[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - آلومینیوم هرمزگان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - آلومینیوم هرمزگان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali126 » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:18 pm

[quote:b0bb745694="miladcivil"][quote:b0bb745694="ali126"]واقعا باید این و بگم که حاجتی اصلا بازیکن نیست و بازیکنی نیست که چسی بیاد واسه ما و با این کار فهمیدم مهدوی و چاوشی با غیرت ترین بازیکن های داماش هستن[/quote:b0bb745694]

[color=black:b0bb745694]من در جریان چون و چرایی و چی بودن حرکت حاجتی و . . . نیستم .
اما حس میکنم که عصبانیت از این باخت غیرمنتظره رو تصمیگیری های ما اثر منفی گذاشته .
مصطفی حاجتی تعصب و توانایی و ذکاوتشو نه الان ، بلکه در دوران متمادی که در تیم ما بود
نشون نداد ، وگرنه امروز بازوبند بهش نمیرسید .
حالا اگه هم چیزی صورت گرفته بذارید به حساب همون اعصاب خوردی که ما داریم و اون مسئولیت
سنگینی که رو دوشش بود .
به نظرم جهت سوء استفاده و خراب نشدن روحیه و جایگاه حاجتی ، این قضیه رو [size=18:b0bb745694]تمومش کنیم[/size:b0bb745694] . [/color:b0bb745694][/quote:b0bb745694]
داداش گل من تا حالا صد بار داماش تو رشت شکست خورده آیا مهدوی همچین کاری میکنه وقتی که تو کاپیتانی و هوادارا میگن کاپیتان تیمت و بروار و بیار و بازیکنی که 19 سالشه علیرضا جهنبخش و بازیکنی که اولین باره داره تو داماش بتزی میکنه میحواد بیاد به سمت هوادارا ولی آقا مصطفی میگه وا بده بریم تو رختکن یعنی ما رو آدم حساب نمیکنه دیگه!!!!همچین بازیکنی که خودش و با تعصب داماش میدونه بای همچین کاری بکنه!!داش پدرام نباید اینجوری باشه اون هوادر وقتی با صدایه گرفته میاد خونه حقش اینه که پشه ای به حرفش احترام توجه ای نشه؟!!!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:20 pm

[b:043782fc3f]این باخت فدای سر بازیکنان و هوادارن با غیرتمون. فقط امیدوارم از اشتباهاتمون در این دیدار درس بگیریم.[/b:043782fc3f]
[size=18:043782fc3f]ضمن اینکه [b:043782fc3f]آقای سراوانی[/b:043782fc3f] و یاشگاه باید روی این قضیه که امروز علیرغم باخت داماش هیچگونه بی احترامی به تیم حریف نشد مانور بدند در رسانه ها و در فدراسبون و نشون بدند که کرم در یازی های قبلی از طرفداران و بازیکنان حریف بوده که تماشاگران ما رو تحریک کردند. امیدوارم باشگاه شل بازی در نیاره تا کمیته انضباطی! تو این هرکی هر کی سر تیم ما رو بخواهد ببره.[/size:043782fc3f]
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:21 pm

بحث حاجتی همینجا دفن بشه بهتره. یک بچه مغول مشنگ میاد تو شهرمون علیه مردم شهرمون فیلم بازی میکنه همه بسیج میشن واسه بخشیدنش. کار نداشته باشی بهش لوح تقدیرم میدن. بعد ندید گرفتن اشتباه یک همشهری که واسه این تیم تو دسته یک و لیگ برتر از جون مایه گذاشته اینقدر سخته؟؟!!! امروز تیم باخت یک باخت ناباورانه که من و تو هوادار رو که تو خونمون میشینیم و روز بازی 2 تا شعار میدیم شکه کرده. حساب کن بازیکنی که تمام سال داره با تعصب جون میکنه بعد از این باخت چه حالی میشه؟! اتفاقا بازیکنای متعصبن که بعد از این باختا عصبی میشن و حرکات غیر معمول انجام میدن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:23 pm

دوستتان داماشی میشه خواهش کنم این رو از سراوانی بخوایم که حاجتی عدر خواهی کنه و بسپاریم به سراوانی عزیز و تیم رو که حالا باخته وارد حواشی نکنیم.
دوستان یادتون باشه حاجتی توی سالی که دسته 2 موندیم و افشین و مهدوی نظر محمدی رفتن استیل آذین حاجتی با معرفت موند و با گل اومدیم بالا.
امروز هم اشتباه کرده و بی شک برای تعصبی که داشت عصبی بود .
کار هاموادارن عالی بود اما عالی تر این هستش که برای تیم که این همه مشکل داره مشکل نتراشیم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:26 pm

[quote:d8fdc5db4f="ali126"][quote:d8fdc5db4f="miladcivil"][quote:d8fdc5db4f="ali126"]واقعا باید این و بگم که حاجتی اصلا بازیکن نیست و بازیکنی نیست که چسی بیاد واسه ما و با این کار فهمیدم مهدوی و چاوشی با غیرت ترین بازیکن های داماش هستن[/quote:d8fdc5db4f]

[color=black:d8fdc5db4f]من در جریان چون و چرایی و چی بودن حرکت حاجتی و . . . نیستم .
اما حس میکنم که عصبانیت از این باخت غیرمنتظره رو تصمیگیری های ما اثر منفی گذاشته .
مصطفی حاجتی تعصب و توانایی و ذکاوتشو نه الان ، بلکه در دوران متمادی که در تیم ما بود
نشون نداد ، وگرنه امروز بازوبند بهش نمیرسید .
حالا اگه هم چیزی صورت گرفته بذارید به حساب همون اعصاب خوردی که ما داریم و اون مسئولیت
سنگینی که رو دوشش بود .
به نظرم جهت سوء استفاده و خراب نشدن روحیه و جایگاه حاجتی ، این قضیه رو [size=18:d8fdc5db4f]تمومش کنیم[/size:d8fdc5db4f] . [/color:d8fdc5db4f][/quote:d8fdc5db4f]

داداش گل من تا حالا صد بار داماش تو رشت شکست خورده آیا مهدوی همچین کاری میکنه وقتی که تو کاپیتانی و هوادارا میگن کاپیتان تیمت و بروار و بیار و بازیکنی که 19 سالشه علیرضا جهنبخش و بازیکنی که اولین باره داره تو داماش بتزی میکنه میحواد بیاد به سمت هوادارا ولی آقا مصطفی میگه وا بده بریم تو رختکن یعنی ما رو آدم حساب نمیکنه دیگه!!!!همچین بازیکنی که خودش و با تعصب داماش میدونه بای همچین کاری بکنه!!داش پدرام نباید اینجوری باشه اون هوادر وقتی با صدایه گرفته میاد خونه حقش اینه که پشه ای به حرفش احترام توجه ای نشه؟!!![/quote:d8fdc5db4f]

[color=black:d8fdc5db4f]درسته ali126 جان . ماهم میگیم مهدوی ، کاپیتان تکرار نشدنی تیممون . اما حاجتی هم چون محجوب و مدب هست و قطعا" از [size=18:d8fdc5db4f]خجالت [/size:d8fdc5db4f]
اون کارو کرد و رفت وگرنه قصد دیگه ای نداشت . ایشالاه بعد یه مدتی با یه مصاحبه از طرف مدیران زحمتکش سایتمون همه ابهامت رفع میشه .[/color:d8fdc5db4f]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:27 pm

من الان قضیه حاجتی رو متوجه شدم....دوستان مصطفی واقعا خاصانه و بی ادعا چند سال برای ما بازی کرد و انصافا از بازیکنهای با غیرت و با اخلاق تیم هست....ایشون اولین بار بود که کاپیتان بود و با توجه به فشار بازی طبیعی بود...من که هوادار بودم بعد از بازی نمی تونستم برم خونه چه برسه به بازیکن....
یکم منصف باشید....تو این لحظه های سخت باید هوادارها کمک کنند بحران بیشتر نشه....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:27 pm

امروز هم اون روی فوتبال رو دیدیم و حداقل مستحق یک امتیاز بودیم که با بازی بسته تیم میثاقیان میسر نشد .. نبود مهدوی واقعا ملموس بود امیدوارم هرچه زودتر برگرده واقعا اون شخصیت کاپیتانی رو داره که با رهبریش بازی رو در بیاره و نقشش رو تو شرایط سخت ایفا کنه ..
درخشان امروز از روی اجبار ترکیب چید و واقعا دستش بسته بود به نظر من خوب موقعی باختیم تا زمان رو از دست ندهیم به بازی با پیکان و سپاسی خوش بین هستم ..
اوضاع جدول هم بدجور داره تو ذوق میزنه قرار بود با برد تا رده نهم بریم بالا اما با شکست تو این بازی سیزدهم شدیم و با تیم پانزدهم جدول هم سه امتیاز فاصله داریم این نشون میده چراغ خاموش داریم سیر نزولی رو طی می کنیم و بقیه تیم های پائین جدول مثل همین آلمنیوم ارزش این امتیازات رو از همین الان درک کردند فراموش نکنیم چند بازی آینده مون نسبت به بازیهای آخر ساده تره پس باید نتیجه بگیریم این خیلی بده از فولاد یک امتیاز تو اهواز بگیریم بعد تو رشت سه امتیازو تقدیم کنیم به تیمی که از رده ما هم پائین تره !

و آخر اینکه هفته هاست ثانیه شماری می کنیم به رتبه تک رقمی برسیم بارها هم شرایط فراهم شده تا از این فرصت استفاده بشه اما نشده و از رده یازدهم هم نتونستیم خودمونو بالاتر بکشیم امیدوارم نه طلسمی در کار بوده باشه و نه آهی پشت این تیم مونده باشه !!
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:30 pm

[quote:30fba7f2b2="meraj130"][quote:30fba7f2b2="sepidroudi"][quote:30fba7f2b2="meraj130"]من کاری به حرکت زشت حاجتی ندارم - ولی امروز واقعا بد بود و گل دوم رو مقصر بود - ایشالا با اضافه شدن سهرابی و حاجی زاده به نیمکت منتقل میشی آقای حاجتی[/quote:30fba7f2b2]

یعنی با یه اشتباه اونم از روی ناراحتی که البته توجیه نداره همه چیزو فراموش کردیم؟ :idea:

حاجتی تو این همه سال چی واسه ما کم گذاشت؟؟؟؟؟ - در حالی که پستش دفاع چپ نبود با جون و دل بهترین بازیاشو واسه ما انجام داد - در حالیکه که خیلی از بازیکنای خودمون در طول این سالها انواع مصاحبه ها و ناز و نوزها رو واسه ما کردن حاجتی یه بارم واسه تیم حاشیه درست نکرد و در بدترین شرایط پای تیم بود
و لقب وفادارترین فوتبالیست رشت لایقشه و .........

این سزای زحماتش نیست که با یه اشتباه اینجوری در موردش صحبت کنیم

آقا مصطفی هر کسه دیگه (نظیفکار و .......) این کار رو میکرد به دل میگرفتم ولی شما آقایی ولی این انتظارم از شما نمیرفت - ایشالا که جبران میکنی آقا مصطفی دوست داشتنی و محجوب :P[/quote:30fba7f2b2]

نظر شما برای من محترمه و برای خود شما هم احترام زیادی قائلم ولی ....
حرکتش رو اصلا کار ندارم - ولی حاجتی توانایی بازی کردن در تیمی مثل داماش رو نداره اونم به صورت فیکس - فقط برای نیمکت خوبه - اصلا وفادارترین بازیکن عالم ولی وقتی نمیتونه خوب بازی کنه باید رو نیمکت بشینه و به قول شما حاشیه درست نکنه مثل گذشتش!!!
مگه میشه یه هافبک نتونه یه پاس درست درومون بده آخه ؟؟؟؟!!!!! امروز یکی از عوامل شکست خود آقای وفادار بود .
البته نمیخوام با این به حاشیه بره تیم ولی نظر من اینه که حاجتی نباید تو تیم فیکس باشه بخاطر ضعف فنی نه چیز دیگه ای .[/quote:30fba7f2b2]

[color=black:30fba7f2b2]معراج جان ، پس نظر شما ضعف فنی حاجتی هست ؟ یعنی نظر شما اینه حاجتی از حاجی زاده ضعیفتره ، نباید یادمون بره
حاجتی بیش از 10 بازی دفاع چپ بود و امروز بعد نبودش در بازی با فولاد اومد هافبک دفاعی بازی کرد .
من نظرم اینه ما با 3 هافبک دفاعی بومیمون که آبشک و سهرابی و حاجتی هستن و داشتن یک هافک دیگه در این پست
هر ساله میتونیم موفق باشیم . حاجتی هافبکی هیت که زیر توپ نمیزنه و با فکر و تمرکز جلئی دفاع بازی میکنه . . . .
نظرات متفاوته و محترم ، اما من زوج فیکس حاجتی و آبشک می پسندم و در 25 دقیقه پایانی اومدن سهرابی جای
یکی از اینا رو همیشه پیشنهاد میدم . [/color:30fba7f2b2]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:31 pm

ولی انصافا تیم بدون مهدودی خیلی لخت هستش....واقعا کاپیتان یک تیم هست برای خودش....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:32 pm

[quote:4132aeadf9="meraj130"][quote:4132aeadf9="sepidroudi"][quote:4132aeadf9="meraj130"]من کاری به حرکت زشت حاجتی ندارم - ولی امروز واقعا بد بود و گل دوم رو مقصر بود - ایشالا با اضافه شدن سهرابی و حاجی زاده به نیمکت منتقل میشی آقای حاجتی[/quote:4132aeadf9]

یعنی با یه اشتباه اونم از روی ناراحتی که البته توجیه نداره همه چیزو فراموش کردیم؟ :idea:

حاجتی تو این همه سال چی واسه ما کم گذاشت؟؟؟؟؟ - در حالی که پستش دفاع چپ نبود با جون و دل بهترین بازیاشو واسه ما انجام داد - در حالیکه که خیلی از بازیکنای خودمون در طول این سالها انواع مصاحبه ها و ناز و نوزها رو واسه ما کردن حاجتی یه بارم واسه تیم حاشیه درست نکرد و در بدترین شرایط پای تیم بود

آقا مصطفی هر کسه دیگه (نظیفکار و .......) این کار رو میکرد به دل میگرفتم ولی شما آقایی ولی این انتظارم از شما نمیرفت - ایشالا که جبران میکنی آقا مصطفی دوست داشتنی و محجوب :P[/quote:4132aeadf9]

حرکتش رو اصلا کار ندارم - ولی حاجتی توانایی بازی کردن در تیمی مثل داماش رو نداره اونم به صورت فیکس - فقط برای نیمکت خوبه - اصلا وفادارترین بازیکن عالم ولی وقتی نمیتونه خوب بازی کنه باید رو نیمکت بشینه و به قول شما حاشیه درست نکنه مثل گذشتش!!!
مگه میشه یه هافبک نتونه یه پاس درست درومون بده آخه ؟؟؟؟!!!!! امروز یکی از عوامل شکست خود آقای وفادار بود .
البته نمیخوام با این به حاشیه بره تیم ولی نظر من اینه که حاجتی نباید تو تیم فیکس باشه بخاطر ضعف فنی نه چیز دیگه ای .[/quote:4132aeadf9]

معراج جان نظر شما هم برای من بسیار محترمه و همچنین شخصیت خودت :arrow:

اما به نظرم مقصر باخت داماش به هیچ وجه حاجتی نبود روی گل دوم نظیفکار به اتفاق آریلسون مقصر بودن - حتی به نظرم بازیکن آلومینیوم روی حاجتی خطا کرد (الکی خودش رو روی حاجتی انداخت)

ضمنا به نظرم حاجتی بدون شک مستحق حضور در ترکیب ثابت داماش هست منتها امروز بعد مدتها توی پست اصلیش بود که کیفیت خوبشو نداشت

بهر حال نظرها متفاوته ولی 1 درصد احتمال بدید حاجتی بیاد و این نظرات رو بخونه .............

مهدوی و حاجتی برای من تعریفی فراتر از کیفیت فوتبالیشون دارند
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:34 pm

[size=20:9967dfcb8b][color=red:9967dfcb8b]در مورد گل آفساید آلومینیم:[/color:9967dfcb8b][/size:9967dfcb8b]

توپ که سانتر می شه بازیکنشون تو آفسایده. اگه اون 2 تا بازیکنوشون نبودن دلیلی نداشت مختاری دفع توپ بکنه اون بازیکنی که دورش خط قرمز کشیدم میاد برای هد زدن اون یکی که دورتره گل رو می زنه. جفتشونم موقع سانتر تو آفسایدن. صحنه دقیق ارسال توپ رو نداره این ویدئو اما تا اون جایی که توپ میرسه (دایره قرمز دوم) 0.1 ثانیه هم طول نمی کشه. به نظر من آفساید بود.
تو فیلم جلوتر می ره ابوذر خیلی جلوتر از دفاع آخر بوده نمی تونسته آفساید رو پر کرده باشه :)

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pouri_sb در دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:36 pm .
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:35 pm

[quote:aec4d42903="miladcivil"][quote:aec4d42903="meraj130"][quote:aec4d42903="sepidroudi"][quote:aec4d42903="meraj130"]من کاری به حرکت زشت حاجتی ندارم - ولی امروز واقعا بد بود و گل دوم رو مقصر بود - ایشالا با اضافه شدن سهرابی و حاجی زاده به نیمکت منتقل میشی آقای حاجتی[/quote:aec4d42903]

آقا مصطفی هر کسه دیگه (نظیفکار و .......) این کار رو میکرد به دل میگرفتم ولی شما آقایی ولی این انتظارم از شما نمیرفت - ایشالا که جبران میکنی آقا مصطفی دوست داشتنی و محجوب :P[/quote:aec4d42903]

البته نمیخوام با این به حاشیه بره تیم ولی نظر من اینه که حاجتی نباید تو تیم فیکس باشه بخاطر ضعف فنی نه چیز دیگه ای .[/quote:aec4d42903]

[color=black:aec4d42903]معراج جان ، پس نظر شما ضعف فنی حاجتی هست ؟ یعنی نظر شما اینه حاجتی از حاجی زاده ضعیفتره ، نباید یادمون بره
حاجتی بیش از 10 بازی دفاع چپ بود و امروز بعد نبودش در بازی با فولاد اومد هافبک دفاعی بازی کرد .
من نظرم اینه ما با 3 هافبک دفاعی بومیمون که آبشک و سهرابی و حاجتی هستن و داشتن یک هافک دیگه در این پست
هر ساله میتونیم موفق باشیم . حاجتی هافبکی هیت که زیر توپ نمیزنه و با فکر و تمرکز جلئی دفاع بازی میکنه . . . .
نظرات متفاوته و محترم ، اما من زوج فیکس حاجتی و آبشک می پسندم و در 25 دقیقه پایانی اومدن سهرابی جای
یکی از اینا رو همیشه پیشنهاد میدم . [/color:aec4d42903][/quote:aec4d42903]

من نظرمو بخاطر صلاح تیم پاک کردم و از روی عصابنیت بود - بله دوست عزیز نظرات متفاوته ولی به نظر من حاجی زاده خیلی از حاجتی بهتره - همینطور که میگم علی نظر محمدی از فراهانی خیلی بهتره .
از نظر من حاجتی و فراهانی در حد تیم نیستن . البته بازم عشق است بچه های بومی خودمون رو .

بهتر که این باخت و حاشیه هاشو فراموش کنیم تا به تیم کمک کنیم - اگه خدای نکرده از پیکان امتیاز نگیریم اوضاع به چیزی مثل فاجعه تبدیل میشه و واقعا خطرناک.
با آرزوی پیروزی در مقابل پیکان
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه دسامبر 31, 2012 4:47 pm

[color=black:8d1dc6eb31]حاشيه‌هاي ديدار داماش و آلومينيوم

هواداران داماش گيلان با در دست داشتن پرده‌اي نوشته شده با مضمون «دلاورمردان هرمزگان به ديار ميرزا کوچک خوش آمديد» به استقبال بازيکنان و مربيان اين تيم رفتند.
[حاشيه‌هاي ديدار داماش و آلومينيوم]

ديدار دو تيم فوتبال داماش گيلان و آلومينيوم هرمزگان در ورزشگاه عضدي رشت برگزار شد.

-با لغو محروميت حضور تماشاگران در ديدار مذکور و به دليل سردي هوا و بارندگي، حدود 2 هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه حضور يافتند.

-هنگام ورود تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان هواداران داماش با در دست داشتن پرده‌اي نوشته شده با مضمون «دلاورمردان هرمزگان به ديار ميرزا کوچک خوش آمديد» از آنها استقبال کردند.

-اکبر ميثاقيان سرمربي تيم آلومينيوم به شدت از طرف طرفداران داماش تشويق شد.

-قبل از آغاز بازي سر مربيان و اعضاي کادر فني دو تيم با يکديگر به احوالپرسي پرداختند.

-ابوذر رحيمي، محمد مختاري و عليرضا نيکبخت واحدي از تيم داماش به طرف سرمربي آلومينيوم رفتند و از وي براي حضور در ميدان رخصت خواستند.

-عليرضا نيکبخت واحدي که به تازگي در نيم فصل دوم به تيم داماش پيوسته است پس از مدت‌ها دوري از ميدان براي نخستين بار در ترکيب داماش به ميدان رفت.

-هر دو تيم داماش و آلومينيوم در اين ديدار کاپيتان‌هاي‌ نخست خود را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار ندارند.

-محمد رضا مهدوي کاپيتان نيم فصل داماش به دليل مصدوميت در اين بازي غايب بود و به جاي او مصطفي حاجتي کاپيتان داماش است و در طرف مقابل نيز مجتبي روشنگري به جاي تيرنورد بازوبند کاپيتاني آلومينيوم را بر باز و بسته است.
[/color:8d1dc6eb31]

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%88%D9%85
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » دوشنبه دسامبر 31, 2012 6:03 pm

abshak emrooz eftezah boo.baade khoo masdoomiat aslan natane mese sabegh bazi bookoone.
rasty hajaty jaryan chie ke gidi oona kar zesht boo?
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه دسامبر 31, 2012 6:14 pm

بازی فوتبال سه رو داره ، برد ، مساوی و باخت ، امروز باخت نصیب ما شد و من این برد رو به هرمزگانی ها تبریک می گم اما همین باختها سبب میشه تیم های پرمدعایی همچون اس اس ، پس پس و تر تر تو رشت سکه یک پول بشند ، در هر صورت باخت برابر تیمهایی مثل آلمینیوم رو به باخت برابر تیمهایی همچون سه تیم منفور فوق الذکر ترجیح می دم .
اما نظر دوستان متفاوت هست ، به نظر شخصی بنده :
1- بود یا نبود فراهانی درون دروازه فرق چندانی نمی کنه ، موقعی که فراهانی درون دروازه می ایسته انگار یک سبزی فروش در مورد ریاضیات نظریه میده ، هنوز از فوتبالیست شدن یک عده در شگفتم ؛اگه قراره هر توپ درون دروازه تبدیل به گل بشه ، چرا لایقی فر یا یک جوان دیگه تو دروازه نایسته ؟!
2- حضور نیکبخت بدون هماهنگی کافی با سایر نفرات به نظر منطقی نمی رسید
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان