[quote:02fa72585f="MEHRDAD"]1- بازی بسیار خوبی بود و [b:02fa72585f]من یکی که از شدت هیجان مرگ خنده می کردم رو توپ هایی که واسه آبشک تو دروازه بود. عجب خروج هایی داشت :[/b:02fa72585f]D
2- به نظر من در چیدمان اولیه می شد از آبشک به جای آقایی استفاده بشه و واقعا آقایی تو این بازی ضعیف بود. در صحنه پنالتی من فکر می کنم آفساید شده بود قبل از خطا. محمدی اگرچه به نظرم اشتباه اخراج شد اما به غیر از گل که روی اشتباهش بود در چند صحنه بد عمل نکرد اما روی هم رفته بازیکن تاثیر گذاری در کل بازی نبود چرا که موقعیت های زیادی روی دروازش نیومد. نمی دونم چی شد همین که محمد آبشک رفته بود دروازه توپ های خطرناک رو دروازه و هدفدار هم زیاد شده بود!
به هر حال باز هم تاتیک های ابو جواب داد هر چند که بازی نیمه دوم تیم اصلا قابل قبول نبود اما در وقت های اضافه تیم عالی بازی کرد.
امیدوارم داماش به موفقیت هاش با قاسمپور ادامه بده. قاسمپور یکی دو اشتباه کوچیک رو بعضی وقت ها انجام می ده اما تیم نشون داده که با این مربی می تونه به هر کجا که دلش می خواد برسه.
من فکر می کنمن خستگی تیم توی بازی نه چندان خوب توی نیمه دوم تاثیر زیادی داشت.
3-بازی بعدی داماش با برنده ابومسلم و شاهین هست که اگر شاهین برنده بشه قرعه کشی برای تعیین میزبان صورت می گیره و اگر ابومسلم ببره داماش میزبان هست.
4- در مورد جهانگیر من فکر می کنم قبلا هم اعلام کردم که جهانگیر عسگری به مدت دو روز از تمرینات منع بود به خاطر اون حرکت بعد از تعویضش و بعد با پا درمیانی و معذرت خواهی خود جهان مسئله حل شد ولی به هر حال نمی تونست تو این بازی در ترکیب باشه.
5- آقایونی که فحاشی کردند در این مطلب برای آخرین بار بهشون تذکر می دم و بعد نگن چرا بن شدند. بعضی ها فقط دنبال یک سری اهداف هستند که خوشبختانه تاکنون بهش نرسیدند.
6- دلیل ایجاد دو تاپیک بی جهت دیگه در مورد این بازی رو نفهمیدم. کاربرا لطف کنند و نظر یا خبر بازی می خوان بدن تو تاپیک مربوط به همون بازی یا خبر صفحه اصلی ایجاد کامنت بکنند. این تاپیک های اضافی فقط باعث پراکنده شده نظرات میشه.
و سرآخر... عجب بازی ای بود، دارم ویبره میزنم از هیجان

[/quote:02fa72585f]
سلام مهرداد جان
آقا منم از شدت هیجان کنترل تلویزیون رو داشتم جا لیوان چایی میخوردم

ولی خدایی تو اون هیجان،این خروج ها و دروازهبانی آبشک،روح و روان من رو تازه میکرد،رو اولین سانتری که از وسط زمین رو دروازه شد دوربین تلویزیون تازه داشت مسیره سانتر رو دنبال میکرد،یهو یه دیدم یه موشک اومد توپو مشت کرد،اینقدر سریع بود که دوربین دیر فهمید
خداییش دمشون گرم،ایشالله که تو لیگ بین 3 تیم اول باشیمو خذفی هم تیم قهرمان،بگو ایشالله
رشتی با غیرت همینه همینه