توسط 777 » سه شنبه آگوست 06, 2013 10:20 pm
یکی ازمشکلات تیم اینه که هنوز افشین ناظمی ترکیب اصلیش روپیدا نکرده
توسه بازی با سه ترکیب متفاوت!اونم تو تیمی که مهره انچنانی نداره
افشین ناظمی الان میدونه که تومرکز دفاع علیرضا نظیفکارومحمدی درنبود مختاری استفاده کنه ازابوذرسمت چپ دفاع واصراراستفاده ازسهرابی درسمت راست دفاعی به هرحال بالا سرتیم هست وترجیح میده که ازسیاه استفاده نکنه که تقریبا میبینیم که هادی کم اشتباه تربازی کرد امروز
توپست هافبک دفاعی هم ازابشک وکاردوست داره استفاده میکنه
ومهدوی هم که پای ثابت ترکیب هست.
وتومهاجم نوک هم هرسه بازی از حسن زاده استفاده کرده
اما توجناحین یعنی ارکان اصلی هجومی تیم هنوزبه نتیجه نرسیده وداره بازیکنارو بازی میده
که من فکرمیکنم دیگه توسمت راست سیف الهی خودش رو اثبات کرده
اما میمونه توسمت چپ که امروزکبه بازی کرد که خیلی ضعیف بود توبازی با ملوان هم حلافی وراست عسگری که جواب نداند.
الان مشکل اصلی داماش همینه پیدانکردن ترکیب تیم مخصوصاجناحین هست وقتی بازیکنایه هجومی درست وحسابی نداریم مجبوریم بازی مستقیم ارائه بدیم الهی به امید توبندازجلو خب مسلما این تاکتیک همیشه کارساز نیست.
پس باید منتظربمونیم تا کم کم کادرفنی تیم به یک نظراجمالی درموردترکیب برسن
وهمین طور روی فرم اومدن بازیکنانی مثل کبه وعسگری.
این رومطمئن باشید که تیم داماش به دوران اوج برمیگرده که من فکر میکنم ازهفته7به بعدشاهد داماشی منسجم ترخواهیم بود.
همین الانش بااین شرایط ومشکلات بایدافشین ناظمی وکادرجوونش وبازیکنان روتحسین کردکه نتیجه بدترازاین نگرفتن واین روهم درنظربگیرید که کمی بدشانسی هم اوردن دراین سه بازی امیدوارم عابدینی هم به قولش عمل وتیم روشارژمالی کنه که در روند کاری بازیکنان تاثیرگذارهست.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
777 در سه شنبه آگوست 06, 2013 10:23 pm .