[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:13 am

abarar1989 : اصطلاحات منو با حفظ حق کپی رایت استفاده کن. :lol:
مهم نیست زیاد به گوشمون رسیده و فعلا که دووم آوردیم، آینده در مورد ما وخدمات کرده یا نکردمون قضاوت می کنه...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:19 am

هزار بار گفتم مهرداد مازیار برای داماش و هوادارای داماش یه نعمت هستن به تعصب مهرداد و مازیار بخدا قسم هیچ شکی ندارم...
ولی خب اگه من بعضی اوقات به مهرداد و مازیار که دوستای من هستن انتقاد نکنم پس کی میخواد انتقاد کنه...
انتقاد من به مهرداد و مازیار نیست نسبت به کسایی هست که تو باشگاه سمت های مشاور و ارتباطی دارن...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:20 am

[quote:2b45ca123d="MEHRDAD"]abarar1989 : اصطلاحات منو با حفظ حق کپی رایت استفاده کن. :lol:
مهم نیست زیاد به گوشمون رسیده و فعلا که دووم آوردیم، آینده در مورد ما وخدمات کرده یا نکردمون قضاوت می کنه...[/quote:2b45ca123d]
مهرداد یه چیزی میگیا.خدمات چیه.باعث پسرفت این شهر تو و مازیار و سایتتونه(!).باعث اینکه تیم رشد نمیکنه شمایید مگه یادت رفته(البته اصطلاح مودبانه شو نوشتم و اگه اصلی رو بنویسم معلق میشم... )
این حرف شاید برای خیلی ها بی معنی باشه ولی کسایی که باید بگیرن گرفتن من چی گفتم(فایل صوتی هم موجوده)
...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:25 am

[quote:f38e05e8dc="abarar1989"][color=black:f38e05e8dc]هرندی هیچ خاطره بدی نذاشت جز یه مورد،ولی همچین آش دهنسوزی هم نبود که بگیم این درخشان مادر مرده خیلی داغون تر از اون بود.شاید اینم مالی نباشه ونهایتا با اون یکسانه.مشکل من با هرندی سر صحبتاشه،آقایون یادشون رفته که هرندی چه مصاحبه هایی کرد چه چیزایی گفت.هرگز حرفش تو برنامه شبکه شما از یادم نمیره.هیچوقت دردی رو که تو دلمون گذاشت یادم نمیره.این حرف شاید از یه غیر بومی بود اینقدر درد نمیکرد ولی از کسی که ادعا میکرد من قبرمم تو رشت خریدم انتظار اینا رو نداشتم.من خیلی با خودم کلنجار رفتم که بگم حرف سالار اشتباهه.با اینکه میدونستم به خودم دروغ گفتم که نه بعد از مدتها یه رشتیه درست حسابی سر کار اومده.کسی که منافع تیم براش از جونشم مهمتره،کسی که درد دله مارو متوجه شه.وقتی بهش گفتم آاقی هرندی تو یه رشتی هستی هروقت دیدی به ضرر شهرت شدی خودت برو.بهش گفتم دوست نداریم واسه یه رشتی هیا کن رها کن بشنوم تو استادیوم.اونم گفت من با یه ساک اومدم و با یه ساک میرم من خر هم باور کردم(این قضیه قبل از شروع فصله).ولی با صحبت با یه فردی تنها چیزی که برامون موند دشمن شاد شدن.شنیدن شعار امید هرندی توسط دشمنامون تو انزلیه...
اون شعار از مرگ هم برام درد آور تر بود...
در مورد مردانگی هم من نگفتم کی مرده ولی نامردیه یه نفر بهم ثابت شد همینو بس... .الان دینورزاده خیلی برام با ارزش تره تا این آقا.حداقل این فرد غیر بومی انقدر فهمشو داشت که وقتی نتونست کار کنه خداحافظی کرد و رفت و حتی یه مصاحبه هم نکرد.هرگز کاری نکرد که دشمن شاد شیم.شاید دانش فنی نداشت ولی مرد بود...مرد
حالا در مورد سوالات
1.نظراتی که بعد ازانجام بازی داده میشه غالبا احساسیه(حالا میخواد هرکی باشه).حالا میخواد یه برد خیلی شیرین باشه یا یه باخت بد... و من هم نگفتم ته منطقم.منم از خیلی ها احساسی ترم و سعی میکنم موقعی که خیلی خوشحالم و خیلی ناراحتم کامنت بدی ندم(البته بعضی وقتها از دستم در میره :lol: )
2. یه خورده کامنت هار و به خونی متوجه میشی.در ضمن منظورم به فرد خاصی نبود
3.من درون تیم هستم؟برو ببین جز یکی دوتا بازیکن و یکی دوتا از باشگاه کسی اصلا منو میشناسه.برو ببین جر علی آقای سراوانی کسی حتی اسم منو میدونه؟!
4.تعویض های اشتباه و سیستم اشتباه تیمی توسط شخص سر مربی(نظر من) کمترین دلیل نتیجه نگرفتن تیمه؟اگه 50 درصد بقیه چیزها تاثیر گذار باشن 50 درصد هم درخشان مقصره(شاید هم بیشتر).من فقط 50 دصد اولیه رو توضیح دادم بحث فنی مقوله ی جداگانست
5.در مورد نوع بازی فیلم بازی ها موجوده و خیلی چیزها رو ورشن میکنه
6.بازم شد اردوی آماده سازی؟خیلی جالبه
یارگیری بعله داسیلوا و نیکبخت و کبه و حلافی یارهایی که به تیم اضافه شدن و در عوض اینها کیانی رفت.بحث این که تیممون بهتر شده که مطرح نیست چون افرادی که جذب شدن شاید کمی کمک حال باشن ولی جز کبه که 3 تا بازی تاثیر گذار بود و حلافی که... نیکبخت و داسیلوا که یکی از عوامل باختامون بودن...
7.آره...
درخشانو چی کار کنیم بندازیم بیرون.سالی 7،8 10 تا مربی داریم عوض میکنیم.بخدا خجالت داره.اگه بحث دعوای هرندی نبود من بازم میگفتم حق هرندی بود که بمونه تو تیم و بعدش هم که دیگه با مصاحبه هاش از خجالتمون در اومد... الانم طوری صحبت میکنی انگار داماش کیا رو داره.طرف 30 ملیارد بازیکن خریده تا همین دو هفته پیش زیر ما بود... تیمی کلی خرج کرده کلا به ما 2 امتیاز تفاوت داره.با این بضاعت انتظار قهرمانی داری.نکونام 5 ملیاردی اندازه ی 15 تا بازیکن ما پول گرفته... مابقی هیچی...
خداروشکر زیر بار حرف زوز نرفتم هرگز،هرگز هم اشخاص برام مهم نبودن.اگه الان با افرادی صمیمی هستم این دائمی نیست.بارها به خودشونم گفتم که اگه یه روزی ببینم حتی شماها که شب و روز رو بهمیم به ضرر تیم کار میکنید جز یه سلام علیک هیچ کاری باهاتون ندارم(چون تو ذات من نیست با کسی حرف نزنم)
ولی میلاد جان ای کاش میتونستم چیزایی رو بگم.میتونستم بگم که کیا چه کارایی کردن.ولی حیف که دله من قبرستان حرفهاست.چی بشه که حرفی ازم دربیاد.یه یه خورده کامنتهای منو قبل از شروع فصل موقع انحلال بخون با اینکه میدونستم هیچی نداریم باز سعی میکردم به همه امید بدم.به همه بگم ایشالا حل میشه.تو اون دوران درد دل همه رو گوش کردم وبه قول یکی از دوستان فقط درد دلمو با دیوار گفتم.چی کار کنیم.خیلی ها که همین الانم تو سایتن میگفتن بعد از باخت ملوان دیگه استادیوم نمیایم.شاید الان نگن ولی پیش خودشون میدونن من چقدر خواهش کردم که بازم بیان.چقدر گفتم غیر از این تیم چیزه دیگه ای نداریم.البته من پول میگرفتم و واسه منافع شخصی این حرفو میزدم.مثل مابقی کسایی که... .الانم شدیم مثل جزامی ها...
ولی حیف که خیلی حرفها تف سربالاس...حیف...
آبرار میلاد من بند به بند جواب سوالات رو دادم ولی هیچکس به من نگفت آیا روزی میشه که برای شهرت آرزوی موفقیت نکنی؟
از آبرارهای باتعصب سایت هم بخاطر دراز چانگی عذر خواهی میکنم :wink: :lol: [/color:f38e05e8dc][/quote:f38e05e8dc]

[color=brown:f38e05e8dc]بین رضا عزیز ، تمام حرفهایی که زدی ، [size=18:f38e05e8dc]نشنیده و نخونده و چشم بسته[/size:f38e05e8dc] درست . [/color:f38e05e8dc]

[color=black:f38e05e8dc]اما چرا هر مشکلی این وسط پش میاد ، شما باید از هرندی یه نقل قولی داشته باشی و بقول خودت از خیانتش بگی ؟
آقا ما داریم راجع به اوضاع فعلی صحبت میکنیم ، در وضعیت کنونی نه رفتن عابدینی و نه درخشان و نه . . . کمکی نمیکنه !
بد جایی از فصل هستیم ، فقط همدلی و تحمل تا اینکه بخیر بگذره .
اما بازم تا کوچکترین انتقادی میشه بقول گبلکها : (کهنه خوله چو زنی) ، آخه چه احتیاجی هست همش این قضایا رو به هرندی متصل کنی ؟
اولین بار هم که نیست ، درسته ؟ بعد اون قضایا ، همه افراد چه مخالفین و چه موافقین و چه ممتنعین بخاطر نام داماش کوتاه
اومدن ، اما این کوتاه اومدن مثل اینکه برای عده ای معنی دیگه ای پیدا کرده ! بخدا مردم همه چیزو می فهمن اما به رو نمیزن !!!
در مورد پاسخ به سئوالاتم هم تشکر ، اما ابوذر رحیمی از لیست انداختی ، همچنین بسیاری از پاسخها نظری شخصی بنده و شما
هست که خب قطعا میتونه اشتباه باشه . بعضیا هم به نیت خیانتکارانه هرندی رو به اون سمت بود !!!
در مورد سئوال خودتم : قطعا هیچکس حاضر نمیشه واسه شهر و همشهریش بدی بخواد ، اما ببین دیگه طرف چی کشیده که ناراحت
شده و اصلا شتباه کرده ، آدم که نکشته ، مثلا افرادیکه همین الان مسئولند ، فرشته هستند و همین امسال و سالهای قبل هیییییچ
اشتباهی نکردن ؟ تو همین سایت ، اگه خلاف نظر دونفر نظر بدی ، دوستانی که ادعای متعصب به شهر و تیم و گیلان هم هستند میخوان
چاقو بردارن و شکمتو سفره کنن ، حالا اصلا معلوم نیست حق باهاشون هست یا نه ! بعد از فردی که اونطور کنار گذاشته شد چه انتظاری داری ؟
بازم میگم ، این گفتگوها کمکی به تیم نمیکنه ، به شما و سایر دوستان هم که آلرژی نسبت به اسم هرندی پیدا کردید توصیه میکنم از درجه
حساسیت بکاهید و هی همه چیزو وهمه کسو به اون طرف سوق ندید . [/color:f38e05e8dc]

[color=blue:f38e05e8dc]به امید موفقیت داماش و رشتی ها و گیلان عزیزمون[/color:f38e05e8dc]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:26 am

[color=black:84476bb128][size=13:84476bb128]درود بر همه دوستان و هواداران
بعد از بازی با صبا ، این اولین کامنت بنده هست ، به دلایلی که عصبانیت شدید از تساوی که به راحتی می تونست تبدیل به برد بشه نظری ندادم . اما واقعا گاها یه واقعیتهایی هست که سکوت در موردش زیاد خوشایند نیست.
واقعا متعجبم چرا باید تو این شرایط حسای و تو این برهه زمانی که تیم نیاز شدید به حمایت داره از این جور بحثها به وجود بیاد ؟
هرندی هرچی بوده و هست خوب یا بد ، بخاطر پیشکسوت بودنش بخاطر اون روزی که تیم ملی رو بخاطر شهرش ول کرد حداقل راجع بهش این قدر بعد از باختها صحبت نشه.امثال خوالی ها و هرندی ها و تنهایی ها و و و بدون درنظر گرفتن شرایط حال حاضرشون زمانی برای این شهر زحمت کشیدند. حداقل به خاطر اون سوابقشون اگر اشتباهی هم ازشون سر زد سعی کنیم با سعه صدر رفتار کنیم.اینها چه بخوایم چه نخوایم چه الان از نظر ما فرشته باشند و چه هیولا زمانی برای این شهر زحمت کشیدند پس احترامشون واجبه هرچند انسان جایزالخطاست و ممکنه گاها دچار اشتباهاتی هم بشه.
این درست نیست هروقت باختیم هرندی و امثالهم باختند و هروقت بردیم مدیرعامل باشگاه و درخشان بردند.این درست نیست که همه کارهای فردی رو بگیم از رو سیاست مداریشه و کارهای یکی دیگه از رو خصومت!
عابدینی اشتباه داشته ، هرندی اشتباه داشته ، سراوانی اشتباه داشته ، ، من و تو هوادار هم اشتباه داشتیم ، خب باید چیکار کرد؟از اعلام و بازگوکردن مکرر این اشتباهات چه چیزی عاید ما میشه؟
من کاری به گذشته ندارم ، اصلا اسمهای برام مهم نیست (هرچند اگر بومی باشند و البته توانمند خیلی خیلی عالیه) و فقط داماش و فوتبال رشت برام مهمه.در حال حاضر تیم ضعف فنی داره و تدبیری در کادر فنی دیده نمیشه که نشون دهنده رشد تیم در بازیهای اخیر باشه و این ربطی به مربی گذشته نداره و امیدوارم در بازی با ذوب آهن تیم خوب باشه و موفق بشه.
تو گذشته زندگی نباید کرد ، در حال باید می بود و به فردایی روشن اندیشید.... [/size:84476bb128][/color:84476bb128]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:35 am

[quote:de921a3209="abarar1989"]به آقا مهرداد.شدی چوب سرتا پا نجس آبرار.دمت گرم.آخه خجالت نمیکسی هم خط بگیر باشگاهی هم طرفه طرفدارا.وضعتو روشن کن.باشگاه میگه سمته ما نیستی بچه ها میگن سمت افراد خاصی.آخه چی هستی تو آبرار
اگه بهم توضیح بدی که چرا هر دو طرف به تو حرف میزنن و تهمت ممنون میشم؟
با همه ی بچه هام:ای کاش فقط یه خورده هوای داشته هامونو داشتیم.روزی حسرت چیزهایی رو میخوریم که...
طبق معمول منظورم به فرد خاصی نبود کلی گفتم.اکثر حرفهام هم مربوط به افراد خارج از این سایت بود و فقط...[/quote:de921a3209]

[color=black:de921a3209]احسنت ، ببین یه روزی بروبچ مدیر این سایت که دارن زحمت میکشن از دست همین ماها خسته بشن !
رضا جان ، به بهترین شکل منظور بنده رو گفتی ، ماها یه چیزایی می بینیم و میشنویم و با اون تا ته دنیا
پیش بینی میکنیم ، حتی سر اون موضعی که شما فردی خیانتکار محسوب میکنی ، من میگم انقدر هم
نباید سخت گرفت و پیش رفت . . . .
[/color:de921a3209]
[color=green:de921a3209]به امید روزی که همه چیز [size=18:de921a3209]حل [/size:de921a3209]بشه ، اگه نه [size=18:de921a3209]منحل[/size:de921a3209] بشه تا حداقل راحت بشیم ![/color:de921a3209]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:35 am

من وظیفه دونستم یه جا یه توضیح بدم که هی با این تفکر "آره نفر قبلی که کامنت داد راست میگه " یهو یه داستانی ساخته نشه که آخرش معین هم تو تاپیک بحث و گفتگو راجع به خبرهای سایت بگه تا الان که اینطور گفته می شد .
Mordab شما هم لطفتون شامل ما شد چون سعی کردم ابهام زدایی کنم .
پ.ن : نمیدونم تا کی فقط می خوایم یک جنبه و روی قضایا رو نگاه کنیم. ایکاش ما امکانات و جایی رو داشتیم که هر از گاهی یه جلسه ای با هم داشته باشیم تا تمام حرف ها مستقیم وبی سانسور زده بشه ، اونوقت همه بهتر می تونستیم به تیم مون کمک کنیم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه فبريه 24, 2013 11:38 am

[color=black:b832ef9957]میاد جان من کی از هرندی صحبت کردم؟هیچوقت هیچی نگفتم.تا اینکه دوبازه قضیه اش باز شد.هرچی میدونستیم و نمیدونستیم و بیخیال شدیم واسه تیم...
در مورد همدلی هم که من دقیقا همینو میگم ایشالا همه با هم دوباره جهنم عضدی رو وعدگاه عاشقای داماش کنیم...
ابوذر رو هم که دیگه کوچولو موچولو بود یادم رفت :lol:
آلرژی هرندی فقط بخاطر صحبتهایی که قبل از سرمربی شدنش و بعدش کرد و رسما شرعا و قانونا دشمنانمون رو شاد کرد.وگرنه من باهاش پدر کشتگی ندارم که...
حرکت هرندی خیلی بد بود ولی دلیل اصلی ناراحتیم بخار رشتی بودنشه واسه اینکه اصلا انتظارشو نداشتم.بیخیال بهتره بحث همینجا تموم شه...
ایشالا تیم با یه برد از این وضع بیاد بیرون و تا حدی مشکلمون حل شه... و روحیه لازم واسه جام حذفی رو داشته باشیم... /7/ [/color:b832ef9957]

[size=24:b832ef9957][color=red:b832ef9957]طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم...[/color:b832ef9957][/size:b832ef9957]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » يکشنبه فبريه 24, 2013 4:23 pm

[quote:d25cbcceed="Mordab"][quote:d25cbcceed="gilan-astaneh"][quote:d25cbcceed="Mordab"]بچه ها شاید این کامنت من یه مقدار براتون عجیب باشه...
ولی من فکر میکنم درخسان مربی بدی نیست به شما قول هزاردرصد میدم که مدیریت باشگاه و نماینده اصلح ایشون مرغوب داره تو کار و ترکیب داماش دخالت میکنه...
شما ببینید وقتی درخشان متوجه شد که داره با ترکیب افتضاح اولیه بازی میکنه و تیم ضربه خورده فورا"هادی رو جای حاجی زاده و اوردن مصطفی تو جای اصلی خودش تو هافبک و بیرون اوردن نیکبخت به جای ابوذر::: پس درخشان نمیتونه مربی بدی باشه ...
مسائلی داخل تیم هست که شماها و من هوادار خبر نداریم مطمئن باشید درخشان خیلی فشار رو داره تحمل میکنه...
متاسفم برای عابدینی برای شخصیت مدیریتش که میاد تو برنامه نود میگه من به درخشان گوشزد کردم که ترکیب رو چطور بچین...
خب بعد از این حرف ایا از یک مربی چیزی به نام غرور شخصیت باقی میمونه این یعنی ترور شخصیت...
مخصوصا"اینکه انتخاب درخشان از طرف عابدینی نبوده و از طرف هئیت مدیره باشگاه بوده ولی به شما این اطمینان رو میدم درخشان شاید مربی فوق العاده ای نباشه ولی مربی کم دانشی هم نیست...[/quote:d25cbcceed]

اصلا درخشان مربی بدی نیست من بودم شاهین بوشهر فرستادم لیگ یک؟؟؟؟؟ این آقا هرجا مربی گری کرده کارنامه خوبی نداشته چه پیکان چه راه آهن هیچ جایی نتیجه نگرفت شما یه نمونه از نتایج موفق این آقا یه من نشون بده
من از عابدینی حمایت نمیکنم کارش تا الان افتضاح بوده وباید پاسخگو باشه اما قرار نیست همه مشکلات بندازیم گردن عابدینی ! کل مجموعه تیم باید پاسخگو باشه چه قویدل چه عابدینی چه درخشان
درخشان اگر بیشتر از عابدینی مقصر نباشه کمتر هم نیست[/quote:d25cbcceed]

............................
ممنون دوست نازنین که به این نکته اشاره کردی خیلی وقت بود منتظر بودم یکی از بچه ها در همین مورد سوال کنه و من جواب بدم
اولا"که این قضیه کارنامه بد درخشان رو فکر میکنم اون دو سه هواداری که تو بازی راه اهن تو قزوین تو برنامه نود صحبت کردن باعث شد تو دهن همه بیفته که درخشان همه تیمها رو انداخته احتمالا"اون بچه ها دقیقا"اطلاع نداشتن ولی اینجا باید بگم که:
تیم شاهین بوشهر اول فصل تا موقعی که دست درخشان بود داشت عالی نتیجه میگرفت بعد اینقدر مشکلات مدیریتی ایجاد شد و دست کم شش الی هفت مدیر عامل عوض کردن که اون باعث نابودی شاهین شد و اخر فصل دوباره تیم داغان شاهین رو دادن به درخشان که خوب دیگه دیر شده بود...
تیم پیکان هم دقیقا"همین شرایط رو داشت یعنی اول تا اخر دست درخشان نبود...
تیم ملی جوانان هم به خاطر صغرسنی و اشتباه سرپرست از بین رفت حالا چرا دوستان میگن درخشان! :برای من جای تعجبه!!!!!!!!!اصلا"ربطی به درخشان نداشت...
من سنم طوری هست که بگم و یادمه که دوران اوج پرسپولیس دوران استانکو و دستیاری همین درخشان و بعد از اون سرمربیگری خود درخشان و دستیاری ناصرمحمد خانی بود...
پس اگه میخوایم در مورد موضوعی صحبت کنیم اول اطلاع دقیق کافی داشته باشیم احتمالا"اون بچه ها هم اطلاع نداشتن وگرنه چنین صحبتهایی نمیکردن...
شاید لازم باشه این رو بگم که فقط دو نفر تو ایران مراحل درجه بالای مربیگری تو ایران گذروندن یکی اقای مجید جلالیه دومی حمید درخشانه...[/quote:d25cbcceed]

با سلام خدمت همه ي آبراراي گل.
قبل از هر چيز به چند نكته مي خوام اشاره كنم كه نظر شخصي بنده هست.
1- با تعويض مربي در حال حاضر به هر صورتي مخالفم و اگر خداي ناكرده خواست اين مسئله اتفاق بيفته ترجيح ميدم كه تيم رو به دست داركو بدن نه كس ديگه! اونهم خداي ناكرده و در شرايط فوق اضطراري!(اين با وجوده اينه كه عاشق نادر دست نشان هستم ولي الآن زمان تعويض مربي نيست)
2- شايد، شايد،شايد درخشان با اين تركيبهاي عجيب و غريب به دنبال استفاده از اصل غافل گيري و خراب كردن بازي خواني پيش از بازي مربي هاي ديگه براي نيمه ي اول باشه!(البته اين خيلي خوشبينانه هست ولي در اين شرايط بهتره اميدوار باشيم)
3- بحث استفاده از داسيلوا كه من ميدو نم نخ نما شده هست و احتمالا آبراراي گل ميريزن سر من كه اين چه رفي هست ميزني و فلان و بهمان! اما دوستان با عدم استفاده از داسيلوا مادرسته كه خط دفاع مستحكم تري پيدا كرديم ولي بخش قابل ملاحظه اي از توان تهاجمي تيم از بين رفته! اگه منطقي باشيم همونطور كه جلوي پرسپوليس داسيلوا باعث باختمون نشد ، جلوي مس، ملوان و آلومينيوم هم من اون رو مقصر نميدونم و اتفاقا عامل زيبا بازي كردن و بازي تهاجمي تيم مي دونم.(در ادامه مطالبي از تيم پرسپوليس و تركيب رضا شاهرودي و مهرداد ميناوند ذكر ميكنم كه توضيحي هم باشه، در تيم ما تركيب ابراهيمي-داسيلوا شبيه به تركيب شاهرودي-ميناوند در سال 75 بوده كه مذايا و معايبي داشته)(دوستان با كمال احترام براي اينكه مطالب در هم نشه جواب اين بند رو نديد چون ديگه عملا نخ نما شده هست و شايد اگه در بازي با مل مل ما اون گل شانسي رو از آقاي پنالتي ليگ نمي خورديم اوضا الآن بهتر بود)
4- درخشان نه مربي تاپي هست ونه مربي بسيار بدي، حتي برخي بازيكنان(يا حالا از ترس يا چيز ديگه) به اين اشاره كردن كه روند تاكتيكي و انسجام تيمي داماش بعد از آمدن درخشان بهتر شده.
5- اينكه بگيم عابديني نقشي نداشته در آمدن درخشان خيلي منطقي نيست. به هر حال آبراراي گل توجه كنند كه وقتي ژوزه در پرسپوليس خوب نتيجه نگرفت عابديني به طور صريح گفت كه من به پرسپوليس حميد درخشان رو پيشنهاد مي كنم. پس عملا خودش حداقل مخالف آمدن درخشان به داماش نبود.
6- هنوز درخشان رو هم با سواد تر از تك تك خودمون و ديگر آبراراي گل در زمينه ي فوتبال مي دونم. پس بهتره اجازه بديم با آرامش كارش رو بكنه!(اين با وجود اينه كه نگراني آبراران رو بخاطر عشق به داماش درك ميكنم ولي تمركز براي يك مربي لازمه!)

و اما اصل ماجرا در جواب دوست عزيزي كه از درخشان دفاع كرد و اون رو سرمربي پرسپوليس بعد از استانكو ناميد.
دو ستان توجه داشته باشن كه استانكو بعد از يورگن گده در نيم فصل دوم به پرسپوليس اومد و از جمله كارهايي كه كرد اين بود كه با پرسينگ بسيار بالا در زمين و البته در فوتبال اسلو موشن اون زمان ، با اصلاح ساختار دفاعي پرسپوليس، تكيه به گل زني كرماني مقدم و محمود شاعي و البته با كمي بد شانسي تيم بمن كرج قهرمان ايران شد.
اما در فصل بعد پرسپوليس رويايي با تركيب 3-6-1 به ميدان مي رفت كه علي دايي تك مهاجم بود. از طرفي بعد از جدايي افشين پيرواني و علي دايي و رفتن اونها به السعد قطر مجتبي محرمي به دفاع آخر آمد و بزيك رفت حمله. با اضافه شدن مهدوي كيا و ترابيان به تيم عملا تيم 4-3-3 بازي مي كرد.(در تمام اين دوران درخشان و محمد خاني دستياران استانكو بودند)
در اين فصل مهرداد ميناوند و رضا شاهرودي حركات تركيبي فوق العاده اي در سمت چپ داشتن و عامل اصلي قواي تهاجمي بال چپ پس پس بودن.(تركيب مشابهي اين فصل در سمت راست ما وجود داره كه حركات تركيبي داسيلوا و ابراهيمي يا جهانبخش من رو به ياد اون تيم ميندازه). اين تركيب در فاز تهاجمي واقعا قوي هست ولي به دو شرط! يكي اينكه خط دفاعي و بويژه دفاع وسط تيم قوي باشن مثل زماني كه مرتضي ابراهيمي در تيم بود و هرگز در اون زمان داسيلوا عامل باخت تيم نبود. اگر كسي مثل ابراهيمي نباشه مثل بازي با مس و آلومينيوم دفاع شكننده ميشه كه به نظر من زياد به داسيلوا ربطي نداشت! ولي نبود داسيلوا امكان بازي زيبا و قواي تهاجمي رو كم مي كنه!
اين تركيب حتي در تيم ملي هم(تركيب شاهرودي-ميناوند) استفاده نمي شد. چون بعد از حدو 30 دقيقه مربي حريف اگه ذخيلي خنگ هم بود پي به وجود اتوبان در سمت چپ تيم مي برد.(مثل اتوبان سمت راست) در پرسپوليس هم بعد از رفتن پيرواني چون محرمي دفاع شش دانگي نبود اين نقطه پاشنه ي آشيل تيم شد. در جام باشگاههاي آسيا واقعا حق پرس پوليس اون سال قهرماني بود ولي در نيمه نهايي به پوهانگ استيلرز كره خوردن و باختن. در اون بازي كه عين بازي ما با مل مل شده بود، دفاع پوهانگ بسيار مشتحكم بود. دروازه بان خوبي داشتن و رو ضد حمله ها به پرس پوليس 3 تا زدن كه در آخر بازي خداداد عزيزي كه يار كمكي بود يك گل رو جبران كرد. يكي از دلايل باخت پرس پوليس مثل تيم ما در اون بازي گل نزني مهاجمان بود كه نتونستن از مالكيت توپ بهره ببرن.
و اما بعد از اون باخت استانكو بر كنار شد. و اين آغاز داستان حميد درخشان بود كه بعد از بازي با الزوراي عراق و سومي پرسپوليس با استانكو براي 5 بازي در ليگ هدايت تيم رو به درخشان دادن. نتيج خوبي گرفت و اكثر تيمها از جمله استقلول رو با 3 گل و يك بازي تدافعي غافلگير كرد.
در شروع فصل بعد نتايج و بازي پرسپوليس چنگي به دل نمي زد به همين دليل ايوان متكوويچ اومد و سر مربي پس پس شد كه در ليگ نتايجشون خوب بود ولي از ليگ كنار كشيدن(داستانش طولانيه)
در ادامه متكويچ نتايج خوبي نگرفت ودر يك مصاحبه عابديني گفت كه مربي باهوشي بوده ولي اينقدر رفيق شده بود با بازيكنا كه كسي حرفشو نمي خوند و در واقع مثل استانكو سختگير و كاريزماتيك نبود. به همين دليل رفت و علي پروين اومد به جاش. اين پايان كار درخشان در پس پس بود. كه البته بعدها پروين در موردش گفته بود كه درخشان فننننييششش خوبه!!!!!!
من ميگم درخشان رو قبول دارم ولي از دوستاني كه ادعا مي كنن اطلاعات دارن خواهش مي كنم با جلالي مقايسه اش نكنن.

چند نكته هم دارم براي دوستان دوباره كه 1- اجازه بديد درخشان با آرامش كار كنه و بويژه در سكوها آرامش رو حفظ كنيد.
2- هي اين نكته رو ياد آوري نكنيد كه فصل بعد جايي نداره حتي اگه حقيقت داشته باشه! چون به نظر من در كنار آرامش تيم آرامش سر مربي هم خيلي مهمه!

به اميد پيروزي داماش
زنده باد داماش
:twisted:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط samblack » يکشنبه فبريه 24, 2013 6:02 pm

[quote:26ca4fe4ea="khorami201"][color=black:26ca4fe4ea][size=13:26ca4fe4ea]درود بر همه دوستان و هواداران
بعد از بازی با صبا ، این اولین کامنت بنده هست ، به دلایلی که عصبانیت شدید از تساوی که به راحتی می تونست تبدیل به برد بشه نظری ندادم . اما واقعا گاها یه واقعیتهایی هست که سکوت در موردش زیاد خوشایند نیست.
واقعا متعجبم چرا باید تو این شرایط حسای و تو این برهه زمانی که تیم نیاز شدید به حمایت داره از این جور بحثها به وجود بیاد ؟
هرندی هرچی بوده و هست خوب یا بد ، بخاطر پیشکسوت بودنش بخاطر اون روزی که تیم ملی رو بخاطر شهرش ول کرد حداقل راجع بهش این قدر بعد از باختها صحبت نشه.امثال خوالی ها و هرندی ها و تنهایی ها و و و بدون درنظر گرفتن شرایط حال حاضرشون زمانی برای این شهر زحمت کشیدند. حداقل به خاطر اون سوابقشون اگر اشتباهی هم ازشون سر زد سعی کنیم با سعه صدر رفتار کنیم.اینها چه بخوایم چه نخوایم چه الان از نظر ما فرشته باشند و چه هیولا زمانی برای این شهر زحمت کشیدند پس احترامشون واجبه هرچند انسان جایزالخطاست و ممکنه گاها دچار اشتباهاتی هم بشه.
این درست نیست هروقت باختیم هرندی و امثالهم باختند و هروقت بردیم مدیرعامل باشگاه و درخشان بردند.این درست نیست که همه کارهای فردی رو بگیم از رو سیاست مداریشه و کارهای یکی دیگه از رو خصومت!
عابدینی اشتباه داشته ، هرندی اشتباه داشته ، سراوانی اشتباه داشته ، ، من و تو هوادار هم اشتباه داشتیم ، خب باید چیکار کرد؟از اعلام و بازگوکردن مکرر این اشتباهات چه چیزی عاید ما میشه؟
من کاری به گذشته ندارم ، اصلا اسمهای برام مهم نیست (هرچند اگر بومی باشند و البته توانمند خیلی خیلی عالیه) و فقط داماش و فوتبال رشت برام مهمه.در حال حاضر تیم ضعف فنی داره و تدبیری در کادر فنی دیده نمیشه که نشون دهنده رشد تیم در بازیهای اخیر باشه و این ربطی به مربی گذشته نداره و امیدوارم در بازی با ذوب آهن تیم خوب باشه و موفق بشه.
تو گذشته زندگی نباید کرد ، در حال باید می بود و به فردایی روشن اندیشید.... [/size:26ca4fe4ea][/color:26ca4fe4ea][/quote:26ca4fe4ea]

واقعا از خوندن نظرت لذت بردم

آقای عزیز اگه واسه همشهریت واسه کسی که یه زمانی واسه شهرت افتخار آفرینی کرد، واسه کسی که یه عمر واسه فوتبال این شهر زحمت کشید ارزش قائل نیستی.لااقل حرمتش رو حفظ کن.واقعا از ماست که بر ماست
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه فبريه 24, 2013 6:31 pm

[quote:bda7746c39="abarar1989"][color=black:bda7746c39]یخیال بهتره بحث همینجا تموم شه...
ایشالا تیم با یه برد از این وضع بیاد بیرون و تا حدی مشکلمون حل شه... و روحیه لازم واسه جام حذفی رو داشته باشیم... /7/ [/color:bda7746c39]

[size=24:bda7746c39][color=red:bda7746c39]طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم...[/color:bda7746c39][/size:bda7746c39][/quote:bda7746c39]

[color=black:bda7746c39]بهترین حرف همینه دوستان . یکسری نظرات و گفتگوهایی رد و بدل شد . . .
تحلیلاتی صورت گرفت ، حس میکنم اینا همه از ترکشهای نتیجه ضعیف برابر صبا هست و انشاالله
حل میشه و بثول رضای عزیز ، بهرته تموم کنیم ، چون احتمالا همه به این نتیجه رسیدیم [/color:bda7746c39]:wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط moji » يکشنبه فبريه 24, 2013 7:56 pm

8O 8O 8O 8O 8O 8O :? :? :? :? داماش مهمه شما دارید به چیا فکر میکنید 8O 8O 8O :roll:
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان