[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vs فولاد خوزستان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vs فولاد خوزستان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 21, 2012 5:22 am

راستی این رو یادم رفته بود ...

دم حمزه گرم با این پرده اش .... ( هرچند که کل رشت رو باهاش راهپیمایی کردند !؟!؟! /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /11/ /11/ /11/ /11/ )
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه جولاي 21, 2012 6:04 am

بیست دقیقه اخر فوق العاده بودیم مطمئنم تا دو سه هفته دیگه این تیم جا خواهد افتاد نکته مثبت وخوب این تیم انگیزه بردن هستش حتی تا اخرین ثانیه بازی توجه کنید دوستان فولاد بازیهای تدارکاتی خیلی خوبی انجام داد از این نظر از ما خیلی جلو هستش
دیروز تشویق ها خیلی خوب بود مخصوص که s,h با هم هماهنگ شده بودند
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » شنبه جولاي 21, 2012 6:40 am

دم مازیار و ایرار رضا گرم مازیار بچه هاHبهااش خیلی هماهنگ بودن اما رضا اینور دست تنها بود هر موقع مازیار hرو راه انداخت رضا همs رو راه انداخت اما رضا دست تنهاست این میتروبچی ها شورش رو در اوردن تیم به تشئیق نیاز داره دارن عربی میخونن ایروز بشم کونوس کله یعنی چی اخه؟

وما فقط نگاه حسرت وار میکردیم خود رضا هم مونده بود چی میتونست بکنه !جز عباس که یکم قابل تحمل شده باقیشون تاریخ مصرفشون گذشته

دم لیدر های جوونمون گرم

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه جولاي 21, 2012 6:47 am

داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » شنبه جولاي 21, 2012 6:53 am

اون فشفشه بعد گل داماش که بچه های زیر اسکوربورد روشن کردند خیلی دس خوش داشت .یاد لیگ ایتالیا افتادم لا مصب سن سیرویی توو ! :wink:
اگه این چنتا بازی که تو شبه بچه ها هماهنگ کنن با هم روشن کنن خیلی میزان میشه .
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » شنبه جولاي 21, 2012 7:08 am

واقعا دم هوادارن داماش گیلان گرم از لاهیجان شفت رودبار صومعصرا لنگرود استانه کلاچای نشتا رود و... اومده بودند

حدودا 10000 نفر میشدیم راستی یه سوال انزلی جمعیتش 7000 تا میرسه؟ /4/ /10/ /10/

از مواردی که ان زلی ها همیشه زیر خوس ما و زیر ما بودند تو همین تعداد هوادار هست پس الکی دست و پا نزنین که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است /11/ /7/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه جولاي 21, 2012 7:18 am

نیمه اول بازیمون اصلاً خوب نبود و میشه گفت وحشتناک بود
گلی هم که در پایان نیمه اول زده شد در حقیقت باید بگیم این گل رو تماشاچی ها زدند. تشویق ها عالی بود و همون موقعی که مجدد تشویق ها رو شروع کردیم فولاد رفت عقب و داماش گل رو زد.
تشویق ها تو نیمه دوم عالی بود طوری که بازیکنای فولاد که به سمت دروازه داماش میومدن همه سوت و هو میکشیدن دیگه تمرکزی برای فولادی ها نمیموند /23/

نیمه دوم بازی خوبی انجام دادیم و موقعیت های زیادی داشتیم اگر بیشتر دقت می کردیم برد در بازی با فولاد حق ما بود. فولاد نیمه دوم حرفی برای گفتن نداشت.

در مجموع به نظرم عمکرد تیم تو بازی اول خیلی خوب بود. بهترین بازیکن زمین میشه گفت حسین ابراهیمی بود

کوشکی هم که دوستان گفتند. فراهانی هم خیلی خوب عمل کرد فقط تنها اشتباهش توپی بود که بد دور کرد خورد به مهاجم فولاد شانس آوردیم اونجا

بازی با آلمینیوم امیدوارم 3 امتیاز رو بگیریم. تیم خیلی خوبی داریم /3/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » شنبه جولاي 21, 2012 7:33 am

واقعاً استقبال و حمایت هوادار های گیلانی از بازی داماش گیلان در برابر فولاد عالی بود. تشویق ها به همت لیدر های جوان و بچه های وارش اسپرت بسیار هماهنگ تر و هدفمند تر شده. دست همگی درد نکنه.

[img:d5973f1ba5]http://img4up.com/up2/43294065707050626202.jpg[/img:d5973f1ba5]

به امید بهتر شدن این حمایت ها در بازی های آینده و کسب بردهای پیاپی برای داماش شهر باران.
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه جولاي 21, 2012 7:36 am

[b:80f19dfa3f]اوایل بازی خوب نبودیم ولی کم کم خوب شدیم
نیمه دوم باید حداقل یه گل میزدیم
تیممون خیلی خوبه خیلی امید دارم[/b:80f19dfa3f] /8/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه جولاي 21, 2012 7:40 am

این عکس هم دیشبب گرفتم

[img:eeb4d08492]http://up.vbiran.ir/images/09u8dqep81nxxpyw1.jpg[/img:eeb4d08492]
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 21, 2012 9:29 am

در مورد بازی با عرض کنم بیشتر لحظات بازی روم به سمت زمین نبود ولی میشه گفت در 30 دقیقه اول خیلی بد بازی کردیم و من یه مقدار نگران شده بودم ولی با حمایت هواداران روند نسبتا بهتری گرفتیم.
اما نیمه دوم رو سرمربی تیم ما برد.واقعا در نیمه دوم نقش امید هرندی در روند تیم رو متوجه شدم هواداری که در کنار من نشسته بود به شدت از تعویض افشین ناراحت بود ولی بعد از اینکه فولاد رو به توپ بسته بودیم بهش گفتم نتیجه ی تعویض این بود!
واقعا عباس طبق قولی که قبل از بازی به من داده بود خیلی هماهنگ بود با ما و بچعه های H هم حسن نیتشون رو در ادامه شعارهای S نشون دادند!
فقط 10 دقیقه اخر بازی این صادق با اون رفتارش اعصاب برام نذاشته بود و می خواستم برم بگیرم خفش کنم ولی دیگه امسال مسئولیتم فرق می کنه و نباید جو رو متشنج کنم ولی حتما پیگیری می کنم و از راهش ورود می کنم،همون طور که عباس رو اوردیم سمت خودمون،صادق رو اصلا محو می کنیم!
خواهشا دوستای عزیزم که در قسمت بالای H میشینند اینقدر از یه شعار استفاده نکنند شعار جدید باعث تحرک هوادار میشه و ما چندین شعار برای درخواست حمله داریم و باید از همه استفاده کنیم تا یه شعار برای هوادار تکراری نشه.ولی بازم دمشون گرم که سنگ تموم گذاشتند
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه جولاي 21, 2012 9:58 am

[quote:bcb3820a41="MAZIYAR"]در مورد بازی با عرض کنم بیشتر لحظات بازی روم به سمت زمین نبود ولی میشه گفت در 30 دقیقه اول خیلی بد بازی کردیم و من یه مقدار نگران شده بودم ولی با حمایت هواداران روند نسبتا بهتری گرفتیم.
اما نیمه دوم رو سرمربی تیم ما برد.واقعا در نیمه دوم نقش امید هرندی در روند تیم رو متوجه شدم هواداری که در کنار من نشسته بود به شدت از تعویض افشین ناراحت بود ولی بعد از اینکه فولاد رو به توپ بسته بودیم بهش گفتم نتیجه ی تعویض این بود!
واقعا عباس طبق قولی که قبل از بازی به من داده بود خیلی هماهنگ بود با ما و بچعه های H هم حسن نیتشون رو در ادامه شعارهای S نشون دادند!
فقط 10 دقیقه اخر بازی این صادق با اون رفتارش اعصاب برام نذاشته بود و می خواستم برم بگیرم خفش کنم ولی دیگه امسال مسئولیتم فرق می کنه و نباید جو رو متشنج کنم ولی حتما پیگیری می کنم و از راهش ورود می کنم،همون طور که عباس رو اوردیم سمت خودمون،صادق رو اصلا محو می کنیم!
خواهشا دوستای عزیزم که در قسمت بالای H میشینند اینقدر از یه شعار استفاده نکنند شعار جدید باعث تحرک هوادار میشه و ما چندین شعار برای درخواست حمله داریم و باید از همه استفاده کنیم تا یه شعار برای هوادار تکراری نشه.ولی بازم دمشون گرم که سنگ تموم گذاشتند[/quote:bcb3820a41]

اتفاقا من هم می خوام چند تا نکته رو باید اضافه کنم :
1. لیدرهای جدید ما همه در یک نقطه بودند و تقریبا نیمه دوم رضا اول رفت بین S و H و بعد کاملا رفت تو S ! که به نظرم باید اگه قرار هست دو نفر تو H بمونن یکی بیاد بالا و یکی پایین بمونه تا شعارها هماهنگ تر بشه ...
2. عباس خوب بود و مطمئنم اگه گوشش رو همین قدر که کشیدیم نگه داریم ؛ کاملا رام میشه و دیگه مشکلی نداریم ولی صادق خیلی کار داره و مخصوصا اونایی که طبل و نقاره می زنن تو S که واقعا رو اعصابن و باید کلی انرژی گذاشت تا اونا رو ساکت کرد ... باید برای اونا هم یک برنامه ای ریخته بشه ...
3. در مورد استفاده از شعارهای تکراری قبول دارم که شاید خیلی تکراری شده ولی برای تماشاگری که نمی دونه اسم بازیکنان چیه و فقط برای تفریح و حرکات موزون میاد ورزشگاه و همش داد میزنه این مربی چرا با آبشک لج کرده و بازیش نمیده و ... همین شعار های تکراری هم تازگی داره ... مثلا وقتی دفعات اول شعار هوادار با غیرت ... رو می گفتیم نصفشون می خندیدند و ... . هرچند من خودم بیشتر شعارهای جدید رو بلد نیستم و باید خیلی روش کار کنیم ...
آخرين ويرايش توسط pedram_1367 on شنبه جولاي 21, 2012 12:08 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه جولاي 21, 2012 10:13 am

35 دقیقه اول واقعا ضعیف بودیم ولی رفته رفته خیلی بهتر شدیم.هرندی در نیمه دوم که کاملا فولادو بست منو خیلی امیدوار کرد.میتونستیم سه امتیازو بگیریم ولی با بی دقتی از دست دادیم.حسین ابراهیمی واقعا پرتلاش بازی میکنه ولی حیف که با دقت بازی نمیکنه.وقتی دروازبان از جریان بازی خارج شد راحت میتونست توپو بکشه بیرون و خودش توپو بزنه تو گل.بازیکنا اینجاهاست که قابلیت های خودشونو نشون میدن در کل حسین ابراهیمی با این همه تلاشی که میکنه اگه رو ضربات پایانی بیشتر کار کنه خیلی میتونه به تیم کمک کنه.فراهانی غیر از یکی دو صحنه واقعا عالی بود و خوشحالم که بعد از اینکه فصل قبل ازمون خطاشو اینجا پس داد الان داره واسه تیم مفید کار میکنه.نه اینکه مثل فروزان ازمون خطاشو اینجا پس داد بعد فایدش رسید به تراکتور.خیلی راحت از دستش دادیم متاسفانه.در کل خوب بودیم ولی می تونیم خیلی بهتر بشیم
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه جولاي 21, 2012 10:41 am

اینو هم باید در نظر بگیریم که بازی اولی بود که اومدیم اونجا و برای بازی اول تشویق ها خیلی خوب بود.دیروز وارش اسپرتی ها ترکوندن.البته h .s خیلی خوب بودند.یه نکته دیگه هم اینه که کل بچه ها باید کمک کنیم تا فحاشی رو به حداقل برسونیم.انزلی چی ها رو هم تو بازی رودر رو مورد عنایت قرار میدیم.بهتر فعلا کاری به کاریشون نداشته باشیم.ببینین با تشویق همه جانبه چقدر تیم روحیه میگیره.بهتره فقط تیمه خودمونو تشویق کنیم. بعد از گل چند نفر داشتن انزلی چی آبایه رو شروع میکردن که با کمک بچه ها این شعار تو نطفه خفه شد...
ایشالا از بازی بعد هماهنگ تر میشی /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه جولاي 21, 2012 11:51 am

نیمه دوم دقیقا فولادم کرده بودیم تو لوله!!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان