[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » جمعه مه 03, 2013 7:36 pm

[quote:e1ec788e21="soroosh8"][quote:e1ec788e21="saeid-nedved"]زبوووونم لاااااااال زبونم لاااااااال
ولی من میگم نمیتونیم به اون ایده آلی که میخوایم برسیم
البته نظر 80-90% بچه های سایت با من مخالفه ولی زمان همه چیزو مشخص میکنه...
قصد بی احترامی به هیچ کسی رو ندارم فقط نظر شخصیمو گفتم تورو خدا از دستم ناراحت نشین[/quote:e1ec788e21]

داداش خوب کاری میکنی نظرت رو میگی,اینجا وارش اسپرت هست,آزادی هم کاملا برقرار,دلیل نمشه هم نظراتشون مثه هم باشه که/3/[/quote:e1ec788e21]
[color=black:e1ec788e21]قرار نیست که تموم نظرات یکسان باشه.هرکس بنا به دلایلی نظری رو داره.تموم هوادارها هم به فکر پیشرفت تیم هستند.
اکثریت هوادراها با موندن افشین ناظمی موافقند.چند نفر هم مخالفند که نظر اونها هم محترمه...[/color:e1ec788e21]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط raincity » جمعه مه 03, 2013 8:37 pm

من با افشین ناظمی موافقم در صورتی که به کلاسای پیشرفته و روز دنیا بره و در کنار این تجربهایی که سالها به عنوان مربی در تیم کسب کرده خیلی به کارمون میاد.و دوست دارم که این پیشنهادم بدم که اگه بنا به گفته ی آقای محجوب هدف تیم بازیکن سازیه در تیم های پایه از کادر فنی خارجی و قوی استفاده کنیم و اگر با ثبات و برنامه بریم جلو بعد چند سال به اون نتیجه ای که میخوایم میرسیم.
نماد کاربر
raincity
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 03, 2013 8:57 pm

[quote:dbb5001f76="saeid-nedved"][quote:dbb5001f76="soroosh8"][quote:dbb5001f76="saeid-nedved"]با احترام به نظر همه ی بچه ها من مخالف صد در صد حضور افشین خان ناظمی در راس کار داماش هستم.چون فصل بعد ما هدفمون فقط بقا در لیک نیستش ما باید سهمیه ی آسیا رو کسب کنیم و آقای ناظمی هم در حدی نیستش که مارو به این هدف برسونه
با گذینه های خارجی هم کاملا مخالفم.یکی باید باشه که از دل لیگ ما باشه و از همه ی کثیف بودن های لیگ ایران با خبر باشه تا نیمه های راه ته نندازه[/quote:dbb5001f76]

[color=darkblue:dbb5001f76][size=18:dbb5001f76]اتفاقا من برخلاف نظر شما دوست عزیز نظرم اینه که ما باید چند سالی پایه رو قوی کنیم بعد به فکر آسیایی شدن باشیم البته درکنار اینکه نیم نگاهی هم به آسیایی شدن هم داشته باشیم,ولی هدفمون جز 5,6 تیم بالای جدول باشه بعد کم کم خودمونو دیکته کنیم.[/size:dbb5001f76][/color:dbb5001f76][/quote:dbb5001f76]
منم به عنوان یه گیلانی و یه رشتی دوست دارم کلا تیممون از توپ جمع کن گرفته تا مدیر عامل همه و همه بومی باشن.ولی باید حساب اینو بکنیم که تیم ما در شرایط خیلی حساسی قرار داره.مگه تراکتور چی از ما بیشتر داشتش که همون سال اول یا دوم که اومد لیگ رفتش آسیا؟ بخدا قسم ما به اون هدفی که از داماش فصل بعد تو سرمون هست با ناظمی نخواهیم رسید.ببینید من کی اینو گفتم...
ولی با تموم اینا سر بلندیه داماش سربلندیه همه ی مایه حالا هر کی میخواد باشه توی تیم/به امید موفقیتهای بیشمار داماش شهر باران در فصلهای آتی :twisted:[/quote:dbb5001f76]

[color=blue:dbb5001f76]سعید جان ، تراکتور چیزی از ما بیشتر نداشت . نمیخوام بحث سیاسی بشه ، اما حمایتهایی از تراکتور هست
که باعث میشه کرار جاسم داور بزنه و چند جلسه محروم بشه و بعدش فورا بخشیده بشه اما امثال نظیفکار و
مختاری ما 3،4 جلسه محروم بشن !!! این از اون دسته حمایاته که سوگولیهای تهران هم ازش بهره مندن . [/color:dbb5001f76]

[color=black:dbb5001f76]من کامل با آرش و سروش عزیز موافقم ، ما اگه برای سال بعد تیمی متوسط و با نیم نگاهی به حذفی و یا
رده های 5،6 داشته باشیم عالی میشه . چون برای دو سال بعد با مدیریت و برنامه ای صحیح به راحتی میتونتیم
با پرورش بازیکن بومی (در حد نظیفکار و مهدوی و .....) + خریدهای درست در راستای تقویت تیم (مثل ابوذر)
جز 3 تیم جدول بشیم و یه ثبات عالی داشته باشیم .
راستی مگه منصور ابراهمی زاده چی از ناظمی بیشتر داشت یا داره ؟ فقط بهش فرصت داده شد ، انصافا تو این
فرصتی هم که به ناظمی داده شد جوابشو پس داد و بقول معروف قبول شد ، حالا باید بیشتر تجربه کسب کنه تا
شاگرد اول بشه :wink:
همونطور که سال قبل ، با بی مالکی و بی بازیکنی و بی پولی ، به حمایت از عابدینی و هرندی پرداختیم و خداییش
همه خوشحال بودیم ، امسال باید چندین برابر به حمایت از ناظمی بپردازیم تا دو سال بعد میوه محصول خودمونو بچینیم . [/color:dbb5001f76]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه مه 03, 2013 8:58 pm

به شخصه دوست دارم [b:ac0fe90665]محمد دادرسی[/b:ac0fe90665] فصل بعد بیاد به تیم بزرگسالان داماش
هر وقت در مورد تیم امید تو وارش خبر بود می دیدم که گل زده چند بار هم تو ورزشگاه داشتن در موردش صحبت میکردن که بازیکن خوبیه
به هر حال باید یه مقدار جوان گرایی هم بشه
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه مه 03, 2013 9:31 pm

[quote:0cf4076622="Farzad-7091"]به شخصه دوست دارم [b:0cf4076622]محمد دادرسی[/b:0cf4076622] فصل بعد بیاد به تیم بزرگسالان داماش
هر وقت در مورد تیم امید تو وارش خبر بود می دیدم که گل زده چند بار هم تو ورزشگاه داشتن در موردش صحبت میکردن که بازیکن خوبیه
به هر حال باید یه مقدار جوان گرایی هم بشه[/quote:0cf4076622]
[color=black:0cf4076622]اگه آقای ناظمی تیم امیدمون رو هم زیر نظر داشته باشن میتونن استعدادهای نابی رو تو این تیم پیدا کنن که ظرف یکی دو سال در سطح اول فوتبال کشور بازی کنن[/color:0cf4076622]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه مه 04, 2013 4:40 am

[quote:71986c1efc="abarar1989"][quote:71986c1efc="Farzad-7091"]به شخصه دوست دارم [b:71986c1efc]محمد دادرسی[/b:71986c1efc] فصل بعد بیاد به تیم بزرگسالان داماش
به هر حال باید یه مقدار جوان گرایی هم بشه[/quote:71986c1efc]
[color=black:71986c1efc]اگه آقای ناظمی تیم امیدمون رو هم زیر نظر داشته باشن میتونن استعدادهای نابی رو تو این تیم پیدا کنن که ظرف یکی دو سال در سطح اول فوتبال کشور بازی کنن[/color:71986c1efc][/quote:71986c1efc]
افشین ناظمی بر خلاف مربی های سابق داماش در اکثر بازی های تیم امید حضور پیدا کرد و بازیکنان امید رو زیر نظر گرفت
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه مه 04, 2013 5:32 am

[quote:da760881f4="MAZIYAR"][quote:da760881f4="abarar1989"][quote:da760881f4="Farzad-7091"]به شخصه دوست دارم [b:da760881f4]محمد دادرسی[/b:da760881f4] فصل بعد بیاد به تیم بزرگسالان داماش
به هر حال باید یه مقدار جوان گرایی هم بشه[/quote:da760881f4]
[color=black:da760881f4]اگه آقای ناظمی تیم امیدمون رو هم زیر نظر داشته باشن میتونن استعدادهای نابی رو تو این تیم پیدا کنن که ظرف یکی دو سال در سطح اول فوتبال کشور بازی کنن[/color:da760881f4][/quote:da760881f4]
افشین ناظمی بر خلاف مربی های سابق داماش در اکثر بازی های تیم امید حضور پیدا کرد و بازیکنان امید رو زیر نظر گرفت[/quote:da760881f4]

در تیم امید بجز دادرسی چند بازیکن دیگه هم هستند که خیلی عالین و ما را به آینده امیدوار میکنن،شاید دقیق اسماشوو نتونم بگم ولی پویا که مهاجمه بازیکنیه که با کمی تجربه میتونه لیگ برتر گلزنی کنه، کاپیتان تیم هم که خیلی تکنیکی و خوب بازی میکنه و پاسهاش کاملا دقیقه. رضازاده ، برادر بزرگه که خیلی از بازیش خوشم میاد هم با تعصب و جنگندگی بازی میکنه و هم با فکر.
من به ناظمی اطمینان دارم و مطمئنم اگر ناظمی باشه و از حمایت ما مطمئن باشه ترسی از استفاده از بازیکنان جوان و آینده دار ما نداره، در حالیکه یک مربی غیربومی بزرگ هرگز ریسک استفاده از بازیکنان جوانی که چندان شناختی ازشون نداره نمیکنه و آینده داران فوتبال ما نابود میشن.
من ترجیح مدیم در لیگ بعد 6-7 بشیم ولی خیالم جمع باشه سال بعدتر چندتا جوون داریم بهتر از مهدوی و .... و با تکیه بر جوونا میتونیم به قله های موفقیت برسیم.
از نقطه قوت افشین به این اشاره کنم که وقتی حمیده خانم رفت و اون همه جو درست شد و چاوشی چند مصاحبه کرد، افشین ناظمی بهش فرصت داد ولی دید چاوشی هنوز آماده نیست تیم را بر رفاقت ترجیح داد و در بازی حساس سپاهان چاوشی را نیاورد و دیدید نتیجه هم گرفت و متوسل زاده چقدر خوب کار کرد. چاوشی هم نتونست حرفی بزنه و اوضاع تیم به آرامش رسید

اما باید ناظمی هم تلاش خودشو بیشتر کنه و بر دانش و تجربش بیفزایه. در همین چند بازی که باختیم ضعف کم تجربگی مربی مشهود بود، تا یک گل از پس پس جلو افتادیم همه تیم خودشو برنده فرض کرد در حالیکه مربی باید به تیم القا میکرد که بازی هنوز ادامه داره و مانع میشد که روی یک غفلت گل بخوریم.
در کل همه مربیا نقاط قوت و ضعفی دارند و امیدوارم افشین دوست داشتنی ما که تازه اول راه هست هرچه سریعتر این نقاط ضعف را بپوشونه.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ahura » شنبه مه 04, 2013 10:36 am

بايد ستون تيمو حفظ كنيم مثله . مهدوي . حاجتي رحيمي. .ابشك ابراهيمي.نظيف كار.سهرابي.... بايد چند تا دفاع راست مطمعن داشته باشيم.يه بازي ساز. چند تا تمام كننده خوب. ممد غلامي رو بتونيم جذب كنيم خوبه
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه مه 04, 2013 2:52 pm

[quote:a8115a8ed2="ahura"]بايد ستون تيمو حفظ كنيم مثله . مهدوي . حاجتي رحيمي. .ابشك ابراهيمي.نظيف كار.سهرابي....[/quote:a8115a8ed2]

دو سه تا رو از لیستت حذف کن
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه مه 05, 2013 8:50 am

نمیخوام حاشیه درست کنم ولی مثل این که چند تا بازیکنامون پیشنهاد های خیلی خوبی دارن :? :?

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه مه 05, 2013 8:57 am

[quote:6290727a97="popo131"]نمیخوام حاشیه درست کنم ولی مثل این که چند تا بازیکنامون پیشنهاد های خیلی خوبی دارن :? :?[/quote:6290727a97]

[color=black:6290727a97]خب اینکه اولین دفعه نیست ، یادمه هر ساله چنین بوده ....... [/color:6290727a97]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » يکشنبه مه 05, 2013 9:19 am

ترکیب مورد علاقه من برای فصل بعد

رودباریان

......مختاری ...مصطفی شجاعی ...رامین رضاییان..ابوذر رحیمی

هادی سهرابی ...حاجتی ..مهدوی ...

میلاد قریبی ....غلامی .... بهادرعبدی

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Mordab » يکشنبه مه 05, 2013 10:24 am

[quote:db319f538b="popo131"]نمیخوام حاشیه درست کنم ولی مثل این که چند تا بازیکنامون پیشنهاد های خیلی خوبی دارن :? :?[/quote:db319f538b]

نگران نباش اگه امسال پول به تیم تزریق بشه من بهت قول میدم تمام بازیکنا تمدید میکنن : این رو همیشه یادت باشه رشتی جماعت غیر از رشت جایی دیگه نمیتونه دووم بیاره
همین حسین ابراهیمی _ هادی سهرابی _ مصطفی حاجتی و ...اگه داماش بهشون پول بده حاظرن 20 درصد کمتر بگیرن ولی نرن تیمایی مثله راه اهن _ صبا _ نفت تهران حتی اگه قراردادشون بیشتر از داماش باشه { بازیکن بومی درسته اینجا کمتر پول میگیره ولی در عوض هم تو شهر خودش هست و از همه مهمتر حمایت هوادار رو داره}
پس از این بابت نگران نباش مگر اینکه از استقلال یا پرسپولیس پیشنهاد داشته باشند که اون خب یه مقدار وسوسه انگیزه و یا اینکه امسال هم از پول خبری نباشه که در اون صورت دیگه نمیشه کاری کرد...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه مه 05, 2013 11:15 am

[quote:cfa630ce9e="popo131"]ترکیب مورد علاقه من برای فصل بعد

رودباریان

میلاد قریبی ....غلامی .... بهادرعبدی[/quote:cfa630ce9e]

[color=red:cfa630ce9e]ترکیب مورد علاقت که 50% تیم تغییر داد . این کار نه تنها تو تمام دنیا ، حتی تو ایران هم یعنی اشتباه . [/color:cfa630ce9e]

[color=blue:cfa630ce9e]طبق ترکیب مورد علاقت ، یعنی نظیفکار و آبشک و حسن ابراهیمی پیشنها دارن و میخوان برن ، آره ؟ [/color:cfa630ce9e]:wink:

[color=black:cfa630ce9e]راستی ، مصطفی شجاعی مگه فوروارد مس نیست ، آوردیش داماش واسه مدافع میانی ؟[/color:cfa630ce9e]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » يکشنبه مه 05, 2013 11:20 am

[quote:48724f1ddd="miladcivil"][quote:48724f1ddd="popo131"]ترکیب مورد علاقه من برای فصل بعد

رودباریان

میلاد قریبی ....غلامی .... بهادرعبدی[/quote:48724f1ddd]

[color=red:48724f1ddd]ترکیب مورد علاقت که 50% تیم تغییر داد . این کار نه تنها تو تمام دنیا ، حتی تو ایران هم یعنی اشتباه . [/color:48724f1ddd]

[color=blue:48724f1ddd]طبق ترکیب مورد علاقت ، یعنی نظیفکار و آبشک و حسن ابراهیمی پیشنها دارن و میخوان برن ، آره ؟ [/color:48724f1ddd]:wink:

[color=black:48724f1ddd]راستی ، مصطفی شجاعی مگه فوروارد مس نیست ، آوردیش داماش واسه مدافع میانی ؟[/color:48724f1ddd][/quote:48724f1ddd]

من از خدامه بمونن ولی امروز بهم گفت 100% میریم ....در مورد مصطفی شجاعی هم درست میگی ...باید مینوشتم شجاع خلیل زاده ... :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان