[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » جمعه مه 03, 2013 6:22 pm

[quote:5fd7922f32="mostafa"][quote:5fd7922f32="abarar1989"][color=darkblue:5fd7922f32]منم موافق موندن ناظمی هستم.حتی اگه تیم بخواد برای آسیا بسته شه هم بازم نظرم روی ناظمی هست.ناظمی چندتا بازی سرمربیمون بوده اگه بخوایم کسه دیگه ای رو بیاریم ناظمی نمیتونه نفر دوم باشه و رسما میسوزه.به نظر من شرکت در کلاسهای مربی گریه بین الملی برای ناظمی و آوردن آنالیزور وکمکهای خوب و حمایت همه جانبه ی هوادارها از مربی در کنار تجربه ی کم نظیر و راهنمایی های شخص عابدینی میتونه آینده ی داماش رو با ناظمی تضمین کنه[/color:5fd7922f32][/quote:5fd7922f32]

[size=18:5fd7922f32][color=darkblue:5fd7922f32]دقیقا! اصلا همونطوری که ما از یک جوان مثل علیرضا جهانبخش ظرف جند سال تونستیم بازیکنی بسازیم که همه تیم ها براش سر و دست میشکنند، چرا ما نتونیم همونطور از افشین خان ناظمی، یک مربی تراز اول و تاپ کلاس بسازیم؟
همونطور که دوست خوبمون گفتند، "شرکت در کلاسهای مربی گری بین الملی برای ناظمی و آوردن آنالیزور وکمکهای خوب و حمایت همه جانبه ی هوادارها از مربی
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مه 03, 2013 6:26 pm

[quote:8270cbb7d2="saeid-nedved"]با احترام به نظر همه ی بچه ها من مخالف صد در صد حضور افشین خان ناظمی در راس کار داماش هستم.چون فصل بعد ما هدفمون فقط بقا در لیک نیستش ما باید سهمیه ی آسیا رو کسب کنیم و آقای ناظمی هم در حدی نیستش که مارو به این هدف برسونه
با گذینه های خارجی هم کاملا مخالفم.یکی باید باشه که از دل لیگ ما باشه و از همه ی کثیف بودن های لیگ ایران با خبر باشه تا نیمه های راه ته نندازه[/quote:8270cbb7d2]

[color=darkblue:8270cbb7d2][size=18:8270cbb7d2]اتفاقا من برخلاف نظر شما دوست عزیز نظرم اینه که ما باید چند سالی پایه رو قوی کنیم بعد به فکر آسیایی شدن باشیم البته درکنار اینکه نیم نگاهی هم به آسیایی شدن هم داشته باشیم,ولی هدفمون جز 5,6 تیم بالای جدول باشه بعد کم کم خودمونو دیکته کنیم.[/size:8270cbb7d2][/color:8270cbb7d2]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه مه 03, 2013 6:30 pm

[quote:f02c27efbc="saeid-nedved"]با احترام به نظر همه ی بچه ها من مخالف صد در صد حضور افشین خان ناظمی در راس کار داماش هستم.چون فصل بعد ما هدفمون فقط بقا در لیک نیستش ما باید سهمیه ی آسیا رو کسب کنیم و آقای ناظمی هم در حدی نیستش که مارو به این هدف برسونه
با گذینه های خارجی هم کاملا مخالفم.یکی باید باشه که از دل لیگ ما باشه و از همه ی کثیف بودن های لیگ ایران با خبر باشه تا نیمه های راه ته نندازه[/quote:f02c27efbc]

دوست عزیز در این چند بازی که آقای ناظمی سر مربی بود شما بازی بدی از تیم دیدید ؟! یکمم سعی کنیم به خودی ها اطمینان کنیم.همینایی که تو سخت ترین شرایط کنارمون میمونن.چرا وقتی که سرو سامون گرفتیم ما کنارشون نمونیم ؟ بنظر من افشین خان با حضور یک کمک مربی خوب و با تجربه در فصل آینده موفق خواهد بود.شک ندارم.
دوست من آسیاب به نوبت. ما اول باید ساختار تیمی خودمون رو ثبات ببخشیم. تو لیگ به یه ثباتی برسیم و بعد به فکر آسیا باشیم. وگرنه میشیم مثل تراکتور که میره و آبرو میبره و میاد. من به شخصه حضور در میانه های جدول رو با حضور بیشتریه بومی ها و یک ثبات خوب ترجیح میدم تا سهمیه آسیا و بالا نشین بودن جدول رو با بازیکنان پولکی.
بنظر من هنوز زود هستش که بخواهیم در مورد آسیا صحبت کنیم. چون باید تو آسیابا قدرت ورود کنیم و از پیش باخته نباشیم.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مه 03, 2013 6:34 pm

[quote:1212163fde="yankee"][quote:1212163fde="saeid-nedved"]با احترام به نظر همه ی بچه ها من مخالف صد در صد حضور افشین خان ناظمی در راس کار داماش هستم.چون فصل بعد ما هدفمون فقط بقا در لیک نیستش ما باید سهمیه ی آسیا رو کسب کنیم و آقای ناظمی هم در حدی نیستش که مارو به این هدف برسونه
با گذینه های خارجی هم کاملا مخالفم.یکی باید باشه که از دل لیگ ما باشه و از همه ی کثیف بودن های لیگ ایران با خبر باشه تا نیمه های راه ته نندازه[/quote:1212163fde]

دوست عزیز در این چند بازی که آقای ناظمی سر مربی بود شما بازی بدی از تیم دیدید ؟! یکمم سعی کنیم به خودی ها اطمینان کنیم.همینایی که تو سخت ترین شرایط کنارمون میمونن.چرا وقتی که سرو سامون گرفتیم ما کنارشون نمونیم ؟ بنظر من افشین خان با حضور یک کمک مربی خوب و با تجربه در فصل آینده موفق خواهد بود.شک ندارم.
دوست من آسیاب به نوبت. ما اول باید ساختار تیمی خودمون رو ثبات ببخشیم. تو لیگ به یه ثباتی برسیم و بعد به فکر آسیا باشیم. وگرنه میشیم مثل تراکتور که میره و آبرو میبره و میاد. من به شخصه حضور در میانه های جدول رو با حضور بیشتریه بومی ها و یک ثبات خوب ترجیح میدم تا سهمیه آسیا و بالا نشین بودن جدول رو با بازیکنان پولکی.
بنظر من هنوز زود هستش که بخواهیم در مورد آسیا صحبت کنیم. چون باید تو آسیابا قدرت ورود کنیم و از پیش باخته نباشیم.[/quote:1212163fde]

دقیقا,من میگم اینجوری نباشه که اصلا به فکر آسیا نباشیم,ولی تیمی مثل سپاهان تا قبل اینکه بره آسیا چندین بار نایب قهرمان شد؟,یا ذوب آهن چندبار سوم شد؟,ما باید تواناییمونو ببریم بالا بعد رفتن آسیا میشه واسمون خاطره.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط saeid-nedved » جمعه مه 03, 2013 6:37 pm

[quote:15490defc7="soroosh8"][quote:15490defc7="saeid-nedved"]با احترام به نظر همه ی بچه ها من مخالف صد در صد حضور افشین خان ناظمی در راس کار داماش هستم.چون فصل بعد ما هدفمون فقط بقا در لیک نیستش ما باید سهمیه ی آسیا رو کسب کنیم و آقای ناظمی هم در حدی نیستش که مارو به این هدف برسونه
با گذینه های خارجی هم کاملا مخالفم.یکی باید باشه که از دل لیگ ما باشه و از همه ی کثیف بودن های لیگ ایران با خبر باشه تا نیمه های راه ته نندازه[/quote:15490defc7]

[color=darkblue:15490defc7][size=18:15490defc7]اتفاقا من برخلاف نظر شما دوست عزیز نظرم اینه که ما باید چند سالی پایه رو قوی کنیم بعد به فکر آسیایی شدن باشیم البته درکنار اینکه نیم نگاهی هم به آسیایی شدن هم داشته باشیم,ولی هدفمون جز 5,6 تیم بالای جدول باشه بعد کم کم خودمونو دیکته کنیم.[/size:15490defc7][/color:15490defc7][/quote:15490defc7]
منم به عنوان یه گیلانی و یه رشتی دوست دارم کلا تیممون از توپ جمع کن گرفته تا مدیر عامل همه و همه بومی باشن.ولی باید حساب اینو بکنیم که تیم ما در شرایط خیلی حساسی قرار داره.مگه تراکتور چی از ما بیشتر داشتش که همون سال اول یا دوم که اومد لیگ رفتش آسیا؟ بخدا قسم ما به اون هدفی که از داماش فصل بعد تو سرمون هست با ناظمی نخواهیم رسید.ببینید من کی اینو گفتم...
ولی با تموم اینا سر بلندیه داماش سربلندیه همه ی مایه حالا هر کی میخواد باشه توی تیم/به امید موفقیتهای بیشمار داماش شهر باران در فصلهای آتی :twisted:
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 03, 2013 6:40 pm

[color=black:602942366e][size=14:602942366e]افشین ناظمی عزیز ، آبرار جان ، می کوجی برار مازیار بوگفته کی شومان اَ تایپیکَ خواندَندَرید. آبرار می درد و دیلَ شیمی اَمرا گیلیکی گوفتَندَرَم چون اَتویی شیمی مرا ویشتر ایحساس نزدیکی کونم.
افشین جان ، کاپیتان با غیرت، اَمَان شَمرَ خُب شناسیم ، دانیم چَقدر اَمِرِه زحمت بَکَشه ای ، تی قَدرَ دَنیم و هَنی واسی تَرَ دوست داریم. شوما امی تیم موشکلاتَ دَنی ، [b:602942366e]امی اَمرا سالیان سال خنده بوکودی و اشک فوکودی [/b:602942366e]. دَنی امی شهر و اوستانَ چه ایجحافانی بوبوسته و [b:602942366e]دَنی اَ جاغالان دیل خوشی اَ تیم ایسه[/b:602942366e]. اَ تیمَ دوست داریدی چون فکر کونیدی اَتویی خوشان شهر و اوستانَ ویشتر تانیدی بشناسانی و خوشان حرفَ همه ایرانِ گوش بَرَسانید.
آبرار ، اَ تیمَ چاکون ، اَ تیمَ خُب دَود ، دانِم همه چی شیمی دَست نَنه ولی شیمی تومام هیمت و تلاشَ بوکونید ، [b:602942366e]بوقول معروف از تو حرکت ، از هوادار حیمایت و از خودا برکت...[/b:602942366e]
آبرار جان ، اَمی دیل بازیکونان دلالی و سفارشی اَمرا نیه ، [b:602942366e]امی دیل بازیکونان دیپورتی قَرمز و آبی اَمرا نیه [/b:602942366e]، اَمی دیل فقط و فقط او کَسِ امرا همراه به کی امی [b:602942366e]"رشــــت و گیـــــلانِ"[/b:602942366e] رِه دیل بوسوزانه. آبرار تَرا به حورمَتِ اَ زَبان موقدس گیلیکی امی دیل صیدایَ بیشتاو و ایتا یا علی اَمی امرا بوگو ، بوگو تی غیرتَ قوربان... [/size:602942366e][/color:602942366e]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در جمعه مه 03, 2013 6:43 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » جمعه مه 03, 2013 6:40 pm

تركيب افشين خان خيلی خوبو تاكتيكيه وخيلی بهتر از خانم حميده درخشان كه اين همه سابقه دارس كار كردنو نتيجشم ديدن...
ما بهترين بازيارو انجام داديم ولی متاسفانه شانس باما يار نبود
با توجه به نحوه مربيگری اين گيله مرد روزای خيلی خوبی در انتظاره افشين خواهد بود... :P
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 03, 2013 6:42 pm

افشین ناظمی در داماش گیلان خواهد ماند و با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد،مطمئن باشید

فقط تا حالا که بهش اعتماد نشده بود ولی حالا که شده باید همه جوره پشت ایشون وایسیم چون حاظرم شرط ببندم که افشین ناظمی نه تنها چیزی از سایر مربیان موفق کم ندارد بلکه زیادتر هم دارد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » جمعه مه 03, 2013 6:46 pm

دوستان برای انتخاب سر مربی فصل بعد خودمون باید نهایت دقت و عاقبت اندیشی رو به خرج بدیم. باید هدف های خودمون رو برای فصل بعد و فصل های بعدتر ترسیم کنیم و بر اساس اون ها ابزار خودمون رو انتخاب کنیم.
به شخصه ارادت خاصی به افشین خان ناظمی دارم و به نظرم هم از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ روانشاسی قوی هستش، اصلا دوست ندارم یک همچین نیروی بومی ارزشمندی بسوزه و به راحتی از دست بره....افشین خان از نظر آنالیز کردن تیم حریف قدرت بالایی داره و در این چند بازی هم نشون داده که حرف های زیادی برای گفتن داره، به نظرم اگه می خوایم افشین خان رو برای فصل بعد داشته باشیم حتما باید در کنار ایشون یک کادر قوی و قدرتمند هم داشته باشیم. یک تیم آنالیزور قوی که در مواقع حساس کنار افشین خان باشه و بهشون کمک فکری بده....
[b:68933a4c5e]در مورد بحث بومی و غیر بومی[/b:68933a4c5e] هم ما نباید اشتباه انزلی چی ها رو بکنیم و از اون طرف بوم بیافتیم، به نظرم اولویت حتما با نیروی بومی هست ولی در مواقع نیاز باید از نیروی غیر بومی کارآمد(تاکید می کنم کارآمد) هم استفاده کنیم. برای مثال فردی مثل مهندس عابدینی با اینکه بومی نبودند ولی واقعا موثر و مثمر به ثمر واقع شدند، یا مثلا تعصبی رو که من در امین متوسل زاده می بینم واقعا ستودنی هست. پس برای رشد و پیشرفت خودمون حتما و باید از نیروی غیر بومی قوی و کارآمد در کنار نیروهای بومی خودمون استفاده کنیم.....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » جمعه مه 03, 2013 6:46 pm

یعنی واقعا فکر میکنین خوب بازی کردن بچه ها و تیم زمان سرمربیکری ناظمی کار خودش بوده؟ در عرض 2/3 هفته؟ /18/
نمیدونم والا چی بگم/حتی مورینیو هم توی 2/3 هفته نمیتونه اینقدر تاثیر گذار باشه
فقط هر اتفاقی میافته امیدوارم باعث سربلندیه هممون بشه
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mirza_younes » جمعه مه 03, 2013 6:52 pm

يكی از خصوصيات خوب افشين خان اينه كه تو تمرين با بازيكنا به زبان شرين[b:e43cf4e8ba]گيلكی[/b:e43cf4e8ba]حرف ميزنه :P :P :P
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » جمعه مه 03, 2013 6:52 pm

[quote:95c7bab1bd="saeid-nedved"]یعنی واقعا فکر میکنین خوب بازی کردن بچه ها و تیم زمان سرمربیکری ناظمی کار خودش بوده؟ در عرض 2/3 هفته؟ /18/
نمیدونم والا چی بگم/حتی مورینیو هم توی 2/3 هفته نمیتونه اینقدر تاثیر گذار باشه
فقط هر اتفاقی میافته امیدوارم باعث سربلندیه هممون بشه[/quote:95c7bab1bd]

سعید جان، تغییر سبک بازی داماش، نحوه تعویض ها و زمان اونها، انتخاب سیستم بازی و به بازی گرفتن بازی کنها در اون سیستم و بازی خوانی بازی ِ تیم حریف، از جمله کارهایی هست که یک مربی در طول یک مسابقه انجام میده و با توجه به اینکه افشین خان مدت زیادی در کنار تیم بوده، نیازی هم به زمان زیادی نداره ...به نظرم داماش در این مسائل دچار تغییراتی مثبت و محسوسی بوده.... باز هم تاکید میکنم بنده نمی خوام از افشین خان بت بسازم و به شخصه اعتقاد دارم حتما و باید یک تیم فنی قوی در کنار ایشون باشه تا در مواقع حساس به ایشون کمک فکری بده.... بدون شک افشین خان از نیروهای ارزشمند بومی ما هستند و باید قدر ایشون رو داشته باشیم...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirreza_pro در جمعه مه 03, 2013 6:57 pm .
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » جمعه مه 03, 2013 6:57 pm

زبوووونم لاااااااال زبونم لاااااااال
ولی من میگم نمیتونیم به اون ایده آلی که میخوایم برسیم
البته نظر 80-90% بچه های سایت با من مخالفه ولی زمان همه چیزو مشخص میکنه...
قصد بی احترامی به هیچ کسی رو ندارم فقط نظر شخصیمو گفتم تورو خدا از دستم ناراحت نشین
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 03, 2013 6:57 pm

این عکس رو فقط به خاطر افشین خان درست کردم که گویا امشب مهمان وارش اسپرت هست

اَمان تره قبول داریم آبره،موحکَم بس تی جا سر و تی کارَ انجام بَدَن،امان هم تی پوشت ایساییم

[img:3d08287d2b]http://upload7.ir/images/76937825846434467224.jpg[/img:3d08287d2b]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مه 03, 2013 7:02 pm

[quote:17ed1c967b="saeid-nedved"]زبوووونم لاااااااال زبونم لاااااااال
ولی من میگم نمیتونیم به اون ایده آلی که میخوایم برسیم
البته نظر 80-90% بچه های سایت با من مخالفه ولی زمان همه چیزو مشخص میکنه...
قصد بی احترامی به هیچ کسی رو ندارم فقط نظر شخصیمو گفتم تورو خدا از دستم ناراحت نشین[/quote:17ed1c967b]

داداش خوب کاری میکنی نظرت رو میگی,اینجا وارش اسپرت هست,آزادی هم کاملا برقرار,دلیل نمشه هم نظراتشون مثه هم باشه که/3/
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان