[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط behrad » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:36 pm

ali_damashi.......aberar ino az page man bardashti??????? /7/ /7/ /7/ /7/
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:38 pm

دوستان نظرتون راجع به ترکیب چیه برای شروع؟؟؟ و کلا لیست 18 نفره؟

من با توجه به آمادگی بازیکنا و شرایط و نوع بازی این 18 نفر و این 11 نفر رو برای شروع مناسب میبینم

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:42 pm

[quote:441f6523ef="sepidroudi"]دوستان نظرتون راجع به ترکیب چیه برای شروع؟؟؟ و کلا لیست 18 نفره؟

من با توجه به آمادگی بازیکنا و شرایط و نوع بازی این 18 نفر و این 11 نفر رو برای شروع مناسب میبینم

[/quote:441f6523ef]

مهدوی به بازی نمیرسه !؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:47 pm

نیما جان چرا میرسه ولی کاپیتان با تمام علاقه ای که بهش دارم فکر نکنم مناسب باشه که از اول بازی کنه! - تو ذخیره ها هست :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:52 pm

[quote:b9ec79268a="sepidroudi"]نیما جان چرا میرسه ولی کاپیتان با تمام علاقه ای که بهش دارم فکر نکنم مناسب باشه که از اول بازی کنه! - تو ذخیره ها هست :wink:[/quote:b9ec79268a]

به نظرم من ؛ حاجتی بره جای قدمتی . کاپیتان مهدوی بیاد سر جای خودش . با فیکس بودن امين متوسل زاده موافقم چون این بازی 15 دقیقه اول باید کار رو تموم کنیم .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:56 pm

[quote:b93105ebdf="behrad"]ali_damashi.......aberar ino az page man bardashti??????? /7/ /7/ /7/ /7/[/quote:b93105ebdf]

آبره اینجا بچه ها گرگ هستند ، کوچکترین موضوع توی هوا شکار میشه :wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:59 pm

درخشش قدمی باعث شد که انگیزه بالایی داشته باشه
همین طور حاجی زاده داره خیلی خوب بازی میکنه
از طرفی مهدوی فکر نکنم به 100% آمادگی رسیده باشه پس نیمه دوم بیاد بهتره
از طرفی انتخاب بین چاووشی و امین متوسل زاده الان سخته چون بودن چاووشی بار روانی سنگینی برای ملوانی ها داره بجاش متوسل زاده گل زن و ناجی ما بوده
امیدوارم حسن زاده برسه
در کل وقتی به تک تک بازیکن ها نگاه میکنم قوت قلب میگیرم چون واقعا خوب هستن
فقط امیدوارم فرهانی برسه اگه هم نرسید دهقانی روز خوبش باشه
ابوذر هم بازیکنان خوبی هست فقط باید تمرکز بیشتری داشته باشه
من فکر میکنم ملوان رو راحت تر از چیزی که فکر میکنم شکست بدیم
به امید یه برد پرگل مثل ذوب اهن /11/
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه دسامبر 03, 2013 8:21 pm

[quote:64b02ab4ce="MAZIYAR"]در نظر بگیرید که بارون هستا...[/quote:64b02ab4ce]

به نظرم من حساسیت این بازی اونقدر هست که طرفداران واقعی را مجاب کنه زیر بارون برای حمایت بیشتر بیان
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه دسامبر 03, 2013 8:34 pm

[quote:2ae398f1c2="The_King_of_rasht"][quote:2ae398f1c2="aryanrecord"][quote:2ae398f1c2="abbas1175"]
[/quote:2ae398f1c2]

دوست من چیزی از اون [b:2ae398f1c2]یتیم خونه[/b:2ae398f1c2](شما بخون سایت) کذایی اینجا کپی نکن.اونا یه مشت جوجه ان که هیچکدومشونم جمعه شهامتشو ندارن بیان رشت.[/quote:2ae398f1c2]

آقای آرین خان ؛آخرین بارت باشه به بچه های من میگی یتیم ها!من هنوز نمردم که!

اسی ؛پسرم؛تپلی من ناراحت نشو! عمو آرین شوخی کرد
برو کلیپت رو درست کن فرزند دلبندم[/quote:2ae398f1c2]

حمزه خیلی عذر میخوام ولی بچه ی شما خیلی بی تربیت تشریف دارن یکم وقت بزار واسه تربیتش.
حالا من که آشنا هستم ولی فردا 2 تا غریبه اینو میبینه براش بد میشه. :)
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه دسامبر 03, 2013 8:51 pm

ایشالا امسال فرهنگ بالای رشت رو به همگان نشون خواهیم داد , بدون فحاشی 3 امتیاز این مسابقه رو بدست میاریم . در جواب بی ادبی شهرک همسایه که در کل ایران به عنوان وحشی شناخته میشن ( خودشون هم خداروشکر میگن قوی وحشی به خودشون !!!! ) سکوت میتونه خیلی بیشتر تاثیر داشته باشه و شاید بشه که به 4 امتیاز هم رسید .
حالا بیرون ورزشگاه دیگه ایرادی نداره / درود بر رشت و رشتی - درود بر داماش و داماشی
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه دسامبر 03, 2013 9:05 pm

[quote:68fb5580f5="meraj130"]ایشالا امسال فرهنگ بالای رشت رو به همگان نشون خواهیم داد , بدون فحاشی 3 امتیاز این مسابقه رو بدست میاریم . در جواب بی ادبی شهرک همسایه که در کل ایران به عنوان وحشی شناخته میشن ( خودشون هم خداروشکر میگن قوی وحشی به خودشون !!!! ) سکوت میتونه خیلی بیشتر تاثیر داشته باشه و شاید بشه که به 4 امتیاز هم رسید .
حالا بیرون ورزشگاه دیگه ایرادی نداره / درود بر رشت و رشتی - درود بر داماش و داماشی[/quote:68fb5580f5]
بیرون ورزشگاه خوتکا ، شلخت ، مورغ ، غاز ، لک لک و ...هرچی بیده ایم ترکانیم ولی استادیوم دورون 90 دقیقه داماش شهرباران

جهنم عضدی :evil: :
[img:68fb5580f5]http://8pic.ir/images/30432527618028090176.jpg[/img:68fb5580f5]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه دسامبر 03, 2013 9:09 pm

آنان که سالي يک روز ياد وطنشان مي افتند، به مانند کانديدي مي مانند که فقط موقع انتخابات، مردم مردم مي کند. آنها هيچ وقت دلشان نمي سوزد نه براي تو، نه براي آنچه که برايش ميميري.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه دسامبر 03, 2013 9:38 pm

فکر کنم خیلی باید مراقب توپ هایی که پشت سر مدافعامون میندازن باشیم تو بازی رفت که فقط می انداختن پشت سر هادی اون سمت سهیل رحمانی فومنی تو بازی صبا خوب نفوذ می کرد تو قلب دفاعمونم که تو بازی با سایپا از این توپا گل خوردیم.
به امید پیروزی
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه دسامبر 03, 2013 10:04 pm

فکر میکنم تنها بازیکن آمادشون همین سهیل رحمانیه.
بازیکنان مول وان همیشه سعی میکنن تا با بازی قدرتی و درگیرانه و حتی با خطاهای متعدد مانع بازیسازی ببازیکنان تکنیکی ما و انجام حرکات تاکتیکی تیم بشن و وقتی بازی خشن شد با حاشیه سازی وقت بازی را تلف کنن و یا در ضد حمله مهاجم آقای گل!!! با افتادن در محوطه جریمه و به کمک تیم داوری از پنالتی به گل برسن.
اما بازیکنان ما باید هوشمند باشند و اجازه به حاشیه بردن بازی را ندند و با انجام یک بازی منطقی حریف را به زانو در بیارن.
در این بازی خط حمله ما نقطه قوت ماست، جایی که سیف اللهی و قدمی در چند بازی اخیر عالی کار کردند و متوسل زاده نشون داد چه تعویض طلایی میتونه باشه و هر وقت به زمین اومده گل زده (میدونم دوست داره فیکس بازی کنه ولی من معتقدم به عنوان تعویضی وقتی که مدافعان حریف خسته هستند مفیدتره). بجز متوسل زاده ما چاووشی را هم داریم که از نظر روحی در این بازی وزنه حساب میشه و افشین *# سوراخ کن در برابر مول وان همیشه بوی گل میده. حسن زاده که برای ما بسیار مفید بازی کرده و اعتقاد دارم بسیاری از گلهای متوسل زاده را مسبب پنهانش حسن زاده بوده، چرا که در هنگام حضور با دوندگی و جنگندگی مثال زدنیش مدافعان را خسته میکرد و از پا در میاورد و وقتی متوسل زاده باتجربه وارد زمین می شد کار به مراتب راحت تری برای گل زنی داشت.
اما با توجه به مصدومیت شدید و مدتی که حسن زاده دور از تمرین بوده بعید میدونم در این بازی آماده باشه ولی ما یک مهاجم جوان ، با استعداد و جویای نام دیگر داریم. بله مظلوم که در بازی قبل دقایقی در زمین حضور داشت و میشه گفت اعتماد ناظمی جواب داد و مظلوم خوب بازی کرد . این بازی میتواند سکوی پرتابی برای مظلوم باشد و اگر دقایقی در بازی قرار گرفت باید تمام تلاش خود را انجام دهد. اگرچه جو داربی بسیار سنگین و برای بازیکنان جوان و کم تجربه بسیار سخته ولی مظلوم که بچه همین شهره و در تیم ملی جوانان خوب درخشیده انگیزه لازم را داره تا در صورتی که بهش فرصت داده بشه خودشو نشون بده.
به هرحال افشین ناظمی باید تصمیم بگیره که کدوم بازیکن را در چه زمانی از بازی به کار بگیره و امیدوارم نتیجه تفکرات ناظمی خوش فکر یک بازی هجومی و زیبا با گل های فراوان به سود داماش رقم بخوره /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه دسامبر 04, 2013 5:27 am

افشين ناظمي در خصوص ديدار روز جمعه داماش گيلان و ملوان بندرانزلي اظهار داشت: اين ديدار بيشتر از 3 امتياز ندارد. دوست دارم روز جمعه ابتدا شاهد بازي تماشاگرپسندي از هر 2 تيم باشيم که مردم از تماشاي آن لذت ببرند و در کنار آن به خوبي از ملوان ميزباني کنيم.

به گزارش تسنيم ، وي افزود: باشگاه داماش در طول فصل ميزبان خوبي براي تيم‌هاي ليگ برتري بوده است و روز جمعه هم آن را تداوم خواهد بخشيد. اميدوارم روز جمعه داماش و ملوان بازي خوبي انجام داده و فوتبال ناب گيلاني را به نمايش بگذارند.

سرمربي داماش گيلان با يادآوري اينکه تيمش در دربي گيلان محرومي ندارد، در مورد تيم ملوان بندرانزلي عنوان کرد: ملوان تيم خوبي است که در چند هفته اخير نتايج بدي نگرفته است. البته ما هم داماش هستيم و نتايج‌مان در چند هفته اخير خيلي خوب بوده است.

ناظمي با اشاره به حساسيت ديدار داماش - ملوان افزود: از تماشاگران داماش مي‌خواهم روز جمعه تنها تيم‌ خود را تشويق کنند. آنها هر زمان که داماش را حمايت کرده‌اند، به نتيجه رسيده‌ايم.

وي اميدوارانه از آينده تيم فوتبال داماش گيلان ياد کرد و گفت: با داشتن اين بازيکنان و هواداران مي‌توانيم روند روبه رشدي که آغاز کرده‌ايم را ادامه دهيم.

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان در مورد نتايج خوب اين تيم و حمايت مردم رشت از او و تيمش تصريح کرد: مردم به بنده لطف دارند که از من و تيم داماش حمايت مي‌کنند. همت بازيکنان و حمايت هواداران و مسئولان شهر رشت از اين تيم باعث شده که نتايج خوبي به دست بياوريم. اميدوارم با تلاش امير عابديني (مديرعامل باشگاه داماش) و کمک مسئولان مشکلات داماش برطرف شود، چون هر چقدر مشکلات کمتر باشد داماش موفق‌تر خواهد بود.

ناظمي در پايان درباره مسائل حاشيه‌اي هواداران داماش و ملوان گفت: سوالي نپرسيد که هواداران 2 تيم نسبت به هم حساسيت پيدا کنند. اميدوارم مردم رشت روز جمعه ورزشگاه را پُر کنند و فقط به تشويق داماش بپردازند. تيم داماش وابسته به طرفدارانش است و باز هم تاکيد مي‌کنم هر زمان که آنها حمايت کرده‌اند، داماش نتيجه گرفته است.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان