[quote:6a7484e5bf="miladcivil"][quote:6a7484e5bf="abarar1989"][color=black:6a7484e5bf]نظرات رو که خوندم،واقعا شوکه شدم.بازهم احساس به منطق غلبه کرده...
بد نیست چند تا مورد رو یاد آوری کنم ولی قبل از اون این رو هم بگم که من هم مثل خیلی ها منتقد درخشانم و با خیلی کارهاش مشکل اساسی دارم...
1.انتظار بالای ما از تیم:مثل اینکه خیلی از بچه های سایت یادشون رفته که تیم با چه شرایطی بسته شد و ما خیلی از مهره های کلیدی مون رو از دست دادیم.مثلا غلامی رو از دست دادیم و متوسل زاده رو گرفتیم.یا زنید پورو دادیم،جهان رو دادیم و جاش حاجی زاده رو اوردیم.فقط برگشتن هادی و مرتضی از نکات خوب اول فصلمون بود که اینها رو نخریدیم به تیمشون برگشتن.تو نیم فصل هم که شاهکار مالکان باشگاه بود.نیکبخت و داسیلوا که کلا فقط یه اسمن تو لیست و فقط حلافی و کبه قابل تحملن...
ولی حالا در یه کشوری تو 30 کیلومتری ما فقط 2 ملیارد برای 2 بازیکن اونم نقدا پرداخت شد... و بازیکنان خیلی خوبی گرفتن که بازم چه با پول چی بی پول هیچی نیستن
بد نیست کامنتهای اول فصل خودمون رو یه مروری بکنیم.تغریبا اکثرا میگفتیم که با این نحوه ی یارگیری(توی بی پولی) مارو مستقیم میبره دسته یک...
2.بی پولی محض:فقط ذکر این مورد که حتی بازیکنان گهر هم از ما بیشتر پول گرفتن فکر کنم دیگه خیلی چیزها رو معلوم کنه...
3.ناداوری های شدید علیه داماش:مطمئنا هیچ کس ناداوری های علنی علیه داماش رو فراموش نکرده.که تو بازی صبا و ذوب آهن و راه آهن(رفت) و مس و آلمینیوم و ...(برگشت) ضربه ی خیلی بدی به تیممون زدن.با احتساب 10 امتیاز اون بازی ها و اضلفه کردن اونها به ما میشدیم رتبه ی 6 جدول
4.رای های مغرضانه ی کمیته ی انظباتی که خیلی تو نتایج بد ما تاثیر داشت
5.عدم گلزنی بازیکنانمون تو موقعیتهای 100%
اینا مواردی بود که تو نتیجه نگرفتن داماش دخیل بودن+ تعویض های اشتباه و سیستم اشتباه تیمی توسط شخص سر مربی
ولی اینو یادمون باشه روزی که داد میزدیم میریم آسیا با تو/درخشان کاپلو باید فکر روزی رو میکردیم که تیم نتیجه نمیگیره و ما باید از اون کاپلویی که خودمون این لقب رو بهش دادیم حمایت منیم یا تخریبش کنیم(!)
[b:6a7484e5bf]یه موردی هم در مورد سرمربی سابق ما بگم:اخراج اون آقا به دلیل مسائل فنی نبود و بخاطر درگیری فیزیکی با سرپرست تیم بود که هم سرپرست و هم سرمربی اخراج شدن.چطور از اون زمان هیچ کس نگفت چرا نجفی اخراج شده و فقط همه کلید کردن رو هرندی
هرندی گرفت نجفی رو زد فحش هم داد بهش بعد دلیل اخراج نجفی بخاطر دعوا بوده هرندی بحث فنی(!)
حالا از سیستم بکش زیرش هرندی بگذریم چه نتایج درخشانی گرفت که این نا درخشان نگرفت
هرندی 8 بازی 8 امتیاز.درخشان 18 بازی 23 امتیاز.که بعضی ها هرندی هرندی میکنن...
یه مورد دیگه درخشان یه فرد غیر بومی اصلا یه بی همه چیز اصلا... ولی هرچی که هست بخاطر ساختمون سازی اردوی تیم رو کنسل نکرد و بعد مدعی نشد منو اردو نبردن(!)
حرکتهای الان خودمون رو میبینم یاد یه بنده خدایی میوفتم که ما به اونم خیلی بد کردیم.به قول همون بنده خدا انزلیچی خلاصه به کوچه ی ما هم میرسه(یادش بخیر)
در آخر هم جا داره یاد کنم از حرف سالار که یه موقعی گفت یه نفری رو شما نمیشناسید این اصلا اون چیزی نیست که فکر میکنید و هیچ کس هم حرفشو گوش نکرد،ولی الان...[/color:6a7484e5bf][/b:6a7484e5bf]
[size=24:6a7484e5bf]
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم[color=blue:6a7484e5bf] [/color:6a7484e5bf][/size:6a7484e5bf][/quote:6a7484e5bf]
[color=red:6a7484e5bf]عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس اینطوری هست رضا جان ؟؟؟
خب حالا به من بگو اردوی تیم بخاطر ساختمان سازی آقای بساز بفروش (بقول مازیار عزیز) کنسل شد !
مربی بدنساز و مربی دروازه با ن و بازیکن و . . . . بخاطر چی نبود ؟
من نمیدونم هرندی چه خاطره بدی گذاشته که هروقت تو این سایت واژه "ه" داره میره به واژه "ر" بچسبه
یک عزیزی میاد و هی از اون دوره افشاگری و روشنگری اذهان عمومی میکه !!!
بقول یکی از دوستان : این روندی که بعضیا در پیش گرفتن ، آینده داماش به وضعیت کنونی سپیدرود تبدیل میشه !
بسیاری از دوستان باید در طرز فکرتون بازنگری کنید تا زمین نخوریم
بعد اخراج هرندی خیلیا حرفی نزدن ، منظورت کیه ؟ مسئولین باشگاهه یا از بچه های سایت ؟ دلیل سئوالم اینه که
مسئولین سایت مستقل هستن و از بودجه شخصی و علاقه و انرژی شخصی دارن واسه تیم و شهر خودشون کار
میکنن ، اما اون عزیزی (عزیزان) که بهش تهمت زده شد (حتی 1% هم بحق نبود) !!! در این قضیه ذینفع بود و هست . . . .
پس بقول شما ، همه این وسط مرد هستن و بجز یه نفر که هرندی (نامرد) بود . . . حالا تو این مرد بازار چرا اوضاع تیم انقدر
خرابه و با این جذبه مردانگیشون عُرضه ندارن تیمو جمع و جور کنن ؟؟؟؟؟[/color:6a7484e5bf]
رضا جان چنتا سئوال :
[color=blue:6a7484e5bf]1) چرا همه هر نظری میدن میشه احسلسی اما احیانا نظر شما ته منطق هست ؟؟؟؟
2) منظورت از اونایی که هرندی هرندی میکنن کیا هستن ؟ میشه ID کاربریشونو بگی ؟
3) کیا به درخشان گفتن کاپلو ؟ بقول یکی از دوستان ، من و امثال من از تیم خبر نداریم اما شما که انقدر درون تیمی هستی در جریان نیستی ؟
4) پس به نظرت کمترین تقصیر در این برهه با درخشانه ؟ از بازیکن و داور و حسن زاده و مالک و . . . . . . !!!
5) پس فوتبال زمان هرندی بکش زیرش بود ؟ اما الان داریم در حد چمپیونزلیگ بازی میکنیم ؟
6) در قیاس درخشان و هرندی ، به رتبه باید نگاه کرد ، به برهه زمانی باید نگاه کرد به یارگیری و اردو و آماده سازی باید نگاه کرد . . . .
7) شما که از زیر و بم همه چیز مطلعید و غم اون افرادیکه بهشون تهمت زده شد میخوری ، میدونی چرا از موقع اومدن مالک جدید زمزمه های اخراج
هرندی سر داده شد ؟[/color:6a7484e5bf]
[color=black:6a7484e5bf]در مورد نکات و یارگیری و . . . چر بعد از هر کانامی شما به این شکل میخوای اوضاع برگردونی ؟؟؟
بعد باخت 3-0 به سپاهان و همچنین اون بازی افتضاح جلوی تراکتور در تبریز هم ، اینچنین کامنتی در مورد پتانسیل و بضاعت
تیم گذاشتی ، مفهوم این کار آروم کردن اوضاع هست ؟ امیدوار کردن ؟ آرامش دادن ؟ توجیه ناکامی ؟ چی هست ؟ همون
سپاهان که مارو به بدترین شکل 3-0 برد جلو چنتا تیم از ما ضعیفتر حتی اگه اشتباه نکنم باخت یا مساوی کرد ! ما با همین
بضاعتمون پرسپولیس با تیم 10 نفره در رشت بردیم و در تهران لوله کردیم و با ناداوری باختیم ، استقلال و تراکتور و نفت تهران
و . . . در رشت زنگ تفریح درست کرده بودیم ، پس بضاعتمون پایین نیست ، مشکل و مضوع چیز دیگست . [/color:6a7484e5bf]
[color=darkblue:6a7484e5bf]آخرین مطلب رضا جان :
در همینجا خودت که از مخالفین سرسخت تارتار بودی اذعان به اشتباه و برخورد احساسی در اون بازه زمانی داری ،
فقط امیدوارم روزی در آینده دوور اگه این سایت به امید خد فعال بود ، منکر نظر فعلیت در مورد هرندی و چیزهایی
که بهت تلقین کردن نشی و نگی اشتباه کردم !!!
[/color:6a7484e5bf]
[color=violet:6a7484e5bf]احیانا بعد ارسال این کامنت ، 3 الی 4 [size=24:6a7484e5bf]آبرار باتعصب [/size:6a7484e5bf]جهت روشنسازی ذهن (بنده غیرمطلع از همه چیز) به اندازه چندین کتاب کامنت مینوسین ![/color:6a7484e5bf][/quote:6a7484e5bf]
من به شخصه همیشه از تیم حمایت کردم و سعی کردم همیشه به آینده خوشبین باشم.مخصوصا وقتی که تیم نتیجه نمیگیره بازم تو کامنتهام گفتم اشکالی نداره به امید خدا بازی بعد جبران میکنیم...
زمانی که هرندی به اون شکل و با نامردی تمام به صورت کاملا بی رحمانه اخراج شد، همون موقع گفتم اشخاصی که اون بازی رو برای اخراج هرندی در آوردن نه تنها به فوتبال این شهر بلکه به تمام رشت خیانت کردن. ولی متاسفانه برخوردهایی رو از خودی ها دیدم که واقعا فقط میتونستم تاسف بخورم.کسایی هوادار تیم شهرم بودن کسایی که برام مثل برادر بودن، حتی به منم تهمت زدن و در پیام شخصی بهم فحش دادن.هنوز که هنوزه بازم اون ترکش ها هست و ... چرا؟ چون گفتم هرندی مظلوم واقع شد.برای اینکه گفتم به کسی که یه عمر برای فوتبال شهرم زحمت کشیده خیانت شد.
برای همین ازون موقع تصمیم گرفتم که کمتر کامنت بزارم و کمتر تو بحث ها شرکت کنم و فقط بنای کارم رو برای حمایت از تیم بزارم.
در مورد بحث بالا هم فقط می تونم بگم

چون زمان همه چیز رو مشخص میکنه
و در پایان بازم آرزوی سربلندی و پیروزی برای تیم شهرم در بازی های آینده می کنم.این تیم مال منه مال شهرمه مال تمام رشتی هاست.این تیم ارث پدری یه مشت تهرانی نیست که تو چند سال فکر کردند کل فوتبال و ریشه شهر رشت رو صاحب شدن
یا علی