[quote:908dd3803a="milad65"][quote:908dd3803a="miladcivil"][quote:908dd3803a="Milad_777"]به عنوان کسی که یه عمر تجربه دروازه بانی غیر حرفه ای رو داره میگم!
فراهانی یه اشکال داره ! اونم اینکه خیلی جلو میاد! همیشه حداقل 4 متر از دروازه فاصله داره! این باعث میشه که وسوسه شه که جلو بیاد! فرصت کافی برای عکس العمل هم نداشته باشه! همه گل هایی هم که امروز خورد برای همین بود!
به نظرم تو گل اول مهدوی خیلی مقصر نیست! بیشتر دروازه بان نا آماده ما بود که مقصر بود!
گل خیلی قشنگی زد حسن زاده![/quote:908dd3803a]
[color=blue:908dd3803a]با نهایت احترام؛ با نیمی از صحبت شما موافق و با نیمی هم مخالفم.[/color:908dd3803a]
[color=brown:908dd3803a]بنظرم روی هر 3 گل ما مجموعه از اشتباهات تیمی داشتیم که درجه هرکدومشون متفاوت بود.[/color:908dd3803a]
[color=black:908dd3803a]من موافقم که کلا فراهانی بجز با ملوان که اونجا هم همش دوضرب توپ میگرفت، در بقیه بازی ها ضعیف بود.اما حالا چون
کاپیتانمون اشتباه فاحش کرد و پشت محوطه خواست دریبل بزنه و اشتباه مهلکی کرد نباید به این دلیل کلا گل به نام فرد و یا
افراد دیگه بنویسیم. بله، هادی محمدی شاید با یه تکل خوب میتونست مانع از ضربه زنی مهاجم به سمت دروازه بشه و یا
قطعا فراهانی میتونست با تمرکز و جاگیری و ایستادگی بهتر توپ جمع و یا دفع کنه .......
به هر حال مسی و رونالدو هم روز بد و خوب دارن، دلیل نداره مهدوی که لقب "آقا رضا" به واقع برازندش هست وقتی دقیقه 25
بریده 90 دقیقه بازی کنه! افشین خان ِ دیگه [/color:908dd3803a]
[color=red:908dd3803a]اما به شخصه امیدوارم این باخت تجربه ای گرانبها برای ناظمی بشه[/color:908dd3803a]

[/quote:908dd3803a]
شما اینو میگی آدم ناراحت میشه دروازبان نقشش تو دروازه چیه من الان 3 فصله دارم این سوالو از خودمو دوستان میپرسم باید توپم بگیره یا نه هر توپی بیاد نه نگه ، گیریم مهدوی اشتباه کرد هر گلی باید با اشتباه یکی زده یا خورده شه این که طبیعیه ولی من مییخوام بدونم فرهانی نباید یکی از اپشتباهات مدافعه ها رو پوشش بده شما بگو فرهانی یه بازی یه حرکت استثنایی داشت یه شوت خوب گرفت یه توپ و از کنج دروازه در آورد یه تک به تکو گرفت من که یادم نمیاد کوچیکشم هستم گولر ماست ولی یا باید روش کار بشه تیمو نجات بده یا نمیشه یه فکری کنیم دیگه شما هر تیمی رو نگه کنید دروازباناشون تو فصل چند بازی ستاره تیمشونن یادش بخیر علی نظر محمدی چندتا بازی ستاره تیممون بود تو این 3 سال فرهانی یه نصف بازی یادت میاد ستاره بوده باشه[/quote:908dd3803a]
[color=red:908dd3803a]البته milad65 عزیز، هدف بنده به هیچ وجه ناراحت کردن شما نبود و نیست و نخواهد بود.[/color:908dd3803a]
[color=black:908dd3803a]حق که قطعا با شماست، اما شما میگی 3 سال، من میگم خیللللللی بیشتر، حتی تو روزهایی که علی چیلاورت و یا
امثال فروزان و ایلیچ برامون کار میکردن! کتمان واقعیت مارو به جایی نمیرسونه، حتی علی نظرمحمدی هم بجز روزهای
خوبش، منجی خوبی برامون نبود. اماااااا، من میگم در گل اول مقصر اصلی فراهانی نبود، همنطور که در گل سوم مقصر
اصلی بووووووود. البته از حق نگذریم در نیم فصل دوم سال اول، بازیهای بدی برامون نکرد، اما از سال قبل تزلزل !!!!!!![/color:908dd3803a]
[color=blue:908dd3803a]به هرحال، حدس میزنم شما به نکته اساسی منظورم دقت نفرمودید، در مجموع که موافقم فراهانی غیرمطمئن کار میکنه
و واقعا حق لایقی فر هست فیکس باشه [حتی برای سنجیدن تواناییهاش در بازی و مشخص شدن لیاقتش].[/color:908dd3803a]