داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط farhad2590076 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:28 pm

سلام
لعنت بر آن افرادی که بد دهنی کردند و شیشه اتوبوس را شکستند حالا خیلی امتیاز جمع کردیم . من نمیدانم چرا این افراد شناسایی و دستگیر نمیشوند. حالم اصلا" خوب فعلا" خداحافظ.

فرهاد
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط navidmadan » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:30 pm

[color=black:6216c7b70e]اوضاع بس ناجوانمردانه خراب است....
اینجوری که نمیشه ، توی هر بازی 2 تا خوبن 9 تا بدن ! ،،،،، نمیدونم بازیکنامون چشونه ، یا از ناظمی حساب نمیبرن، یا از شرایط مالی به تنگ اومدن ، یا کلا واسشون مهم نیست که آخر فصل به چه مکافاتی میخوریم با این وضع یا .......
واقعا این داماش همون داماش آخر فصل پیش یا همین اولین بازیه این فصله؟؟؟؟؟؟؟
بدتر از همه اینا اینه که بعضی بازیکنامون جنب و جوش دارن توو زمین و بازم بد بازی میکنن !! یجوری که انگار بعد از 2 فصل دوری از فوتبال برگشتن به مسابقات !!!! دروازبانمونم که... در همین حد بگم که به دهقانیم هـــــــــــیچ امیدی نیست...
نمیدونم چی بگم ، نمیدونم این شرایط مقصر اصلیش چه عاملیه ولی در همین حد میتونم بگم که همونطور که چند وقت پیشم گفتم، در آینده ای نه چندان دور شرایطمون خیلی بد میشه با این وضع...
بازیه بعدیمون یه شانس مجدد به کل تیمه ،،،،، اگه نتیجه نگیریم توو تبریز ، کنترل این سکوها توو بازی با سپاهان واقعا نشدنی میشه....[/color:6216c7b70e]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:31 pm

به دوستانی که راجع به مسائل فنی نظر گذاشتن پیشنهاد میکنم یه چند ساعتی بمونند تا از اون حالت نارحتی و عصبی شون کاسته بشه بعد نظر بزارند من خودم معمولا شب بازی بعد باخت نظرم رو در مورد بازی و مسائل فنی نمیگم چون حس میکنم بخاطر ناراحتی و خستگی از منطق و انصاف امکان داره دور بشم. مخصوصا این بازی که از 4:30 یکسره افتاب تو مخم بود و خستگی روم موند.
ما که عادت کردیم امیدوار باشیم به نزدیک بودن سحر و بزودی و از این صحبت ها بازم امیدوار میمونیم به امید روز های روشن! شب خوش.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:33 pm

متاسفانه بازی رو از تاوزیون نگاه کردم شاید بحث فنی با توجه به روحیه خراب همه بچه ها امشب جایز نباشه بخصوص درک می کنم که چقدر سخته ساعتها تحمل آفتاب مرداد ماه برای شروع بازی آنهم بدون آب برای همین به همه بچه های سایت خسته نباشید می گم
فقط چند تا سئوال برام پیش اومده
شما تیمی رو سراغ دارید که هر توپی در درون چهار چوب دروازش گل شود ؟! داماش تاوان بسیار سختی بابت بی دروازبانی تیم پرداخت می کند
یکی از بهترین های ما کاردوست بود که در جناح راست بارها دفاع استقلال را آزار داد این درحالی بود که در بازی با سایپا او چندین نفوذ خوب از ان جناح داشت حالا پرسش اینجاست چرا در بازی های قبل که ضعف در جناحین به خوبی هویدا بود از او برای این پست استفاده نشد ؟ و از همه بدتر چرا در روزی که او یکی از بهترین ها بود و همه نفوذها از جناح راست را اوبه خوبی انجام میداد بایدتعویض می شد ؟! دیدیم که بعد از آن عملا همان نفوذها هم دیگر انجام نشد !
مربی عزیز جناب ناظمی مهدوی برای ما یک اسطوره است اما برادر من ساقهای خسته این بازیکن بزرگ دیگر توان 90 دقیقه دویدن را ندارد و این خود بانی اشتباهاتی است که انجام می دهد فکر می کنم در رابطه با کاپیتان عزیزمان باید معقولانه تر تصمیم گرفت تا تیم بازهم از وجود مهدوی بزرگ استفاده لازم را ببرد
فکر می کنم بعد از این چهار بازی دیگر شناخت کافی نسبت به تیم حاصل شده است و اینبار دیگر از افشین ناظمی انتظار است تا ثابت کند که اطمینان هوادار به او اشتباه نبوده است
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:46 pm

عوامل باخت
تک به گلی که مهدوی نزد اون وقت دو هیچ جلو میو فتادیم و دیگه استقلال نمی تونست جبران کنه نهایت یه گل میزد بازم بازی رو می بردیم
اون دفع عجیب و غریب ابوذر رحیمی که توپ رو انداخت جلوی پای مجیدی و اونم فرصت از دست نداد
حضور نداشتن آبشک، تو این چند بازی اخیر بهترین بازیکن ما بود امیدوارم بازی بعد برسه
اون خطایی که روی کبه شد صد در صد پنالتی بود که داور نگرفت

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
در کل بازی خوبی بود و حق ما خدایی باخت نبود جو استادیوم خوب بود بجز چند مورد و آخر بازی که چندتا بطری پرتاپ شد که با دخالت سایر هواداران اونم رفع شد
فکر نکنم کسر امتیاز بشیم و دوباره تیم جریمه نقدی می کنن
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:48 pm

من خیلی برای تیم نگرانم وقتی همه بدن این داماش بد بازی میکنه مگه شما پارسال یادتون نیست چه قدر خوب بازی میکردیم زمان داره از دست میره /9/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط aaataaa » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:54 pm

خیلی جالبه که داور بازی 4 دقیقه وقت اضافه میگیره کمه کم 10 دقیقه رو زمین خواب بودن شده بودن بحرین.
دهقانی هم مثل فراهانی بود انگار. امیدی بهش ندارم.ترکیب ما واسه این بازی وحشتناک بود.از کناره ها که اصلا نتونستیم نفوذ کنیم.
دفاع ما که سرخوشن انگار نه انگار توپ تو محوطه هست خیلی راحت با سر تو شش قدم نکونام پاس داد.
اون تعویض کبه چی بود میومد از دفاع توپ رو میگرفت تنهایی میدوید بین استقلالیا؟حسن زاده کجای بازی قرار داشت؟
اگه با همین وضع بخوایم پیش بریم با این تیمایی که تو لیگ هست باید زور بزنیم که 14 بشیم بریم پلی آف /9/
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط M0H3N » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:55 pm

با این وضعیت دروازبانی و امتیازایی که با جون کندن گرفتیم حالا باید منتظر کسر امتیازم باشیم گویا ... :?
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط somehsara » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:57 pm

به خدا آبروم جلوی بچه های شهرم داره میره
همین 10 دقیقه پیش دوستم بهم زنگ زد و چرت و پرت گفت
ولی من از عشقم دست نخواهم کشید

یک سوال هم دارم
به نظر شما جواب این آدم ها چیست
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه آگوست 15, 2013 8:06 pm

[size=18:c0efccaa12][color=black:c0efccaa12]تا زمانی که مرغوب تو کادرفنی باشه همینه باخت یا مساوی نمیدونم چرا امروز هادی سهرابی رو بازی نداد چرا چون با هادی سهرابی ور افتاده کسی که به جز دلالی هیچ سابقه ای دیگه ای نداره چطور میتونه به تیم کمک کنه وچرا باید روی نیمکت باشه متاسفانه روی افشین ناظمی هم خیلی نفوذ داره و نمیزاره به راحتی افشین کارش رو انجام بده جناب اقای عابدینی برادر بزرگوار نمیدونم چه اصراری به بودن این شخص در تیم داری ولی به قران قسم که این اقا داره تیم رو نابود میکنه بیرون کردن این اقا از تیم مساوی با جون گرفتن دوباره فوتبال رشت هستش[/color:c0efccaa12][/size:c0efccaa12]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه آگوست 15, 2013 8:09 pm

[quote:4b5df1bf72="somehsara"]به خدا آبروم جلوی بچه های شهرم داره میره
همین 10 دقیقه پیش دوستم بهم زنگ زد و چرت و پرت گفت
ولی من از عشقم دست نخواهم کشید

یک سوال هم دارم
به نظر شما جواب این آدم ها چیست[/quote:4b5df1bf72]

جواب این ادما تو زمین باید داد وگرنه حرف باد هواست هر وقت تیمت خوب بود قوی بود اونا جوابشون رو میگیرن وگرنه همینه
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 8:23 pm

ناظمی مربی خیلی خوبی هست و باخت های اخیر رو به هیچ عنوان نمیشه به پای ناظمی گذاشت. ناظمی تو بازی با استقلال خیلی خوب عمل کرد.

این باخت ها و مساوی ها تنها یه دلیل داره اونم از دست دادن موقعیت های بسیار زیاد توسط مهاجمین داماش و از همه مهمتر اشتباهات دفاع و دروازه بان

بدجوری رودباریان قالمون گذاشت

ما داریم به خودمون میبازیم

مهدوی موقعیت 100 درصد رو گل نکرد. چه موقعیت هایی رو به سادگی مهاجم های ما از دست میدن!
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 8:26 pm

[quote:d8332a81d0="zxzx"][size=18:d8332a81d0][color=black:d8332a81d0]تا زمانی که مرغوب تو کادرفنی باشه همینه باخت یا مساوی نمیدونم چرا امروز هادی سهرابی رو بازی نداد چرا چون با هادی سهرابی ور افتاده کسی که به جز دلالی هیچ سابقه ای دیگه ای نداره چطور میتونه به تیم کمک کنه وچرا باید روی نیمکت باشه متاسفانه روی افشین ناظمی هم خیلی نفوذ داره و نمیزاره به راحتی افشین کارش رو انجام بده جناب اقای عابدینی برادر بزرگوار نمیدونم چه اصراری به بودن این شخص در تیم داری ولی به قران قسم که این اقا داره تیم رو نابود میکنه بیرون کردن این اقا از تیم مساوی با جون گرفتن دوباره فوتبال رشت هستش[/color:d8332a81d0][/size:d8332a81d0][/quote:d8332a81d0]
فکر کنم یه حرکتی مثل حرکت درخشان لازم باشه!
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه آگوست 15, 2013 8:46 pm

[quote:4a96245f65="zxzx"][size=18:4a96245f65][color=black:4a96245f65]تا زمانی که مرغوب تو کادرفنی باشه همینه باخت یا مساوی نمیدونم چرا امروز هادی سهرابی رو بازی نداد چرا چون با هادی سهرابی ور افتاده کسی که به جز دلالی هیچ سابقه ای دیگه ای نداره چطور میتونه به تیم کمک کنه وچرا باید روی نیمکت باشه متاسفانه روی افشین ناظمی هم خیلی نفوذ داره و نمیزاره به راحتی افشین کارش رو انجام بده جناب اقای عابدینی برادر بزرگوار نمیدونم چه اصراری به بودن این شخص در تیم داری ولی به قران قسم که این اقا داره تیم رو نابود میکنه بیرون کردن این اقا از تیم مساوی با جون گرفتن دوباره فوتبال رشت هستش[/color:4a96245f65][/size:4a96245f65][/quote:4a96245f65]
بیخود کرده این آقا .
داره با تاریخ ما بازی میکنه .چند وقته باخت ندیده بودیم توی شهر اما الان داریم راحت باخت میدیم و مساوی میدیم .
این آقا نمیدونم چقدر نفوذ داره اما بقول دوست عزیزمون بیشتر از درخشان عزیز تر نیست برای قویدل .
این آقا داره با عمر سهرابی بازی میکنه "نمیدونم چرا همش سرپوشی میکنیم "من اگه اشتباه میکنم رک بیان حرف بزنیم تا من روشن بشم .کسی که این جسارت رو میکنه باید جوابگوی مـا باشه .
مرتضی ابراهیمی چرا یهو محو شد ؟
سهرابی چرا باید گوش چپ نباشه ؟چرا جای حاجی پور نباشه ؟چرا حتی دفاع راست که از فصل قبل بهش تحمیل شده نباید باشه ؟!
چرا دامـاش این قدر باند داره ؟!چرا عابدینی هوای مرغوب رو داره ؟چرا سراوانی هواشو داره ؟اصلا چه نفعی داره مرغوب میبره بابت این همه نسل سوزوندن؟
مـا امروز به ترکیب بــد باختیم .مگه میشه کبه که اصلا درست بازی نمیکنه بیاد توی بازی امـا سهرابی نیاد ؟
من سهرابی رو یک بار هم "همکلام نشدم امـا وقعا دوستش دارم "بچه باادب با کلاسیه "امـا امروز باختی که جلوی استقلالی دادیم وجودم رو آتیش زد .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 8:47 pm

استقلال با کمک داور صدرنشین شد!
http://www.tabnak.ir/fa/news/338570/%D8 ... 8%B4%D8%AF
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای