[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS صبای قم / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه فبريه 24, 2013 4:27 am

[size=18:fe03c822db]من بعنوان یه هوادار یه سوال دارم .
ما بی سواد و فاقد دانش فنی ولی وقتی هروقت جهانبخش مهاجم نوک بازی کرده , دیگه چرا باید
دوباره بذاریمش گوشه ها ی زمین ؟؟
بازی فجر عالی تو نوک حمله بازی کرد ولی دوباره نیمه دوم رفت کناره ها .
بهترین مهاجم نوک ما جهانبخش .
بابا آقای درخشان بفهم[/size:fe03c822db]
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:00 am

این آقای درخشان بنظرم بدترین مربی حال لیگ برتر هستش . با این تیمی که داشت راحت باید صبا رو می برد. از بازیکنان به بدترین نحو استفاده می کنه نمی دونم به چه دلیل از نیکبخت استفاده کرد با اون بازیه ...
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه فبريه 24, 2013 7:37 am

اینقدر اعصابم خورده که حوصله کامنت گذاشتن ندارم.
من به شخصه اعتقاد داشتم داماش از 4 بازی صبا و ذوب و نفت آبادان و گهر کمتر امتیاز میگیره تا بازی با نفت تهران و تراکتور و سپاهان و استقلال. احتمال اینکه بازیهای آخرو ببیره بیشتره تا این تیمهای در پیت رو ببره. چون بازیکنای ما تو این چند بازی نشون دادن توانشو دارن ولی انگیزشو ندارن!!
فقط خدا کنه مالک باشگاه با تزریق اندکی پول یه مقدار انگیزه وارد کنه تا تو این مقطع بسیار حساس بتونیم امتیازهای باقیمانده را جمع کنیم.
متاسفانه این بازیهای اخیر همه حکم بازی 6 امتیازی را داره که با بی توجهی داریم از دست میدیم. اگه یکم بیشتر دقت میکردیم با توجه به نتایج ضعیف سایر تیمها الان ششم جدول بودیم.
نمیخام کسی بگه داری فاز منفی میدی ولی آدم باید تمام جوانبم در نظر بگیره. میترسم ، میترسم هفته های آخر حسرت امتیازات از دست رفته این روزها را بخوریم.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه فبريه 24, 2013 8:41 am

[quote:51e0656518="abarar1989"][color=black:51e0656518]نظرات رو که خوندم،واقعا شوکه شدم.بازهم احساس به منطق غلبه کرده...
بد نیست چند تا مورد رو یاد آوری کنم ولی قبل از اون این رو هم بگم که من هم مثل خیلی ها منتقد درخشانم و با خیلی کارهاش مشکل اساسی دارم...
1.انتظار بالای ما از تیم:مثل اینکه خیلی از بچه های سایت یادشون رفته که تیم با چه شرایطی بسته شد و ما خیلی از مهره های کلیدی مون رو از دست دادیم.مثلا غلامی رو از دست دادیم و متوسل زاده رو گرفتیم.یا زنید پورو دادیم،جهان رو دادیم و جاش حاجی زاده رو اوردیم.فقط برگشتن هادی و مرتضی از نکات خوب اول فصلمون بود که اینها رو نخریدیم به تیمشون برگشتن.تو نیم فصل هم که شاهکار مالکان باشگاه بود.نیکبخت و داسیلوا که کلا فقط یه اسمن تو لیست و فقط حلافی و کبه قابل تحملن...
ولی حالا در یه کشوری تو 30 کیلومتری ما فقط 2 ملیارد برای 2 بازیکن اونم نقدا پرداخت شد... و بازیکنان خیلی خوبی گرفتن که بازم چه با پول چی بی پول هیچی نیستن
بد نیست کامنتهای اول فصل خودمون رو یه مروری بکنیم.تغریبا اکثرا میگفتیم که با این نحوه ی یارگیری(توی بی پولی) مارو مستقیم میبره دسته یک...
2.بی پولی محض:فقط ذکر این مورد که حتی بازیکنان گهر هم از ما بیشتر پول گرفتن فکر کنم دیگه خیلی چیزها رو معلوم کنه...
3.ناداوری های شدید علیه داماش:مطمئنا هیچ کس ناداوری های علنی علیه داماش رو فراموش نکرده.که تو بازی صبا و ذوب آهن و راه آهن(رفت) و مس و آلمینیوم و ...(برگشت) ضربه ی خیلی بدی به تیممون زدن.با احتساب 10 امتیاز اون بازی ها و اضلفه کردن اونها به ما میشدیم رتبه ی 6 جدول
4.رای های مغرضانه ی کمیته ی انظباتی که خیلی تو نتایج بد ما تاثیر داشت
5.عدم گلزنی بازیکنانمون تو موقعیتهای 100%
اینا مواردی بود که تو نتیجه نگرفتن داماش دخیل بودن+ تعویض های اشتباه و سیستم اشتباه تیمی توسط شخص سر مربی
ولی اینو یادمون باشه روزی که داد میزدیم میریم آسیا با تو/درخشان کاپلو باید فکر روزی رو میکردیم که تیم نتیجه نمیگیره و ما باید از اون کاپلویی که خودمون این لقب رو بهش دادیم حمایت منیم یا تخریبش کنیم(!)
[b:51e0656518]یه موردی هم در مورد سرمربی سابق ما بگم:اخراج اون آقا به دلیل مسائل فنی نبود و بخاطر درگیری فیزیکی با سرپرست تیم بود که هم سرپرست و هم سرمربی اخراج شدن.چطور از اون زمان هیچ کس نگفت چرا نجفی اخراج شده و فقط همه کلید کردن رو هرندی
هرندی گرفت نجفی رو زد فحش هم داد بهش بعد دلیل اخراج نجفی بخاطر دعوا بوده هرندی بحث فنی(!)
حالا از سیستم بکش زیرش هرندی بگذریم چه نتایج درخشانی گرفت که این نا درخشان نگرفت
هرندی 8 بازی 8 امتیاز.درخشان 18 بازی 23 امتیاز.که بعضی ها هرندی هرندی میکنن...
یه مورد دیگه درخشان یه فرد غیر بومی اصلا یه بی همه چیز اصلا... ولی هرچی که هست بخاطر ساختمون سازی اردوی تیم رو کنسل نکرد و بعد مدعی نشد منو اردو نبردن(!)
حرکتهای الان خودمون رو میبینم یاد یه بنده خدایی میوفتم که ما به اونم خیلی بد کردیم.به قول همون بنده خدا انزلیچی خلاصه به کوچه ی ما هم میرسه(یادش بخیر)
در آخر هم جا داره یاد کنم از حرف سالار که یه موقعی گفت یه نفری رو شما نمیشناسید این اصلا اون چیزی نیست که فکر میکنید و هیچ کس هم حرفشو گوش نکرد،ولی الان...[/color:51e0656518][/b:51e0656518]
[size=24:51e0656518]
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم[color=blue:51e0656518] [/color:51e0656518][/size:51e0656518][/quote:51e0656518]

[color=red:51e0656518]عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس اینطوری هست رضا جان ؟؟؟
خب حالا به من بگو اردوی تیم بخاطر ساختمان سازی آقای بساز بفروش (بقول مازیار عزیز) کنسل شد !
مربی بدنساز و مربی دروازه با ن و بازیکن و . . . . بخاطر چی نبود ؟
من نمیدونم هرندی چه خاطره بدی گذاشته که هروقت تو این سایت واژه "ه" داره میره به واژه "ر" بچسبه
یک عزیزی میاد و هی از اون دوره افشاگری و روشنگری اذهان عمومی میکه !!!
بقول یکی از دوستان : این روندی که بعضیا در پیش گرفتن ، آینده داماش به وضعیت کنونی سپیدرود تبدیل میشه !
بسیاری از دوستان باید در طرز فکرتون بازنگری کنید تا زمین نخوریم /6/
بعد اخراج هرندی خیلیا حرفی نزدن ، منظورت کیه ؟ مسئولین باشگاهه یا از بچه های سایت ؟ دلیل سئوالم اینه که
مسئولین سایت مستقل هستن و از بودجه شخصی و علاقه و انرژی شخصی دارن واسه تیم و شهر خودشون کار
میکنن ، اما اون عزیزی (عزیزان) که بهش تهمت زده شد (حتی 1% هم بحق نبود) !!! در این قضیه ذینفع بود و هست . . . .
پس بقول شما ، همه این وسط مرد هستن و بجز یه نفر که هرندی (نامرد) بود . . . حالا تو این مرد بازار چرا اوضاع تیم انقدر
خرابه و با این جذبه مردانگیشون عُرضه ندارن تیمو جمع و جور کنن ؟؟؟؟؟[/color:51e0656518]

رضا جان چنتا سئوال :
[color=blue:51e0656518]1) چرا همه هر نظری میدن میشه احسلسی اما احیانا نظر شما ته منطق هست ؟؟؟؟
2) منظورت از اونایی که هرندی هرندی میکنن کیا هستن ؟ میشه ID کاربریشونو بگی ؟
3) کیا به درخشان گفتن کاپلو ؟ بقول یکی از دوستان ، من و امثال من از تیم خبر نداریم اما شما که انقدر درون تیمی هستی در جریان نیستی ؟
4) پس به نظرت کمترین تقصیر در این برهه با درخشانه ؟ از بازیکن و داور و حسن زاده و مالک و . . . . . . !!!
5) پس فوتبال زمان هرندی بکش زیرش بود ؟ اما الان داریم در حد چمپیونزلیگ بازی میکنیم ؟
6) در قیاس درخشان و هرندی ، به رتبه باید نگاه کرد ، به برهه زمانی باید نگاه کرد به یارگیری و اردو و آماده سازی باید نگاه کرد . . . .
7) شما که از زیر و بم همه چیز مطلعید و غم اون افرادیکه بهشون تهمت زده شد میخوری ، میدونی چرا از موقع اومدن مالک جدید زمزمه های اخراج
هرندی سر داده شد ؟[/color:51e0656518]

[color=black:51e0656518]در مورد نکات و یارگیری و . . . چر بعد از هر کانامی شما به این شکل میخوای اوضاع برگردونی ؟؟؟
بعد باخت 3-0 به سپاهان و همچنین اون بازی افتضاح جلوی تراکتور در تبریز هم ، اینچنین کامنتی در مورد پتانسیل و بضاعت
تیم گذاشتی ، مفهوم این کار آروم کردن اوضاع هست ؟ امیدوار کردن ؟ آرامش دادن ؟ توجیه ناکامی ؟ چی هست ؟ همون
سپاهان که مارو به بدترین شکل 3-0 برد جلو چنتا تیم از ما ضعیفتر حتی اگه اشتباه نکنم باخت یا مساوی کرد ! ما با همین
بضاعتمون پرسپولیس با تیم 10 نفره در رشت بردیم و در تهران لوله کردیم و با ناداوری باختیم ، استقلال و تراکتور و نفت تهران
و . . . در رشت زنگ تفریح درست کرده بودیم ، پس بضاعتمون پایین نیست ، مشکل و مضوع چیز دیگست . [/color:51e0656518]

[color=darkblue:51e0656518]آخرین مطلب رضا جان :
در همینجا خودت که از مخالفین سرسخت تارتار بودی اذعان به اشتباه و برخورد احساسی در اون بازه زمانی داری ،
فقط امیدوارم روزی در آینده دوور اگه این سایت به امید خد فعال بود ، منکر نظر فعلیت در مورد هرندی و چیزهایی
که بهت تلقین کردن نشی و نگی اشتباه کردم !!!
[/color:51e0656518]
[color=violet:51e0656518]احیانا بعد ارسال این کامنت ، 3 الی 4 [size=24:51e0656518]آبرار باتعصب [/size:51e0656518]جهت روشنسازی ذهن (بنده غیرمطلع از همه چیز) به اندازه چندین کتاب کامنت مینوسین ![/color:51e0656518]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » يکشنبه فبريه 24, 2013 9:10 am

[quote:6a7484e5bf="miladcivil"][quote:6a7484e5bf="abarar1989"][color=black:6a7484e5bf]نظرات رو که خوندم،واقعا شوکه شدم.بازهم احساس به منطق غلبه کرده...
بد نیست چند تا مورد رو یاد آوری کنم ولی قبل از اون این رو هم بگم که من هم مثل خیلی ها منتقد درخشانم و با خیلی کارهاش مشکل اساسی دارم...
1.انتظار بالای ما از تیم:مثل اینکه خیلی از بچه های سایت یادشون رفته که تیم با چه شرایطی بسته شد و ما خیلی از مهره های کلیدی مون رو از دست دادیم.مثلا غلامی رو از دست دادیم و متوسل زاده رو گرفتیم.یا زنید پورو دادیم،جهان رو دادیم و جاش حاجی زاده رو اوردیم.فقط برگشتن هادی و مرتضی از نکات خوب اول فصلمون بود که اینها رو نخریدیم به تیمشون برگشتن.تو نیم فصل هم که شاهکار مالکان باشگاه بود.نیکبخت و داسیلوا که کلا فقط یه اسمن تو لیست و فقط حلافی و کبه قابل تحملن...
ولی حالا در یه کشوری تو 30 کیلومتری ما فقط 2 ملیارد برای 2 بازیکن اونم نقدا پرداخت شد... و بازیکنان خیلی خوبی گرفتن که بازم چه با پول چی بی پول هیچی نیستن
بد نیست کامنتهای اول فصل خودمون رو یه مروری بکنیم.تغریبا اکثرا میگفتیم که با این نحوه ی یارگیری(توی بی پولی) مارو مستقیم میبره دسته یک...
2.بی پولی محض:فقط ذکر این مورد که حتی بازیکنان گهر هم از ما بیشتر پول گرفتن فکر کنم دیگه خیلی چیزها رو معلوم کنه...
3.ناداوری های شدید علیه داماش:مطمئنا هیچ کس ناداوری های علنی علیه داماش رو فراموش نکرده.که تو بازی صبا و ذوب آهن و راه آهن(رفت) و مس و آلمینیوم و ...(برگشت) ضربه ی خیلی بدی به تیممون زدن.با احتساب 10 امتیاز اون بازی ها و اضلفه کردن اونها به ما میشدیم رتبه ی 6 جدول
4.رای های مغرضانه ی کمیته ی انظباتی که خیلی تو نتایج بد ما تاثیر داشت
5.عدم گلزنی بازیکنانمون تو موقعیتهای 100%
اینا مواردی بود که تو نتیجه نگرفتن داماش دخیل بودن+ تعویض های اشتباه و سیستم اشتباه تیمی توسط شخص سر مربی
ولی اینو یادمون باشه روزی که داد میزدیم میریم آسیا با تو/درخشان کاپلو باید فکر روزی رو میکردیم که تیم نتیجه نمیگیره و ما باید از اون کاپلویی که خودمون این لقب رو بهش دادیم حمایت منیم یا تخریبش کنیم(!)
[b:6a7484e5bf]یه موردی هم در مورد سرمربی سابق ما بگم:اخراج اون آقا به دلیل مسائل فنی نبود و بخاطر درگیری فیزیکی با سرپرست تیم بود که هم سرپرست و هم سرمربی اخراج شدن.چطور از اون زمان هیچ کس نگفت چرا نجفی اخراج شده و فقط همه کلید کردن رو هرندی
هرندی گرفت نجفی رو زد فحش هم داد بهش بعد دلیل اخراج نجفی بخاطر دعوا بوده هرندی بحث فنی(!)
حالا از سیستم بکش زیرش هرندی بگذریم چه نتایج درخشانی گرفت که این نا درخشان نگرفت
هرندی 8 بازی 8 امتیاز.درخشان 18 بازی 23 امتیاز.که بعضی ها هرندی هرندی میکنن...
یه مورد دیگه درخشان یه فرد غیر بومی اصلا یه بی همه چیز اصلا... ولی هرچی که هست بخاطر ساختمون سازی اردوی تیم رو کنسل نکرد و بعد مدعی نشد منو اردو نبردن(!)
حرکتهای الان خودمون رو میبینم یاد یه بنده خدایی میوفتم که ما به اونم خیلی بد کردیم.به قول همون بنده خدا انزلیچی خلاصه به کوچه ی ما هم میرسه(یادش بخیر)
در آخر هم جا داره یاد کنم از حرف سالار که یه موقعی گفت یه نفری رو شما نمیشناسید این اصلا اون چیزی نیست که فکر میکنید و هیچ کس هم حرفشو گوش نکرد،ولی الان...[/color:6a7484e5bf][/b:6a7484e5bf]
[size=24:6a7484e5bf]
طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم[color=blue:6a7484e5bf] [/color:6a7484e5bf][/size:6a7484e5bf][/quote:6a7484e5bf]

[color=red:6a7484e5bf]عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس اینطوری هست رضا جان ؟؟؟
خب حالا به من بگو اردوی تیم بخاطر ساختمان سازی آقای بساز بفروش (بقول مازیار عزیز) کنسل شد !
مربی بدنساز و مربی دروازه با ن و بازیکن و . . . . بخاطر چی نبود ؟
من نمیدونم هرندی چه خاطره بدی گذاشته که هروقت تو این سایت واژه "ه" داره میره به واژه "ر" بچسبه
یک عزیزی میاد و هی از اون دوره افشاگری و روشنگری اذهان عمومی میکه !!!
بقول یکی از دوستان : این روندی که بعضیا در پیش گرفتن ، آینده داماش به وضعیت کنونی سپیدرود تبدیل میشه !
بسیاری از دوستان باید در طرز فکرتون بازنگری کنید تا زمین نخوریم /6/
بعد اخراج هرندی خیلیا حرفی نزدن ، منظورت کیه ؟ مسئولین باشگاهه یا از بچه های سایت ؟ دلیل سئوالم اینه که
مسئولین سایت مستقل هستن و از بودجه شخصی و علاقه و انرژی شخصی دارن واسه تیم و شهر خودشون کار
میکنن ، اما اون عزیزی (عزیزان) که بهش تهمت زده شد (حتی 1% هم بحق نبود) !!! در این قضیه ذینفع بود و هست . . . .
پس بقول شما ، همه این وسط مرد هستن و بجز یه نفر که هرندی (نامرد) بود . . . حالا تو این مرد بازار چرا اوضاع تیم انقدر
خرابه و با این جذبه مردانگیشون عُرضه ندارن تیمو جمع و جور کنن ؟؟؟؟؟[/color:6a7484e5bf]

رضا جان چنتا سئوال :
[color=blue:6a7484e5bf]1) چرا همه هر نظری میدن میشه احسلسی اما احیانا نظر شما ته منطق هست ؟؟؟؟
2) منظورت از اونایی که هرندی هرندی میکنن کیا هستن ؟ میشه ID کاربریشونو بگی ؟
3) کیا به درخشان گفتن کاپلو ؟ بقول یکی از دوستان ، من و امثال من از تیم خبر نداریم اما شما که انقدر درون تیمی هستی در جریان نیستی ؟
4) پس به نظرت کمترین تقصیر در این برهه با درخشانه ؟ از بازیکن و داور و حسن زاده و مالک و . . . . . . !!!
5) پس فوتبال زمان هرندی بکش زیرش بود ؟ اما الان داریم در حد چمپیونزلیگ بازی میکنیم ؟
6) در قیاس درخشان و هرندی ، به رتبه باید نگاه کرد ، به برهه زمانی باید نگاه کرد به یارگیری و اردو و آماده سازی باید نگاه کرد . . . .
7) شما که از زیر و بم همه چیز مطلعید و غم اون افرادیکه بهشون تهمت زده شد میخوری ، میدونی چرا از موقع اومدن مالک جدید زمزمه های اخراج
هرندی سر داده شد ؟[/color:6a7484e5bf]

[color=black:6a7484e5bf]در مورد نکات و یارگیری و . . . چر بعد از هر کانامی شما به این شکل میخوای اوضاع برگردونی ؟؟؟
بعد باخت 3-0 به سپاهان و همچنین اون بازی افتضاح جلوی تراکتور در تبریز هم ، اینچنین کامنتی در مورد پتانسیل و بضاعت
تیم گذاشتی ، مفهوم این کار آروم کردن اوضاع هست ؟ امیدوار کردن ؟ آرامش دادن ؟ توجیه ناکامی ؟ چی هست ؟ همون
سپاهان که مارو به بدترین شکل 3-0 برد جلو چنتا تیم از ما ضعیفتر حتی اگه اشتباه نکنم باخت یا مساوی کرد ! ما با همین
بضاعتمون پرسپولیس با تیم 10 نفره در رشت بردیم و در تهران لوله کردیم و با ناداوری باختیم ، استقلال و تراکتور و نفت تهران
و . . . در رشت زنگ تفریح درست کرده بودیم ، پس بضاعتمون پایین نیست ، مشکل و مضوع چیز دیگست . [/color:6a7484e5bf]

[color=darkblue:6a7484e5bf]آخرین مطلب رضا جان :
در همینجا خودت که از مخالفین سرسخت تارتار بودی اذعان به اشتباه و برخورد احساسی در اون بازه زمانی داری ،
فقط امیدوارم روزی در آینده دوور اگه این سایت به امید خد فعال بود ، منکر نظر فعلیت در مورد هرندی و چیزهایی
که بهت تلقین کردن نشی و نگی اشتباه کردم !!!
[/color:6a7484e5bf]
[color=violet:6a7484e5bf]احیانا بعد ارسال این کامنت ، 3 الی 4 [size=24:6a7484e5bf]آبرار باتعصب [/size:6a7484e5bf]جهت روشنسازی ذهن (بنده غیرمطلع از همه چیز) به اندازه چندین کتاب کامنت مینوسین ![/color:6a7484e5bf][/quote:6a7484e5bf]

من به شخصه همیشه از تیم حمایت کردم و سعی کردم همیشه به آینده خوشبین باشم.مخصوصا وقتی که تیم نتیجه نمیگیره بازم تو کامنتهام گفتم اشکالی نداره به امید خدا بازی بعد جبران میکنیم...
زمانی که هرندی به اون شکل و با نامردی تمام به صورت کاملا بی رحمانه اخراج شد، همون موقع گفتم اشخاصی که اون بازی رو برای اخراج هرندی در آوردن نه تنها به فوتبال این شهر بلکه به تمام رشت خیانت کردن. ولی متاسفانه برخوردهایی رو از خودی ها دیدم که واقعا فقط میتونستم تاسف بخورم.کسایی هوادار تیم شهرم بودن کسایی که برام مثل برادر بودن، حتی به منم تهمت زدن و در پیام شخصی بهم فحش دادن.هنوز که هنوزه بازم اون ترکش ها هست و ... چرا؟ چون گفتم هرندی مظلوم واقع شد.برای اینکه گفتم به کسی که یه عمر برای فوتبال شهرم زحمت کشیده خیانت شد.
برای همین ازون موقع تصمیم گرفتم که کمتر کامنت بزارم و کمتر تو بحث ها شرکت کنم و فقط بنای کارم رو برای حمایت از تیم بزارم.

در مورد بحث بالا هم فقط می تونم بگم /15/ چون زمان همه چیز رو مشخص میکنه

و در پایان بازم آرزوی سربلندی و پیروزی برای تیم شهرم در بازی های آینده می کنم.این تیم مال منه مال شهرمه مال تمام رشتی هاست.این تیم ارث پدری یه مشت تهرانی نیست که تو چند سال فکر کردند کل فوتبال و ریشه شهر رشت رو صاحب شدن :(

یا علی
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط samblack در يکشنبه فبريه 24, 2013 9:26 am .
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه فبريه 24, 2013 9:20 am

من خودم شخصه جز اولین کسایی بودم که از انتخاب امید هرندی حمایت کردم و بازهم به عنوان کسی که برای فوتبال شهرم زحمت کشیده حمایت خواهم کرد و این رو هم میدونیم که خیلی نامردی از تیم شهر خودش طرد شد _ حالا قضیه اون دعوا رو قبول دارم که اشتباه کرد و نباید همچین کار غیر حرفه ای انجام میداد...
ولی در مورد دوستانی که در راس سایت وارش هستن و از امید انتقاد میکنند بنظرم این دوستان از سیاست باشگاه پیروی میکنند { با عرض معذرت از این دوستان }...

.....................
به خاطر همین همیشه ارزو میکنم هیچ وقت امیر افتخاری سرمربی داماش نشه چون مطمئنم کسایی که در باشگاه داماش { به عنوان مدیر و مشاور} حضور دارن همونطوری که هرندی رو نابود کردن امیر رو هم نابود میکنند مگر اینکه تغییر تحولاتی در مدیریت و مشاور مدیریت صورت بگیره...

.......................
اما در حال حاظر بحث هرندی جایز نیست اگه اعتقاد داریم که داماش پتانسیل بالایی داره و توان این رو داره که در لیگ حفظ بشه باید از درخشان حمایت کنیم این تنها راهیه که از من و تو هوادار برمیاد...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه فبريه 24, 2013 9:35 am

[quote:e68aa2a3ed="Mordab"]من خودم شخصه جز اولین کسایی بودم که از انتخاب امید هرندی حمایت کردم و بازهم به عنوان کسی که برای فوتبال شهرم زحمت کشیده حمایت خواهم کرد و این رو هم میدونیم که خیلی نامردی از تیم شهر خودش طرد شد _ حالا قضیه اون دعوا رو قبول دارم که اشتباه کرد و نباید همچین کار غیر حرفه ای انجام میداد...
ولی در مورد دوستانی که در راس سایت وارش هستن و از امید انتقاد میکنند بنظرم این دوستان از سیاست باشگاه پیروی میکنند { با عرض معذرت از این دوستان }...

.....................
به خاطر همین همیشه ارزو میکنم هیچ وقت امیر افتخاری سرمربی داماش نشه چون مطمئنم کسایی که در باشگاه داماش { به عنوان مدیر و مشاور} حضور دارن همونطوری که هرندی رو نابود کردن امیر رو هم نابود میکنند مگر اینکه تغییر تحولاتی در مدیریت و مشاور مدیریت صورت بگیره...

.......................
اما در حال حاظر بحث هرندی جایز نیست اگه اعتقاد داریم که داماش پتانسیل بالایی داره و توان این رو داره که در لیگ حفظ بشه باید از درخشان حمایت کنیم این تنها راهیه که از من و تو هوادار برمیاد...[/quote:e68aa2a3ed]

[color=blue:e68aa2a3ed]دقیقا دوست عزیزم Mordab . اما نمیدونم جریان چیه که تا بحثی انتقادی خطاب به مدیریت و حالا مربی و یا هر کی
میشه این وسط هرندی (اصلا موجودی غیر انسان) پاش وا میشه . [/color:e68aa2a3ed]

[color=black:e68aa2a3ed]والله انقد که فیروز کریمی و دینورزاده و تارتار و قاسمپور و عبدی و پوشنیک و ذورفوووووووووقا نسب . . . . . و حتی
دست نشان در حق این تیم جفا کردن ، 100% هرندی نکرد . اما چون تو دهن ها افتاده هرندی بد ، باید گفته بشه بد !
حتی اگه بحث ربطی هم بهش نداشته باشه . من در نقل قول کامنت پر عصبانبت شما (Mordab) نوشتم که انقدر هم
درخشان مربی خوبی نیست و شرایط باید با زمان کار هرندی مقایسه بشه ، یهوو رضای عزیز میاد شجره نامه اون طرف
میگه ! یا دفعه قبل گفتگویی بود در مورد بچه های تیفوسی که چنتا از عزیزان منظور منو بد متوجه شدن و بد برداشت
کردن ، منم هرچی سعی کردم بهشون بگم که دوستان منظورم اینه ، اما باز یهو بحث هرندی اومد وسط !!!!!!!!!!!!!!!
والله آدم ناخودآگاه یاد دموکراسی موجود تو کشورمون میوفته ![/color:e68aa2a3ed]

[color=red:e68aa2a3ed]خدا هممونو حفظ کنه و این فصل مارو بخیر بگذرونه و نهایتا انشاالله همه عاقبت بخیر بشیم .[/color:e68aa2a3ed]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه فبريه 24, 2013 9:45 am

[quote:7eece73d71="miladcivil"][quote:7eece73d71="Mordab"]من خودم شخصه جز اولین کسایی بودم که از انتخاب امید هرندی حمایت کردم و بازهم به عنوان کسی که برای فوتبال شهرم زحمت کشیده حمایت خواهم کرد و این رو هم میدونیم که خیلی نامردی از تیم شهر خودش طرد شد _ حالا قضیه اون دعوا رو قبول دارم که اشتباه کرد و نباید همچین کار غیر حرفه ای انجام میداد...

.....................

.......................
اما در حال حاظر بحث هرندی جایز نیست اگه اعتقاد داریم که داماش پتانسیل بالایی داره و توان این رو داره که در لیگ حفظ بشه باید از درخشان حمایت کنیم این تنها راهیه که از من و تو هوادار برمیاد...[/quote:7eece73d71]

[color=blue:7eece73d71]دقیقا دوست عزیزم Mordab . اما نمیدونم جریان چیه که تا بحثی انتقادی خطاب به مدیریت و حالا مربی و یا هر کی
میشه این وسط هرندی (اصلا موجودی غیر انسان) پاش وا میشه . [/color:7eece73d71]

[color=black:7eece73d71]والله انقد که فیروز کریمی و دینورزاده و تارتار و قاسمپور و عبدی و پوشنیک و ذورفوووووووووقا نسب . . . . . و حتی
دست نشان در حق این تیم جفا کردن ، 100% هرندی نکرد . اما چون تو دهن ها افتاده هرندی بد ، باید گفته بشه بد !
حتی اگه بحث ربطی هم بهش نداشته باشه . من در نقل قول کامنت پر عصبانبت شما (Mordab) نوشتم که انقدر هم
درخشان مربی خوبی نیست و شرایط باید با زمان کار هرندی مقایسه بشه ، یهوو رضای عزیز میاد شجره نامه اون طرف
میگه ! یا دفعه قبل گفتگویی بود در مورد بچه های تیفوسی که چنتا از عزیزان منظور منو بد متوجه شدن و بد برداشت
کردن ، منم هرچی سعی کردم بهشون بگم که دوستان منظورم اینه ، اما باز یهو بحث هرندی اومد وسط !!!!!!!!!!!!!!!
والله آدم ناخودآگاه یاد دموکراسی موجود تو کشورمون میوفته ![/color:7eece73d71]

[color=red:7eece73d71]خدا هممونو حفظ کنه و این فصل مارو بخیر بگذرونه و نهایتا انشاالله همه عاقبت بخیر بشیم .[/color:7eece73d71][/quote:7eece73d71]

خب این سوالات شما رو باید کسایی جواب بدن که تو باز امید داماش همراه با مدیر روابط عمومی دلسوز داماش!!!!!!!!!کنار این اقا میشینن و به همراه این اقا به همایش یادبود میرن و البته کسایی که تو این سایت به عنوان لیدر هم محسوب شدن و موقع بازیهای رسمی تیم به داخل رختکن رفت امد میکنند...

البته این رو هم بگم تمامی این بچه ها از دوستان من هستن ولی خب اونها احساس میکنن راهی که در پیش گرفتند درسته:لاجرم قرار نیست تمام نظریات من هم درست باشه ولی خب من هم به عنوان یه کاربر نظرات خودم رو میگم...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه فبريه 24, 2013 10:05 am

[quote:79022c9880="abarar1989"][color=black:79022c9880]Inja-Rasht آبرار بعد از اخراج هرندی خیلی ها که باید حرف میزدن چیزی نگفتن.اونایی که خیلی بهشون تهمت زده شد حرفی نزدند و هنوز هم از روی نجابت حرفی نزدند...[/color:79022c9880]
[size=18:79022c9880][color=darkblue:79022c9880]فقط یه سوال خیلی مهم از تک تک بچه های وارش دارم
شما یه طرفدارید.اونهم از نوع دو آتیشه که هر شهری آرزوی داشتنشو داره.اگه یه روزی بنا به دلایلی با کسانی از باشگاه به مشکل بر بخورید و دیگه نتونید بیاید ورزشگاه آرزوی شکست این تیم رو میکنید؟[/color:79022c9880][/size:79022c9880]
[color=black:79022c9880]منظورم خیلی شفافه من اگه جای مربی اخراجی بودیم آرزوی اول شدن تیمم رو میکردم.آرزوی موفقیت شهرم رو میکردم نه اینکه...
امروز که داشتم از نور میومدم رشت که بازی رو از تلوزیون ببینم پشت یه کامیون یه شعری خوندم که عمرا فکرشو نمیکردن امشب بخوام ازش استفاده کنم...[/color:79022c9880]

[size=24:79022c9880]
[color=red:79022c9880]تنِ مرد و نامرد یکیست/روزگار باید بگذرد تا بدانی مرد کیست[/color:79022c9880][/size:79022c9880][/quote:79022c9880]

رضا جان من فقط داشتم نظراتو میخوندم و اصلا دوست ندارم در مورد گذشته دوباره حرفی بزنم به دلایلی.....

ولی این نظرت سراسر توهین هست !!!!!!!!! - اینطور نظرات اصلا خوب نیست حالا خودت میدونی.........
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه فبريه 24, 2013 10:23 am

خواهشن دیگه بحث تکراری هرندی را وسط نکشین. همه خسته شدیم از بس در مورد ایشون روشنگری شده. نمیدونم چرا تو این سایت خیلی ها دوست دارن همش پای اون بیچاره را وسط بکشن. مگه مربی های دیگه کم گند کاری داشتن؟!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه فبريه 24, 2013 10:26 am

[color=black:3e7d56ba47]هرندی هیچ خاطره بدی نذاشت جز یه مورد،ولی همچین آش دهنسوزی هم نبود که بگیم این درخشان مادر مرده خیلی داغون تر از اون بود.شاید اینم مالی نباشه ونهایتا با اون یکسانه.مشکل من با هرندی سر صحبتاشه،آقایون یادشون رفته که هرندی چه مصاحبه هایی کرد چه چیزایی گفت.هرگز حرفش تو برنامه شبکه شما از یادم نمیره.هیچوقت دردی رو که تو دلمون گذاشت یادم نمیره.این حرف شاید از یه غیر بومی بود اینقدر درد نمیکرد ولی از کسی که ادعا میکرد من قبرمم تو رشت خریدم انتظار اینا رو نداشتم.من خیلی با خودم کلنجار رفتم که بگم حرف سالار اشتباهه.با اینکه میدونستم به خودم دروغ گفتم که نه بعد از مدتها یه رشتیه درست حسابی سر کار اومده.کسی که منافع تیم براش از جونشم مهمتره،کسی که درد دله مارو متوجه شه.وقتی بهش گفتم آاقی هرندی تو یه رشتی هستی هروقت دیدی به ضرر شهرت شدی خودت برو.بهش گفتم دوست نداریم واسه یه رشتی هیا کن رها کن بشنوم تو استادیوم.اونم گفت من با یه ساک اومدم و با یه ساک میرم من خر هم باور کردم(این قضیه قبل از شروع فصله).ولی با صحبت با یه فردی تنها چیزی که برامون موند دشمن شاد شدن.شنیدن شعار امید هرندی توسط دشمنامون تو انزلیه...
اون شعار از مرگ هم برام درد آور تر بود...
در مورد مردانگی هم من نگفتم کی مرده ولی نامردیه یه نفر بهم ثابت شد همینو بس... .الان دینورزاده خیلی برام با ارزش تره تا این آقا.حداقل این فرد غیر بومی انقدر فهمشو داشت که وقتی نتونست کار کنه خداحافظی کرد و رفت و حتی یه مصاحبه هم نکرد.هرگز کاری نکرد که دشمن شاد شیم.شاید دانش فنی نداشت ولی مرد بود...مرد
حالا در مورد سوالات
1.نظراتی که بعد ازانجام بازی داده میشه غالبا احساسیه(حالا میخواد هرکی باشه).حالا میخواد یه برد خیلی شیرین باشه یا یه باخت بد... و من هم نگفتم ته منطقم.منم از خیلی ها احساسی ترم و سعی میکنم موقعی که خیلی خوشحالم و خیلی ناراحتم کامنت بدی ندم(البته بعضی وقتها از دستم در میره :lol: )
2. یه خورده کامنت هار و به خونی متوجه میشی.در ضمن منظورم به فرد خاصی نبود
3.من درون تیم هستم؟برو ببین جز یکی دوتا بازیکن و یکی دوتا از باشگاه کسی اصلا منو میشناسه.برو ببین جر علی آقای سراوانی کسی حتی اسم منو میدونه؟!
4.تعویض های اشتباه و سیستم اشتباه تیمی توسط شخص سر مربی(نظر من) کمترین دلیل نتیجه نگرفتن تیمه؟اگه 50 درصد بقیه چیزها تاثیر گذار باشن 50 درصد هم درخشان مقصره(شاید هم بیشتر).من فقط 50 دصد اولیه رو توضیح دادم بحث فنی مقوله ی جداگانست
5.در مورد نوع بازی فیلم بازی ها موجوده و خیلی چیزها رو ورشن میکنه
6.بازم شد اردوی آماده سازی؟خیلی جالبه
یارگیری بعله داسیلوا و نیکبخت و کبه و حلافی یارهایی که به تیم اضافه شدن و در عوض اینها کیانی رفت.بحث این که تیممون بهتر شده که مطرح نیست چون افرادی که جذب شدن شاید کمی کمک حال باشن ولی جز کبه که 3 تا بازی تاثیر گذار بود و حلافی که... نیکبخت و داسیلوا که یکی از عوامل باختامون بودن...
7.آره...
درخشانو چی کار کنیم بندازیم بیرون.سالی 7،8 10 تا مربی داریم عوض میکنیم.بخدا خجالت داره.اگه بحث دعوای هرندی نبود من بازم میگفتم حق هرندی بود که بمونه تو تیم و بعدش هم که دیگه با مصاحبه هاش از خجالتمون در اومد... الانم طوری صحبت میکنی انگار داماش کیا رو داره.طرف 30 ملیارد بازیکن خریده تا همین دو هفته پیش زیر ما بود... تیمی کلی خرج کرده کلا به ما 2 امتیاز تفاوت داره.با این بضاعت انتظار قهرمانی داری.نکونام 5 ملیاردی اندازه ی 15 تا بازیکن ما پول گرفته... مابقی هیچی...
خداروشکر زیر بار حرف زوز نرفتم هرگز،هرگز هم اشخاص برام مهم نبودن.اگه الان با افرادی صمیمی هستم این دائمی نیست.بارها به خودشونم گفتم که اگه یه روزی ببینم حتی شماها که شب و روز رو بهمیم به ضرر تیم کار میکنید جز یه سلام علیک هیچ کاری باهاتون ندارم(چون تو ذات من نیست با کسی حرف نزنم)
ولی میلاد جان ای کاش میتونستم چیزایی رو بگم.میتونستم بگم که کیا چه کارایی کردن.ولی حیف که دله من قبرستان حرفهاست.چی بشه که حرفی ازم دربیاد.یه یه خورده کامنتهای منو قبل از شروع فصل موقع انحلال بخون با اینکه میدونستم هیچی نداریم باز سعی میکردم به همه امید بدم.به همه بگم ایشالا حل میشه.تو اون دوران درد دل همه رو گوش کردم وبه قول یکی از دوستان فقط درد دلمو با دیوار گفتم.چی کار کنیم.خیلی ها که همین الانم تو سایتن میگفتن بعد از باخت ملوان دیگه استادیوم نمیایم.شاید الان نگن ولی پیش خودشون میدونن من چقدر خواهش کردم که بازم بیان.چقدر گفتم غیر از این تیم چیزه دیگه ای نداریم.البته من پول میگرفتم و واسه منافع شخصی این حرفو میزدم.مثل مابقی کسایی که... .الانم شدیم مثل جزامی ها...
ولی حیف که خیلی حرفها تف سربالاس...حیف...
آبرار میلاد من بند به بند جواب سوالات رو دادم ولی هیچکس به من نگفت آیا روزی میشه که برای شهرت آرزوی موفقیت نکنی؟
از آبرارهای باتعصب سایت هم بخاطر دراز چانگی عذر خواهی میکنم :wink: :lol: [/color:3e7d56ba47]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه فبريه 24, 2013 10:33 am

در مجموع باید از در خشان حمایت کنیم چاره دیگه هم نداریم ولی بخدا اگه قرار بود وهدف باشگاه فقط حفظ تیم تو لیگ برتر بود به اون قران که هرندی هم میتونست این تیم رو تو لیگ نگه داره خداروشکر که اقای عابدینی خسته شده و خودش میخواد بره به امید خدا فصل بعد با یک مدیر عامل جدید و تزریق پول از سمت اقا قویدل از این وضعیت بیرون خواهیم اومد
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 10:41 am

جان؟ کسی با من کار داشت؟ :roll:
والله فکر کنم کسی که بحث هرندی رو خودش شروع کرد، اینقدر جو داده شد که خودش الان مدعی شده که نباید مطرح میشده ، من مسئول خودم هستم و تو یه خط و کامنت قبلم گفتم آقا بیخیال این موضوع کهنه رو دنبال نکنید و بعد چند کلمه نوشتم که پاسخ اون کاربر روزنامه خون و همه چی دان رو بدم. من باید در چه موردی باید پاسخ بدم؟شما بفرمائید ما که همیشه پاسخگو هستیم و همین پاسخگویی برامون دردسره. ضمنا ببخشید ناراحت شدید من دفعه بعد میام کنار شما میشینم :roll: یعنی فقط حرف شما درسته و من نباید پاسخی بدم تا اینقدر تار زده بشه تا یه پیله دور همه کشیده بشه که به هیچ جایی دسترسی نداره؟
آقا بی زحمت این تکلیف ما رو هم روشن کنید ما خط باشگاه رو دنبال می کنیم یا مثلا من خوبه تو کانون هوادار باشم یا بده و ناراحتیت که تو کانونم؟
اگر خط باشگاهیم و به فکر خودمونیم از نظر شما،پس چرا اینجایید؟ آخه یادمه میگفتی اگر یه روزی بفهمم به فکر خودتونید دیگه اینجا نمیام...
اگر ناراحتید که من تو کانونم پس چرا گفتید مهرداد رو میشناسم و میدونم که فقط به فکر هواداره؟ ببخشید که از طرف هواداران و کانون وظیفه دونستیم بریم سر یادبود مراسم مرحوم مجتبی که هوادار داماش بود و معذرت می خوام که پاسخگو هستیم جواب ابهامات رو میدیم و خبررسانی می کنیم...
به هر حال کسانی که میگن چرا در مصاحبه مطبوعاتی مدیررسانه داماش کنار سرمربی میشینه و مسائلی رو مطرح می کنه و نمیدونه که همه مدیران رسانه باید حضور داشته باشند باید هم در مورد من یه بار اونطور اظهار نظر کنه یه بار واسه اینکه پاسخ میدم اینطور در مورد من بگه .
ضمنا یادت باشه من هم می تونم با دلیل بگم که یکی هست که خط برخی افراد طرد شده از تیم رو دنبال می کنه .
ایشالا شما هم قابل بدونی عذرخواهی بنده حقیر تو بعضی از قسمت های کامنت بالا رو قبول کنی . :)
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه فبريه 24, 2013 10:45 am

[quote:3d7c755d27="sepidroudi"][quote:3d7c755d27="abarar1989"][color=black:3d7c755d27]Inja-Rasht آبرار بعد از اخراج هرندی خیلی ها که باید حرف میزدن چیزی نگفتن.اونایی که خیلی بهشون تهمت زده شد حرفی نزدند و هنوز هم از روی نجابت حرفی نزدند...[/color:3d7c755d27]
[size=18:3d7c755d27][color=darkblue:3d7c755d27]فقط یه سوال خیلی مهم از تک تک بچه های وارش دارم
شما یه طرفدارید.اونهم از نوع دو آتیشه که هر شهری آرزوی داشتنشو داره.اگه یه روزی بنا به دلایلی با کسانی از باشگاه به مشکل بر بخورید و دیگه نتونید بیاید ورزشگاه آرزوی شکست این تیم رو میکنید؟[/color:3d7c755d27][/size:3d7c755d27]
[color=black:3d7c755d27]منظورم خیلی شفافه من اگه جای مربی اخراجی بودیم آرزوی اول شدن تیمم رو میکردم.آرزوی موفقیت شهرم رو میکردم نه اینکه...
امروز که داشتم از نور میومدم رشت که بازی رو از تلوزیون ببینم پشت یه کامیون یه شعری خوندم که عمرا فکرشو نمیکردن امشب بخوام ازش استفاده کنم...[/color:3d7c755d27]

[size=24:3d7c755d27]
[color=red:3d7c755d27]تنِ مرد و نامرد یکیست/روزگار باید بگذرد تا بدانی مرد کیست[/color:3d7c755d27][/size:3d7c755d27][/quote:3d7c755d27]

رضا جان من فقط داشتم نظراتو میخوندم و اصلا دوست ندارم در مورد گذشته دوباره حرفی بزنم به دلایلی.....

ولی این نظرت سراسر توهین هست !!!!!!!!! - اینطور نظرات اصلا خوب نیست حالا خودت میدونی.........[/quote:3d7c755d27]
[color=black:3d7c755d27]من به هیچ کسی توهین نکردممعین جان.یه سوا مهم پرسیدم که هیچکس جواب منو نداد.جوابش روشنه منظورم هم روشن.اگه اشتباه میگم بهم بگین.بخدا اگه کسی خواستار باخت این شهر بشه خواستار منافع شخصیشه نه موفقیت این شهر...
من نه داداش درخشان نه هیچ سنمی باهاش دارم(البته جز پولی که ازش میگیرم :lol: ).این تو ذات منه که از تیمم حمایت کنم و سرمربی هم بخشی از تیممه جز اینکه فردی از تیم کاری کنه که...
یه مورد یادم رفت به میلاد عزیز بگم:کامنتهای منو بعد از باخت ها بخون،زمان انحلال بخون حتی زمان هرندی بین کی فاز منفی دادم؟تو پیش بینی نتایج اگه حتی یه بار پیدا کردی من گفته باشم مساوی داماش گردنم میزنم.همیشه برد داماشه چون چیزی جز برد تیم نمیبینم.تو این 2 ساله وارش که دیگه همه مربی ها بهم پول نمیدادن برای همه به شکل یکسان خارج خونه و داخل خونه زدم برد داماش.حتی تو تموم توتو هایی که میزنم اگه داماش باشه امکان نداره تک داماش نزنم
من یه طرفدارم و کارم طرفداریه از تیم نه افراد.هرندی خیلی آدم خوب رفت دیگه تموم شد اگه اون حرفها رو نمیزد میشد محترم مثل تارتار و دینورزاده و ذولفقارنسب وپوشنیک و... و درخشان هم میره اگه برا تیم حاشیه درست نکرد میشه محترم و اومد رشت تشویق میشه ولی اگه بد تا کرد اونم میشه نا محترم و باهاش بدمیشم.مربی بعدی هم هرکی که بود مورد حمایت منه تا وقتی که هست.چون سرمربی تیممه نه اینکه باهام رفیقه و دمپایی میده بهم(!)... همینو بس...[/color:3d7c755d27]
آخرين ويرايش توسط abarar1989 on يکشنبه فبريه 24, 2013 11:13 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه فبريه 24, 2013 10:53 am

به آقا مهرداد.شدی چوب سرتا پا نجس آبرار.دمت گرم.آخه خجالت نمیکسی هم خط بگیر باشگاهی هم طرفه طرفدارا.وضعتو روشن کن.باشگاه میگه سمته ما نیستی بچه ها میگن سمت افراد خاصی.آخه چی هستی تو آبرار
اگه بهم توضیح بدی که چرا هر دو طرف به تو حرف میزنن و تهمت ممنون میشم؟
با همه ی بچه هام:ای کاش فقط یه خورده هوای داشته هامونو داشتیم.روزی حسرت چیزهایی رو میخوریم که...
طبق معمول منظورم به فرد خاصی نبود کلی گفتم.اکثر حرفهام هم مربوط به افراد خارج از این سایت بود و فقط...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان