[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فولاد خوزستان - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

فولاد خوزستان - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه آگوست 11, 2013 6:35 am

به نظرم داور برای اینکه بازی را جمع کنه به هر تکلی کارت میداد.
به فیفا پیشنهاد میکنم تکل رفتن را ممنوع کنه تا بیخودی بازیکنامون محروم نشن
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط jeff » يکشنبه آگوست 11, 2013 6:44 am

دیروز گزارشگر اهوازی بارها و بارها به تمجید از تیم فولاد پرداخت، فولاد رو کاندیدای قهرمانی و داماش رو کاندیدای سقوط معرفی می کرد از همین الان.
با اینکه ما نیمه اول از فولاد بهتر بودیم بازم به نظر اون فولاد بود که داشت بهتر بازی می کرد. کاش گزارشگرهای ما هم به تاسی از اینها خیلی جانب انصاف رو رعایت نکنند و به جای کاسه داغتر از آش شدن، هنگام بازی با سایر تیمهای شهرستانی یکم از تیممون حمایت کنند. بابا جای دوری نمیره
جالبه که گل حسن زاده هم تکرار نداشت.....
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه آگوست 11, 2013 7:01 am

[quote:be05bfb4f1="jeff"]دیروز گزارشگر اهوازی بارها و بارها به تمجید از تیم فولاد پرداخت، فولاد رو کاندیدای قهرمانی و داماش رو کاندیدای سقوط معرفی می کرد از همین الان.
با اینکه ما نیمه اول از فولاد بهتر بودیم بازم به نظر اون فولاد بود که داشت بهتر بازی می کرد. کاش گزارشگرهای ما هم به تاسی از اینها خیلی جانب انصاف رو رعایت نکنند و به جای کاسه داغتر از آش شدن، هنگام بازی با سایر تیمهای شهرستانی یکم از تیممون حمایت کنند. بابا جای دوری نمیره
جالبه که گل حسن زاده هم تکرار نداشت.....[/quote:be05bfb4f1]

گزارشگر بدون اطلاعاتشون اسمها را هم همه را اشتباه میگفت
دیشب یه چیزم گفت که من آتیش گرفتم
احمق گفت داماش در هفته دوم مقابل هم شهریشون ملوان بندر عنزلی مساوی کرد!!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » يکشنبه آگوست 11, 2013 7:14 am

رو هر سه گل اشتباهات فردی داشتیم،درسته توی ارنج مشگکل داریم ولی دیگه اینجوری گل میخوریم ناظمی چیکار کنه؟
جاگیری فراهانی روی هر سه تا گل اشتباه بود،اگه قراره ما هر بازی گل بخوریم بهتره به لایقی فر میدون داده بشه تا کسب تجربه کنه.
نظیف کارم خیلی بد بود
کلا نمره ی همه بازیکنا زیر 5 بود.
فولاد امسال جزء تیمهای بالای جدول ما انتظار برد نداشتیم حتی میدونستیم امکان باخت زیاده اما نباید 3تا گل میخوردیم.
امیدوارم افشین خان یکم به انتقادا گوش کنه
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه آگوست 11, 2013 7:33 am

دیشب از ناراحتی حال کامنت گذاشتن نداشتم. اما الان نظرم رو میگم.
3 گل خوردیم و روی هر سه گل فرهانی مقصر بود. دیگه نمیخوام طول و تفسیر کنم ولی فرهانی دیگه مهلتش به پایان رسید دیگه هم کار ندارم کی میخواد بره جاش میخواد دهقانی بره یا لایقی فر یا هر کس دیگه اما فرهانی باید بشینه نیمکت.
بریم سراغ کاپیتان که من به شخصه خیلی دوستش دارم و اسطوره ی فوتبال رشت میدونمش اما دوستان این رو باید پذیرفت که دیگه سن و سال مهدوی داره بالا میره و توان بازی تو این گرما و شرایط رو نداره و این واقعیت رو باید بدونیم که هر وقت مهدوی اماده نبوده کل تیم دچار ضعف شده و هر وقت خوب بوده کل تیم تغذیه شده. تا کی کاپیتان میتونه واسه ما بازی کنه؟ من این سنگینی رو متاسفانه تو ساق ها و بازیه مهدویه عزیز دارم میبینم و مجددا متاسفانه باید بگم شاهد یکی از ضعیف ترین بازی های کاپیتان بودم.
تنها نقطه ی امیدواریه بازیه دیشب بازیه درخشان سیاه بود که ما رو امیدوار کرد که دیگه هادی تو پست غیر تخصصیش بازی نکنه و به شدت اعتقاد دارم که از سهرابی اگه تو هافبک چپ بازی گرفته بشه با توانایی تکنیکی و خلاقیت هایی که داره میتونه از بهترین هامون باشه.
یکی به من توضیح بده که ابشک مصدوم و نا اماده چرا باید تو این بازی با این شرایط سنگین بازی کنه؟ اقا اصلا قبول ابشک بهترین بازیکنه این فصلمون بوده تا اینجا اما چرا وقتی اماده نیست باید در استانه ی بازی حساسی مثل بازی با استقلال به خطر انداختش؟ کاراییشم که دیدید در حد صفر بود.
بر خلاف دوستان که میگن کبه باید بره دسته 1 بازی کنه باید بگم بنده همچین نظری ندارم و به نظر من بازی دادن کبه تو گوش داره بدترین ضرر رو به تیم و کبه میزنه و الا بازیکن خلاقیه اما در حال حاضر خیلی در شرایط بازی نیست.
کاردوست هم تو این بازی خیلی ضعیف عمل کرد و متاسفانه تا اینجا نتونسته نظر منه هوادارو جلب کنه درصد لو دادن توپ هاش بالا بوده و پاس های تو در و فرار انچنانی هم ازش ندیدم انشالا که بهتر خواهد شد.
هادی محمدی با اینکه نیروی جوانی داره و خوبه اما من محمد مختاریه با تجربه رو ترجیح میدم بهش و به نظرم با اومدن محمد وضع خط دفامون بهتر میشه. روی گل دوم محمدی خیلی مقصر بود و پریرا رو ازاد گذاشت.
شاهد گل بسیار زیبایی از حسن زاده بودیم و با خونسردی گل زد اما من کماکان فکر میکنم در حال حاضر متوسل زاده بهترین مهاجم ماست چون با تجربه ای که داره بهتر خودش رو تو موقعیت حمله قرار میده. و همچنین فکر میکنم در حق چاووشی داره کم لطفی میشه چون انصافا با بازی های خوبی که تو تمرینات و بازی های دوستانه نشون داده حقشه که حداقل به عنوان یار تعوضی تو زمین بیاد.
در کل ما باید این رو بپذیریم که سه بازیکن تاثیرگذارمون رو از دست دادیم و باید با این قضیه کنار بیایم و انتظار معجزه هم نباید داشت با این شرایط تیم فوق العاده کار کنه امیدوارم در اینده شرایطمون بهتر بشه و بتونیم راحت تو لیگ بمونیم. و انشالا یه فکر اساسی واسه تیم بشه که تو بی پولی داره دست و پا میزنه و تیم یه مالک پیدا کنه. اگه یه نگاهی به خرید ها و بازیکنایی که تیم های دیگه دارند نگاه کنید فرق ما رو با بقیه متوجه میشید و سطح انتظارمون رو معقول تر میکنیم. ما همینیم با همین داشته ها. تنها امیدواریمون هم به بازی های تو خونمونه اونم به خاطر شرایط خاص چمن مصنوعی و فشار هوادارا و به طور کل جو سنگین جهنم سانتیاگو عضدی.
من ترکیب ایده الم برای بازی با استقلول رو تو تالار داماش استقلال میزارم دوستان نظر بدن.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه آگوست 11, 2013 8:08 am

[color=black:11b90114e9]بعد از حدود 1سال حرص خوردن و کامنت انتقادی نوشتن در مورد میلاد فراهانی و کلی مخالفت بچه های سایت که فراهانی که تقصیری نداشتو ، حتی سر بازی برگشت لیگ با گهر کلی متن در مدح فراهانی که ستاره بی چون و چرا بودو همه توپارو گرفتو ال بودو بل بود (که اونم همون روز گفتم که بخدا شانسی این توپا بهش خوردو رفت بیرون)،،،،،،، بالاخره دارم میبینم خیلی از بچه ها به همون نتیجه ای که من خیلی وقت پیش بهش رسیده بودم رسیدن و متوجه شدن که این بشر کلا پیشرفت کردن واسش تعریف نشده و اگه توی 1بازی همه توپارم بگیره از شانسش بوده! حتی مطلبی هم روی صفحه اصلی سایت اومده!! (البته دلم میخواست واقعا ستاره باشه تا یه همچین روزی واسمون اتفاق نیفته ) ولی به هر حال امیدوارم همونطور که خیلی از هوادارا متوجه شدن که فراهانی واقعا به درد دروازه داماش نمیخوره، این موضوع رو کادر فنی هم هرچه زودتر بهش برسن تا دیر نشده!!!!!!!![/color:11b90114e9]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه آگوست 11, 2013 8:19 am

دفعه قبل از مسعود حسن زاده انتقاد کرده بودم ، هنوزم روی تمام انتقادام هستم ، ولی دیروز انصافا از حق نگذریم یکی از قشنگترین و حرفه ای ترین گلهای لیگ ایرانو زد،،،،،،،،،،،،،، ای کاش توی کل 90 دقیقه مثل همون 5 ثانیه فوق العاده و حرفه ای باشه...
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Mohammad_S » يکشنبه آگوست 11, 2013 9:47 am

[quote:7f260273f0="navidmadan"]دفعه قبل از مسعود حسن زاده انتقاد کرده بودم ، هنوزم روی تمام انتقادام هستم ، ولی دیروز انصافا از حق نگذریم یکی از قشنگترین و حرفه ای ترین گلهای لیگ ایرانو زد،،،،،،،،،،،،،، ای کاش توی کل 90 دقیقه مثل همون 5 ثانیه فوق العاده و حرفه ای باشه...[/quote:7f260273f0]

من که تو بازی های قبلی به بازیش دقت می کردم، خوب کار می کرد. فراراش، جاگیریاش، جنگندگی، فیزیک مناسب و درگیر شدن و پرس کردنش. من که بهش خیلی امید دارم. فقط باید چهارچوب شناسیشو بالا ببره تا از کمترین موقعیتی که گیرش میاد نهایت استفاده رو بکنه. البته هافبک هامون تو این چند تا بازی به نظرم خوب تغذیش نکردن. به نظر من مهاجم خیلی خوبیه و به نظرم می تونه ستاره امسالمون بشه.
نماد کاربر
Mohammad_S
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 22, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:02 am

آقاي مهدوي ليدر و همه كاره ميانه ميدان ما هستند،ولي به اين موضوع بايستي توجه كنه كه تو 4 تا بازي اخير داره گند ميزنه
اونقدري افتزاهه كه ميتونه تو 10 دقيقه اول بازي تعويض بشه ،ولي خُب اينقدر كه ما ها ازش تعريف ميكنيم مربي تيم هم جرات دست زدن بهش رو نداره
ولي باز هم تاكيد ميكنم كه آقاي مهدوي تو اين 4 بازي خيلي خيلي بد بودي
هيچ توجيهي هم وجود نداره ،تيم شهرته بالاخره هم به پول خودتون ميرسين
اينو هم به همه بازيكناي تيم ميگم تو اين فوتبال به همه چي رسيدين
پس خواهشاً اينقدر مسائل مالي رو علم نكنين
پول زود يا دير ميرسه
عصبانيت بنده به خاطر يه باخت نيست ،فوتبال برد و باخت داره
موضوع چيزايي كه از حواشي تيم ميشنويم
متوسط درآمد تو مملكت ما سالي 10 ميليون تومانه ،پس . . .
و ديگر هيچ
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:08 am

[quote:8121c68e4d="Mordab"]دوستان بی انصافی نکنند درسته تا اینجای لیگ نتایج خوبی نگرفتیم ولی گذشتن از ناظمی تو اوایل لیگ راه چاره نیست
ضمن اینکه من مطمئنم اگه قرار به تغییر به کادر فنی بشه این تغییر در برداشتن مرغوب باید صورت بگیره چون اونطوری که از شواهد و قرائن مشخص هست هشتاد درصد کوچ _ تمرینات و تعویضات به سلیقه این اقا تعیین میشه با توجه با در نظر گرفتن اینکه باید این سوال پرسیده بشه این شخص در کجای فوتبال این استان بوده!!!
نتیجه اینکه من هم به نوعی با نظر مازیار موافقم و اگه قرار به تغییر باشه باید کادر فنی تقویت بشه نه اینکه یکی دیگر از مهر ه های بومی فوتبال رشت سوخته بشه...[/quote:8121c68e4d]

روزی که این آقای باند باز تشریف ببرن کلی از مسائل حل میشه!!! :(
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:15 am

تا زمانی كه مرغوب تو تيمه هيچوقت داماش درست نميشه
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:41 am

[quote:3477902461="navidmadan"][color=black:3477902461]بعد از حدود 1سال حرص خوردن و کامنت انتقادی نوشتن در مورد میلاد فراهانی و کلی مخالفت بچه های سایت که فراهانی که تقصیری نداشتو ، حتی سر بازی برگشت لیگ با گهر کلی متن در مدح فراهانی که ستاره بی چون و چرا بودو همه توپارو گرفتو ال بودو بل بود (که اونم همون روز گفتم که بخدا شانسی این توپا بهش خوردو رفت بیرون)،،،،،،، بالاخره دارم میبینم خیلی از بچه ها به همون نتیجه ای که من خیلی وقت پیش بهش رسیده بودم رسیدن و متوجه شدن که این بشر کلا پیشرفت کردن واسش تعریف نشده و اگه توی 1بازی همه توپارم بگیره از شانسش بوده! حتی مطلبی هم روی صفحه اصلی سایت اومده!! (البته دلم میخواست واقعا ستاره باشه تا یه همچین روزی واسمون اتفاق نیفته ) ولی به هر حال امیدوارم همونطور که خیلی از هوادارا متوجه شدن که فراهانی واقعا به درد دروازه داماش نمیخوره، این موضوع رو کادر فنی هم هرچه زودتر بهش برسن تا دیر نشده!!!!!!!![/color:3477902461][/quote:3477902461]

[color=darkblue:3477902461][size=18:3477902461]
بازی بعد من حاظرم 3 گل بخوریم ولی دیگه این فراهانی دروازه نباشه!!!چون این همه سال هست هنوز هیچ پیشرفتی نکرده!!![/size:3477902461][/color:3477902461]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:43 am

[quote:9ad5aab361="soroosh8"][quote:9ad5aab361="navidmadan"][color=black:9ad5aab361]بعد از حدود 1سال حرص خوردن و کامنت انتقادی نوشتن در مورد میلاد فراهانی و کلی مخالفت بچه های سایت که فراهانی که تقصیری نداشتو ، حتی سر بازی برگشت لیگ با گهر کلی متن در مدح فراهانی که ستاره بی چون و چرا بودو همه توپارو گرفتو ال بودو بل بود (که اونم همون روز گفتم که بخدا شانسی این توپا بهش خوردو رفت بیرون)،،،،،،، بالاخره دارم میبینم خیلی از بچه ها به همون نتیجه ای که من خیلی وقت پیش بهش رسیده بودم رسیدن و متوجه شدن که این بشر کلا پیشرفت کردن واسش تعریف نشده و اگه توی 1بازی همه توپارم بگیره از شانسش بوده! حتی مطلبی هم روی صفحه اصلی سایت اومده!! (البته دلم میخواست واقعا ستاره باشه تا یه همچین روزی واسمون اتفاق نیفته ) ولی به هر حال امیدوارم همونطور که خیلی از هوادارا متوجه شدن که فراهانی واقعا به درد دروازه داماش نمیخوره، این موضوع رو کادر فنی هم هرچه زودتر بهش برسن تا دیر نشده!!!!!!!![/color:9ad5aab361][/quote:9ad5aab361]

[color=darkblue:9ad5aab361][size=18:9ad5aab361]
بازی بعد من حاظرم 3 گل بخوریم ولی دیگه این فراهانی دروازه نباشه!!!چون این همه سال هست هنوز هیچ پیشرفتی نکرده!!![/size:9ad5aab361][/color:9ad5aab361][/quote:9ad5aab361]
[color=red:9ad5aab361]
فکر کنم همه موافق باشند ! منم موافقم 3 تا بخوریم ولی دیگه با فراهانی گل نخوریم ! دیگه امیدی به این نیست ... واقعا این بشر هر چی بشه دروازبان نمیشه ![/color:9ad5aab361]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:46 am

ویدئوی خلاصه بازی:

http://video.varzesh3.com/iran/premier- ... %A7%D8%B4/

به نظر من ضعف اصلی ما در دروازه و دفاع است. متاسفانه ضریب اشتباهات بازیکنانمون هم بالاست. امیدوارم با صحبت های کادر فنی، بازیکن ها به خودباوری برسند.

به نظرم نباید به کادرفنی اشکال گرفت. ما داشته های تیمی مون هم محدود هست. فرض کنید بجای همین فراهانی اگر مثلا دهقانی یا لایقی فر رو در دروازه بگداریم و بعدش 4-5 تا گل بخوریم، اولین کسب که به مربی اعتراض می کند همین ما طزفدار ها هستیم. پس به مربی حق بدیم که نخواد خیلی ریسک کنه.
اما انصافا فراهانی، در این چند بازی اخیر، خیلی ضعیف ظاهر شده. به نظرم ضرر نداره اگر به دهقانی یا لایقی فر کیدان بدیم برای 1 بازی هم که شده (شاید مصلا یگ بازی خارج از خانه که بازیکن جلوی تماشاگر خودی دچار استرس نشه)

یک نکته دیگه هم اینکه ما هر وقت گل اول رو خوردیم، باید کلی جان بکنیم تا بازی رو مساوی کنیم. امیدوارم این دفعه دیگه گل اول رو نخوریم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:48 am

[quote:656e49b32b="nima_beckham"][quote:656e49b32b="soroosh8"][quote:656e49b32b="navidmadan"][color=black:656e49b32b]بعد از حدود 1سال حرص خوردن و کامنت انتقادی نوشتن در مورد میلاد فراهانی و کلی مخالفت بچه های سایت که فراهانی که تقصیری نداشتو ، حتی سر بازی برگشت لیگ با گهر کلی متن در مدح فراهانی که ستاره بی چون و چرا بودو همه توپارو گرفتو ال بودو بل بود (که اونم همون روز گفتم که بخدا شانسی این توپا بهش خوردو رفت بیرون)،،،،،،، بالاخره دارم میبینم خیلی از بچه ها به همون نتیجه ای که من خیلی وقت پیش بهش رسیده بودم رسیدن و متوجه شدن که این بشر کلا پیشرفت کردن واسش تعریف نشده و اگه توی 1بازی همه توپارم بگیره از شانسش بوده! حتی مطلبی هم روی صفحه اصلی سایت اومده!! (البته دلم میخواست واقعا ستاره باشه تا یه همچین روزی واسمون اتفاق نیفته ) ولی به هر حال امیدوارم همونطور که خیلی از هوادارا متوجه شدن که فراهانی واقعا به درد دروازه داماش نمیخوره، این موضوع رو کادر فنی هم هرچه زودتر بهش برسن تا دیر نشده!!!!!!!![/color:656e49b32b][/quote:656e49b32b]

[color=darkblue:656e49b32b][size=18:656e49b32b]
بازی بعد من حاظرم 3 گل بخوریم ولی دیگه این فراهانی دروازه نباشه!!!چون این همه سال هست هنوز هیچ پیشرفتی نکرده!!![/size:656e49b32b][/color:656e49b32b][/quote:656e49b32b]
[color=red:656e49b32b]
فکر کنم همه موافق باشند ! منم موافقم 3 تا بخوریم ولی دیگه با فراهانی گل نخوریم ! دیگه امیدی به این نیست ... واقعا این بشر هر چی بشه دروازبان نمیشه ![/color:656e49b32b][/quote:656e49b32b]

[color=darkblue:656e49b32b][size=18:656e49b32b]ما همه حرفمون اینه از کجا معلوم به این لایقی فر بیچاره این سالها بها داده میشد نتیجه نمی گرفت؟!!؟اگه به گل خوردن هستش دیگه بذاریم لایقی فر بخوره بابا ما هیچ مشکلی نداریم,ما که تا بازی شروع میشه یه گل عقبیم![/size:656e49b32b][/color:656e49b32b]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان