[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vs استقلال تهران/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:35 am

[quote:e4e9249618="zxzx"][color=black:e4e9249618][size=18:e4e9249618]خوروش: بازی استقلال باید 3 بر صفر به سود داماش اعلام شود/ بی‌عدالتی‌ها رانمی توان تحمل کرد[/size:e4e9249618]
سرپرست سپاهان از شکایت علیه فدراسیون به فدراسیون(!) خبر داد و گفت: بازی استقلال و داماش باید سه بر صفر به سود داماش اعلام شود، مگر این که اداره راه تایید کند دیشب (یکشنبه) اتوبان تهران رشت بسته بوده است.

رسول خوروش در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعتراض به تصمیم سازمان لیگ مبنی بر به تعویق انداختن 24 ساعته بازی استقلال و داماش، اظهار کرد: ما واقعا به این تصمیم اعتراض داریم و معتقدیم این نمود بارز بی‌عدالتی در فوتبال است، چرا فدراسیون باید میان باشگاه‌ها تبعیض قائل شود؟ در حال حاضر مشغول تنظیم شکایتی هستیم تا آن را برای کمیته‌ انضباطی بفرستیم.

وی افزود: یادم هست روزی که پرسپولیس در داربی تهران توانست با نتیجه‌ سه بر دو استقلال را شکست دهد، هوا بسیار سرد بود. آن زمان ما حدود پنج ساعت در فرودگاه مهرآباد منتظر پرواز به رشت بودیم. صدیقی نماینده فدراسیون همراه ما بود و می‌گفت تا زمانی که اداره راه اعلام نکند تمام راه‌ها بسته است، اگر از رفتن به شمال امتناع کنید، بازی قانون سه بر صفر به نفع حریفتان زده می‌شود.

خوروش گفت: هشدارهای صدیقی و اصرارشان بر اجرای قوانین باعث شد که ما ساعت 18:30 با اتوبوس تهران را به مقصد رشت ترک کنیم و واقعا اتوبوس روی یخ سر می‌خورد و می‌رفت. حتی ساعت 03:30 صبح به آنجا رسیدیم و به خاطر نبودن هتل مجبور شدیم به سفید کنار در فاصله یک ساعته انزلی برویم و پس از چند ساعت برگردیم. آیا شرایط جوی الان بدتر از آن زمان است؟ تمام راه‌ها که باز بود. پس چرا استقلالی‌ها با اتوبوس نرفتند!

وی گفت: واقعا نمی دانیم آیا شکایتمان به جای می‌رسد یا خیر چون نمی‌دانیم شکایت به فدراسیون علیه فدراسیون نتیجه‌ای دارد یا خیر؟! "هر چه بگندد نمکش می‌زنند وای به آن روزی که بگندد نمک." الان هم ما باید بگوییم وای به روزی که خود فدراسیون در مرجع تخلف و قضاوت درباره آن قرار بگیرد!

سرپرست سپاهان با بیان این که از اظهارات یکی از مسئولان فدراسیون متعجب شده، ادامه داد: در یکی از سایت‌های خبری دیدم به نقل از یکی از مسئولان فدراسیون عنوان شده بود که اگر استقلالی‌ها در این شرایط با اتوبوس به رشت بروند خسته می‌شوند. فکر می‌کنم این حرف می‌تواند از زبان یک طرفدار دو آتیشه استقلال خارج شود. مگر ما آن زمان خسته نشدیم؟ بعید می‌دانم اداره راه شب گذشته اعلام کرده باشد که اتوبان تهران به رشت بسته است.

خوروش تاکید کرد: اگر سازمان لیگ امروز تصمیم گرفته بازی 24 ساعت به تعویق بیفتد و استقلالی‌ها دیشب خودسرانه به شمال نرفتند، قانونا این بازی باید سه بر صفر به سود داماش اعلام شود. مگر این که مسئولان فدراسیون دیشب استقلالی‌ها را در جریان تصمیمی که می‌گویند امروز گرفته‌اند، قرار داده باشند. معمولا هیچ پروازی بعد از ساعت 22 نیست و اگر آن زمان هم پرواز استقلال لغو شده باشد، آنها می‌توانستند از اتوبان باز تهران – رشت ظرف چهار – پنج ساعت خودشان را به مقصد برسانند.

سرپرست سپاهان در پاسخ به این سوال که علت شکایت شما به خاطر همزمان نبودن بازی تیمتان با استقلال و تعیین قهرمان نیم فصل است؟ تصریح کرد: این حق تمام تیم‌های لیگ است که بخواهند سازمان لیگ و فدراسیون تبعیضی میانشان قائل نشود. اعتراض سپاهان، اعتراض تمام تیم‌هاست. این بی‌عدالتی‌ها روی تمرکز تیم ما برای بازی امروز اثرگذار است. آنها می‌بینند که در یک شرایط سخت به شمال رفتند، اما اکنون با استقلال این گونه برخورد می‌شود. این بی عدالتی را نمی توان تحمل کرد. تنها مدرکی که استقلال می‌تواند بیاورد تا نتیجه‌ بازی سه بر صفر نشود، از اداره راهداری خواهد بود که عنوان شود اتوبان تهران – رشت شب گذشته بسته بوده است.

خوروش درباره وضعیت برخی بازیکنان سپاهان که این روزها صحبت‌های متفاوتی درباره ماندن یا رفتنشان مطرح است، گفت: احمد جشمیدیان که پس از جلسه با علیرضا رحیمی تصمیم گرفت در سپاهان بماند. قرارداد حسن اشجاری هم فسخ شد و او به خاطر مشکلات خانوادگی از تیم جدا شد و شنیده‌ام گفته می‌خواهد به یکی از تیم‌های بالای جدولی برود. جدایی زنید پور از سپاهان که قطعی است، اما هنوز تیم آینده او تعیین نشده و درباره عماد رضا هنوز هم هیچ باشگاهی از درخواستی از سپاهان نکرده است. [/color:e4e9249618][/quote:e4e9249618]

من مشکلی ندارم ... باشگاه اعلام کنه ، میریم استادیوم ، تیم ما هم بیاد ، داور ها و نماینده فدراسیون هم که هستند ، تیم حریف نیست ؟؟؟ خب 3 بر صفر بازنده بشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:35 am

سفر پر ماجرا به رشت
اتوبوس استقلال خراب شد

اتوبوس تيم فوتبال استقلال در راه رسيدن به رشت خراب شد.
[اتوبوس استقلال خراب شد]

درحالي که تيم استقلال از رامسر به رشت با يک دستگاه اتوبوس در حال طي کردن مسير بود در اواسط راه با خرابي اتوبوس روبرو شد.

به گزارش فارس، مسئولان استقلال وقتي متوجه شدند اتوبوس خراب شده و به اين زودي هم تعمير نمي شود با 10 دستگاه سواري بازيکنان و کادرفني را روانه رشت کردند.

ديدار تيم هاي داماش و استقلال که قرار بود امروز ساعت 15:15 برگزار شود به دليل لغو پرواز عصر گذشته استقلال به رشت با 24 ساعت تعويق فردا سه شنبه برگزار مي شود.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:35 am

[color=darkblue:3f1ca3aca2]متاسفم که در اين فدراسيون کار مي‌کنم

رئيس هيئت‌فوتبال استان گيلان در مورد تعويق 24 ساعته بازي داماش گيلان و استقلال گفت: فدراسيون با اين حرکت باج داد.
[/color:3f1ca3aca2]

[color=black:3f1ca3aca2] قربانعلي الماس‌خاله در مورد تعويق 24ساعته بازي داماش و استقلال گفت: استقلالي‌ها از نفوذ خودشان استفاده کردند و با اين حرکت فدراسيون را زير سؤال بردند. تنها تيم‌هايي که مي‌توانند اين کار را انجام دهند استقلال و پرسپوليس هستند. فکر مي‌کنم اين حرکت ديگر متداول شده و فدراسيون با مشکل روبرو مي‌شود.

به گزارش فارس، وي افزود: از نظر AFC فدراسيون ما به عنوان برترين فدراسيون سال انتخاب شده است. به عنوان يکي از افرادي که زيرمجموعه فدراسيون فوتبال هستم از اتفاقي که امروز افتاد بسيار ناراحتم، با کفاشيان و بهروان در مورد اين مسئله صحبت کردم و به آنها تأکيد کردم اين اتفاق از اين به بعد باب مي‌شود و سنگ روي سنگ نمي‌ماند. از تهران تا گيلان با اتوبان جديدي که راه‌اندازي شده نهايت 4ساعت راه است. تعويق 24 ساعته بازي براي فواصل زياد است. استقلالي‌ها چطور نمي‌توانند وقتي عصر پروازشان لغو شده اتوبوسي تهيه کنند و به اينجا بيايند. به آقاي بهروان تأکيد کردم بازي را لغو نکند.

الماس‌خاله خاطرنشان کرد: بعد از اين اتفاق فتح‌الله‌زاده مصاحبه کرده و مي‌گويد در شأن ما نيست که با اتوبوس به رشت سفر کنيم. ايشان به ما فخر مي‌فروشد و به نوعي تيم‌هايي مثل ما را تحقير مي‌کند که مي‌گويد در شأن ما نيست با اتوبوس سفر کنيم، مگر ما وقتي در بازي با سپاهان پروازمان دچار مشکل شد با اتوبوس به اصفهان سفر نکرديم؟ اينها فقط بلدند هزينه ايجاد کنند، بليت هواپيما براي رامسر را گرفتند از رامسر تا رشت دو ساعت راه است حالا نمي‌شد با گرفتن اتوبوس چهار ساعت راه را تا گيلان طي کنند. مخصوصاً در شب که جاده بسيار خلوت است. براي خودم متأسفم که در اين فدراسيون کار مي‌کنم. فدراسيون با اين حرکت به آنها باج داد، داماش حق دارد مقابل استقلال بازي نکند.

وي افزود: ما با 1000 درخواست و منت از نيروي انتظامي خواهش کرديم شرايط برگزار مسابقه را فراهم کند. آنها لطف کردند اين کار را انجام دادند آن وقت بايد آقاي فتح‌الله‌زاده به ما فخر بفروشد و بگويد در شأن ما نيست با اتوبوس سفر کنيم. از او بيان کردن چنين حرفي بعيد بود. فتح‌الله‌زاده مدال شواليه گرفته و کلاسش بالا رفته و به همين خاطر اين حرف‌ها را مطرح مي‌کند. بايد ياد بگيريم در فوتبال به همه احترام بگذاريم.

رئيس هيئت فوتبال استان گيلان در مورد تغيير مکان بازي استقلال و داماش از ورزشگاه سردار جنگل به عضدي گفت: احساس مي‌کنم مردم گيلان مورد بي‌احترامي قرار گرفته‌اند در بازي با پرسپوليس هم آنها مي‌خواستند مکاني که ما در آنجا بايد به ميدان برويم را مشخص کنند. اين مسئله تحت نظر مستقيم تيم ميزبان است. ما در گيلان دو ورزشگاه سردار جنگل و عضدي را براي برگزاري مسابقات داريم. اگر امروز بازي برگزار مي‌شد در استاديوم سردار جنگل به ميدان مي‌رفتيم.

وي تأکيد کرد: داماش در ابتدا وزرشگاه عضدي را براي برگزاري بازي‌هاي خود به سازمان ليگ معرفي کرده است. در برگزاري يک مسابقه عوامل متعددي مثل هلال‌احمر، اتوبوسراني، نيروي انتظامي و شوراي تأمين نقش دارد. با توجه به اينکه استاديوم عضدي در وسط شهر قرار دارد به دليل دوري از ايجاد ترافيک تصميم بر اين شد که اين بازي در استاديوم سردار جنگل برگزار شود اما با توجه به اينکه بازي به تعويق افتاد باشگاه داماش اگر درخواست کند مسابقه را در عضدي برگزار مي‌کنيم.

الماس‌خاله در مورد اين که آيا تغيير مکان بازي از سردارجنگل به عضدي واکنشي به تعويق انداختن بازي است گفت: به هر حال برگزاري مسابقه در اختيارات ما است، اگر باشگاه داماش درخواست داشته باشد، مي‌توانيم براي انجام اين بازي استاديوم عضدي را معرفي کنيم.[/color:3f1ca3aca2]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:38 am

[quote:fc32da3afc="onlyrasht"][color=darkblue:fc32da3afc]متاسفم که در اين فدراسيون کار مي‌کنم

رئيس هيئت‌فوتبال استان گيلان در مورد تعويق 24 ساعته بازي داماش گيلان و استقلال گفت: فدراسيون با اين حرکت باج داد.
[/color:fc32da3afc]

[color=black:fc32da3afc] قربانعلي الماس‌خاله در مورد تعويق 24ساعته بازي داماش و استقلال گفت: استقلالي‌ها از نفوذ خودشان استفاده کردند و با اين حرکت فدراسيون را زير سؤال بردند. تنها تيم‌هايي که مي‌توانند اين کار را انجام دهند استقلال و پرسپوليس هستند. فکر مي‌کنم اين حرکت ديگر متداول شده و فدراسيون با مشکل روبرو مي‌شود.

به گزارش فارس، وي افزود: از نظر AFC فدراسيون ما به عنوان برترين فدراسيون سال انتخاب شده است. به عنوان يکي از افرادي که زيرمجموعه فدراسيون فوتبال هستم از اتفاقي که امروز افتاد بسيار ناراحتم، با کفاشيان و بهروان در مورد اين مسئله صحبت کردم و به آنها تأکيد کردم اين اتفاق از اين به بعد باب مي‌شود و سنگ روي سنگ نمي‌ماند. از تهران تا گيلان با اتوبان جديدي که راه‌اندازي شده نهايت 4ساعت راه است. تعويق 24 ساعته بازي براي فواصل زياد است. استقلالي‌ها چطور نمي‌توانند وقتي عصر پروازشان لغو شده اتوبوسي تهيه کنند و به اينجا بيايند. به آقاي بهروان تأکيد کردم بازي را لغو نکند.

الماس‌خاله خاطرنشان کرد: بعد از اين اتفاق فتح‌الله‌زاده مصاحبه کرده و مي‌گويد در شأن ما نيست که با اتوبوس به رشت سفر کنيم. ايشان به ما فخر مي‌فروشد و به نوعي تيم‌هايي مثل ما را تحقير مي‌کند که مي‌گويد در شأن ما نيست با اتوبوس سفر کنيم، مگر ما وقتي در بازي با سپاهان پروازمان دچار مشکل شد با اتوبوس به اصفهان سفر نکرديم؟ اينها فقط بلدند هزينه ايجاد کنند، بليت هواپيما براي رامسر را گرفتند از رامسر تا رشت دو ساعت راه است حالا نمي‌شد با گرفتن اتوبوس چهار ساعت راه را تا گيلان طي کنند. مخصوصاً در شب که جاده بسيار خلوت است. براي خودم متأسفم که در اين فدراسيون کار مي‌کنم. فدراسيون با اين حرکت به آنها باج داد، داماش حق دارد مقابل استقلال بازي نکند.

وي افزود: ما با 1000 درخواست و منت از نيروي انتظامي خواهش کرديم شرايط برگزار مسابقه را فراهم کند. آنها لطف کردند اين کار را انجام دادند آن وقت بايد آقاي فتح‌الله‌زاده به ما فخر بفروشد و بگويد در شأن ما نيست با اتوبوس سفر کنيم. از او بيان کردن چنين حرفي بعيد بود. فتح‌الله‌زاده مدال شواليه گرفته و کلاسش بالا رفته و به همين خاطر اين حرف‌ها را مطرح مي‌کند. بايد ياد بگيريم در فوتبال به همه احترام بگذاريم.

رئيس هيئت فوتبال استان گيلان در مورد تغيير مکان بازي استقلال و داماش از ورزشگاه سردار جنگل به عضدي گفت: احساس مي‌کنم مردم گيلان مورد بي‌احترامي قرار گرفته‌اند در بازي با پرسپوليس هم آنها مي‌خواستند مکاني که ما در آنجا بايد به ميدان برويم را مشخص کنند. اين مسئله تحت نظر مستقيم تيم ميزبان است. ما در گيلان دو ورزشگاه سردار جنگل و عضدي را براي برگزاري مسابقات داريم. اگر امروز بازي برگزار مي‌شد در استاديوم سردار جنگل به ميدان مي‌رفتيم.

وي تأکيد کرد: داماش در ابتدا وزرشگاه عضدي را براي برگزاري بازي‌هاي خود به سازمان ليگ معرفي کرده است. در برگزاري يک مسابقه عوامل متعددي مثل هلال‌احمر، اتوبوسراني، نيروي انتظامي و شوراي تأمين نقش دارد. با توجه به اينکه استاديوم عضدي در وسط شهر قرار دارد به دليل دوري از ايجاد ترافيک تصميم بر اين شد که اين بازي در استاديوم سردار جنگل برگزار شود اما با توجه به اينکه بازي به تعويق افتاد باشگاه داماش اگر درخواست کند مسابقه را در عضدي برگزار مي‌کنيم.

الماس‌خاله در مورد اين که آيا تغيير مکان بازي از سردارجنگل به عضدي واکنشي به تعويق انداختن بازي است گفت: به هر حال برگزاري مسابقه در اختيارات ما است، اگر باشگاه داماش درخواست داشته باشد، مي‌توانيم براي انجام اين بازي استاديوم عضدي را معرفي کنيم.[/color:fc32da3afc][/quote:fc32da3afc]
[align=center:fc32da3afc]
[color=red:fc32da3afc]
[b:fc32da3afc]الماس‌خاله در مورد اين که آيا تغيير مکان بازي از سردارجنگل به عضدي واکنشي به تعويق انداختن بازي است گفت: به هر حال برگزاري مسابقه در اختيارات ما است، اگر باشگاه داماش درخواست داشته باشد، مي‌توانيم براي انجام اين بازي استاديوم عضدي را معرفي کنيم.[/b:fc32da3afc][/color:fc32da3afc][/align:fc32da3afc]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:40 am

آقا شد عضدی /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:43 am

[color=darkblue:eb34ced4ee]درخشان: کمک داوران ساعت 11 شب به رشت رسیدند/اجازه بدهند امروز عصر بیاییم در تهران میزبان استقلال باشیم!
تا حالا نشده بود در یک بازی به استقلال ببازم اما این بار به لطف دوستان برای اینکه جایی برای دلخوری نماند از همین حالا حاضرم 3 امتیاز را هدیه کنم ![/color:eb34ced4ee]

[color=black:eb34ced4ee]سایت گل- حمید درخشان به تعویق افتادن بازی داماش با استقلال را یکی از شاهکارهای برگزاری لیگ می داند و به شدت به تصمیم فدراسیون اعتراض دارد. سرمربی داماش در گفت و گو با خبرآنلاین با انتقاد شدید از تصمیم سازمان لیگ می گوید:« واقعا کنفدراسیون فوتبال آسیا در حق فدراسیون جفا کرده. این فدراسیون را به جایزه بهترین باید به عنوان اسوه و برای همیشه انتخاب می کردند. چند تا کارت 100 آفرین هم به آنها می دادند. فدراسیونی که نمی تواند یک بازی لیگ را برگزار کند حقش خیلی بیشتر از این هاست. یعنی یک تیمی دلش نمی خواهد به سفر برود ان وقت بدون اینکه با حریفش هماهنگ کنند ، بازی را لغو می کنند. از این باحال تر تا حالا دیده بودید؟» او ادامه می دهد:« آقای بهروان در 24 ساعت گذشته 10 مدل مصاحبه کرده اند. هنوز استقلال پرواز نکرده او 7 جور حرفش را عوض کرد. اگر نمی توانند یک بازی را برگزار کنند بی خود نشستند و میزی را در فدراسیون اشغال کرده اند . می گویند هوا خراب بوده و پرواز لغو شده ، خوب کاری نداشت با اتوبوس می امدند. چطور داوران بازی 5 بعد از ظهر به رشت رسیدند یا ناظر بازی ساعت 11 شب در هتل بوده است؟ مگر تهران تا رشت از مسیر اتوبانی چند ساعت طول می کشد؟ این حرف ها که نمی شده کدام است. صبح ایشان در رادیو مصاحبه کردند و گفتند ناظران ساعت 3 رسیدند رشت درحالی که این دوستان ساعت 11 شب هتل شان را تحویل گرفتند. بنده خدا آقای بهروان خواب شان برده بوده و در جریان نبودند ساعت چند است برای همین فکر کردند ساعت 3 صبح ناظران رسیدند.»

درخشان که به شدت از این تصمیم فدراسیون برای تعویق بازی استقلال شاکی است می گوید:« من به شما این را می گویم از این به بعد فدراسیون یک بازی را هم نمی تواند سر زمانش برگزار کند. این باب می شود برای دیگر تیم ها. از این به بعد هر تیمی دلش نخواست می گوید اتوبوسم خراب شد و می گوید نمی آیم. حالا زورشان به استقلال نرسید. من اگر جای سپاهان بودم امروز بازی نمی کردم چون بازی شان باید همزمان باشد. هر تیمی به بازی های حساسش که رسید اقلا یک بار این حق را دارد که زمین و زمان را بهانه کند و بازی اش را به تعویق بیاندازد و برود برای خودش خانه.» درخشان مثالی از سال قبل می زند که چطور سازمان لیگ باشگاه داماش را مجبور کرده بود در شرایط بد جوی به اصفهان برود:« آقای بهروان شما زورتان به تیم های بزرگ نمی رسد و اینجا ناتوانی فدراسیون را در برخورد با تیم های بزرگ نشان دادید. چطور همین داماش را فرستادید به اصفهان؟ تیمی که پروازش به دلیل نقص فنی و در بارش شدید برف به تهران برگشت را مجبور کردید سوار اتوبوس شود و به اصفهان برسد تا بازی سر موعد برگزار شود اما حالا برای کنسل شدن یک پرواز ، استقلالی ها 5 ساعت راه را نمی توانستند با اتوبوس بروند و بازی کنند؟ این یعنی عدالت؟ در قوانین فدراسیون یک بازی فقط زمانی عقب می افتد که داور تشخیص بدهد. اینکه شرایط جوی روز بازی امکان برگزاری مسابقه را ندهد. این دوستان می توانستند از طرسق هواشناسی وضعیت را چک کنند و زودتر خودشان را به رشت برسانند. اینکه دیگر مشکل ما نبوده است.»
درخشان که تغییر محل برگزاری بازی هم شکایت دارد ، می گوید:«زمین بازی را هم عوض کردند. اجازه بدهید ما 3 امتیاز را خودمان دو دستی به استقلال تقدیم کنیم ، دیگر نیازی به برگزاری بازی نیست. اگر دوست دارند که استقلال به زحمت نیفتد، ما حاضریم همین الان با اتوبوس به تهران بیاییم و عصر در تهران با دوستان بازی کنیم. کتباً هم می نویسیم که ما میزبان بودیم تا خدای ناکرده استقلالی ها نه خسته شوند و نه به زحمت بیفتند. تا حالا نشده بود در یک بازی به استقلال ببازم اما این بار به لطف دوستان برای اینکه جایی برای دلخوری نماند از همین حالا حاضرم 3 امتیاز را هدیه کنم !» [/color:eb34ced4ee]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rasht_City » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:43 am

خدا رو شكر يه خبر نصف و نيمه خوشحال كننده شنيديم ، اميدوارم بازم در حد حرف نباشه !!!

بنده خدا اونا كه بِزور امروز نذاشتم برن دانشگاه تا بيان ورزشگاه !!!

يه چيز ديگه هم كه يكم داره اين درد رو تسكين ميده اعتراض هاي نسبتا خوب هست ، اميدوارم فشار رو بيشتر كنن !!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rasht_City در دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:45 am .
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:43 am

[quote:5c8e739229="nima_beckham"][quote:5c8e739229="onlyrasht"][color=darkblue:5c8e739229]متاسفم که در اين فدراسيون کار مي‌کنم

[/color:5c8e739229]

[color=black:5c8e739229] قربانعلي الماس‌خاله در مورد تعويق 24ساعته بازي داماش و استقلال گفت: استقلالي‌ها از نفوذ خودشان استفاده کردند و با اين حرکت فدراسيون را زير سؤال بردند. تنها تيم‌هايي که مي‌توانند اين کار را انجام دهند استقلال و پرسپوليس هستند. فکر مي‌کنم اين حرکت ديگر متداول شده و فدراسيون با مشکل روبرو مي‌شود.

الماس‌خاله در مورد اين که آيا تغيير مکان بازي از سردارجنگل به عضدي واکنشي به تعويق انداختن بازي است گفت: به هر حال برگزاري مسابقه در اختيارات ما است، اگر باشگاه داماش درخواست داشته باشد، مي‌توانيم براي انجام اين بازي استاديوم عضدي را معرفي کنيم.[/color:5c8e739229][/quote:5c8e739229]
[align=center:5c8e739229]
[color=red:5c8e739229]
[b:5c8e739229]الماس‌خاله در مورد اين که آيا تغيير مکان بازي از سردارجنگل به عضدي واکنشي به تعويق انداختن بازي است گفت: به هر حال برگزاري مسابقه در اختيارات ما است، اگر باشگاه داماش درخواست داشته باشد، مي‌توانيم براي انجام اين بازي استاديوم عضدي را معرفي کنيم.[/b:5c8e739229][/color:5c8e739229][/align:5c8e739229][/quote:5c8e739229]

خدایی هرچه بیشتر اخبار میرسه گیج تر میشم !!!! اگه دست شماست اقای الماس خاله ، بنداز عضدی دیگه !!!! هوادار موافق ، باشگاه موافق ، الماس خاله موافق ، تیم حریف موافق ، .... !!!
[size=24:5c8e739229][color=red:5c8e739229]حالا فقط میمونه یک سوال : کی این وسط ناموافق بر گذاری بازی تو عضدی هست ؟؟؟[/color:5c8e739229][/size:5c8e739229]
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:44 am

اصلا اگه دست شماست چرا از اول عضدی نزاشتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:46 am

[color=darkblue:b1e60cd2c4] هواپیما، اتوبوس و سواری/استقلالی ها بالاخره به رشت رسیدند!
سفر کاروان تیم استقلال با رشت پرماجرا و دردسر ساز بود[/color:b1e60cd2c4]

[color=black:b1e60cd2c4]ُسایت گل- پس از کش و قوس های زیاد و مصاحبه های متعدد مسولان سازمان لیگ و باشگاه استقلال، کاروان تیم استقلال صبح امروز از طریق هوایی به رامسر رفت تا از آنجا بصورت زمینی عازم رشت شود. درحالی که تیم استقلال از رامسر به رشت با یک دستگاه اتوبوس در حال طی کردن مسیر بود در اواسط راه با خرابی اتوبوس روبرو شد. مسئولان استقلال وقتی متوجه شدند اتوبوس خراب شده و به این زودی هم تعمیر نمی شود با 10 دستگاه سواری بازیکنان و کادرفنی را روانه رشت کردند.

دیدار تیم های داماش و استقلال که قرار بود امروز ساعت 15:15 برگزار شود که با 24 ساعت تعویق فردا سه شنبه برگزار می شود.[/color:b1e60cd2c4]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:49 am

نیما جان مثل اینکه به رگ غیرتشون برخورده داداش یکمی قرار شده بازی بشه عضدی الان از یه منبع موثق شنیدم بازی میاد عضدی.البته فراموش نکن اینجا ایرانه...
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:49 am

بچه ها تو کامنت ها اعتراض کنید ! شاید یکی صدامونُ شنید ...

عابدینی: از این فدراسیون انتظاری جز تعویق بازی نمی رفت/مگر کولاک آمده که می گویند جاده مه آلود بود؟
بر فرض 2 کیلومتر از مسیر نیز مه باشد، مگر در یکشنبه شب اتوبوس‌های عادی دیگر در این مسیر برنامه حرکتی خود را لغو کرده و به سمت رشت حرکت نکردند؟

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... A%AF%D8%B1

درخشان: کمک داوران ساعت 11 شب به رشت رسیدند/اجازه بدهند امروز عصر بیاییم در تهران میزبان استقلال باشیم!
تا حالا نشده بود در یک بازی به استقلال ببازم اما این بار به لطف دوستان برای اینکه جایی برای دلخوری نماند از همین حالا حاضرم 3 امتیاز را هدیه کنم !

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%88%D8%B2

اعتراض سرپرست سپاهان به يك بام و دو هواي ليگ/ خوروش: تعويق بازي استقلال عادلانه نيست/ هفته 24 پارسال را يادتان رفته؟!
سازمان محترم لیگ موظف است طبق برنامه اعلام شده تمامی بازی‌ها را در موعد مقرر برگزار کند مگر این‌که خدای ناکرده به‌یکباره سنگ از آسمان ببارد!

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%8A%D9%82
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:51 am

[color=darkblue:d819985aee]از ابتدا بگویید می‌خواهیم سه امتیاز را به استقلال بدهیم

عابدینی: آقایان از جغرافیای ایران سر در نمی‌آورند/ چرا به شعور مردم توهین می‌کنید[/color:d819985aee]

[b:d819985aee][color=black:d819985aee]مدیرعامل باشگاه داماش گیلان معتقد است استقلالی‌ها برای این که به موقع در رشت حاضر شوند می‌توانستند 24 ساعت زودتر برای پرواز اقدام کنند.

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره به تعویق افتادن بازی داماش با استقلال عنوان کرد: لحظاتی پیش به ما اعلام کردند که بازی به تعویق افتاد، اما این مهم نیست. مهم این است که آقایان به شعور مردم توهین می‌کنند. مگر کسی از رامسر به رشت می‌آید؟ آن هم رشتی که نه برف می‌آید و نه باران. فقط یک مقدار هوا مه آلود است که آن هم در خود شهر وجود دارد.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان ادامه داد: برای این اتفاقات متاسفم. اگر می‌خواهید دروغ بگویید به مردم توهین نکنید. مردم شب گذشته در همین مسیر بوده‌اند و صدها اتومبیل این راه را آمده‌اند. می گویید پرواز لغو شد. پس چرا زودتر اقدام نکردید؟ آیا همین بساط برای تیم‌های دیگر هم به وجود می‌آمد؟

عابدینی همچنین درباره اظهار نظر درخشان مبنی بر این که امروز (دوشنبه) در زمین بازی حاضر می‌شوند، توضیح داد: ابتدا باید داور هم در زمین باشد تا ما در زمین حاضر شویم. ما که ابزار دیگری به جز قانون نداریم،‌ اما همین قانون به دست افرادی افتاده که بی‌قانون هستند. ما قانون را می‌فهمیم، اما آقایان بی‌قانونند. وقتی پروازمان برای انجام بازی با تیم سپاهان لغو شد، آقایان به اجبار گفتند که با اتوبوس بیایید و ما هم بلافاصله پس از این که به اصفهان رسیدیم، در زمین حاضر شدیم. آن وقت آقایان می‌گویند که مسافت چهار ساعته را از رامسر می‌آید. به اعتقادم آنها یا از جغرافیای ایران سر در نمی‌آورند یا این که می‌خواهند به خرد مردم توهین کنند. از همان ابتدا بگویید که می‌خواهیم سه امتیاز را به استقلال بدهیم، دیگر چرا این بساط را به راه انداخته‌اید.

وی ادامه داد: چطور گروه داوری از روز گذشته در رشت حضور دارد؟ اصلا چه کسی گفته که ناظر بازی باید به همراه تیم بیاید. من واقعا از این کارها تعجب می‌کنم. بحث استقلال و پرسپولیس هم مطرح نیست، بلکه بحث بی‌خردی در فوتبال است. من با این همه بی‌قانونی و عدم رفتار منطقی مانده‌ام که چه بگویم. [/color:d819985aee][/b:d819985aee]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط onlyrasht در دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:55 am .
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:53 am

اینم گفته درخشان

[color=indigo:0fa8a437d4]درخشان: استقلال می‌خواست با اتوبوس بیاید

سرمربی فوتبال داماش گیلان می گوید سازمان لیگ به تعویق افتادن بازی تیمش با استقلال را اعلام نکرده و آنها امروز در زمین بازی حاضر خواهند شد.[/color:0fa8a437d4]

[color=black:0fa8a437d4]حمید درخشان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره به تعویق افتادن بازی تیمش با استقلال تهران بیان کرد: هنوز چیزی به ما اعلام نکرده‌اند و نرسیدن استقلال به رشت هم به ما مربوط نمی‌شود. آنها می‌خواستند زودتر راه بیفتند تا سر موعد برسند. زمانی که دیدند پروازشان لغو شد می‌توانستند با اتوبوس بیایند. از تهران تا رشت هم چهار ساعت فاصله است و اگر ساعت 20 حرکت می‌کردند حدود ساعت 24 در رشت بودند.

سرمربی داماش ادامه داد: کجای قانون و آیین‌نامه نوشته که اگر تیمی تاخیر کند بازی به تعویق می‌افتد؟ مشکل ما نیامدن آنها نیست. اشکالی ندارد نیایند ما در زمین حاضر می‌شویم و اگر آنها نباشند سازمان لیگ باید طبق قانون امتیاز را به ما بدهد چون به ما اعلام نکرده‌اند که بازی لغو می‌شود.

درخشان همچنین درباره برگزاری بازی در ورزشگاه سردار جنگل نیز، تصریح کرد: زمین بازی را هم عوض کرده‌اند و این به نماینده‌ها و اعضای استان رشت بر می‌گردد که می‌توانستند آن را نپذیرند، اما باز هم مشکل حادی نیست و برایمان فرقی نمی‌کند که در سردار جنگل بازی می‌کنیم یا در عضدی. باز هم اعلام می‌کنم که ما آماده بازی هستیم و در زمین حاضر خواهیم شد. [/color:0fa8a437d4]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه دسامبر 03, 2012 8:56 am

[quote:0dde0765df="mehdi_damash"]نیما جان مثل اینکه به رگ غیرتشون برخورده داداش یکمی قرار شده بازی بشه عضدی الان از یه منبع موثق شنیدم بازی میاد عضدی.البته فراموش نکن اینجا ایرانه...[/quote:0dde0765df]

الان گفتی عضدی خیلی خوش حال شدم ولی فردا وقتی دیدن ورزشگاه پُر شد ! اون موقع هست میفهمند ای کارا هیچ سودی نداشت ! اینجوری هوادارا رو عصبانی کردند ... :?:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان