[quote:d25cbcceed="Mordab"][quote:d25cbcceed="gilan-astaneh"][quote:d25cbcceed="Mordab"]بچه ها شاید این کامنت من یه مقدار براتون عجیب باشه...
ولی من فکر میکنم درخسان مربی بدی نیست به شما قول هزاردرصد میدم که مدیریت باشگاه و نماینده اصلح ایشون مرغوب داره تو کار و ترکیب داماش دخالت میکنه...
شما ببینید وقتی درخشان متوجه شد که داره با ترکیب افتضاح اولیه بازی میکنه و تیم ضربه خورده فورا"هادی رو جای حاجی زاده و اوردن مصطفی تو جای اصلی خودش تو هافبک و بیرون اوردن نیکبخت به جای ابوذر::: پس درخشان نمیتونه مربی بدی باشه ...
مسائلی داخل تیم هست که شماها و من هوادار خبر نداریم مطمئن باشید درخشان خیلی فشار رو داره تحمل میکنه...
متاسفم برای عابدینی برای شخصیت مدیریتش که میاد تو برنامه نود میگه من به درخشان گوشزد کردم که ترکیب رو چطور بچین...
خب بعد از این حرف ایا از یک مربی چیزی به نام غرور شخصیت باقی میمونه این یعنی ترور شخصیت...
مخصوصا"اینکه انتخاب درخشان از طرف عابدینی نبوده و از طرف هئیت مدیره باشگاه بوده ولی به شما این اطمینان رو میدم درخشان شاید مربی فوق العاده ای نباشه ولی مربی کم دانشی هم نیست...[/quote:d25cbcceed]
اصلا درخشان مربی بدی نیست من بودم شاهین بوشهر فرستادم لیگ یک؟؟؟؟؟ این آقا هرجا مربی گری کرده کارنامه خوبی نداشته چه پیکان چه راه آهن هیچ جایی نتیجه نگرفت شما یه نمونه از نتایج موفق این آقا یه من نشون بده
من از عابدینی حمایت نمیکنم کارش تا الان افتضاح بوده وباید پاسخگو باشه اما قرار نیست همه مشکلات بندازیم گردن عابدینی ! کل مجموعه تیم باید پاسخگو باشه چه قویدل چه عابدینی چه درخشان
درخشان اگر بیشتر از عابدینی مقصر نباشه کمتر هم نیست[/quote:d25cbcceed]
............................
ممنون دوست نازنین که به این نکته اشاره کردی خیلی وقت بود منتظر بودم یکی از بچه ها در همین مورد سوال کنه و من جواب بدم
اولا"که این قضیه کارنامه بد درخشان رو فکر میکنم اون دو سه هواداری که تو بازی راه اهن تو قزوین تو برنامه نود صحبت کردن باعث شد تو دهن همه بیفته که درخشان همه تیمها رو انداخته احتمالا"اون بچه ها دقیقا"اطلاع نداشتن ولی اینجا باید بگم که:
تیم شاهین بوشهر اول فصل تا موقعی که دست درخشان بود داشت عالی نتیجه میگرفت بعد اینقدر مشکلات مدیریتی ایجاد شد و دست کم شش الی هفت مدیر عامل عوض کردن که اون باعث نابودی شاهین شد و اخر فصل دوباره تیم داغان شاهین رو دادن به درخشان که خوب دیگه دیر شده بود...
تیم پیکان هم دقیقا"همین شرایط رو داشت یعنی اول تا اخر دست درخشان نبود...
تیم ملی جوانان هم به خاطر صغرسنی و اشتباه سرپرست از بین رفت حالا چرا دوستان میگن درخشان! :برای من جای تعجبه!!!!!!!!!اصلا"ربطی به درخشان نداشت...
من سنم طوری هست که بگم و یادمه که دوران اوج پرسپولیس دوران استانکو و دستیاری همین درخشان و بعد از اون سرمربیگری خود درخشان و دستیاری ناصرمحمد خانی بود...
پس اگه میخوایم در مورد موضوعی صحبت کنیم اول اطلاع دقیق کافی داشته باشیم احتمالا"اون بچه ها هم اطلاع نداشتن وگرنه چنین صحبتهایی نمیکردن...
شاید لازم باشه این رو بگم که فقط دو نفر تو ایران مراحل درجه بالای مربیگری تو ایران گذروندن یکی اقای مجید جلالیه دومی حمید درخشانه...[/quote:d25cbcceed]
با سلام خدمت همه ي آبراراي گل.
قبل از هر چيز به چند نكته مي خوام اشاره كنم كه نظر شخصي بنده هست.
1- با تعويض مربي در حال حاضر به هر صورتي مخالفم و اگر خداي ناكرده خواست اين مسئله اتفاق بيفته ترجيح ميدم كه تيم رو به دست داركو بدن نه كس ديگه! اونهم خداي ناكرده و در شرايط فوق اضطراري!(اين با وجوده اينه كه عاشق نادر دست نشان هستم ولي الآن زمان تعويض مربي نيست)
2- شايد، شايد،شايد درخشان با اين تركيبهاي عجيب و غريب به دنبال استفاده از اصل غافل گيري و خراب كردن بازي خواني پيش از بازي مربي هاي ديگه براي نيمه ي اول باشه!(البته اين خيلي خوشبينانه هست ولي در اين شرايط بهتره اميدوار باشيم)
3- بحث استفاده از داسيلوا كه من ميدو نم نخ نما شده هست و احتمالا آبراراي گل ميريزن سر من كه اين چه رفي هست ميزني و فلان و بهمان! اما دوستان با عدم استفاده از داسيلوا مادرسته كه خط دفاع مستحكم تري پيدا كرديم ولي بخش قابل ملاحظه اي از توان تهاجمي تيم از بين رفته! اگه منطقي باشيم همونطور كه جلوي پرسپوليس داسيلوا باعث باختمون نشد ، جلوي مس، ملوان و آلومينيوم هم من اون رو مقصر نميدونم و اتفاقا عامل زيبا بازي كردن و بازي تهاجمي تيم مي دونم.(در ادامه مطالبي از تيم پرسپوليس و تركيب رضا شاهرودي و مهرداد ميناوند ذكر ميكنم كه توضيحي هم باشه، در تيم ما تركيب ابراهيمي-داسيلوا شبيه به تركيب شاهرودي-ميناوند در سال 75 بوده كه مذايا و معايبي داشته)(دوستان با كمال احترام براي اينكه مطالب در هم نشه جواب اين بند رو نديد چون ديگه عملا نخ نما شده هست و شايد اگه در بازي با مل مل ما اون گل شانسي رو از آقاي پنالتي ليگ نمي خورديم اوضا الآن بهتر بود)
4- درخشان نه مربي تاپي هست ونه مربي بسيار بدي، حتي برخي بازيكنان(يا حالا از ترس يا چيز ديگه) به اين اشاره كردن كه روند تاكتيكي و انسجام تيمي داماش بعد از آمدن درخشان بهتر شده.
5- اينكه بگيم عابديني نقشي نداشته در آمدن درخشان خيلي منطقي نيست. به هر حال آبراراي گل توجه كنند كه وقتي ژوزه در پرسپوليس خوب نتيجه نگرفت عابديني به طور صريح گفت كه من به پرسپوليس حميد درخشان رو پيشنهاد مي كنم. پس عملا خودش حداقل مخالف آمدن درخشان به داماش نبود.
6- هنوز درخشان رو هم با سواد تر از تك تك خودمون و ديگر آبراراي گل در زمينه ي فوتبال مي دونم. پس بهتره اجازه بديم با آرامش كارش رو بكنه!(اين با وجود اينه كه نگراني آبراران رو بخاطر عشق به داماش درك ميكنم ولي تمركز براي يك مربي لازمه!)
و اما اصل ماجرا در جواب دوست عزيزي كه از درخشان دفاع كرد و اون رو سرمربي پرسپوليس بعد از استانكو ناميد.
دو ستان توجه داشته باشن كه استانكو بعد از يورگن گده در نيم فصل دوم به پرسپوليس اومد و از جمله كارهايي كه كرد اين بود كه با پرسينگ بسيار بالا در زمين و البته در فوتبال اسلو موشن اون زمان ، با اصلاح ساختار دفاعي پرسپوليس، تكيه به گل زني كرماني مقدم و محمود شاعي و البته با كمي بد شانسي تيم بمن كرج قهرمان ايران شد.
اما در فصل بعد پرسپوليس رويايي با تركيب 3-6-1 به ميدان مي رفت كه علي دايي تك مهاجم بود. از طرفي بعد از جدايي افشين پيرواني و علي دايي و رفتن اونها به السعد قطر مجتبي محرمي به دفاع آخر آمد و بزيك رفت حمله. با اضافه شدن مهدوي كيا و ترابيان به تيم عملا تيم 4-3-3 بازي مي كرد.(در تمام اين دوران درخشان و محمد خاني دستياران استانكو بودند)
در اين فصل مهرداد ميناوند و رضا شاهرودي حركات تركيبي فوق العاده اي در سمت چپ داشتن و عامل اصلي قواي تهاجمي بال چپ پس پس بودن.(تركيب مشابهي اين فصل در سمت راست ما وجود داره كه حركات تركيبي داسيلوا و ابراهيمي يا جهانبخش من رو به ياد اون تيم ميندازه). اين تركيب در فاز تهاجمي واقعا قوي هست ولي به دو شرط! يكي اينكه خط دفاعي و بويژه دفاع وسط تيم قوي باشن مثل زماني كه مرتضي ابراهيمي در تيم بود و هرگز در اون زمان داسيلوا عامل باخت تيم نبود. اگر كسي مثل ابراهيمي نباشه مثل بازي با مس و آلومينيوم دفاع شكننده ميشه كه به نظر من زياد به داسيلوا ربطي نداشت! ولي نبود داسيلوا امكان بازي زيبا و قواي تهاجمي رو كم مي كنه!
اين تركيب حتي در تيم ملي هم(تركيب شاهرودي-ميناوند) استفاده نمي شد. چون بعد از حدو 30 دقيقه مربي حريف اگه ذخيلي خنگ هم بود پي به وجود اتوبان در سمت چپ تيم مي برد.(مثل اتوبان سمت راست) در پرسپوليس هم بعد از رفتن پيرواني چون محرمي دفاع شش دانگي نبود اين نقطه پاشنه ي آشيل تيم شد. در جام باشگاههاي آسيا واقعا حق پرس پوليس اون سال قهرماني بود ولي در نيمه نهايي به پوهانگ استيلرز كره خوردن و باختن. در اون بازي كه عين بازي ما با مل مل شده بود، دفاع پوهانگ بسيار مشتحكم بود. دروازه بان خوبي داشتن و رو ضد حمله ها به پرس پوليس 3 تا زدن كه در آخر بازي خداداد عزيزي كه يار كمكي بود يك گل رو جبران كرد. يكي از دلايل باخت پرس پوليس مثل تيم ما در اون بازي گل نزني مهاجمان بود كه نتونستن از مالكيت توپ بهره ببرن.
و اما بعد از اون باخت استانكو بر كنار شد. و اين آغاز داستان حميد درخشان بود كه بعد از بازي با الزوراي عراق و سومي پرسپوليس با استانكو براي 5 بازي در ليگ هدايت تيم رو به درخشان دادن. نتيج خوبي گرفت و اكثر تيمها از جمله استقلول رو با 3 گل و يك بازي تدافعي غافلگير كرد.
در شروع فصل بعد نتايج و بازي پرسپوليس چنگي به دل نمي زد به همين دليل ايوان متكوويچ اومد و سر مربي پس پس شد كه در ليگ نتايجشون خوب بود ولي از ليگ كنار كشيدن(داستانش طولانيه)
در ادامه متكويچ نتايج خوبي نگرفت ودر يك مصاحبه عابديني گفت كه مربي باهوشي بوده ولي اينقدر رفيق شده بود با بازيكنا كه كسي حرفشو نمي خوند و در واقع مثل استانكو سختگير و كاريزماتيك نبود. به همين دليل رفت و علي پروين اومد به جاش. اين پايان كار درخشان در پس پس بود. كه البته بعدها پروين در موردش گفته بود كه درخشان فننننييششش خوبه!!!!!!
من ميگم درخشان رو قبول دارم ولي از دوستاني كه ادعا مي كنن اطلاعات دارن خواهش مي كنم با جلالي مقايسه اش نكنن.
چند نكته هم دارم براي دوستان دوباره كه 1- اجازه بديد درخشان با آرامش كار كنه و بويژه در سكوها آرامش رو حفظ كنيد.
2- هي اين نكته رو ياد آوري نكنيد كه فصل بعد جايي نداره حتي اگه حقيقت داشته باشه! چون به نظر من در كنار آرامش تيم آرامش سر مربي هم خيلي مهمه!
به اميد پيروزي داماش
زنده باد داماش