[quote:8d23bb1067="MEHRDAD"]pedram_1367 : انشالله قاسمپور به کوری دشمنان داماش و رشت به همراه تیم موفق باشه چرا که موفقیت قاسمپور منتج به موفقیت داماش میشه و اگر موفق نباشه داماش هم موفق نیست.
آره اتفاقا یادمه اون نظرسنجی که خب مسلما اگر اسم مثلا فرانک ریکارد (قبلا هم گفتم) تو اون نظرسنجی گذاشته می شد رایکارد رای می آورد و معمولا همینطوره و اکثرا به اسم ها توجه میشه. یادمه سال گذشته بعد از نتایج ضعیف و مهمتر از اون مشکل پوشنیک با بازیکنان انتقاد کردیم و خواستار برکناریش شدیم وقتی که این اتفاق افتاد و اسم مهدی دینورزاده اومد خیلی نا امید بودند گفتند یکی داره میره و کی داره به جاش می آد؟ دینورزاده کیه؟ البته شاید حق داشتند چرا که دینورزاده با برق شیراز نتایج افتضاحی رو کسب کرده بود ولی همون موقع گفتیم صبر کنید و اجازه بدید که کارش رو شروع کنه و چند بازی بشه و بعد در موردش اظهار نظر داشته باشید که خوشبختانه موفق بود.
دقیقا چنین اتفاقی البته شدیدترش بعد از برکناری درست مهدی دینورزاده (درحالی که حداقل دو هفته زودتر باید این اتفاق می افتاد) افتاد. همه دنبال اسامی بودند و وقتی قاسمپور انتخاب شد باز هم انتقاد به خاطر اسم و باز هم یادمه گفتیم به اسم کار نداشته باشید و اجازه بدیم ببینیم تو دو سه هفته چه نتایجی بدست میاره و جو تیم رو چطور پیش می بره که خوشبختانه تا الان تونسته نظم خوبی رو در تیم ایجاد کنه.
البته گفتی رای بعضیا عوض شده نفهمیدم رای کدوم بچه ها رو میگی ولی هر چی بود رای شما عوض نشده اگر چه یادمه گفتی ایشالا تیم با قاسمپور موفق باشه
پ.ن: حین برگزاری مسابقه امروز با چند نفر اس ام اسی و تلفنی در ارتباط بودم. شاکی بودم که چرا تعویض اول به اون شکل بود، چرا میلاد بیرون کشیده شد، چرا آبشک رو نمی آره و دوست ها هم همینطور می گفتند خلاصه یه سری ادبیات استادیومی هم این وسط به کار برده شد (

) ، بعد همون دوست ها گفتند تعویض ها جواب داد دمش گرم ولی به نظر من ترتیب تعویض ها علی رغم نتیجه اشتباه بود و هر کدوم از تعویض ها هم حداقل باید ده دقیقه جلوتر انجام می شد ولی خوشبختانه نتیجه گرفتیم.
امروز تو کامنتای حین بازی خوندم که یکی گفت مگه من نگفتم فلانی باشه یا بهمانی... ببینید ما هر چقدر هم خودمون رو کارشناس بدونیم مطمئن باشید به اندازه سرمربی به تیم و حواشی اطراف اون آگاه نیستیم. بعضی هامون شاید برخی تمرینات رو برند و ببینند و طبق اون نظر بدن اما باز هم به همه چیز آگاه نیستند و این به من ثابت شده . خود من بعضی وقتا که با کادرفنی صحبت می کنم سعی می کنم به مسائل جزئی نپردازم و به طور کلی انتقاداتم رو میگم که چرا اینجا اینجوری یا چرا تعویض اونجوری اما به هر حال باید به کادر فنی تا جایی که به تیم ضربه نخوره این حق رو داد که تصمیم گیری ها رو خودش انجام بده.[/quote:8d23bb1067]
کارشناس با کسی که نظرش رو میگه فرق میکنه ولی متاسفانه ما همه چی رو با هم قاطی کردیم !!! و هرکی که درباره فوتبال حرف می زنه رو میگیم کارشناس !؟! من کارشناس فوتبال نیستم ولی نظرم رو درباره تیم شهرم میگم ... من با شخص قاسمپور مشکلی ندارم بلکه با تفکراتش به عنوان مربی مشکل دارم و واسه من فرق نمیکنه این باشه یا نباشه ... اتفاقا چون سرمربی تیم هست و از همه حواشی و شرایط بازیکنانش آگاهه واسم سواله که چرا آبشک فیکس نیست ؟ چرا محمدی بعد این همه گلهایی که میخوره باز هم فیکسه ؟ چرا مهدوی کیا باید 90 دقیقه تو تیم باشه ؟ چرا افشین چاووشی که وقتی تو بازی داخل محوطه قرار میگیره خیلی کارایی داره باز هم بال چپ بازی داده میشه در حالیکه زنیدپور سمت چپ بهترین تو ایرانه هم زمان دینورزاده و هم زمان قاسمپور ( تو این دو تا بازی که رفت چپ ) هر دفاعی رو دریبل دوطرفه که به نظرم جزو سخت ترین دریبلهای جهان هست میزنه اما باز هم وسط بازی گرفته میشه ؟؟ چرا سید علی حسینی یا هادی ( باز هم فامیلیش یادم رفت

) یک بازی هم امتحانی به بازی گرفته نمی شن ؟ چرا آقایی که نه بدنی آماده هست و نه تو بازی و از لحاظ فنی به درد تیم میخوره باز هم فیکسه ؟ آخه بحث نتیجه گیری یه چیزه و بحث بازی یه چیز دیگه ! درسته همه از نتایج تیم راضی هستیم ولی خدایی از بازی هم راضی هستیم ؟ الان دارم به یقین می رسم که اون برد 4 بر 0 فقط به خاطر حضور آبشک تو تیم بود و بس ... این بازی با ماشین سازی هم که فقط رو غیرت رشتی ها رفتیم بالا وگرنه تاکتیک تیم با دوندگی اونا به چنگ رفته بود همچنین من از صبا بیشتر میترسم چون اونا که فقط مثل ... می دوند و واسه هافبکهای ما که قطعا مهدوی و حاجتی هستند مشکل ایجاد میکنن ... تو همه بازی هایی که با قاسمپور کردیم تیم ما به زور گل زده هرچند زمان دینورزاده هم همینطور بود ولی اینجا بدتر بود و تقریبا شانسی بردیم البته در شرایط بازی قرار گرفتن بچه های تیم هم یکی دیگه از دلایل گلزنی تیم بوده . ما توه همه بازی ها تو هافبک مشکل داشتیم و احتمالا هم خواهیم داشت ...
درسته همه اینها مختص به نظر مربی هست اما این مربی داره تیشه به ریشه بازیکنانی مثل آبشک میزنه ... خدایی آوردن آبشک تو این بازی و اونم دقیقه 80 به نظر من فقط واسه این بود که بعدا بگه ما آبشک رو هم بازی دادیم و باختیم ولی غیرت بچه های رشت کمک کرد ... در ضمن شما اگه به نحوه دویدن آبشک قبل از گل دقت کنین میبینین که خیلی ناامید و عصبی و خیلی بی تعصب بود ولی بعد گل شد همون آبشک و وقتی رفت تو دروازه پدرشونو در آورد ! چندتا توپ مشت کرد که امثال رحمتی باید برن بوق بزنن چندتا شروع با پا داشت که اگه مهاجم ما نفس داشت خدایی بهترین پاس گل ها بود ...
نکته آخر مطمئنا با حرفهای من که علنا مخالفتم رو با قاسمپور اعلام میکنم کسی چه تو این سایت و چه تو ورزشگاه و چه جاهای دیگه نظرش راجب به قاسمپور عوض نمیشه و طرفدار یا بدخواهش نمیشه هرچند که منم بدخواه نیستم به عنوان مربی فوتبال قبولش ندارم . همینطور عابدینی هم با کامنت من قاسمپور رو بر نمی داره و در آخر قاسمپور هم با این حرفهای من آقایی رو نمی نشونه و آبشک رو بازی نمیده و ...
در یک حالت کلی همه این حرفها برای حمایت بیشتر از تیم شهر رشت هست چه داماش باشه و چه مای بی بی ( MY BABY )