[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:39 pm

[quote:583a6d46ec="civilboy"]کسر امتیازو بعید میدونم ولی جریمه نقدی و یا محرومیت از حضور تماشاچیان زیاده یه مشت... که اسمشونو گذاشتن هوادار میان تو استادیوم زحمت همه رو بر باد میدن. در ضمن اینا نه پس پسی بودن و نه انزلیچی
شرمنده دوستان خیلی عصبیم، چون با اینکار هم جو ستنگین این چند روز از رو دوش انزلی چی برداشته میشه و هم داماش ضربه میخوره و بدتر اینکه کل ایران فکره دیگه ای در مورد رشت میکنن[/quote:583a6d46ec]
متاسفانه خیلی وقته که کل ایران فکره دیگه ای در مورد رشت میکنن من یه پیج تو FB دارم که از تمام تیم ها توش عضون و یه بار یه مطلب گذاشتم که همه می گفتن جو رشت خیلی بده البته اینو هم بگم که اونا فرق رشت و انزلی رو نمی دونن و فحش هایی که تو انزلی خوردن هم به حساب رشت می نویسن متاسفانه خیلی اعصابم خرده
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:40 pm

[quote:3c9a404149="Milad_777"][quote:3c9a404149="aryanrecord"]نمیخواستم اینو بگم ولی با این وضع کاندیدای اول سقوط هستیم.
این تیم احتیاج به یه شک یا روحیه داره.
از هفته های آینده و بازی های پیش رو خیلی میترسم.[/quote:3c9a404149]

با 32 امتیاز موندنمون در لیگ قطعیه (کمی بیشتر از میانگین 1 امتیاز برای هر بازی)! نگران نباش! برای نیم فصل بازیکن میخریم چون وضعمون خوب میشه ! بازی های راحتمون هم هنوز مونده![/quote:3c9a404149]

با کدوم پول بازیکن بخریم؟؟؟
حالا گیریم پولم باشه مگه نیم فصل بازیکن خوب اصلا پیدا میشه؟؟؟
اکثر بازیکنا درجه 3 هستند.
ترسم از اینه که میانگین 1 امتیاز از هر بازی هم نتونیم بگیریم با این اوضاع.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:42 pm

[quote:dfe6dd6160="soheil_shahre_baran"][quote:dfe6dd6160="Milad_777"][quote:dfe6dd6160="soheil_shahre_baran"]من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.[/quote:dfe6dd6160]

کسر امتیاز برای جلو گیری از بد رفتاری های جمعی انجام میگرفت! وقتی فحاشی میشه عده کثیری از هوادارا بد رفتاری میکنند که باشگاه میتونه جلوشو بگیره! شکستن شیشه اتوبوس بد رفتاری جمعی نیستش! همونجور که از ملوان به خاطر شکستن شیشه اتوبوس امتیاز کسر نکردن ! به خاطر فحاشی امتیاز کسر کردن![/quote:dfe6dd6160]

اصلا من کاری به کسر امتیاز ندارم برو ببین همین الان ورزش3 چی سری تیتر کرده:
هواداران داماش گيلان که از باخت دو بر يک تيم‌شان مقابل استقلال عصباني بودند
بعد از خروج اتوبوس استقلال از ورزشگاه عضدي رشت شيشه اتوبوس اين تيم را شکستند.
اینجارو گوش کن:
اين اولين بار نيست که چنين اتفاقاتي در رشت رخ مي دهد.
واقعا تحمل درد باخت واسم راحت تر بود تا خوندن این مطالب. نمیدونم باید چی بگم اصلا حال خوشی ندارم.[/quote:dfe6dd6160]

منم عصبی شدم از این موضوع! کی تو رشت تا به حال شیشه شکسته ؟ کی این اتفاق تو رشت افتاده ؟
ورزش 3 که از خودش خبرنگاری نداره ! مطالب فارس یا گل رو منتشر میکنه ! گاهی هم کلیپ های نود رو میزاره تو ویدئوش!

خبرنگار گل که ردانی بود! اما این خبرنگارای فارس تو همین چند هفته ثابت کرده که با رشت مشکل دارن! (دقت کنید تو مطالبشون همین سه هفته که میزبان بودیم) الان هم بهونه پیدا کردن تا از کاه کوه بسازن !
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط sansi » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:43 pm

آقا این بی فرهنگها کی بودن شکستن شیشه ها رو
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:43 pm

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:43 pm

[quote:74817ad0ee="Milad_777"][quote:74817ad0ee="aryanrecord"]نمیخواستم اینو بگم ولی با این وضع کاندیدای اول سقوط هستیم.
این تیم احتیاج به یه شک یا روحیه داره.
از هفته های آینده و بازی های پیش رو خیلی میترسم.[/quote:74817ad0ee]

با 32 امتیاز موندنمون در لیگ قطعیه (کمی بیشتر از میانگین 1 امتیاز برای هر بازی)! نگران نباش! برای نیم فصل بازیکن میخریم چون وضعمون خوب میشه ! بازی های راحتمون هم هنوز مونده![/quote:74817ad0ee]

نیم فصل دوم بازی ها سخت تره چون با تیمهای قوی تو زمین خودشون بازی داریم تو نیم فصل اول باید بیشتر امتیاز هارو جمع کنیم وگرنه اوضاع بدجور خیط میشه
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:44 pm

[quote:33868f2ea4="Milad_777"][quote:33868f2ea4="soheil_shahre_baran"][quote:33868f2ea4="Milad_777"][quote:33868f2ea4="soheil_shahre_baran"]من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.[/quote:33868f2ea4]

کسر امتیاز برای جلو گیری از بد رفتاری های جمعی انجام میگرفت! وقتی فحاشی میشه عده کثیری از هوادارا بد رفتاری میکنند که باشگاه میتونه جلوشو بگیره! شکستن شیشه اتوبوس بد رفتاری جمعی نیستش! همونجور که از ملوان به خاطر شکستن شیشه اتوبوس امتیاز کسر نکردن ! به خاطر فحاشی امتیاز کسر کردن![/quote:33868f2ea4]

اینجارو گوش کن:
واقعا تحمل درد باخت واسم راحت تر بود تا خوندن این مطالب. نمیدونم باید چی بگم اصلا حال خوشی ندارم.[/quote:33868f2ea4]

منم عصبی شدم از این موضوع! کی تو رشت تا به حال شیشه شکسته ؟ کی این اتفاق تو رشت افتاده ؟
ورزش 3 که از خودش خبرنگاری نداره ! مطالب فارس یا گل رو منتشر میکنه ! گاهی هم کلیپ های نود رو میزاره تو ویدئوش!

خبرنگار گل که ردانی بود! اما این خبرنگارای فارس تو همین چند هفته ثابت کرده که با رشت مشکل دارن! (دقت کنید تو مطالبشون همین سه هفته که میزبان بودیم) الان هم بهونه پیدا کردن تا از کاه کوه بسازن ![/quote:33868f2ea4]

بازیه داماش- تراکتور دو فصل پیش
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط civilboy در پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:46 pm .
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:45 pm

/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Dane_Ali » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:48 pm

ای دوستان روشن فکر و با فرهنگ لطفا یکم هم در مورد بازی صحبت کنید بجای نکوهیدن اون 10 نفری که زدن شیشه استقلال رو شکستن
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:52 pm

[quote:62333ad4e6="Milad_777"][quote:62333ad4e6="soheil_shahre_baran"][quote:62333ad4e6="Milad_777"][quote:62333ad4e6="soheil_shahre_baran"]من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.[/quote:62333ad4e6]

کسر امتیاز برای جلو گیری از بد رفتاری های جمعی انجام میگرفت! وقتی فحاشی میشه عده کثیری از هوادارا بد رفتاری میکنند که باشگاه میتونه جلوشو بگیره! شکستن شیشه اتوبوس بد رفتاری جمعی نیستش! همونجور که از ملوان به خاطر شکستن شیشه اتوبوس امتیاز کسر نکردن ! به خاطر فحاشی امتیاز کسر کردن![/quote:62333ad4e6]

اینجارو گوش کن:
واقعا تحمل درد باخت واسم راحت تر بود تا خوندن این مطالب. نمیدونم باید چی بگم اصلا حال خوشی ندارم.[/quote:62333ad4e6]

خبرنگار گل که ردانی بود! اما این خبرنگارای فارس تو همین چند هفته ثابت کرده که با رشت مشکل دارن! (دقت کنید تو مطالبشون همین سه هفته که میزبان بودیم) الان هم بهونه پیدا کردن تا از کاه کوه بسازن ![/quote:62333ad4e6]

اخه من میخوام اینو بدونم اگه اونایی که اینکارو کردن داماشی بودن رو چه حسابی رو چه بهانه ای شیشه های بازیکنای استقلال رو شکستند؟ خداییش اونا چی کار کردند؟ انگشت وسط به ما نشون دادند؟ حرکتی کردند که توش اثری از کرم ریختن بود؟ قبل بازی مصاحبه ای کردند؟ اخه یکی به من بگه رو چه حسابی؟ یا باید اون ادمی که اینکار رو میکنه پرسپولیسی باشه یا اگه داماشیه از نوع دیوانه ی زنجیری و بی غیرته که به این شکل وجه ی شهر رشت و فرهنگ رشت و داماش رو خراب میکنه یا کمبود داشته تو زندگی و از این راه میخواد عقده گشایی کنه. واقعا واسم قابل هضم نیست. من اگه بشنوم رفتن داور رو زدند باز خودم رو قانع میکنم که چون مثلا پنالتی نگرفت بعضی ها از کوره در رفتن اما این حرکت اصلا پاسخی نداره. واقعا متاسفم.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط ahura » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:54 pm

lمتاسفانه بعضي ها امروز ديدم واسه اولين بار اومدن ورزشگاه. و كلي فحش دادنو بطري پرتاب كردن
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:55 pm

[color=darkblue:8647ad4c81][size=18:8647ad4c81]آقا من چندتا نکته بگم.
1.من مطمئنم این ترکیب رو اصلا افشین ناظمی نمیچینه!

2.وقتی کاپیتان مهدوی عزیز که واقعا دوستش دارم نمیتونه بازی کنه توی یه بازی و بدنش خالی کرده چه اصراری هست تا آخر بازی کنه؟!بعدش آخه چرا انقدر دیر تعویض صورت میگیره!

3.کبه غلط میکنه که به کاپیتان مهدوی اونجوری دستش رو به نشانه برو بابا پرت میکنه!یه بارم رو به افشین ناظمی سر بازی با ملوان این کارو کرد وقتی نفرستادش توی زمین!

4.حاجی زاده واسه چی بازی داده میشه ولی سهرابی که توی همه پست ها جواب داده میشه اصلا به میدان فرستاده نمیشه؟!؟

5.کاردوست پژمان نوری رو محو کرد کاملا,بهش تبریک میگم با این بازی قشنگش.

6.بابا چرا مسائل مالی حل نمیشه دیگه؟نه پولی در کاره نه خریداری نه مالکی!همه چی رو هوا هستش,کاملا این شرایط در تیم هم مشخص هست که همه چی رو هوا هستش!آقای عابدینی چی کار داری میکنی؟!یه فکری واسه تیم بکن,دیگه تمومش کن که پول نداریم نداریم,خسته شدیم,شما که مدیر بزرگی هستی و همه میگن اگه میتونی بجا این همه مصاحبه که آی پول نداریم مشکل اینارو حل کن بره دیگه تا کی پا رو هوا باشیم؟؟؟!!![/size:8647ad4c81][/color:8647ad4c81]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ahura » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:57 pm

افشين ناظمي فقط تيمو تمرين ميده. ارنج اصلا دستش نيس بازيكن تو زمين راه ميرفت اما تعويض نشد. تصميم نهايي رو كسي ديگه ميگيره
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:58 pm

[quote:166f08a2c0="Dane_Ali"]ای دوستان روشن فکر و با فرهنگ لطفا یکم هم در مورد بازی صحبت کنید بجای نکوهیدن اون 10 نفری که زدن شیشه استقلال رو شکستن[/quote:166f08a2c0]

آبرار وقتی بازی واگذار کردیم و تیم ضعیف بازی کرد دیگه چه حرفی برای گفتن میمونه (البته قبول دارم داورم کمی رو اعصاب بود)
در مورد اون 10نفر هم باید یه جایی فرهنگ سازی صورت بگیره هرچی حرف زده میشه درجا باید دهنمون ببندیم میدونم دشمن شاد کنه اما نمیشه دست رو دست گذاشت تا از تیم امتیاز کسر کنن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط gilan-astaneh در پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:00 pm .
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:59 pm

متاسفانه بازی با لنگی ها و اس اس تو همه شهر ها یه عده که عاشق این تیم ها هستن از همون شهر به نام تیم اون شهر بخاطر 10 در صد تماشاگر مهمان تو تماشاگرای میزبان می شینن
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان