[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nirvana » جمعه اکتبر 18, 2013 7:10 pm

من یکی ک از همین الان منتظر بازی برگشتم.بازی برگشت خودمو با 10,15 تا از رفیقام از لاهیجان میایم استادیوم ببینیم کی ب گیلکها توهین میکنه!! /9/
Only Gilan
نماد کاربر
nirvana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 04, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه اکتبر 18, 2013 7:18 pm

وای اینا باید بازی برگشت رشت بیان دیگه واسشون داریم من همیشه مخالف فحاشی هستم اما تو این یه مورد خاص اشکال نداره
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه اکتبر 18, 2013 7:23 pm

کلا با این روند احتمالا ما نیم فصل دوم فقط باید به فکر جبران کسر امتیاز ها باشیم.یه مورد جبران فحاشی انزلیچی رو داریم یه موردم فحاشی این بی همه چیزا!!!!
/15/ /15/ /15/ /15/
البته امیدوارم فقط به فحاشی ختم شه!
/12/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » جمعه اکتبر 18, 2013 7:26 pm

بازی هایی که باید تلافی کنیم شد دو تا
ا)دوستان محترم از انزلی که کار روادید و صدور ویزا برای اونا با من
که نزدیک بیمارستان آریا که سرعت گیر داره و کسی نیست * ..........
2)تهرانی ها
هر جا شد البته یک سری رشتی بی تعصب همیشه قاطی با اونا هستند
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه اکتبر 18, 2013 7:31 pm

دوستای گلم اینجا سایت هواداری تیم ورزشیه فرهنگی ترین شهر ایرانه اضافه بر این کاربر خانم هم داره یک مقدار مزاعات کنید لطفا همگی عصبی هستیم از بازی گرفته تااااااااااااااااا فحاشی ولی این راهش نیس که برر
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » جمعه اکتبر 18, 2013 7:33 pm

مربی داماش در واکنش به خودکشی حلافی

سرمربی داماش گیلان در ادامه درباره خبرهایی که مبنی بر خودکشی سعید حلافی در رسانه‌ها منتشر شده است، توضیح داد: من هم مثل شما هستم و اطلاعات زیادی از این ماجرا ندارم. آخرین روزی که در تمرین حلافی را دیدم سالم بود، اما دیروز صبح به تمرین نیامد. وقتی از دوستان پرسیدم، گفتند مسموم شده است. فکر نمی‌کنم بازیکن حرفه‌ای دست به این کار بزند و اصلا کار پسندیده‌ای نیست. او بدون اینکه بداند جزو 18 بازیکن اصلی است یا نه به تمرین نیامد. به هرحال حق هر مربی است که 18 بازیکنش را انتخاب کند و هیچ مربی دوست ندارد تیم ناقصی را به زمین بفرستد.

وی در ادامه با بیان اینکه دیروز در خوابگاه به ملاقات حلافی رفته است، تصریح کرد: او را در خوابگاه تیم دیدم و متوجه شدم مسموم شده است. سپس از دیگران فهمیدم قرص خورده بود. به هرحال بازیکن حق دارد ناراحت شود اما اختیار فنی نیز دست مربی است. من با حلاقی هیچ مشکلی ندارم، اگر مشکل داشتم، او را انتخاب نمی‌کردم و نگه‌اش نمی‌داشتم. همه بازیکنان برای من عزیز هستند و سعی می‌کنم بهترین‌ها را برای ترکیب اصلی انتخاب کنم.

ناظمی همچنین با اشاره به اینکه حلافی با تماشاگران هم مشکل نداشت از مصاحبه‌های او در رسانه‌ها اظهار تعجب کرد و افزود: اگر هر بازیکنی بخواهد به خاطر نبودش در ترکیب دست به چنین کارهایی بزند، ما باید در کنار مسائل فنی برای سلامتی 8، 9 بازیکن دیگر فکری کنیم. با این وجود معتقدم حلافی حرکت درستی نکرد. نمی‌دانم شاید مشکل دیگری داشته باشد. اما باید حرف‌هایش را اثبات کند و بگوید ما چرا آدم بدی هستیم. ان‌شاءالله سلامتی‌اش را به دست آورد تا ببینیم چه فکری درباره‌اش بکنیم. حرفی که زده می‌شود باید با دلیل و منطق باشد. بازیکنانی که در حال حاضر در داماش بازی می‌کنند با من نسبتی ندارند.
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط armangharibinia » جمعه اکتبر 18, 2013 7:35 pm

در پى منتشر شدن خبر خودكشى سعيد حلافى و مصاحبه هاى پى در پى و آتشين او بر عليه عبدالله مرغوب و افشين ناظمى از كادر فنى و همچنين امير عابدينى مديرعامل داماش، او دليل خودكشى خود را بدرفتارى عوامل باشگاه داماش باخودش دانست و به نوعى خون خود را گردن آنها انداخت!
اما وى به ناگاه در يك چرخش صد و هشتاد درجه اى دقايقى پيش روى خط برنامه سكو آمد و در حالى كه به گفته خودش با اتومبيلى كه توسط على سراوانى مسئول روابط عمومى داماش در اختيارش گذاشته شده بود تا به تهران نزد خانواده اش برود، دليل مشكلات پيش آمده براى خودش را نه خودكشى كه يك مسموميت غذايى و خوردن تنها ده قرص براى بهبودى اش دانست! وى كه سعى مى كرد صداى خود را بيمار نشان دهد تا به شنونده القا كند خيلى بيمار است، اعلام كرد كه تمام مصاحبه هايى كه در بيست و چهار ساعت اخير انجام داده و از سوى او منتشر شده است در شرايط روحى و روانى مناسبى انجام نداده است و هيچ مشكلى ندارد جز عدم حضور در تركيب ثابت داماش!
حلافى در ادامه تكذيبيه هايش تنها دليل پيوستنش به داماش را علاقه به اين تيم و هوادارانش دانست و گفت: من پيشنهاد ملوان را كه از لحاظ مالى بالاتر از داماش بود رد كردم چونكه معتقد بودم وجود عابدينى موجب موفقيت من خواهد شد. و البته وحود شخص عابدينى براى ميل به پيشرفت بزرگترين انگيزه ماندنش در داماش است!
حلافى كه سعى مى كرد با عوض كردن موضوع از خودكشى به مساله مسموميت ذهن افكار عمومى را منحرف كند،به شدت درباره موضوع نخوردن مشروبات الكى توسط خودش تاكيد مى كرد و تنها دليل بسترى شدنش را مسموميت عنوان كرد!
اين براى نخستين بار نيست كه يك فوتباليست با حل شدن مشكلش با مسؤولان تيمش سعى مى نمايد با بازى با افكار عمومى وانمود نمايدآنچه كه به آنها گفته شده كذب محض است و حالا او دارد درست را به آنها مى گويد! و البته حلافى آخرين نفر هم نخواهد بود كه مى پندارد در عصر رسانه هاى بيشمار تصويرى و نوشتارى و دهها شبكه اجتماعى مى تواند مردم را آنگونه كه خود مى خواهد فريب دهد! بزرگترين مشكل امثال حلافى اين است كه فكر مى كند مخاطبانش جيگر هستند و خودشان احتمالا فاميل دور! غافل از اينكه....
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط armangharibinia » جمعه اکتبر 18, 2013 7:37 pm

مهاجم داماش در خودکشی ناکام ماند/ حلافی به تهران منتقل شد

ورزش ایرانی:مهاجم تیم فوتبال داماش در شرایطی از بیمارستان مرخص شد که با تشخیص پزشکان به تهران عزیمت کرد.

سعید حلافی مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان به دلیل برخی مشکلات چهارشنبه شب در اقدامی عجیب با خوردن 95 قرص به بیمارستان انتقال پیدا کرد.

وی سپس پس از شستشوی معده که انجام شد به منزل بازگشت اما برای دومین بار به علت وضعیت نامناسبش در بیمارستان رازی رشت بستری شد.

بالاخره پس از تلاش پزشکان حلافی وضعیتش نسبت به گذشته کمی بهتر شد و از بیمارستان رازی مرخص شد. با دستور پزشکان حلافی به تهران بازگشته و تحت نظر پزشکانی یکی از بیمارستان‌های تهران با توجه به وضعیت نامناسبش مراحل درمان خود را طی می‌کند.

بیشتر: ورزش ایرانی: مهاجم داماش در خودکشی ناکام ماند/ حلافی به تهران منتقل شد
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط armangharibinia » جمعه اکتبر 18, 2013 7:38 pm

علی دایی پس از پیروزی برابر داماش:
مگر "برو بشین سرجایت" توهین است/ خیلی‌ها خودشان را به خواب زده‌اند
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی تیمش برابر داماش گیلان در پاسخ به این پرسش که آیا اعتراض‌های شما به داور چهارم این دیدار باعث محرومیت‌تان نمی‌شود گفت: من توهینی به داور چهارم نکردم که بخواهند محرومم کنند. مگر "برو بشین سرجایت" توهین است که کمیته انضباطی بخواهد من را محروم کند؟

علی دایی که پس از پیروزی 2 بر صفر جمعه شب تیمش برابر داماش گیلان در هفته سیزدهم رقابت های لیگ برتر در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به نبودن بازیکنان ملی‌پوش در دو هفته اخیر سعی کردیم از بازیکنانی که بیشتر در اختیار بودند استفاده کنیم. خدا را شکر که بازیکنان در نیمه اول خیلی خوب بازی کردند و سه امتیاز با ارزش را کسب کردیم.

وی با بیان اینکه هر چقدر هم کار کنید نمی توانید تیم ایده الی داشته باشیم در پاسخ به این پرسش که آیا اعتراضات شما در کنار زمین به محرومیت منجر نخواهد شد گفت: چرا باعث محرومیت من شود. به نظرم من بازیکن تیم حریف باید اخراج می شد. مردم که کور نیستند. در دیالوگی که من با داور چهارم داشتم بی ادبی نکردم. ایشان به من گفت اعتراض نکن وگرنه اخراجت می کنم من هم گفتم اگر من اعتراض نکنم چه کسی باید اعتراض کند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: چرا باید همیشه اینگونه خطاها را علیه تیم ما نگیرند و این اشتباهات متوجه تیم ما باشد. شاید یک اشتباه کوچک می توانست تیم ما را خیلی عقب بیندازد. اگر بازیکن حریف نیمه اول اخراج می شد شرایط خیلی فرق می کرد و می توانستیم راحت تر بازی کنیم. داور چهارم من را تهدید کرد که اخراجم می کند. مگر من از اخراج شدن ترس دارم. من باید یک مدت جلوی این هجمه ها بایستم. حرف هایی زده ام که باید هزینه هایش را بدهم. این ها هم بخشی از همین هزینه هاست.

وی در مورد اخراج مهرداد کفشگری و حضور پیشکسوتان پرسپولیس در ورزشگاه هم گفت: مهرداد کفشگری به هیچ عنوان به بازیکن حریف نخورد. او اخطار اول را بیخود گرفت. اگر این کارت زرد اول را نمی گرفت دیگر اخراجی در کار نبود. او دارد عالی برای تیم من کار می کند و فوتبال این اتفاقات را دارد.

وی ادامه داد: باید از مجتبی محرمی تشکر کنم که با ما بود و از این به بعد هم با ما خواهد بود. در مورد افشین پیروانی هم باید بگویم که بین چهار تا شش ماه است که ایشان را ندیده ام. اما حرف قشنگی زد که خیلی به دلم چسبید. افشین این جمله رو گفت کسانی که خودشان را به خواب زده اند نمی شود بیدار کرد، اما اگر کسی باشد که خواب باشد می شود بیدارش کرد. متاسفانه الان خیلی ها خودشان را به خواب زده اند.

علی دایی در مورد اتفاقاتی که در دیدار روز جمعه فولاد و تراکتورسازی رخ داد و یک پنالتی مشکوک برای فولاد گرفته شده گفت: من در مورد چیزهایی که به خودم اثبات شده صحبت می کنم و در مورد مسائل دیگر حرف نمی زنم و کسی را زیر سوال نمی برم. من همیشه گفته ام که اشتباه با تخلف فرق می کند.

وی افزود: من هم ممکن است اشتباه داشته باشم اما هیچکس را نمی توانم محکوم کنم. در مورد چیزهایی صحبت می کنم که برای خودم اثبات شده است. بعید می دانم سناریویی برای ضربه زدن به پرسپولیس نوشته شده باشد. پرسپولیس چهل میلیون هوادار دارد و نمی شود در این مورد کاری کرد. تا زمانی که در فوتبال باشم دوست دارم سالم کار کنم و قطعا تا آخر عمرم هم سالم کار خواهم کرد.

علی دایی در مورد اینکه آیا این اعتراض ها تمرکز شما را برای مربیگری برهم نمی زند گفت: شما یک حرکتی را شروع می کنید و باید تا آخرش بروید. مجبور شدم راجع به داوری صحبت کنم. اگر تمرکزم را از دست می دادم امروز بدون ملی پوشان اینقدر خوب بازی نمی کردیم. من این مسائل را وارد تیمم نمی کنم. خیلی روی تیمم تمرکز دارم تا بتوانم بهتر کار کنم. زمانی که سال قبل در راه آهن بودم الان دارم پنج برابر وقت می گذارم. چون اینجا متعلق به میلیون ها پرسپولیسی است. دوست ندارم بعد از یک بازی وجدان درد داشته باشم که کم گذاشته ام. اگر کسی از من نپرسد در مورد کسی صحبت نمی کنم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان و در پاسخ به این پرسش که آیا اراده ای برای برخورد با فساد و تبانی در فوتبال وجود دارد گفت: اصلا و ابدا.
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط elyasbbc » جمعه اکتبر 18, 2013 7:49 pm

شمایی که به رشتی ها فحش میدی و هنوزم نمیدونی کل شمال رشت نیست!! و البته به کل ساکنین شمال کشور فحش های نژاد پرستی میدی!!
حالا ما به روت نمیاریم مامانت شبا خونه نمی یاد میره خونه بی افش اضافه کاری!!!دیگه گه خوری اضافتون واسه چیه!!
(دور از جون دوستان با ادب و خوب تهرانیم)
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه اکتبر 18, 2013 7:54 pm

اینم شاهکار آغای کمک داور به کارگردانی آغای دایی

http://teh-upload.ir/viewer.php?file=a7 ... rkwh7o.jpg

http://teh-upload.ir/upload/a7e29ffz4zl7esrkwh7o.jpg
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه اکتبر 18, 2013 8:03 pm

بله شما هم دست به دست این کثافتا بدین تا انشاءالله فصل بعد لیگ 1 باشیم. ما هیچ کاری نکردیم 1 امتیاز کم کردن. اینجور که شما می خواین پیش برین یقینا 6 امتیاز کم میشه و از همین الان ما خودمون رو زیر مس در ته جدول بدونیم.
مطمئنا بزرگترین انتقام کوبیدن اینها در زمین هست نه فحاشی. بجای این بچه بازی ها باید تمام قوامون رو بذاریم تا اگر به همه میبازیم از دوتا تیم 6 امتیاز بگیریم و آخر بازی همه بگن رشتی باتعصب همینه. به شخصه من چنین اتفاقی رو به همه چیز ترجیح میدم. بقول همون کلام معروف با خوک کشتی نگیرید.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه اکتبر 18, 2013 8:03 pm

[quote="armangharibinia"]حميد عباسي در واکنش به اظهارات مدير رسانه‌‌اي داماش گفت: واقعا براي ما جاي تعجب دارد که آقايان چرا اينقدر راحت اظهار نظر مي‌کنند؟ خوشبختانه با حضور نيروي انتظامي امروز مشکل خاصي در ورزشگاه نبود و خودتان ديديد باز هم داماشي‌ها به خود اجازه دادند تا هرچه از دهانشان بيرون مي‌آيد به سيدجلال حسيني که يکي از بازيکنان با غيرت ايران است بگويند.

به گزارش فارس، وي افزود: آقايان يادشان رفته که فصل گذشته و مخصوصا در چارچوب جام حذفي چه بلايي سر هواداران و مشوقين باشگاه پرسپوليس در رشت آوردند. معلوم نبود اگر نيروي انتظامي دخالت نمي کرد که چه بلايي سر هواداران ما که شمالي هم بودند مي‌آمد.

عباسي ادامه داد:‌ متاسفانه آقايان به دنبال عوام‌فريبي و مظلوم نمايي هستند چون اتفاق خاصي در ورزشگاه پيش نيامد. اگر هم مشکل کوچکي بود بيشتر به خاطر شروع توهين‌ها به بازيکن ما از سوي داماشي‌ها بود که هواداران ما نيز که بسيار صبور بودند زياد عکس‌العملي به اين موضوع نشان ندادند.

بیا نگفتم باید داد بزنیم . توی این فوتبال که امثال دایی توش هستن فقط و فقط باید با داد و هوار حق تیمتو بگیری تازه یچیزی هم بدهکار آقایون شدیم
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » جمعه اکتبر 18, 2013 8:04 pm

بازم درود به سیم خاردار
کسی کاری با پرسپولیس و دایی ندارد
مختاری: داور تحت تاثیر اعتراضات دایی بود/ اگر مربی ما اعتراض کند ۱۰ جلسه محروم می‌شود

مدافع تیم فوتبال داماش گفت: سرمربی پرسپولیس از ابتدای بازی به داور اعتراض می‌کرد و فکر می‌کنم داور هم تحت تاثیر این موضوع قرار گرفته بود.
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » جمعه اکتبر 18, 2013 8:13 pm

[quote:81eca37c62="barane_noghreei"]اینم شاهکار آغای کمک داور به کارگردانی آغای دایی

http://teh-upload.ir/viewer.php?file=a7 ... rkwh7o.jpg

http://teh-upload.ir/upload/a7e29ffz4zl7esrkwh7o.jpg[/quote:81eca37c62]

فرستادم برنامه 90
البته اگه این مردک عادل نشون بده
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟