[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amiramir » سه شنبه مارس 04, 2014 12:10 pm

عباسی و رهنما هنوز مدل 10 سال پیش فکر میکنن. این مدل مصاحبه های تابلو و هماهنگ دیگه تاریخ مصرفش گذشته. اگر رهنما با لابی نیومده پس بهروز عباسی چطوری مشاور ارشدش شده.
البته تا بوده همین بوده. آدم بی لیاقت در جایگاهی که نیاز به لیاقت داره.
خوش رقصی برای یک پست ناچیز. توهم اثرگذاری. این آقای عباسی هم داستانی هست واسه خودش.
تا تو ورزشگاه از این دوستان استقبال مناسبی نشه بی خیال نمیشن. کافی شعاری بر خلاف میلشون داده بشه که سکوت پیشه کنن.
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه مارس 04, 2014 12:19 pm

عابدینی: ما رفتیم تا مسئولین استان بدانند که چه می‌کنند! | با من پدرکشتگی دارند چون از نفرات قبلی تعریف کرد

مدیرعامل باشگاه داماش پس از کناره‌گیری از سمتش گفت: مسئولان قضایی چند ماه است که پولی به ما نداده‌اند و مسئولان استان هم به ما کمک نمی‌کنند. می‌روم تا شاید مشکل باشگاه حل شود.

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره کناره‌گیری‌اش از باشگاه داماش گفت: پیش از این استعفا داده بودم اما حالا دیگر سر کارم حاضر نمی‌شوم چون مسئولان هیچ اقدامی نکردند. نه بودجه‌ای تامین کردند و نه برای حل مشکلات قدمی برداشتند. مسئولان استان هم فقط حرف می‌زنند و عملی در کارشان نیست. بنابراین عطای کار در داماش را به لقایش بخشیدم.

وی ادامه داد: تمام کارهایم را حسابرسی شده تحویل دادم و اسناد کارم در باشگاه موجود است. من نگران چیزی نیستم. روزی که از پرسپولیس رفتم پول گذاشتم و امروز هم که از داماش می روم با این که سه سال است قطره‌چکانی به ما پول می‌دهند کاملا حساب بازیکنان را دارم.

عابدینی افزود: نامه همه بازیکنان را نوشته‌ام و در آنها آورده‌ام که هر کسی چه مقدار طلبکار است. رونوشتی از این نامه‌ها را به مسئولان دستگاه قضایی، مسئولان هلدینگ و فدراسیون فوتبال فرستاده‌ام.

مدیرعامل مستعفی باشگاه داماش درباره برنامه‌اش برای آینده خود گفت: می‌روم تا به کسانی فرصت بدهم که در زندگی‌شان شورت ورزشی پوشیده‌اند. ما که نپوشیده بودیم! ما با کراوات آمده بودیم ولی بعضی‌ها نه. حتما در استان از این افراد پیدا می‌شود. می‌خواهم استراحت کنم.

عابدینی در ادامه در مورد آنچه پیش از این درباره افرادی در استان گیلان گفته بود مبنی بر این که چوب لای چرخ باشگاه می‌گذارند، اظهار کرد: نمی‌خواهم کاسه داغ‌تر از آش شوم. وقتی دستگاه قضایی به این نتیجه‌ رسیده که به ما پول ندهند و مسئولان استان هم تصمیم گرفته‌اند کمکی نکنند، شاید مشکل از من باشد. می‌روم تا این مشکل برطرف شود.

وی در پاسخ به این سوال که مسئولیت باشگاه با چه کسی است، گفت: تاکنون مسئولیت با من بود و قرار بود که دستگاه قضایی که ناظر بر اموال امیرمنصور خسروی است به ما پول تزریق کند تا باشگاه را اداره کنیم، اما چند ماه است که این کار را نمی‌کند. مسئولان یا اشکال را در من می‌بینند و یا در ورزش. پس من می روم تا حداقل 50 درصد از مشکلات حل شود.

وی افزود: مسئولان استان داماش را تیم اول خود نمی‌دانند و شاید هم با من پدرکشتگی دارند چون از نفرات قبلی تعریف کردم و گفتم که آنها زحمت کشیده‌اند. اگر به قبلی‌ها ناسزا می‌گفتم مرا بیشتر دوست داشتند. سومین دلیل هم شاید این است که مسئولان استان نمی‌خواهند تیم را حفظ کنند، بلکه می‌خواهند رفیق بازی خود را پیش ببرند.

عابدینی در پایان گفت: کسانی که سریع استاندار می‌شوند بدون آن که بدانند استانداری یعنی چه همه چیز را بر هم می‌ریزند. ما رفتیم تا خودشان بدانند که چه می‌کنند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه مارس 04, 2014 12:20 pm

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط popo131 » سه شنبه مارس 04, 2014 12:33 pm

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه مارس 04, 2014 12:55 pm

888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » سه شنبه مارس 04, 2014 1:30 pm

نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه مارس 04, 2014 2:36 pm

امير عابديني اخيرا مصاحبه اي عليه مسئولان سياسي و ورزشي استان گيلان انجام داده تا آنها را در معضلات اخير داماش مقصر و يا حداقل شريك بداند، اما اين مصاحبه كه لحن درستي نداشته است واكنشهاي تندي را از سوي اهالي ورزش گيلان براه انداخته است.

به گزارش خزراسپورت، در يكي از آخرين واكنشها از سوي اهالي ورزش، نقي هدايتي رييس هيئت كشتي گيلان بيانيه اي را منتشر نمود كه در ذيل عينا مي خوانيد:

بسمه تعالي

پيرو اظهارات عابديني به استحضار مي رسانم:

1- چنانکه همگان می دانند تیم فوتبال پگاه گیلان در ابتدای فصل 88-87 منحل و امتیازات تیم فوتبال پگاه گیلان توسط استانداری گیلان به شرکت آب معدنی داماش از شرکتهای تابعه گروه امیر منصور آریا انتقال یافت و این گروه، باشگاه را به نام داماش که برند محصولات این هودینگ در استان گیلان بود نامگذاری کرد.

2- از زمانی که باشگاه داماش به عنوان ملک مه آفرید امیر خسروی در توقیف دستگاه قضایی قرار گرفت. ایشان با علم به اینکه فوتبال در گیلان علاقمندان زیادی دارد و داماش نماینده فوتبال رشت است و رقابتی که بین طرفداران ملوان و داماش وجود دارد از پرستیژ و نفوذ اجتماعی داماش برای پیشبرد مقاصدش استفاده می کنند و تلاش می کند بار مالی و اجتماعی عدم موفقیت داماش را که موضوع روشنی است به گردن مسئولان بیاندازد.

3- ایشان آگاهانه و با استفاده از موقعیت مدیرعاملی باشگاه فوتبال داماش و نفوذ رسانه های منتسب به خود، هر شخص حقیقی یا حقوقی را که منویات ایشان را برنتابد، با شدیدترین وجهی مورد هتاکی قرار می دهد که اگر قرار باشد در این خصوص مصادیقی ارایه شود مثنوی هفتاد من کاغذ خواهد بود.

دلایل اهانت ایشان به مسئولان ورزش استان و به کارگیری ادبیات غیر متعارف و اهانت آمیزی چون افرادی که اکنونه مسوول هستند و نمی دانند مسئول به چه معناست ، درآن زمان در گوشه و کنار استانداری کار می کردند و یا این که آقایان بر اساس ضابطه انتخاب نشده و با لابی و رفاقت مسئولیت گرفته اند . مدیر کل استان اصلا نمی داند مدیر کلی به چه معناست و ... برای تخفیف جایگاه مدیریتی دیگران ، اقدام نخ نما شده ای است که خیلی رنگ ندارد . همان مدیریتی که به ایشان و درخواست هایش باج نمی دهد ، افتخار مردم گیلان و یک چهره ملی و بین المللی ورزش گیلان است و شهرتش آن قدر هست که نیازی به کسب جایگاه مدیریتی نداشته باشد و مثل بعضی ها چسبیده به ورزش نیست و براساس اهلیت و شایستگی و صلاحیت های تخصصی خود مسئولیت کسب کرده است . اظهار نظر ایشان در حوزه های که به وی ربطی ندارد مداخله در کارکرد دستگاه های دولتی و توهین به مسئولان ارشد استان و وزارت ورزش و جوانان است امیدوارم که ایشان بدانند صرفا مدیر عامل باشگاه تحت توقیف قضایی داماش است نه چیزی بیشتر الز آن طبیعتا اگر وی ازاین حدود تجاوز کند موضوعاتی هست که قابل گفتن است و سوژه های جالب برای رسانه ها و مردم و...

درست است که مردم باشگاه فوتبال داماش را دوست دارند چنان که قبلا سلف این تیم استقلال رشت ، شهرداری رشت و پگاه را دوست داشتند و این دوست داشتن به معنای تایید فساد مالی مالکان داماش نیست و مدیر عامل باشگاه داماش باید بداند نمی تواند با جریان سازی اجتماعی و تحریک عواطف و احساسات پاک مردم رشت ، نسبت به فوتبال ، آنان را علیه مسئولان بسیج و یا وسیله ای برای کسب امتیاز نماید .

مردم گیلان ورشت باشگاه فوتبال داماش را دوست دارند اما به مردم صادقانه بگویید مشکلات باشگاله داماش ربطی به مدیران استان گیلان ندارد . بگوبید مشکل این باشگاه به قوه قضایه مربوط است و قوهع قضاییه به خاطر فشاد 3000 میلیارد تومانی که اتفاقا باعث آبروریزی ملی شد و به خاطر گیلانی بودن محکومان ، مردم گیلان بیش از همه متضرر شدند ، املاک و دارایی های مالکان این باشگاه را توقیف کرده است . مسئولان استان در حد توان خود با شما همکاری کرده اند . جلسه گذاشته اند ، کمک مالی کرده اند ، پی گیری های جدید داشته اند . شما چه انتظاری دارید که بودجه دستگاه های دولتی و بیت المال در اختیار باشگاه شخصی داماش قرار گیرد؟ آیا اصلا چنین درخواستی منطقی و قانونی است که مطرح می شود ؟

7- از دیگر دلایل عصبانیت ایشان را می توان ترس از شکل گیری یک قطب دیگر فوتبال در رشت دانست . این روزها باشگاه فوتبال سپیدرود مالکان جدیدی پیدا کرده است و به سرعت در حال سازماندهی است و ایشان ازاین که رقیب جدید همشهری در حال قدرت یابی است احساس ترس و نگرانی می کند و حمله ایشان به مسئولان ورزش از همین ترس حکایت می کند . برای این که مشخص شود که وی از حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان از تیم پر سابقه و شناسنامه فوتبال گیلان ، سپیدرود ، نگران است ، به مصاحبه اقشاگرانه فیروز کریمی که در سایت گیلان نیوز مورخ 23 مرداد 89 درج شده است اشاره می شود تا حساسیت وی نسبت به سپیدرود مشخص گردد . البته مهم نیست سپیدرود در لیگ برتر هستند یا نیست بلکه مهم این است این ترس در ایشان سابقه دارد . من معتقدم چنین ادعاهایی نشات گرفته از همان ترسی است که قبلا درباره شما گفته بودم . این عادت همیشگی جنابعالی است که دنبال شریک ناکامی می گردید . مگر جنابعالی برای انجام دیدار با سپیدرود از من گله نکردید که در پاسخ گفتم الان سپیدرود در مرحله پیلی آف قرار دارد و باید تمام تلاش خود را بکنیم تا این تیم به لیگ دسته اول بیاید . مگر شما در جواب من نگفتید به درک که سپیدرود بالا نیاید و نبایذد برای خودشان شاخ بتراشیم ؟( سایت گیلان نیوز مورخ 23 مرداد 89)

8- توجه به بخشی از صحبت های فیروز کریمی سرمربی وقت تیم در مصاحبه با 90 درباره ایشان نیز قابل ارزیابی و مهم می باشد تا شاید با خواندن این مطالب برخی جایگاه خوئد را بهتر بشناسند : عابدینی فقط یک روز در رشت سر تمرین ها آمد که در آن 10 دقیقه هم بدلیل رااندگی شبانه ، کنار زمین استراحت کرد وقتی سراغش رفتم و دلیل بسته بودن چشمانش را پرسیدم ، او گفت معمولا موقع فکر کردن چشمهایش را می بندد امروز که فکر می کنم میس بینم وی خیلی بیش از حد معقول به فکر تیم بودند و فکر می کردند ! همان مشکل دندان دردهایش شدید و پلک روی پلک گذاشتن هایش بیش از 10 ثانیه طول می کشید ، نشان می داد عابدینی با گذشته فرق کرده است . من ابتدا فکر می کردم این پلک زدن های طولانی مدت نوعی بی توجهی به من در هنگام مواجه باشد اما بعدها فهمیدم که مشکل چیز دیگری است ! هر شکستی در ورزش قابل جبران است اما مشکلاتی که در دهکده ساحلی برای برخی جوانان معصوم و بی تجربه رشت به وسیله گروه پلیکان به وجود آمد و من نمی خواهم خیلی در مورد آن صحبت کنم ، به هیچ وجه قابل جبران نیست .( گروه پلیکان ) همان گروهی که به دلایل خاص دائم پلک روی پلک می گذاشتند و زمان هوشیاری آنان کمتر از زمان استراحت شان بود .

9- ایشان مشاور گروه امیر منصور آریا بود . آنها که اختلاس 3 هزار میلیاردی به نامشان سند خود و تیم های پرشمارشان در فوتبال هنوز روی دست دادستانی کل کشور مانده اند . مالک این باشگاه مه آفرید امیر خسروی به اتهام اختلاش و فساد مالی و اقتصادی از سوی دستگاه قضایی دستگیر و محاکمه و محکوم به اعدام شده است . داماش با تیم شهر باران به شهرت بزرگ رسید و البته این شهرت دیری بپایید که یایانش اتفاق بزرگ رسوایی مالی شد ،لکن آقای امیر عابدینی همچنان عادت همیشگی اش با شدت تمام ازاین باند فاسد مالی حمایت می کند ایشان در مصاحبه 6 مهر 92 با قانون ، دیدگاه خود را در مورد گروه امیر منصوری آریا چنین می گوید : شما در مورد همین تیم داماش می بینید که دو سال و نیم مه آفرید نیست و زندان است 5 سال تیم داری می کرد . شما اگر یک عکس آورید از مه آفرید در کنار تیم و یادر زمین فوتبال و یا در یک استادیوم یک مسابقه دارد . نمونه های نداریم چون او به بنده اعتماد داشت ، می گفت : مدیر ورزشب من هستی برو کار ورزشی کن ، فقط برنامه بده ما به افراد اجازه می دهیم در یک بستر هایی رشد کنند که این بستر جایگاه آنها نیست ، مه آفرید امیر خسروی را نگاه میکنم و می بینم از کجاه شروع و به کجا رسید یک بخشی رو تاسیس کرده و شروع به کار کرده ، کلنگ زده است . شرکت های زیانده را تحویل گرفته و اقتصادی کرده است آن مقدار را از بدهی هم که داشته و دادگاه حکم داده که رد مال کند مشخص شده و در حال پرداخت است همین الان بضاعت پرداختش وجوذد دارد بیش از آن چیزی که تصور شود یک سازمان یک تشکیلات یک نظامی نبوده است که بیاید تعریف کند که این کار خلاف بوده یا نه ، این آدم پول ندارد بلکه رفته از سیستم بانکی وام گرفته است . شخص دیگری السی باز کرده است این سیستم های نظارتی و منترلی که داریم برایآنها هزینه می کنیم کجا هستند که اجازه می دهند یک آدمی بیاید تااین مرحله که بگوییم هیهات ؟ حالا که درست برای 18 هزار نفر اشتغال ایجاد شده و هزاران نفر وابسته به سیتم این فرد و سیستم او شدند به یک باره گرفتار می شود حالا نمی توانم وارد بحث حقوقی شوم . زمانی هستن که شما طبق یک برنامه از پیش تعیین شده ای خلاف می کنید که این یک بحث است اما واقعا من این را قبول ندارم که مه آخرید طراحی شده به سمت تخلف و فساد رفته باشد .

10- گروه امیر نتصور آریا در فوتبال گیلان سرمایه گذاری کرد همانطوری که در صنعت و معدن و تجارت و... سرمایه گذاری کرد . این گروه امتیاز این باشگاه را از پگاه خریده است اما این گروه از طریق فوتبال و تیم آماده پگاه امتیازات فراوانی بدست آورد و از رانت برخی حامیان استانیش استفاده کرد که اگر لازم باشد گفته می شود و از طریق فوتبال مشهور شد و تحقیقتا نمی تواند بر سر مردم رشت منتی بگذارد هیچ سرمایه گذاری نمی تواند مدعی شود صرفا به خاطر رضایت مردم پول خود را هزینه می کند و طبیعتا با توجه به فسادی که این گروه داشت و ایشان هم از مدیرانش بوده است هم از نظر معنوی و هم مادی بسیار به مردم گیلان مدیونند و علاقه مردم به فوتبال و باشگاه داماش نباید باعث سوء استفاده9 به قلب واقعبت ها گردد . از نظر ما باشگاه فوتبال داماش توسط عده ای به گروگان گرفته شده است و از قوه قضایه می خواهیم که این گروگان را از دست این افراد آزاد کند .

----------------------------------------------------------------

لایقی فر: موفقیت داماش آرزوی قلبی من است

در دیدار داماش، استقلال خوزستان چشمگیرترین تغییر در ترکیب تیم در درون دروازه اتفاق افتاد و جالب آنکه همین سنگربان جوان و جویای نام بهترین بازیکن میدان لقب گرفت برآن شدیم گپی دوستانه با وی داشته باشیم.

س: لطفا کمی از بیوگرافی ورزشی خودتان برای خوانندگانمان صحبت کنید؟

بهنام لایقی فر هستم بیست و سه ساله اهل رشت محله رشتیان علی آباد، فوتبال را از تیمهای پایه ای داماش شروع کردم و به ترتیب در تیم های نوجوانان ـ جوانان ـ امید، بزرگسالان داماش حضور داشتم.

س: در مورد پست تخصصی خودت برای علاقه مندان دروازه بانی چه توصیه ای دارید؟

باید نوجوانان علاقه مند به دروازه بانی به شکل آکادمیک و زیر نظر مربیان کار آزموده آموزشهای پایه را طی نمایند.من از شروع دروازه بانی که از نوجوانان داماش کارم استارت خورد سختیهای زیادی را تحمل کردم در تمرینات جدیدی بودم.وهمیشه آموزش و یادگیری را از مربیان بزرگ به شکل حرفه ایی آموختم پست دروازه بانی جایی است که هر مربی ریسک گذاشتن یک جوان در ترکیب اصلی تیم را ندارد باید نوجوانان علاقه مند به این پست یاد بگیرند که نهایت تلاش را برای اثبات خود به سرمربی تیم بکار ببندم و هیچ وقت دلسرد نشوند در اینجا باید از کادر فنی جدید علی الخصوص علی نظر محمدی بدلیل اعتماد به من در بازی با استقلال خوزستان تشکر و قدردانی نمایم چون فکر می کنم با این حرکت شجاعانه آن هم در یک بازی خارج از خانه کار بزرگی را انجام داده اند.

س: داماش ابتدای فصل را خیلی خوب شروع کرد اما در ادامه مشکلاتی که برای تیم بوجود آمد از جمله مسائل مالی در عدم نتیجه گیری داماش کاملا تاثیر گذار بود ؟

بله فصل را خوب شروع کردیم ولی در همان مقطع زمانی هم مشکلات مالی به شدت باشگاه را در تنگنا قرار داده بود . ما امتیازات خانگی زیادی را از دست دادیم ولی به توکل به خدا و دعای خیر مردم و حمایت همه جانبه تماشاگران عزیز رشتی که همیشه در سرما و گرما یارو یاور ما هستند امیدوارم با تلاش مستمر در تمرینات و همدلی بازیکنان در سه بازی باقیمانده حداکثر امتیاز را بگیریم و مطمئنا در لیگ برتر خواهیم ماند.

س: و آرزوی فوتبالی شما ؟

آرزوی قلبی من موفقیت داماش می باشد برای خودم نیز که هنوز اول راه هستم آرزوی های زیادی را در فوتبال دارم البته باید سخت تلاش و تمرین نمایم تا به حق فوتبالی و ورزشی خود برسم امیدوارم پایان این آرزوهای ورزشیم همراه با موفقیت باشد.

س: و حرف آخر

از پدر، مادر و همسرم که در تمام سختیها مرا یاری کرده اند تشکر می کنم همچنین از تمام مربیان که برای من زحمت زیاد کشیده اند و حق بزرگی به گردنم دارند سپاسگذارم.

------------------------------------------------
جناب استاندار ، این مدیر تاریخ گذشته ورزشی را به زباله دان تاریخ پرتاب کنید

علی هوشیاری-خزراسپورت

باز هم توهین یک مدیر همیشه طلب کار چسبیده ی فوتبال کشور به افراد نخبه سیاسی، ورزشی استان اینبار با ادبیات منحصر به فرد این تافته جدا بافته که نود درصد تفکر غیربومیش برای یکی از دو تیم پرطرفدار پایتخت می تپد خبرساز شد؟!!

این فرد در یک مصاحبه کاملا غیر حرفه ای واحساساتی(که هر از چند گاهی برای مطرح کردن و حضورش در صدر اخبار خبرگزاریهای انجام می دهد) با جملاتی توهین آمیز به دو مسئول نخبه ،تحصیل کرده و افتخار آفرین گیلان سعی نمود با صحنه سازی و فریب افکار عمومی بار دیگر با طراحی یک سناریوی جنجالی تمام مشکلات و مسائل حاشیه تیمش را به این عزیزان نسبت داد !!

در توضیح آنچه در چند روز گذشته اتفاق افتاد باید گفت متاسفانه عدم کنترل رفتار این مدیر وارداتی (که بیشتر برای خود و جیبش تلاش می کند تا آبروی فوتبال استان) توسط مسئولین باعث گشته افکار پوچ ،پوسیده و انحرافی این مرد هزار و یک چهره ( با یک خود باوری کاذب) به مسیری منتهی شود که در آن فقط وی و وابستگانش حضور دارند و همین توهم برای ایشان کافی است که به خود اجازه دهد در شرایط بحرانی با محق دانستن تفکرات منافع طلبانه اش دیگران را بدون در نظر گرفتن شئونات حرفه ای مدیریتی مقصر دانسته جو عمومی طرفداران تیم را بدین شکل مهندسی نماید؟!

مطمئنا با این اقدام توهین آمیز مهندس بظاهر فوتبالی ورزش کشور که باعث تحریک احساسات دلسوزانه واقعی ورزش استان شده حالا سئوال جامعه ورزش از استاندار بومی و تحصیل کرده گیلان این است که چگونه و چطور باید در کوتاهترین زمان به اقدام غیر اصولی این فرد لجام گسیخته پاسخ منطقی داد ؟

جناب استاندار،جامعه مدیریتی گیلان آنقدر توانمند و قابل احترام است که می توان با کمی تحقیق و مشورت با بزرگان ورزش ، فردی را با هماهنگی دستگاههای ذیربط جایگزین این استاد هزینه های میلیاردی نمود تا بدین شکل با تصمیم شجاعانه حضرتعالی این مدیر تاریخ گذشته ورزشی رابه زباله دان تاریخ پرتاب کرده و با این اقدام خانواده بزرگ فوتبال استان و حتی کشور را از شر تفکرات منسوخ شده ایشان نجات دهید.

به امید آنروز
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 888 در سه شنبه مارس 04, 2014 2:39 pm .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » سه شنبه مارس 04, 2014 2:39 pm

آقای فردین معصومی تو نمی خواد راجب چیزی که به تو مربوط نیست نظر بدی ، اولاً تو برو با بازیکنای پرسپولیس خوش و بش کن ، تفصیر ما اینکه یه شعار 2 طرفه واسه افراد بی غیرتی مثل تو و مسعود رهنما ندادیم تو این فصل ، فکر کنم سر بازی پرسپولیس تو یه وقفه حال شما دوستانو سر جاش بیاریم تا بفهمید که دنیا دست کیه ، عابدینی هر چی هست سگش شرف داره به افراد غریبه پرستی مثل شما ها
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » سه شنبه مارس 04, 2014 4:05 pm

واقعا چه مسئولان چشم سفیدی داریم ما،
خدمتی که این مرد(عابدینی )برای ورزش استان کرد هیچ مدیر و مسئولی انجام نداد،
بعد آقایان بجای اینکه حمایت کنند چوب لای چرخ این باشگاه میگذارند...!!!!
یک کلام

عابدینی = داماش
داماش = عابدینی
این را بفهمید چون شما عرضه نگه داشتن یک تیم لیگ برتری را ندارید...
با سپیدرود چه کردید؟
آنجاکه دیگر عابدینی نبود،
چرا طی این سالیان دست سپیدرود را نگرفتید؟
چرا در یک رشته ورزشی دیگر به غیر از فوتبال بصورت قوی وحرفه ای سرمایه گذاری نکردید تا نام گیلان را با ورزش های دیگر بر سر زبانها طنین انداز کنید؟
در آنجاها که دیگر عابدینی نبود!
پس شما برای موارد دیگر پست میگیرید نه برای خدمت به مردم...
این را همه میدانند...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 04, 2014 4:16 pm

من موندم عابدینی چه اصراری به کمک گرفتن از اینا داره در حالیکه اینا میخوان ما نباشیم کلا!این 3تا بازی رو تمومش کنین به هر سختی هست بسلامت,ایشالا سال بعد وضع خوب میشه,دیگه فقط ازین به بعد دوست دشمن خودمون رو بهتر میشناسیم,کسی هم ادعای کمک و حمایت نکنه!!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه مارس 04, 2014 6:09 pm

فردی برای اینکه ما پسرعمه اش رو توی باشگاه استخدام کنیم روزی 30 بار به من و عابدینی زنگ میزد و چندین بار هم اومد پشت درب دفتر عابدینی نشست تا از عابدینی بخواد که اونو استخدام کنه، بعدها فهمیدیم که اون پسر عمه خیلی هم پسر عمه نبود و در نهایت هم کارش به ....حالا اون فرد هم میگه عابدینی ........
به نقل از علی سراوانی

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط armilad » سه شنبه مارس 04, 2014 6:21 pm

رسما سه تا خوج مصاحبه کردن.
یکی نیس بگه آخه ب شما چه که حرف میزنید.
کدومتون فوتبالی هستید.؟کدومتون یه قدم مثبت واسه ورزش گذاشتید جز اینکه به فکر پست و مقام بودید.کدومتون فوتبال میفهمید.
واسه خودم متاسفم که وقتی اون آقا توی تشک کشتی می باخت ناراحت میشدم و اون یکی خوج وقتی وزنه رو بالا سر میبرد خوشحال میشدم.
دلم واسه شهرم میسوزه...
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه مارس 04, 2014 6:23 pm

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.khazarsport.com/%D9%81%D8%B1 ... 9%86-T5967

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.khazarsport.com/%D8%A7%D8%B5 ... 8%AF-T5968

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.khazarsport.com/view.aspx?id=1538&op=2
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahmood1331 در سه شنبه مارس 04, 2014 6:39 pm .
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط armilad » سه شنبه مارس 04, 2014 6:36 pm

داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » سه شنبه مارس 04, 2014 7:24 pm

قلی زاده: مسئولین گیلان انگار تمایلی برای داشتن یک تیم لیگ برتری از رشت ندارند

قائم مقام باشگاه: مشکلات داماش این روزها به اوج خود رسیده است.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،حسین قلی زاده قائم مقام باشگاه گفت:مشکلات داماش این روزها به اوج خود رسیده است و در حالی که خیلی از شهرها آرزوی داشتن یک سهمیه لیگ برتری در رشته ی فوتبال را دارند مسئولین گیلان جوری رفتار می کنند که انگار تمایلی برای داشتن یک تیم لیگ برتری از رشت ندارند.مدیران داماش هم به شدت از این بی توجهی گله مند هستند.

حسین قلی زاده در ابتدای صحبت های خود در رابطه با کمک های مالی مسئولین گیلان گفت: تا به امروز 260 میلیون به باشگاه داماش از سوی استانداری کمک شد که 200 میلیون مربوط به فصل قبل بود که به عنوان پاداش به کادرفنی و بازیکنان پرداخت شد و بعد از آمدن آقای رهنما هم 60 میلیون به داماش کمک شد، در حالی که این 60 میلیون شاید هزینه 2 بازی خارج از خانه داماش بشود.

وی در ادامه به سرمایه گذاری باشگاه داماش در 9 رشته ورزشی در استان گیلان اشاره کرد و تشریح کرد: در همین چند سال باشگاه داماش بیش از 40 میلیارد تومان برای ورزش استان هزینه کرد، خواسته ی امروز باشگاه داماش این است که مبلغی را به ما قرض بدهید تا برویم مشکل خودمان را حل کنیم.

قلی زاده در واکنش به صحبت های مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان خاطرنشان شد: امروز زمان بررسی عوامل مشکلات داماش نیست چون ما سه بازی فقط داریم و برای این مسئله دیر شده است ، ما باید قبل از سال تحویل به بازیکنان مان مبلغی پرداخت کنیم چون هفت فروردین با پرسپولیس بازی داریم.

وی افزود:آقای رهنما وقتی شما در برنامه ی تلویزیونی به عنوان مدیرکل ورزش استان می گویید که من دست و پای آقای محجوب را می بوسم انتظار داشتیم از شخصی که چندین سال در این شهر و استان برای نه یک تیم بلکه 9 رشته ی ورزشی سرمایه گذاری کرده است تشکر کنید در حالی که در یکی از آن رشته های ورزشی هم خودتان مربی بودید(کاراته). سه ماه حضور آقای محجوب کجا و زحمات شش سال آقای عابدینی کجا؟ در شهری مثل تهران با آنکه چهار تیم لیگ برتری دارد شهردار تهران برای حل مشکلات راه آهن ورود می کند و یا در مس کرمان و ذوب آهن تغییر سرمربی و جذب بازیکن صورت می گیرد ولی در شهر رشت انگار برای مسئولین سهمیه لیگ برتری شهرباران اهمیتی ندارد برای اینکه اگر مشکلات ما را حل می کردند می توانستیم بازیکنان خود را حفظ کنیم و شاید تغییر سرمربی هم نمی دادیم!

قائم مقام باشگاه داماش در مورد جلسات ماه های اخیر برای حل مشکلات باشگاه گفت: آقای رهنما دو ، سه ماه پیش در جلسه ای گفتند من نماینده ی استاندار هستم ، ما بازیکنان را در جلسه آوردیم و دو راهکار پیشنهاد شد. یکی آنکه در کوتاه مدت مبلغی به باشگاه تزریق شود و دوم اینکه کارگروهی از مسئولین استان تشکیل شود و مشکلات داماش را در تهران و قوه قضائیه پیگیری و به صورت ریشه ای حل کنند. مدت زمان زیادی از آن جلسات گذشت ما به همراه آقای الماسخاله به استانداری مراجعه کردیم ، نامه نگاری کردیم ، تاریخ جلسه برای ما مشخص کردند ، روز و ساعت جلسه فرا رسید و ما در جلسه حضور پیدا کردیم ولی هیچ کس در جلسه حضور پیدا نکرد! من و آقای الماس خاله به استادار پیامک دادیم ولی جواب ما را ندادند!در دوران استانداران قبلی هر وقت درخواست کردیم جلسه ای را با ما برگزار کردند و نمونه اش در اواخر فصل گذشته بود که آقای هاشم نیا با آنکه با با مشکل بودجه مواجه بودند اما دستور پرداخت 200 میلیون تومان را دادند. ولی هنوز یکبار هم نتوانستیم آقای دکتر نجفی را دیدار کنیم!

وی خطاب به استاندار گیلان گفت: ما بچه همین استان هستیم ، ما یکبار برای این کشور و استان امتحان پس دادیم. امروز آمده ایم به این تیم کمک کنیم ، این تیم مال این شهر و مردم است. تقاضای من از مسئولین استان بالاخص استاندار محترم گیلان دکتر نجفی این است که اگر می خواهید مشکل داماش حل شود از همین امروز به فکر حل مشکل تنها نماینده شهر رشت در لیگ برتر باشد چون سقوط این تیم برای این شهر و استان پیامد اجتماعی دارد و آنگاه با میلیاردها هزینه هم نمی توانند این آسیب اجتماعی را برطرف کنند. بهترین راهکار این است که آقای نجفی و نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی جلسه ای را با مسئولان قضائی برگزار کنند و مشکلات داماش را به صورت ریشه ای برطرف کنند. همان گونه که مسئولین استان خوزستان با پیگیری هایی که انجام دادند توانستند مشکل تیم استقلال صنعتی خوزستان را به طور ریشه ای حل کنند.
فلی زاده در پایان گفت:در این بین آقای جبار کوچکی نژاد به عنوان یار و یاور پشت تیم شهرش بود که از ایشان بابت پیگیری هایش سپاسگذاریم.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان