی میکنید!
به روباه گفتند شاهدت کیست گفت دمم. شما انتظار دارید حامدزیگساری عزیز که من به شخصه خیلی دوسش دارم بیاد وعلیه سرمربیش صحبت کنه
ودر مورد باریکنان سپیدرود خجالت بکشید. مطمئن باشید از رودرو کردن این دو تیم محبوب نتیجه ای نخواهید گرفت و چیزی جز شرمندگی عایدتان نخواهد شد.
مطمئن باشد رابطه داماش وسپیدرود در آینده مثل رابطه تراکتور و گسترش فولاد خواهد شد واین دو تیم مکمل و کمک حال همدیگر خواهند شد به کوری چشم دشمنان.