فکر میکنم تنها بازیکن آمادشون همین سهیل رحمانیه.
بازیکنان مول وان همیشه سعی میکنن تا با بازی قدرتی و درگیرانه و حتی با خطاهای متعدد مانع بازیسازی ببازیکنان تکنیکی ما و انجام حرکات تاکتیکی تیم بشن و وقتی بازی خشن شد با حاشیه سازی وقت بازی را تلف کنن و یا در ضد حمله مهاجم آقای گل!!! با افتادن در محوطه جریمه و به کمک تیم داوری از پنالتی به گل برسن.
اما بازیکنان ما باید هوشمند باشند و اجازه به حاشیه بردن بازی را ندند و با انجام یک بازی منطقی حریف را به زانو در بیارن.
در این بازی خط حمله ما نقطه قوت ماست، جایی که سیف اللهی و قدمی در چند بازی اخیر عالی کار کردند و متوسل زاده نشون داد چه تعویض طلایی میتونه باشه و هر وقت به زمین اومده گل زده (میدونم دوست داره فیکس بازی کنه ولی من معتقدم به عنوان تعویضی وقتی که مدافعان حریف خسته هستند مفیدتره). بجز متوسل زاده ما چاووشی را هم داریم که از نظر روحی در این بازی وزنه حساب میشه و افشین *# سوراخ کن در برابر مول وان همیشه بوی گل میده. حسن زاده که برای ما بسیار مفید بازی کرده و اعتقاد دارم بسیاری از گلهای متوسل زاده را مسبب پنهانش حسن زاده بوده، چرا که در هنگام حضور با دوندگی و جنگندگی مثال زدنیش مدافعان را خسته میکرد و از پا در میاورد و وقتی متوسل زاده باتجربه وارد زمین می شد کار به مراتب راحت تری برای گل زنی داشت.
اما با توجه به مصدومیت شدید و مدتی که حسن زاده دور از تمرین بوده بعید میدونم در این بازی آماده باشه ولی ما یک مهاجم جوان ، با استعداد و جویای نام دیگر داریم. بله مظلوم که در بازی قبل دقایقی در زمین حضور داشت و میشه گفت اعتماد ناظمی جواب داد و مظلوم خوب بازی کرد . این بازی میتواند سکوی پرتابی برای مظلوم باشد و اگر دقایقی در بازی قرار گرفت باید تمام تلاش خود را انجام دهد. اگرچه جو داربی بسیار سنگین و برای بازیکنان جوان و کم تجربه بسیار سخته ولی مظلوم که بچه همین شهره و در تیم ملی جوانان خوب درخشیده انگیزه لازم را داره تا در صورتی که بهش فرصت داده بشه خودشو نشون بده.
به هرحال افشین ناظمی باید تصمیم بگیره که کدوم بازیکن را در چه زمانی از بازی به کار بگیره و امیدوارم نتیجه تفکرات ناظمی خوش فکر یک بازی هجومی و زیبا با گل های فراوان به سود داماش رقم بخوره