[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs تراکتورسازی تبریز/ تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( جام حذفی)

داماش گیلان vs تراکتورسازی تبریز/ تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( جام حذفی)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:09 pm

این پیروزی شیرین رو به همه هواداران تبریک می گم، تشویق ها هم عالی بود ولی ای کاش اون شعار مربوط به نصرتی بیشتر بود چون این بازیکن بی آزار و احساسی هست و با اون شعارها بیشتر متزلزل میشه اما به قولی امثال سیدصالحی اینطور نیستند و تاثیری تو بازیشون ندارند (به قول دوستان در مورد امثال سیدصالحی و محمد ابراهیمی و... کرم از خود درخته )

در مورد کنفرانس خبری و نقلش تو خبرگزاری ها اونجا مترجم اشتباه ترجمه کرده بود اما خبرگزاری مورد نظر انگار فقط همون تیکه رو بوده و رفته اون حرف ها رو تایپ کرده..گزارش اختصاصی وارش اسپرت از کنفرانس در صفحه اصلی هست و در مورد درگیری هم تو مطلب کنفرانس یه چیزایی هست....
سید صالحی به سمت حسین ابراهیمی میره بعد از بازی می خواد درگیر بشه که آقای سراوانی مداخله میکنند میگه برو رختکنتون که درگیری بیشتر میشه و یه ضربی هم فکر کنم سید صالحی نوش کرد . :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:15 pm

[color=black:582b0f2aa6]با روحیه برد رفته بودم استادیوم و مطمئن بودم بازی رو میبریم که خدا رو شکر در یک روز رویایی گرگ های تبریز رو یاران میرزا شکار کردند و [b:582b0f2aa6]پرچمی که بعضی ها به گل کشیده بودند رو بالا بردیم و نشان دادیم پرچمدار واقعی گیلان تیم مرکز استان،یعنی داماش گیلان هست.[/b:582b0f2aa6]
نمی خوام دروغ بگم و خودم رو گول بزنم،هواداران خوب بودند ولی عالی نبودند و من بیشتر انتظار داشتم و در دقایقی بازی رو ول می کردند.
کاپیتان شهرمون هم که نشون داد چه از لحاظ تعصب و چه از لحاظ فنی لایق لقب توتی شهرباران هست و امشب هم وظیفه همه ما هست تا با رای مون قدرشناس زحمات و تعصبش باشیم.
شعار "فروزان فروزان،جان تی مار گول بوخور" هم خیلی باحال بود و خدا وکیلی تا قبل از حرکت سیدصالحی هیچ توهینی به کسی انجام نشد و عامل تشنج بازیکنان تراکتور بودند که بازیکنان ما هم با برد شیرین جواب دندان شکنی بهشون دادند.
در ضمن یه چیزی میگم بین خودمون بمونه: :wink:
موقعی که ابراهیمی داشت مصاحبه می کرد و پشت سر رشتی ها چرت و پرت میگفت بین مصاحبش پریدیم و مصاحبش رو خراب کردیم. :lol:
سیدصالحی هم از خجالتش در اومدیم و سراوانی که قابل به گفتن نیست :wink:
در پایان[b:582b0f2aa6] این برد رو به همه گیلانی ها در تمام شهرها و انزلیچی گیلان تبریک عرض می کنم و مثل همیشه تمام موفقیت ها و بردهای داماش متعلق به همه گیلانی ها در تمام جهان است.[/b:582b0f2aa6]
ان شالله از بازی های بعد این شعار رو سر میدیم:
نه لونگی نه تاجی..........داماش آسیایی
[/color:582b0f2aa6]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:26 pm .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:23 pm

[quote:487ab3d861="MAZIYAR"][color=black:487ab3d861]
موقعی که ابراهیمی داشت مصاحبه می کرد و پشت سر رشتی ها چرت و پرت میگفت بین مصاحبش پریدیم و مصاحبش رو خراب کردیم. :lol:

[/color:487ab3d861][/quote:487ab3d861]

ای ول مازیار جان حال کردم با این حرکت حرفه ایت :lol:
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:25 pm

آقا مثل اینکه مدیر عامل تراکتور استعفا داد /10/

جعفری: از هواداران باغیرت و متعصب تراکتور حلالیت می طلبم

در طول حضور 2.5 ساله ام به عنوان فرزند دیار غیور آذربایجان سعی در افتخار آفرینی برای مردم مهربان و طرفداران تراکتور داشته ام اما امروز احساس می کنم که گفته مجری خوب صدا وسیما آقای ساعی صحیح و بجاست که بعد از اتمام بازی داماش – تراکتور در جام حذفی که گفتند: " به اندازه کافی صدا وسیما و سایت ها سکوت کرده اند و به مدیرعامل فرصت داده اند..." بله، من قبول دارم که اگر پنالتی زن خوب می آوردم و یا دیوار دفاعی خوبی آماده حضور در میدان داشتم تراکتور حتما برنده این بازی بود و به هر حال مسئولیت حذف تیم پر قدرت تراکتور از جام حذفی را می پذیرم و عذر خواهم.

بنده تا زمانی که فکر می کردم بودنم مفید و موثر است با مشکلات جنگیدم اما حالا که به گفته نماینده صدا و سیما ، مشکل بنده ام دیگر نمی خواهم با بودنم باعث تضعیف تیم پر قدرت و محبوب تراکتورسازی باشم که مطمئنم یکی از مدعیان اصلی لیگ برتر بوده و خواهد بود.

از خدای منان آرزومندم با حضور مدیری با قدرت و توانمند که در خطه آذربایجان هم کم نیست روند رو به رشد تیم تراکتورسازی همچنان ادامه یابد؛ و وجدانم راحت است چرا که همه داشته هایم را وقف تراکتور ، هواداران و شادی مردم کردم

از تمامی هواداران عزیز تراکتور که جعفری را تاکنون حمایت کرده و مشوق او برای مبارزه با مشکلات و ارتقاء جایگاه تراکتور در فوتبال ایران بوده اند سپاسگذارم و از آنها حلالیت می طلبم.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط ar77 » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:29 pm

خوب بردیم.عشق است داماش /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
ar77
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 15, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:30 pm

جالبه اینا میبازن شروع میکنن فحش دادن به خودشون /10/ خودشون رو به فحش گرفتند و حمله کردند تو سایت هاشون به سمت مدیر عاملشون /10/

خودشون به خودشون فحش میدن بعد به رشتی ها میگن /10/

ما هر وقت باختیم اومدیم ایرادات رو گفتیم و از مدیران خواستیم که مشکلات رو حل کنند بر عکس تراکتوری ها

تو یکی از نظرات سایت گل نوشته بود که رشتی ها فحش دادن و واسه همین صدا و سیمای گیلان پارازیت مینداخت رو صدا :)))))))))) آقا این که پارازیت نبود این صدای سوت ها و هو های گوش خراش 90 دقیقه ای رشتی ها بود :)))))))))))))))))))

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:38 pm

آقا حرکت کبه آخر بازی خیلی خفن بود /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:43 pm

mohammadrashti22"="MAZIYAR"

ایول آقا مازیار.غیرت بچه رشتی همینه که هر کسی به شهرش یا مردمش توهین کنه ساکت نمیشه :P
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:44 pm

تبریک میگم به همه هواداران متعصب تاکید میکنم متعصب چون بعضیا فقط واسه تماشا میان انگار اومدن سینما.درکل برد شیرینی بود و داماش نشون داد تیم اول استان گیلان خودشه ایشالا به همتون خوش بگذره /3/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:46 pm

این ابراهیمی خیلی همون چیزیه که تو ورزشگاه بهش میگفتیم /10/ /10/ /10/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 5:51 pm

[quote:42242188c6="damashmylove2"]mohammadrashti22"="MAZIYAR"

ایول آقا مازیار.غیرت بچه رشتی همینه که هر کسی به شهرش یا مردمش توهین کنه ساکت نمیشه :P[/quote:42242188c6]

فکر نکنم کار خاصی کرده باشم ولی اینقدر توی شهر ما خبرنگار پاچه خوار و بی بخار هست که این جور دفاع کردن ها برای من و شما تازگی داره.
توی چشم خبرنگارها نگه کردم مقصر شما ها هستید وقتی قلعه نویی توی کنفرانس میاد بر علیه مردم شهرتون حرف میزنه شما ساکت میمونید و یک جوری میگید "امیرخان" انگار سرمربی خودمون هست!که بعد طرف مقابل اومد منو کشید کنار ئو بهم گفت من امیر رو دوست دارم من هم بهش گفتم یک بار شده عابدینی رو امیرخان صدا کنی؟تو امثال تو لیاقت این تیم و شهر رو ندارید!
به خدا آدم بعضی چیزها رو میبینه شاخ در میاره!
طرف از اول بازی ساکت بوده و میخواد از میرزا توی فحش هاش استفاده کنه!آقایان میرزا حرمت داره،بازیچه دست چند تا بچه نیست و عکس العمل بقیه هواداران هم عالی بود.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 6:06 pm

سروانی تو ف.ب گفت

برخلاف ادعای بعضی از خبرگزاریها و سایتها:
از سیدصالحی خواستم که فحش ندهد
در حالیکه سایت ورزش 3 در گزارش خود از حواشی بازی داماش و تراکتور که منبع آن نیز نامعلوم است مدعی شده است که (پس از اتمام اين ديدار، علي احمدي سراواني مدير رسانه اي تيم فوتبال داماش گيلان با سيدمهدي سيدصالحي و محمد ابراهيمي دو بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز درگير شد که با دخالت ساير بازيکنان اين درگيري پايان يافت.) باید اعلام کنم که پس از پایان ضربات پنالتی و شادی و همهمه بازیکنان داماش سیدصالحی را دیدم که با بکار بردن الفاظی زشت به طرف حسین ابراهیمی بازیکن داماش حمله ور شده و قصد درگیری با او را داشته که من جلویش ایستادم و از او خواستم از زمین خارج شود و فحاشی نکند حتی لحن من بسیار مودبانه بوده و او را آقای سیدصالحی خطاب کردم اما ایشان دوباره پرخاش کرده و به بکار بردن کلمات زشت خود ادامه داد و من دو بار دیگر از ایشان خواستم که فحش ندهد که ناگهان وی جمله ای بسیار وقیحانه بکار برد و من با عصبانیت از وی خواستم به این کلمات خود ادامه ندهد و از او خواستم تا از منطقه ای که بازیکنان و کادر ما بودند دور شود و در این زمان محمد ابراهیمی که اصلا دور از ماجرا بوده خود را به من رسانده و سعی در درگیری با من داشته که توسط بازیکنان مساله خاتمه یافت.

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 6:07 pm

آقایون به همتون تبریک میگم,همه هم خسته نباشید به امید قهرمانی,شب یلدای همه مبارک,ما رفتیم /3/ /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 6:18 pm

تبریک به همه طرافدارای داماش تنها نماینده شمال کشور در جام حذفی.پیش به سوی قهرمانی
کیلان سرور آذربایجان /16/ /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه دسامبر 20, 2012 6:22 pm

فقط میگم این بازی خیلی هیجان انگیز بود ! بردم خیلی شیرین بود :P آبروی گیلانُ خریدیم . ولی بازیکن های تراکتور چقدر بی ادب هستن /9/ /9/ /9/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان