[quote:9bc4cddba8="aryanrecord"][quote:9bc4cddba8="aaataaa"][quote:9bc4cddba8="aryanrecord"][quote:9bc4cddba8="aaataaa"][quote:9bc4cddba8="aryanrecord"][color=black:9bc4cddba8]هر چقدر میخواین انتقاد کنین ولی
باید بگم من هیچ تقصیری رو به مامورین نمیدم.بعضی از بچه های ما به معنی واقعیه کلمه [size=18:9bc4cddba8]کِرم[/size:9bc4cddba8] دارن.
طرف وقتی قبل از بازی با استفاده از انواع و اقسام مواد مخدر پا به ورزشگاه میذاره به نظرتون در جریان بازی و بعد از بازی از نظر عقلی سالمه؟؟
طرف وقتی با همشهری خودش درگیر میشه میگه چرا به من زل زدی از نظر عقلی سالمه؟؟
طرف وقتی موقع برگشت مثل قوم مغول به مغازه ها بی دلیل حمله میکنه از نظر عقلی سالمه؟؟
و...
دیگه من خودم اونجا بودم همه چیز رو به عینه دیدم.گردنمون هم از مو باریک تر چون حقمون بود.
[/color:9bc4cddba8][/quote:9bc4cddba8]
درسته بعضی از بچه ها کرم دارن ولی چطور حق رو به مامورینی میدی که داشتن 4 تایی همشهریتو اونجا میزدن رو پله ها میکشیدن.
میشه بگی کدوم کرمی باعث میشه شایسته اینکار باشیم؟
جالبه منم میدونم بعضیا کرم دارن ولی شما دیگه داری بدجور حق پخش میکنی.انگار مامورا اونجا واستاده بودن ما داشتیم میزدیمشون[/quote:9bc4cddba8]
ببین دوست من وقتی ما به عنوان میهمان وارد یک جا میشیم باید خودمون رو با شرایط میزبان وقف بدیم.بهترِ بعضی اوقات نیمه ی دیگر لیوانم ببینیم و انقدر تعصبی روی همه چیز تصمیم گیری نکنیم.
اکثر درگیری ها به خاطر هیچ و پوچ هستش.به عنوان مثال خدمتتون عرض میکنم چون خیلی از هواداران ما جوون هستند و به طبع احساسی با یک [size=18:9bc4cddba8]تو[/size:9bc4cddba8] گفتن از سوی مامورین از کوره در میرن که این برای من قابل درک نیست.
یا مثلا زمان بازرسی بدنی با مامورین درگیری لفظی پیدا میکنند.خب این برای چی هست؟مامور وظیفشه که بگرده این که دیگه همه جای دنیا هست.حالا چون ایرانی ها پیشینه دارن در اشیا پرت کردن به زمین یه مقدار سخت گیر تر میگردن.
به طور کل هدفم اینه که یک بارم که شده تعصبی سخن نگیم و یکم سنجیده تر باشیم.
_________________[/quote:9bc4cddba8]
آبرار اتفاقا من اصلا تعصبی به قضیه نگاه نمیکنم.باشه ما با شرایط میزبان خودمونو وقف میدیم تو جایگاهای خاکیشون بالا پایین نمیپریم ولی گوسفند نیستیم که بهمون توهین کنن و بزنتمون و ما هم حرف نزنیم.کاش فقط همون تو گفتن بود اون موقع منم باهات موافق بودم.حرف شما درست مامور وظیفشه بگرده ولی کتک کاری هم وظیفشه؟ما هم باید نگاه کنیم؟
واسه من اصلا قابل توجیه نیست حق رو به اون مامورینی بدی که کتک کاری بکنن بازم اگه بچه های ما اول میزدن حق با شما بود.
در کل اتوبوس نذارن خیلی بهتره.بعضیا هستن که جنبه خارج شدن از شهر رو ندارن[/quote:9bc4cddba8]
دیگه قضیه رو کِش ندیم بهتره.در اولین کامنتم گفتم که هر چقدر هم انتقاد کنین به حرفام برام مهم نیست چون حقیقت تلخه که من گفتمش.
در رابطه با جمله آخرتون در مورد اتوبوس نذاشتن کاملا موافقم.البته نه برای همیشه بلکه تا یک مدت طولانی.[/quote:9bc4cddba8]
http://www.varesh-sport.com/ftopicp-169432.html#169432