[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS تراکتورسازی تبریز / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS تراکتورسازی تبریز / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط milad8708 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:22 am

من بدر دارم ولی سهند رو پیدا نمی کنم! یکی فرکانسش رو میده؟ :?
نماد کاربر
milad8708
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:24 am

[quote:b68a67555b="ARYANST122"]طبق اعلام هواشناسی یکی از سایت های تراکتور امروز بیشترین حد دما در تبریز 5 درجه و کمترین حد دما منفی 2 درجه که اینجوری که خودشون درج کرده بودن هوا بارونی و احتمال بارش برفم هست :D که خدا کنه اینجوری باشه :D تماشا چی کمتر بیاد.[/quote:b68a67555b]

آبرار من دانشجوی تبریزم.اینجا الان(ساعت 11:52)هوا آفتابی و خنک 11 درجه هستش.آی لاو یو وارش اسپرت :lol:
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:26 am

[quote:f01d56857b="milad8708"]من بدر دارم ولی سهند رو پیدا نمی کنم! یکی فرکانسش رو میده؟ :?[/quote:f01d56857b]
12322 v 27500
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:28 am

[quote="Saeeed"][quote:c38b847eb2="ARYANST122"]طبق اعلام هواشناسی یکی از سایت های تراکتور امروز بیشترین حد دما در تبریز 5 درجه و کمترین حد دما منفی 2 درجه که اینجوری که خودشون درج کرده بودن هوا بارونی و احتمال بارش برفم هست :D که خدا کنه اینجوری باشه :D تماشا چی کمتر بیاد.[/quote:c38b847eb2]

آبرار من دانشجوی تبریزم.اینجا الان(ساعت 11:52)هوا آفتابی و خنک 11 درجه هستش.آی لاو یو وارش اسپرت :lol:[/quoteپس اگه اینجوری باشه فاتحه هممون خوندست آبرار بچه های دانشجو اونجا کسی میخواد ورزشگاه بره؟؟؟
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:31 am

[quote:c0c3f5c2c1="meshkiabi"]من خیلی استرس داررررررررررررم

خداییش اگه مساوی کنیم واسم به معنای 3 بر 0 هستش

ترکیب تراکتورو ببین خدایییییشت
خیلی آماده هستن
از تیم زیاده خواهی نکنید! حتی اگه خدای ناکرده با اختلاف 1 گل باختیم باز هم نباید انتظار بیش از این داشته باشیم!!!!![/quote:c0c3f5c2c1]

استرس نداشته باش بلامیسر...فکرت + باشه.1% هم به دلت شک راه نده که ما برنده ایم...ایمان داشته باش برنده ایم.از الان خوشحالم بابت بردمون... :lol:
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:34 am

قاسمپور دلت میومد تارتار مربی دفاعی و ترسویی هست از مصاحبه هاش میشه فهمید ولی خداکنه برا ما بتونه کاری بکنه. :?
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:38 am .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:35 am

[quote="ARYANST122"][quote:0eee259ba1="Saeeed"][quote:0eee259ba1="ARYANST122"]طبق اعلام هواشناسی یکی از سایت های تراکتور امروز بیشترین حد دما در تبریز 5 درجه و کمترین حد دما منفی 2 درجه که اینجوری که خودشون درج کرده بودن هوا بارونی و احتمال بارش برفم هست :D که خدا کنه اینجوری باشه :D تماشا چی کمتر بیاد.[/quote:0eee259ba1]

آبرار من دانشجوی تبریزم.اینجا الان(ساعت 11:52)هوا آفتابی و خنک 11 درجه هستش.آی لاو یو وارش اسپرت :lol:[/quoteپس اگه اینجوری باشه فاتحه هممون خوندست آبرار بچه های دانشجو اونجا کسی میخواد ورزشگاه بره؟؟؟[/quote:0eee259ba1]

آبرار ما 2 نفریم داریم میریم که دانشجوی تبریزیم.2 3 نفرم از بچه های دانشگاه آزاد تبریز و بناب و مراغه گفتن میان.2تا بچه های اراک رو هم واسه نهار دعوت کردیم که بیان...اینجوری پیش بره یه 7 8 نفری هستیم.ولی فعلاً که 3 نفر گوشیشون رو خاموش کردن...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:49 am

[quote:0ddff00efb="Rashti0131"]قاسمپور دلت میومد تارتار مربی دفاعی و ترسویی هست از مصاحبه هاش میشه فهمید ولی خداکنه برا ما بتونه کاری بکنه. :?[/quote:0ddff00efb]

من موندم واقعا قاسم چور تهاجمی کار می کرد؟ :D ما فقط تو بازی با شاهین بوشهر تهاجمی کار کردیم اوون هم واسه این بوود که تو شهر خودمون بود تک بازی بود گل عقب بودیم . برید بازیا روو ببینید موتوجه می شید . مثلا بازی با صبا رو نگا کنید به نظر من تا الان خط هافبک داماش از موقعی اای که تار تار اومده بهتر توپ روو وسط زمین می چرخونه اما هیچ تاکتیکی واسه حمله کردن ندارن و ایشالا تو این چن جلسه تمرین تونسته باشه این مشکل روو هم حل کرده باشه.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:55 am

[quote="Saeeed"][quote="ARYANST122"][quote="Saeeed"][quote="ARYANST122"]طبق اعلام هواشناسی یکی از سایت های تراکتور امروز بیشترین حد دما در تبریز 5 درجه و کمترین حد دما منفی 2 درجه که اینجوری که خودشون درج کرده بودن هوا بارونی و احتمال بارش برفم هست :D که خدا کنه اینجوری باشه :D تماشا چی کمتر بیاد.[/quote]

آبرار من دانشجوی تبریزم.اینجا الان(ساعت 11:52)هوا آفتابی و خنک 11 درجه هستش.آی لاو یو وارش اسپرت :lol:[/quoteپس اگه اینجوری باشه فاتحه هممون خوندست آبرار بچه های دانشجو اونجا کسی میخواد ورزشگاه بره؟؟؟[/quote]

آبرار ما 2 نفریم داریم میریم که دانشجوی تبریزیم.2 3 نفرم از بچه های دانشگاه آزاد تبریز و بناب و مراغه گفتن میان.2تا بچه های اراک رو هم واسه نهار دعوت کردیم که بیان...اینجوری پیش بره یه 7 8 نفری هستیم.ولی فعلاً که 3 نفر گوشیشون رو خاموش کردن...[/quote]
آبراران قوربان
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 8:58 am

lvlamad_2010:این نظر خودته.
بازم کار دفاعی رو درست انجام میداد و تیم تو ضد حملات هم خوب عمل میکرد. آقای تارتار تا اومد ما تو زمین نفت آبادان که علم و آدم میرن 3 تا 4تا بهشون میزنن دوتا خوردیم.اون از بازی استقلال.بازی با فجر هم با این که بردیم ولی من گفتم اصلا خوب فوتبال نکردیم.ولی از نظر فوتبالی ها ما تو این سه هفته اصلا نصف اون داماش نبودیم وخوب فوتبال نکردیم با این که تیم مشکل مالی داره ولی خداکنه تو این بازی بهتر بشه.حال ما میزاریم به حساب شناخت نداشتن و عدم هماهنگی.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 9:05 am

[quote="Saeeed"][quote="ARYANST122"][quote:337e75deff="Saeeed"][quote:337e75deff="ARYANST122"]طبق اعلام هواشناسی یکی از سایت های تراکتور امروز بیشترین حد دما در تبریز 5 درجه و کمترین حد دما منفی 2 درجه که اینجوری که خودشون درج کرده بودن هوا بارونی و احتمال بارش برفم هست :D که خدا کنه اینجوری باشه :D تماشا چی کمتر بیاد.[/quote:337e75deff]

آبرار من دانشجوی تبریزم.اینجا الان(ساعت 11:52)هوا آفتابی و خنک 11 درجه هستش.آی لاو یو وارش اسپرت :lol:[/quoteپس اگه اینجوری باشه فاتحه هممون خوندست آبرار بچه های دانشجو اونجا کسی میخواد ورزشگاه بره؟؟؟[/quote:337e75deff]

آبرار ما 2 نفریم داریم میریم که دانشجوی تبریزیم.2 3 نفرم از بچه های دانشگاه آزاد تبریز و بناب و مراغه گفتن میان.2تا بچه های اراک رو هم واسه نهار دعوت کردیم که بیان...اینجوری پیش بره یه 7 8 نفری هستیم.ولی فعلاً که 3 نفر گوشیشون رو خاموش کردن...[/quoteسعید جان بلا میسر پس اگه رفتین استادیوم بعد از بازی بذارین خلوت شه بعد برین خونه اونا به خونتون تشنن اینجوری که تو سایتاشون ما دیدیم شک نداشته باشین دل تمام پسران باران با شماست زنده باد گیلک زنده باد رشتی.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 9:24 am

تا 2 ساعت ديگه تبريز فتح ميشه /11/
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 9:25 am

زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 9:27 am

ااا ممد غلامي هست كه خدا رو شكر /11/
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 9:28 am

[quote:aaddbaffef="Rashti0131"]lvlamad_2010:این نظر خودته.
بازم کار دفاعی رو درست انجام میداد و تیم تو ضد حملات هم خوب عمل میکرد. آقای تارتار تا اومد ما تو زمین نفت آبادان که علم و آدم میرن 3 تا 4تا بهشون میزنن دوتا خوردیم.اون از بازی استقلال.بازی با فجر هم با این که بردیم ولی من گفتم اصلا خوب فوتبال نکردیم.ولی از نظر فوتبالی ها ما تو این سه هفته اصلا نصف اون داماش نبودیم وخوب فوتبال نکردیم با این که تیم مشکل مالی داره ولی خداکنه تو این بازی بهتر بشه.حال ما میزاریم به حساب شناخت نداشتن و عدم هماهنگی.[/quote:aaddbaffef]

البته من هم موافقم که اون داماش سابق نبودیم ، مخصوصا تو گلزنی که این روند از دو بازی آخر قبل از نیم فصل شروع شد و تا سه بازی اول نیم فصل دوم هم فعلا ادامه داشته اما اگر تو بازی با استقلال و نفت گل خوردیم بارها گفتم که به خاطر ساختار دفاعیمون نبوده چون توی دفاع خیلی خوب عمل کردیم. وقتی تو بازی نفت از سه موقعیت گل این تیم دوتا گل می خوریم یا بازی با استقلال از تک موقعیت نصفه و نیمشون گل می خوریم مشکل جای دیگستريال شاید هم بدشانسی هم دخیل باشه... یا بازی سپاسی این تیم اصلا موقعیت نداشت!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان