[quote:dbb5001f76="saeid-nedved"][quote:dbb5001f76="soroosh8"][quote:dbb5001f76="saeid-nedved"]با احترام به نظر همه ی بچه ها من مخالف صد در صد حضور افشین خان ناظمی در راس کار داماش هستم.چون فصل بعد ما هدفمون فقط بقا در لیک نیستش ما باید سهمیه ی آسیا رو کسب کنیم و آقای ناظمی هم در حدی نیستش که مارو به این هدف برسونه
با گذینه های خارجی هم کاملا مخالفم.یکی باید باشه که از دل لیگ ما باشه و از همه ی کثیف بودن های لیگ ایران با خبر باشه تا نیمه های راه ته نندازه[/quote:dbb5001f76]
[color=darkblue:dbb5001f76][size=18:dbb5001f76]اتفاقا من برخلاف نظر شما دوست عزیز نظرم اینه که ما باید چند سالی پایه رو قوی کنیم بعد به فکر آسیایی شدن باشیم البته درکنار اینکه نیم نگاهی هم به آسیایی شدن هم داشته باشیم,ولی هدفمون جز 5,6 تیم بالای جدول باشه بعد کم کم خودمونو دیکته کنیم.[/size:dbb5001f76][/color:dbb5001f76][/quote:dbb5001f76]
منم به عنوان یه گیلانی و یه رشتی دوست دارم کلا تیممون از توپ جمع کن گرفته تا مدیر عامل همه و همه بومی باشن.ولی باید حساب اینو بکنیم که تیم ما در شرایط خیلی حساسی قرار داره.مگه تراکتور چی از ما بیشتر داشتش که همون سال اول یا دوم که اومد لیگ رفتش آسیا؟ بخدا قسم ما به اون هدفی که از داماش فصل بعد تو سرمون هست با ناظمی نخواهیم رسید.ببینید من کی اینو گفتم...
ولی با تموم اینا سر بلندیه داماش سربلندیه همه ی مایه حالا هر کی میخواد باشه توی تیم/به امید موفقیتهای بیشمار داماش شهر باران در فصلهای آتی

[/quote:dbb5001f76]
[color=blue:dbb5001f76]سعید جان ، تراکتور چیزی از ما بیشتر نداشت . نمیخوام بحث سیاسی بشه ، اما حمایتهایی از تراکتور هست
که باعث میشه کرار جاسم داور بزنه و چند جلسه محروم بشه و بعدش فورا بخشیده بشه اما امثال نظیفکار و
مختاری ما 3،4 جلسه محروم بشن !!! این از اون دسته حمایاته که سوگولیهای تهران هم ازش بهره مندن . [/color:dbb5001f76]
[color=black:dbb5001f76]من کامل با آرش و سروش عزیز موافقم ، ما اگه برای سال بعد تیمی متوسط و با نیم نگاهی به حذفی و یا
رده های 5،6 داشته باشیم عالی میشه . چون برای دو سال بعد با مدیریت و برنامه ای صحیح به راحتی میتونتیم
با پرورش بازیکن بومی (در حد نظیفکار و مهدوی و .....) + خریدهای درست در راستای تقویت تیم (مثل ابوذر)
جز 3 تیم جدول بشیم و یه ثبات عالی داشته باشیم .
راستی مگه منصور ابراهمی زاده چی از ناظمی بیشتر داشت یا داره ؟ فقط بهش فرصت داده شد ، انصافا تو این
فرصتی هم که به ناظمی داده شد جوابشو پس داد و بقول معروف قبول شد ، حالا باید بیشتر تجربه کسب کنه تا
شاگرد اول بشه
همونطور که سال قبل ، با بی مالکی و بی بازیکنی و بی پولی ، به حمایت از عابدینی و هرندی پرداختیم و خداییش
همه خوشحال بودیم ، امسال باید چندین برابر به حمایت از ناظمی بپردازیم تا دو سال بعد میوه محصول خودمونو بچینیم . [/color:dbb5001f76]