[color=black:582b0f2aa6]با روحیه برد رفته بودم استادیوم و مطمئن بودم بازی رو میبریم که خدا رو شکر در یک روز رویایی گرگ های تبریز رو یاران میرزا شکار کردند و [b:582b0f2aa6]پرچمی که بعضی ها به گل کشیده بودند رو بالا بردیم و نشان دادیم پرچمدار واقعی گیلان تیم مرکز استان،یعنی داماش گیلان هست.[/b:582b0f2aa6]
نمی خوام دروغ بگم و خودم رو گول بزنم،هواداران خوب بودند ولی عالی نبودند و من بیشتر انتظار داشتم و در دقایقی بازی رو ول می کردند.
کاپیتان شهرمون هم که نشون داد چه از لحاظ تعصب و چه از لحاظ فنی لایق لقب توتی شهرباران هست و امشب هم وظیفه همه ما هست تا با رای مون قدرشناس زحمات و تعصبش باشیم.
شعار "فروزان فروزان،جان تی مار گول بوخور" هم خیلی باحال بود و خدا وکیلی تا قبل از حرکت سیدصالحی هیچ توهینی به کسی انجام نشد و عامل تشنج بازیکنان تراکتور بودند که بازیکنان ما هم با برد شیرین جواب دندان شکنی بهشون دادند.
در ضمن یه چیزی میگم بین خودمون بمونه:
موقعی که ابراهیمی داشت مصاحبه می کرد و پشت سر رشتی ها چرت و پرت میگفت بین مصاحبش پریدیم و مصاحبش رو خراب کردیم.
سیدصالحی هم از خجالتش در اومدیم و سراوانی که قابل به گفتن نیست
در پایان[b:582b0f2aa6] این برد رو به همه گیلانی ها در تمام شهرها و انزلیچی گیلان تبریک عرض می کنم و مثل همیشه تمام موفقیت ها و بردهای داماش متعلق به همه گیلانی ها در تمام جهان است.[/b:582b0f2aa6]
ان شالله از بازی های بعد این شعار رو سر میدیم:
نه لونگی نه تاجی..........داماش آسیایی
[/color:582b0f2aa6]