[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVS ماشین سازی/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلانVS ماشین سازی/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » يکشنبه نوامبر 27, 2011 2:53 pm

خداییش بچه ها 3 تا تعویض جان دوباره به تیم داد. آبشک و حاجتی از میانه میدان عااالی کار کردن و جهانبخش هم از راست . آخه مهدوی کیا تا کی میخواد سوتی بده ؟ سر پنالتی هم آفسایدو پر کرده بود ! البته صحنه مشکوک بود ولی از 3 تا مدافع دیگه جا مونده بود ، میتونست حسین رو بیرون نکشه و جهانبخش رو جای مهدوی کیا بیاره.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه نوامبر 27, 2011 2:55 pm

واقعا از گزارشگرشون خوشم امد ... هم جذاب گزارش می کرد هم بدون جانب داری

وهابی باید بره پیش این مرد کلاس
:wink:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه نوامبر 27, 2011 3:00 pm

جام حذفی
اییم ما
رقیب نریم
ترکانیم /11/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amir131 در يکشنبه نوامبر 27, 2011 3:43 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » يکشنبه نوامبر 27, 2011 3:02 pm

بازی پر هیجانی بود ایول خسته نباشن عالی بودن
کل گزارشگر های گیلانی برن از اون گزراشگر یاد بگیرن نمیشه اون بیاد رشت بازی های داماش گزارش کنه
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » يکشنبه نوامبر 27, 2011 3:04 pm

ای ول ...بردیم /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه نوامبر 27, 2011 3:06 pm

ميشه از ابشك تو دروازه استفاده كرد :D

يه نكته ام اين كه تو شروع مجددا محمدى امروز خوب بود بر عكس بازى با ذوب اهن كه مجدداش رو اعصاب بود ...
جهان امروز محروم بود ؟؟ يا بخاطر اعتراض به تعويضش تو بازى قبل نياوردش؟؟ 
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط sajjad_fx » يکشنبه نوامبر 27, 2011 3:25 pm

[quote:dbb3a128c1="aryanrecord"]عجبا میگم تا فینال تو رشت داریم . [b:dbb3a128c1]قرعه کشی ها قبل این بازی اعلام شده[/b:dbb3a128c1] دیگه تا فینال معلومه کی ببره کجا باید بازی کنه[/quote:dbb3a128c1]
سلام داداش
آقا منبع این قسمتی از حرفت رو که بولد کردم رو میشه بذاری واسمون؟
ممنون
نماد کاربر
sajjad_fx
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه نوامبر 27, 2011 3:50 pm

[b:b96edbaaea] بردمون خیلی چسبید [/b:b96edbaaea][img:b96edbaaea]http://www.freesmile.ir/smiles/892319_29dz8zk.gif[/img:b96edbaaea]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه نوامبر 27, 2011 3:51 pm

1- بازی بسیار خوبی بود و من یکی که از شدت هیجان مرگ خنده می کردم رو توپ هایی که واسه آبشک تو دروازه بود. عجب خروج هایی داشت :D

2- به نظر من در چیدمان اولیه می شد از آبشک به جای آقایی استفاده بشه و واقعا آقایی تو این بازی ضعیف بود. در صحنه پنالتی من فکر می کنم آفساید شده بود قبل از خطا. محمدی اگرچه به نظرم اشتباه اخراج شد اما به غیر از گل که روی اشتباهش بود در چند صحنه بد عمل نکرد اما روی هم رفته بازیکن تاثیر گذاری در کل بازی نبود چرا که موقعیت های زیادی روی دروازش نیومد. نمی دونم چی شد همین که محمد آبشک رفته بود دروازه توپ های خطرناک رو دروازه و هدفدار هم زیاد شده بود!
به هر حال باز هم تاتیک های ابو جواب داد هر چند که بازی نیمه دوم تیم اصلا قابل قبول نبود اما در وقت های اضافه تیم عالی بازی کرد.
امیدوارم داماش به موفقیت هاش با قاسمپور ادامه بده. قاسمپور یکی دو اشتباه کوچیک رو بعضی وقت ها انجام می ده اما تیم نشون داده که با این مربی می تونه به هر کجا که دلش می خواد برسه.
من فکر می کنمن خستگی تیم توی بازی نه چندان خوب توی نیمه دوم تاثیر زیادی داشت.

3-بازی بعدی داماش با برنده ابومسلم و شاهین هست که اگر شاهین برنده بشه قرعه کشی برای تعیین میزبان صورت می گیره و اگر ابومسلم ببره داماش میزبان هست.

4- در مورد جهانگیر من فکر می کنم قبلا هم اعلام کردم که جهانگیر عسگری به مدت دو روز از تمرینات منع بود به خاطر اون حرکت بعد از تعویضش و بعد با پا درمیانی و معذرت خواهی خود جهان مسئله حل شد ولی به هر حال نمی تونست تو این بازی در ترکیب باشه.

5- آقایونی که فحاشی کردند در این مطلب برای آخرین بار بهشون تذکر می دم و بعد نگن چرا بن شدند. بعضی ها فقط دنبال یک سری اهداف هستند که خوشبختانه تاکنون بهش نرسیدند.

6- دلیل ایجاد دو تاپیک بی جهت دیگه در مورد این بازی رو نفهمیدم. کاربرا لطف کنند و نظر یا خبر بازی می خوان بدن تو تاپیک مربوط به همون بازی یا خبر صفحه اصلی ایجاد کامنت بکنند. این تاپیک های اضافی فقط باعث پراکنده شده نظرات میشه.

و سرآخر... عجب بازی ای بود، دارم ویبره میزنم از هیجان :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sajjad_fx » يکشنبه نوامبر 27, 2011 4:15 pm

[quote:02fa72585f="MEHRDAD"]1- بازی بسیار خوبی بود و [b:02fa72585f]من یکی که از شدت هیجان مرگ خنده می کردم رو توپ هایی که واسه آبشک تو دروازه بود. عجب خروج هایی داشت :[/b:02fa72585f]D

2- به نظر من در چیدمان اولیه می شد از آبشک به جای آقایی استفاده بشه و واقعا آقایی تو این بازی ضعیف بود. در صحنه پنالتی من فکر می کنم آفساید شده بود قبل از خطا. محمدی اگرچه به نظرم اشتباه اخراج شد اما به غیر از گل که روی اشتباهش بود در چند صحنه بد عمل نکرد اما روی هم رفته بازیکن تاثیر گذاری در کل بازی نبود چرا که موقعیت های زیادی روی دروازش نیومد. نمی دونم چی شد همین که محمد آبشک رفته بود دروازه توپ های خطرناک رو دروازه و هدفدار هم زیاد شده بود!
به هر حال باز هم تاتیک های ابو جواب داد هر چند که بازی نیمه دوم تیم اصلا قابل قبول نبود اما در وقت های اضافه تیم عالی بازی کرد.
امیدوارم داماش به موفقیت هاش با قاسمپور ادامه بده. قاسمپور یکی دو اشتباه کوچیک رو بعضی وقت ها انجام می ده اما تیم نشون داده که با این مربی می تونه به هر کجا که دلش می خواد برسه.
من فکر می کنمن خستگی تیم توی بازی نه چندان خوب توی نیمه دوم تاثیر زیادی داشت.

3-بازی بعدی داماش با برنده ابومسلم و شاهین هست که اگر شاهین برنده بشه قرعه کشی برای تعیین میزبان صورت می گیره و اگر ابومسلم ببره داماش میزبان هست.

4- در مورد جهانگیر من فکر می کنم قبلا هم اعلام کردم که جهانگیر عسگری به مدت دو روز از تمرینات منع بود به خاطر اون حرکت بعد از تعویضش و بعد با پا درمیانی و معذرت خواهی خود جهان مسئله حل شد ولی به هر حال نمی تونست تو این بازی در ترکیب باشه.

5- آقایونی که فحاشی کردند در این مطلب برای آخرین بار بهشون تذکر می دم و بعد نگن چرا بن شدند. بعضی ها فقط دنبال یک سری اهداف هستند که خوشبختانه تاکنون بهش نرسیدند.

6- دلیل ایجاد دو تاپیک بی جهت دیگه در مورد این بازی رو نفهمیدم. کاربرا لطف کنند و نظر یا خبر بازی می خوان بدن تو تاپیک مربوط به همون بازی یا خبر صفحه اصلی ایجاد کامنت بکنند. این تاپیک های اضافی فقط باعث پراکنده شده نظرات میشه.

و سرآخر... عجب بازی ای بود، دارم ویبره میزنم از هیجان :D[/quote:02fa72585f]

سلام مهرداد جان
آقا منم از شدت هیجان کنترل تلویزیون رو داشتم جا لیوان چایی میخوردم :D ولی خدایی تو اون هیجان،این خروج ها و دروازهبانی آبشک،روح و روان من رو تازه میکرد،رو اولین سانتری که از وسط زمین رو دروازه شد دوربین تلویزیون تازه داشت مسیره سانتر رو دنبال میکرد،یهو یه دیدم یه موشک اومد توپو مشت کرد،اینقدر سریع بود که دوربین دیر فهمید :D
خداییش دمشون گرم،ایشالله که تو لیگ بین 3 تیم اول باشیمو خذفی هم تیم قهرمان،بگو ایشالله
رشتی با غیرت همینه همینه :P :P :P :P
نماد کاربر
sajjad_fx
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 19, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه نوامبر 27, 2011 4:25 pm

[quote:a7f55046b3="antiros"]واقعا از گزارشگرشون خوشم امد ... هم جذاب گزارش می کرد هم بدون جانب داری

وهابی باید بره پیش این مرد کلاس
:wink:[/quote:a7f55046b3]

در اینکه وهابی باید بره و تعریف و تمجید ( حتی الکی ) درباره تیم شهری که داره توش زندگی میکنه و واسه همونجاست رو یاد بگیره موافقم ... من همیشه درباره ترکها یه نظر دارم و اونم اینه که بسیار زیاد وحدت دارن یعنی با هم و وحدت بسیار عالی یه کار رو انجام میدن و به حمایت از همدیگر می پردازن ... حالا شاید حق هم باهاشون نباشه ها ولی طرف همدیگرو زیاد میگیرن ... اینو میشد تو گزارش این بازی هم دید ...
ولی درباره نحوه گزارش این گزارشگر باید بگم بین حرفاش کم باره ما نکردها .... ولی خب خودش زود جمع میکرد ... به هر حال واسه ما مهم برد تیممون بود که میسر شد .....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه نوامبر 27, 2011 4:30 pm

ان شاالله قاسمپور با این فهم بالا و تاکتیکش !!!!!!! موفق باشه ... فقط من یاد اون زمانی میوفتم که بحث سر تعویض مربی بود و گزینه ها یادم میاد که تو همین سایت قطار شده بود و هیچ چیزی از قاسمپور با دانش توش نبود ... لیستی که از یاوری و کاظمی و میثاقیان و نادر دستنشان گرفته شده بود و حتی به محمد احمدزاده ختم شده بود .... به هر حال گذر زمان رای آدم رو عوض میکنه دیگه .... /5/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه نوامبر 27, 2011 5:20 pm

[quote:4bf4697e50="pedram_1367"]ان شاالله قاسمپور با این فهم بالا و تاکتیکش !!!!!!! موفق باشه ... فقط من یاد اون زمانی میوفتم که بحث سر تعویض مربی بود و گزینه ها یادم میاد که تو همین سایت قطار شده بود و هیچ چیزی از قاسمپور با دانش توش نبود ... لیستی که از یاوری و کاظمی و میثاقیان و نادر دستنشان گرفته شده بود و حتی به محمد احمدزاده ختم شده بود .... به هر حال گذر زمان رای آدم رو عوض میکنه دیگه .... /5/[/quote:4bf4697e50]

مهم نیست کی مربی باشه ، مهم اینه اصول اولیه رو رعایت کنه . در اینکه تیم ما از زمان قاسمپور دچار تحول مثبت شده و خوب کار میکنه ، شکی نیست . اما یکسری اصول اولیه بااااید رعایت بشه ! آقا من سوال دارم ، وقتی آبشک و فراهانی جوان تو تیم هستن و همان کارای آقایی و محمدی رو دارن و حتی بازده اینا بیشتره ، چه دلیلی هست که این جوونا بازی نکنن ؟!؟ خدا رو شکر که تیم نتیجه گرفت ، اما یادمون نره با 3 تعویض انجام شده تیم روند موقعیت سازی رو شروع کرد و زمانیکه به جوونا و بومیا فرصت داده شد . خدا کنه ابوی فرمانروا از این اشتباهات پند بگیره و انقدر با مردم لج نکنه که تاوانش رو خودشو و تیم و مردم باید پس بدن .
به امید موفقیت داماش شهر باران /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه نوامبر 27, 2011 5:37 pm

pedram_1367 : انشالله قاسمپور به کوری دشمنان داماش و رشت به همراه تیم موفق باشه چرا که موفقیت قاسمپور منتج به موفقیت داماش میشه و اگر موفق نباشه داماش هم موفق نیست.

آره اتفاقا یادمه اون نظرسنجی که خب مسلما اگر اسم مثلا فرانک ریکارد (قبلا هم گفتم) تو اون نظرسنجی گذاشته می شد رایکارد رای می آورد و معمولا همینطوره و اکثرا به اسم ها توجه میشه. یادمه سال گذشته بعد از نتایج ضعیف و مهمتر از اون مشکل پوشنیک با بازیکنان انتقاد کردیم و خواستار برکناریش شدیم وقتی که این اتفاق افتاد و اسم مهدی دینورزاده اومد خیلی نا امید بودند گفتند یکی داره میره و کی داره به جاش می آد؟ دینورزاده کیه؟ البته شاید حق داشتند چرا که دینورزاده با برق شیراز نتایج افتضاحی رو کسب کرده بود ولی همون موقع گفتیم صبر کنید و اجازه بدید که کارش رو شروع کنه و چند بازی بشه و بعد در موردش اظهار نظر داشته باشید که خوشبختانه موفق بود.
دقیقا چنین اتفاقی البته شدیدترش بعد از برکناری درست مهدی دینورزاده (درحالی که حداقل دو هفته زودتر باید این اتفاق می افتاد) افتاد. همه دنبال اسامی بودند و وقتی قاسمپور انتخاب شد باز هم انتقاد به خاطر اسم و باز هم یادمه گفتیم به اسم کار نداشته باشید و اجازه بدیم ببینیم تو دو سه هفته چه نتایجی بدست میاره و جو تیم رو چطور پیش می بره که خوشبختانه تا الان تونسته نظم خوبی رو در تیم ایجاد کنه.
البته گفتی رای بعضیا عوض شده نفهمیدم رای کدوم بچه ها رو میگی ولی هر چی بود رای شما عوض نشده اگر چه یادمه گفتی ایشالا تیم با قاسمپور موفق باشه :wink:

پ.ن: حین برگزاری مسابقه امروز با چند نفر اس ام اسی و تلفنی در ارتباط بودم. شاکی بودم که چرا تعویض اول به اون شکل بود، چرا میلاد بیرون کشیده شد، چرا آبشک رو نمی آره و دوست ها هم همینطور می گفتند خلاصه یه سری ادبیات استادیومی هم این وسط به کار برده شد ( :roll: :D ) ، بعد همون دوست ها گفتند تعویض ها جواب داد دمش گرم ولی به نظر من ترتیب تعویض ها علی رغم نتیجه اشتباه بود و هر کدوم از تعویض ها هم حداقل باید ده دقیقه جلوتر انجام می شد ولی خوشبختانه نتیجه گرفتیم.
امروز تو کامنتای حین بازی خوندم که یکی گفت مگه من نگفتم فلانی باشه یا بهمانی... ببینید ما هر چقدر هم خودمون رو کارشناس بدونیم مطمئن باشید به اندازه سرمربی به تیم و حواشی اطراف اون آگاه نیستیم. بعضی هامون شاید برخی تمرینات رو برند و ببینند و طبق اون نظر بدن اما باز هم به همه چیز آگاه نیستند و این به من ثابت شده . خود من بعضی وقتا که با کادرفنی صحبت می کنم سعی می کنم به مسائل جزئی نپردازم و به طور کلی انتقاداتم رو میگم که چرا اینجا اینجوری یا چرا تعویض اونجوری اما به هر حال باید به کادر فنی تا جایی که به تیم ضربه نخوره این حق رو داد که تصمیم گیری ها رو خودش انجام بده.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه نوامبر 27, 2011 5:46 pm

آبشک فوق العاده بود/جهانبخشم بدون شک از بزرگتریت بازیکنان ایران میشه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا