[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتاق همفکری وارش اسپرتی ها،برای هماهنگی قبل از هر بازی

اتاق همفکری وارش اسپرتی ها،برای هماهنگی قبل از هر بازی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط siakelach » يکشنبه ژانويه 15, 2012 3:22 pm

خوب یا بد تموم شد.
بازی بعدی تو رشت جبران کنیم.
البته میتونیم بریم سر تمرین و یکم دلداری بدیم تارتار رو.
تمرین بعدی کی و کجاست یه آمار بدید.
رضا متوجه شدی یه اس ام اس بده.
من الان اومدم شرکت برم خونه سیستم ندارم.
یه خبر بهم بدید.
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژانويه 15, 2012 4:10 pm

[quote:54e61a228b="miladcivil"][quote:54e61a228b="only_abarar"]مشکل اینجاست که احتمالا فردا اونقدار هوادار نماید.بعید میدونم 6/7 هزار نفر بیشتر بیاد.ای کاش بازی قبل حداقل یه مساوی میگرفتیم در اونصورت شاید حدود 9/10 هزار نفر میومد که مطمعنن میتونست تاثیر بیشتری داشته باشه.امیدوارم هوادارا اهمیت موضوع رو درک کنن و فردا از بازی استقبال کنن.خدایی منم این هفته ستا امتحان سخت پشت هم دارم ولی فردا هرجور شده میام.[/quote:54e61a228b]

درسته کمیت هوادار مهمه ، اما اگه بقول شما همین 6،7 هزار هم بیاد ، اگه خوب تشویق کنن و مثل بسیلری از بازیهای نیم فصل اول خوب تشویق کنن تیم نتیجه میگیره و بازیهای بعدی بیشتر میان . متاسفانه تو بازی قبل یه عده فقط حضور فیزیکی داشتن و مخل تشویق و کارهای ماها شدند ![/quote:54e61a228b]

منم فردا امتحان دارم دیشب هم تا صبح نخوابیدم چون امروز فیزیک داشتم ولی به نظرم هوادار هایی که امروز اومدن خیلی با غیرت تشویق میکردن . خدا وکیلی ارزش این هوادارها و بازتاب شعار های امروز از بازی با استقلال هم بیشتر و هم بهتر بود. :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژانويه 15, 2012 6:55 pm

[quote:d871970b46="nima_beckham"][quote:d871970b46="miladcivil"][quote:d871970b46="only_abarar"]مشکل اینجاست که احتمالا فردا اونقدار هوادار نماید.بعید میدونم 6/7 هزار نفر بیشتر بیاد.ای کاش بازی قبل حداقل یه مساوی میگرفتیم در اونصورت شاید حدود 9/10 هزار نفر میومد که مطمعنن میتونست تاثیر بیشتری داشته باشه.امیدوارم هوادارا اهمیت موضوع رو درک کنن و فردا از بازی استقبال کنن.خدایی منم این هفته ستا امتحان سخت پشت هم دارم ولی فردا هرجور شده میام.[/quote:d871970b46]

درسته کمیت هوادار مهمه ، اما اگه بقول شما همین 6،7 هزار هم بیاد ، اگه خوب تشویق کنن و مثل بسیلری از بازیهای نیم فصل اول خوب تشویق کنن تیم نتیجه میگیره و بازیهای بعدی بیشتر میان . متاسفانه تو بازی قبل یه عده فقط حضور فیزیکی داشتن و مخل تشویق و کارهای ماها شدند ![/quote:d871970b46]

منم فردا امتحان دارم دیشب هم تا صبح نخوابیدم چون امروز فیزیک داشتم ولی به نظرم هوادار هایی که امروز اومدن خیلی با غیرت تشویق میکردن . خدا وکیلی ارزش این هوادارها و بازتاب شعار های امروز از بازی با استقلال هم بیشتر و هم بهتر بود. :wink:[/quote:d871970b46]

موافقم ، خدایی امروز خیلی بهتر از بازی استقلال بودن اما باز مثل بازی فولاد یا راه آهن یا حتی شاهین و نفت تهران .......... نبود امیدوارم بازیهای بعدی
بهتر کار کنیم .......... البته یه دلیل مهم و تاثیرگذار از نظر من تابش نور خورشید که مستقیم میزنه به روبرو جایگاه و کلی از انرژی بچه ها رو تحلیل میبره !
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه ژانويه 15, 2012 8:41 pm

همون تهرانم همچین طرفدارایی نداره خدایی امرئز با این که تیم 6 بازیو نبرده بود و بیشتر این بازیا داخل رشت بود باز این همه هوادار اومد بچه ها دم همتون گرم امروز گل کاشتیم این روزا منو یاد اون روزای پگاه میندازه که 13 هفته نبرده بود ولی هر بازی واسش 10000 تا هوادار می اومد.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » جمعه ژانويه 20, 2012 4:48 pm

دوستان تیم امروز به همکاری و همفکری شما نیاز داره باید همه با هم یکی بشیم و به تیممون کمکم کنیم ایده ها و نظرات و شعارهای مد نظرتون رو ثبت کنید
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه ژانويه 20, 2012 5:20 pm

به نظر من اون عده از بچه های سایت که تو جایگاه h نشسته بودن باید پخش بشن تو همون روبروی جایگاه مثلا از سمت جایگاه h تا r تمام بچه ها با فاصله کم از هم بشینن چون اگه تو روبروی جایگاه 3 4 نفر از چند جا با هم یه شعارو سر بدن همه شروع میکنن به شعار دادن اینو گفتم چون تا بازی شاهین خودم s میشستم با جو اونجا آشنام بخاطر بعضی چیزا که خودتون میدونید اومدم پشت دروازه اگه یادتون باشه تو بازی با فجر هم نزدیک بود کار به درگیری کشیده بشه هم بین شعار ها تضاد بود.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 22, 2012 7:55 am

در این بازی به احتمال زیاد بالای سر جایگاه تیفوسی ها پلاکارد رشتی آبراره، نصب میشه
هماهنگی هایی برای این بازی نیاز هست.
1-اول از همه سعی میکنیم که حداقل در جایگاه تیفوسی ها با شعارهایی از پهلوان گیله مرد،نامجو بچه رشتی قدردانی کنیم.اگه بچه های h هم تونستند حتما انجام بدند.
2-بچه های h اگه بتونند در این بازی شعار دو طرفه سرور هرچی مرده رو شروع کنند تا ما بگیم آبرار گیله مرده
3-در این بازی به جای شعار قرمز و آبی ناریم،از شعار سایپا پیکان ناریم.....هرکی بایه ترکانیم استفاده میکنیم.
4-اما برسیم به شعارهای اعتراضی به فدراسیون:
فدراسیون داوری.............عامل باخت شمایین
فدراسیون بدونه.............داماش تو قلبمونه /11/ /11/ /11/ /11/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه ژانويه 22, 2012 8:02 am

سرور هرچی مرده ... آبراره گیله مرده

بدجور پایه ام حتما بگیم
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژانويه 22, 2012 8:03 am

[quote:3893bc9e4f="Aberare_ba_tasob"]در این بازی به احتمال زیاد بالای سر جایگاه تیفوسی ها پلاکارد رشتی آبراره، نصب میشه
هماهنگی هایی برای این بازی نیاز هست.
1-اول از همه سعی میکنیم که حداقل در جایگاه تیفوسی ها با شعارهایی از پهلوان گیله مرد،نامجو بچه رشتی قدردانی کنیم.اگه بچه های h هم تونستند حتما انجام بدند.
2-بچه های h اگه بتونند در این بازی شعار دو طرفه سرور هرچی مرده رو شروع کنند تا ما بگیم آبرار گیله مرده
3-در این بازی به جای شعار قرمز و آبی ناریم،از شعار سایپا پیکان ناریم.....هرکی بایه ترکانیم استفاده میکنیم.
4-اما برسیم به شعارهای اعتراضی به فدراسیون:
فدراسیون داوری.............عامل باخت شمایین
فدراسیون بدونه.............داماش تو قلبمونه /11/ /11/ /11/ /11/[/quote:3893bc9e4f]

من هم چند نکته رو اضافه کنم :
1. به نظرم برای زنده کردن یاد نامجو تو همین بازی بهتره این شعار رو بدیم :
سرور هر چی مرده ...................... نامجوی گیله مرده
که با این شعار تقریبا با یک تیر دو هدف رو می زنیم و شعار هم شنیده میشه ...
2. در مورد شعار قرمز و آبی هم نظر من اینه :
زرد و نارنجی ناریم ................ هر کی بایه ترکانیم ( این زرد اشاره به فجر هم هست که اینجا بردیمش و اگه به امید خدا سایپا رو هم زدیم می تونیم تو بازی با سپاهان هم از همین شعار استفاده کنیم )
3. دو تا شعار هم اضافه می کنم به دو تا شعار آخری شما ... :
عادل بی عدالت ............ خجالت خجالتپ
عادل ضد ضد رشتی
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه ژانويه 22, 2012 8:05 am

به نظر من شعار های اعتراضی باید از همه بیشتر باشه تا حساب کار دستشئن بیاد /9/ /9/ /9/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 22, 2012 8:08 am

عادل بی عدالت رو ما میگیم، به شرطی که روبرو جواب بده.
اما در مورد نامجو بهتره که از شعار نامجو بچه رشتی......روحت شاد روحت شاد
پس خواهشا این شعارها رو روبرو جواب بده
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژانويه 22, 2012 8:38 am

اینو حتما بگیم: فدراسیون داوری.....عامل باخت شمایین. :( :wink:
دیگه: عادل ضد رشتی... و شعار هایی که درخواست حمایت از تیم داره.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » يکشنبه ژانويه 22, 2012 10:22 am

دوستان به نظر من قبل بازی با هم جمع شین و هماهنگ باشین و به صورت هماهنگ باهم تو جایگاه اچ شروع به شعار دادن کنید نه یه نفر یه نفر همه با هم تا بقیه هم به شماها اضاف بشن
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه ژانويه 22, 2012 10:24 am

بازی با فجر من نبودم داشتم از جعبه جادویی نگاه میکردم شعارهای دوطرفه هماهنگ تر بود نسبت به دفعه قبل
خواهشا د ا بازی درون ملوان و فحاشیه وا بدید لوفن /13/ /14/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه ژانويه 22, 2012 10:29 am

پلاکارد" رشتی آبراره " رو جایی نصب کنید که دید داشته باشه
عادل بی عدالت خجالت خجالت
داماش تا ابد جاویدان