[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

نفت تهران VS داماش گیلان ،،، تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 12, 2013 8:52 pm

سلام
امان از تهران واگردستیم زاکان!
چه واگردستنی!
ای کاش اصلا نوشوبیم!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه آپريل 12, 2013 9:28 pm

کلا اونجا مثل یه برده با ما رفتار میشد.خدایی دم نیروی اتظامی رشت گرم .من تا حالا فکر میکردم اینجا سخت میگرن اونجا به معنی واقعیه کلمه یک پادگان بود.

کار به جایی رسید که یه سرباز بی مصرف به ما فحش ناموس میده و میگه بشینین سر جاتون؟؟؟؟آیا شما باشین از کوره در نمیرین؟؟؟پس مجبور بودیم از خجالت او سرباز در بیایم و همه ی بد اقبالی هامون امروز از همونجا شروع شد وکلی اتفاق بد پشت سر هم اتفاق افتاد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آپريل 12, 2013 9:29 pm

[quote:fbdefb5f4a="The_King_of_rasht"]سلام
امان از تهران واگردستیم زاکان!
چه واگردستنی!
ای کاش اصلا نوشوبیم!![/quote:fbdefb5f4a]

سلام حمزه جان خسته نباشی آبرار . استراحت کن میدونم همتون خسته هستین حقم دارین .
ایشالا هر وقت حوصله داشتی یه گزارش از اتفاقات امروز واسمون بنویس . مرسی آبرار .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 12, 2013 9:30 pm

[quote:15bf3405ba="pouryaR-damash"]نمیدونم چی بگم چون اطلاع دقیقی از اتفاقات ندارم نظری نمیدم ولی اینو به یقین میتونم بگم که دوستانی رو که من میشناسم و رفتن واسه بازی با نفت از با غیرت ترین و با معرفت ترین هوادارای داماش هستن که وظیفمه دست تک تکشونو ببوسم که بخاطر غیرت و تعصب گیلانی تا تهران رفتن . به همشون خدا قوت و خسته نباشید میگم .
من فقط مشکلم اینه که منظور حمزه از اون چند تماشاگر نما چیه ؟ کیا بودن ؟ با چه هدفی این کارا رو میکنن ؟ اصلا چرا درگیری پیش اومد ؟
کاش بچه ها زودتر بیان با زبون خودشون تمام ماجرا و حقایق رو واسمون توضیح بدن .
نباید اجازه بدیم بخاطر یکی دو مورد آدم نادرست با فرهنگ و اصالت مردم گیلان و هوادارای داماش بازی بشه . باید جلوی این آدما وایستاد و باهاشون برخورد کرد .[/quote:15bf3405ba]

پوریا جان ،حقیقت؟؟؟
تمام گزارشات از تهران رو من دادم
بازی افتضاح+چند بازیکن که متسفانه این پیراهن واسشون گشاد شده+نیروی انتظامی عقده ای+جنگ و دعوا و بزن بزن=همه حقیقت
تماشگر نما هم که همیشه توی عضدی و در جایگاه تیفوسی ها تشریف دارند و اتفاقا [b:15bf3405ba]میزانِ میزان[/b:15bf3405ba] هم بودند!!!!!!
حسین ابراهیمی امروز در حد اسم خودش هم نبود
گل اول مقصر صد در صد رودباریان
گل دوم مقصر صد در صد حاجتی
خوبهای ما=مهدوی+ابوذر+جهانبخش+مختاری هم بد نبود بقییه دو زار!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط navidmadan » جمعه آپريل 12, 2013 10:18 pm

نمیدونم مشکل کجاس که ما کلا با تیمای تهرانی (غیر از پرسپولیس و استقلال) مشکل داریمو همشون یجورایی گربه سیاهمونن!!! (البته پیکان این فصل رو فاکتور بگیرید)
آیا مشکل جو ورزشگاهاشونه؟ که اونا اصلا هواداری ندارن که جوی هم بخواد درست بشه !! آیا مشکل نا آشنا بودن شهر تهران و آب و هواشه؟؟ که اونم همین 4 ساعتیه شهر خودموننو فکر نکنم کسی باشه که رشتی باشه و حداقل 1بار تهران نرفته باشه !! ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، نمیدونم چی بگم ،،، اگه کسی میتونه منو توجیه کنه که چرا ما با سایپا و نفت تهران و راه آهن مشکل داریم؛ بسم الله ،،، بگه ماجرا از چه قراره ...!!!
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » جمعه آپريل 12, 2013 11:24 pm

[quote:af533b3f82="meraj130"]دست تک تک بچه هایی که رفتن درد نکنه و ازشون تشکر میکنم . ولی خوب یه عده ای هستن که دزدی از مغازه های بین راه رو افتخار میدونن , کارهایی که تیم رو به حاشیه ببره افتخار میدونن .

حالا باز خداروشکر امروز رضا نرفته بود چون معمولا اتوبوس هایی که رضا توش باشه همیشه یه میشکلی داره . یکی از دلایلی که دوست ندارم بازیهای خارج خونه رو برم همینه !!!! هر چند مدت که میگذره و یادم میره این مسائل رو دوباره دلم میگه برم که میرم و باز هم پشیمانی ... و این داستان انگار برای همیشه ادامه دارخواهد بود .......[/quote:af533b3f82]
[color=black:af533b3f82]هر وقت من تو یه اتوبوسی هستم فستیوال مشکلات براش پیش میاد.یه بار لاستیک میترکه.یه بار روغن هیدرولیک خالی میکنه و ما ناچار میشیم یه ماشین دیگه اجارهکنیم.یه بار تو کرج گم میشیم و 10 دقیقه دیر میرسیم.بار آخر هم که دیگه شاهکار بود.بچه ها زدن دندان راننده رو شکستن لاستیکمون ترکید و پلیس اتوبوسمون رو نگه داشت و جریمه کرد آخرش دقیقه 70 بازی رسیدیم.ولی بازم خیلی ناراحتم که چرا امروز نتونستم برم و تیمه شهرم رو تشویق کنم...
حیف شد که باختیم.خیلی حیف شد.با یه مساوی میتونستیم خیالمون رو راحت کنیم...[/color:af533b3f82]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 12, 2013 11:25 pm

[quote:2b3018a585="navidmadan"]نمیدونم مشکل کجاس که ما کلا با تیمای تهرانی (غیر از پرسپولیس و استقلال) مشکل داریمو همشون یجورایی گربه سیاهمونن!!! (البته پیکان این فصل رو فاکتور بگیرید)
آیا مشکل جو ورزشگاهاشونه؟ که اونا اصلا هواداری ندارن که جوی هم بخواد درست بشه !! آیا مشکل نا آشنا بودن شهر تهران و آب و هواشه؟؟ که اونم همین 4 ساعتیه شهر خودموننو فکر نکنم کسی باشه که رشتی باشه و حداقل 1بار تهران نرفته باشه !! ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، نمیدونم چی بگم ،،، اگه کسی میتونه منو توجیه کنه که چرا ما با سایپا و نفت تهران و راه آهن مشکل داریم؛ بسم الله ،،، بگه ماجرا از چه قراره ...!!![/quote:2b3018a585]

چون بازیکنامون جلوی این تیما انگیزه ندارند ! :(
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه آپريل 13, 2013 3:32 am

بدترین خبر این چند سال کتک خوردن رضا مهدوی بخاطر هوادار بود
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه آپريل 13, 2013 3:40 am

[quote:3d3447cd58="hamed-rashti"]بدترین خبر این چند سال کتک خوردن رضا مهدوی بخاطر هوادار بود[/quote:3d3447cd58]

بازم دم مهدوی با غیرت گرم که بخاطر تماشاگرا جلو اومد. بنازم به غیرت تماشاگرنماهایی که خودشونو هوادار میدونن و با ایجاد چنین حاشیه باعث شدن کاپیتان با اخلاق و دوست داشتنی ما چوب بخوره و نقش بر زمین بشه!!!
دستتون درد نکنه خوب پرچم را بالا نگه داشتید!!!!
اینقدر از باخت دیروز ناراحت نشدم که از این حواشی ناراحتم. خوبه ده ها بار از هوادارا خواهش شده در بازیهای خارج از خانه بیشتر مراعات کنند تا آتو دست بدخواهان ندند. حالا همه ایران دروغهایی که هوچی گران در مورد رشت میگن را باور میکنند.
دیگه سال بعد نمیشه از باشگاه یا شهرداری انتظار داشت برای بازیهای خارج از خانه اتوبوس بزاره و ...
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط jeff » شنبه آپريل 13, 2013 3:43 am

فقط میشه امیدوار بود که استقلول سپاهان رو ببره و قهرمانیش مسجل بشه و تراکتور هم از پس فولاد برنیاد، اینطوری دومی سپاهان قطعی میشه و ما برای بازی جمعه می تونیم به کسب 3 امتیاز فکر کنیم
شاید سپاهان فقط برای ذوب آهن بازی کنه
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آپريل 13, 2013 5:16 am

[quote:edc8b2859c="The_King_of_rasht"][quote:edc8b2859c="pouryaR-damash"]نمیدونم چی بگم چون اطلاع دقیقی از اتفاقات ندارم نظری نمیدم ولی اینو به یقین میتونم بگم که دوستانی رو که من میشناسم و رفتن واسه بازی با نفت از با غیرت ترین و با معرفت ترین هوادارای داماش هستن که وظیفمه دست تک تکشونو ببوسم که بخاطر غیرت و تعصب گیلانی تا تهران رفتن . به همشون خدا قوت و خسته نباشید میگم .
من فقط مشکلم اینه که منظور حمزه از اون چند تماشاگر نما چیه ؟ کیا بودن ؟ با چه هدفی این کارا رو میکنن ؟ اصلا چرا درگیری پیش اومد ؟
کاش بچه ها زودتر بیان با زبون خودشون تمام ماجرا و حقایق رو واسمون توضیح بدن .
نباید اجازه بدیم بخاطر یکی دو مورد آدم نادرست با فرهنگ و اصالت مردم گیلان و هوادارای داماش بازی بشه . باید جلوی این آدما وایستاد و باهاشون برخورد کرد .[/quote:edc8b2859c]

پوریا جان ،حقیقت؟؟؟
تمام گزارشات از تهران رو من دادم
بازی افتضاح+چند بازیکن که متسفانه این پیراهن واسشون گشاد شده+نیروی انتظامی عقده ای+جنگ و دعوا و بزن بزن=همه حقیقت
تماشگر نما هم که همیشه توی عضدی و در جایگاه تیفوسی ها تشریف دارند و اتفاقا [b:edc8b2859c]میزانِ میزان[/b:edc8b2859c] هم بودند!!!!!!
حسین ابراهیمی امروز در حد اسم خودش هم نبود
گل اول مقصر صد در صد رودباریان
گل دوم مقصر صد در صد حاجتی
خوبهای ما=مهدوی+ابوذر+جهانبخش+مختاری هم بد نبود بقییه دو زار![/quote:edc8b2859c]

نه حمزه جان من که میدونم شما حقیقت رو میگی اصلا منظورم از بچه ها که بیان شما بودین خدای نکرده سوءتفاهم نشه من منظورم خبرگزاری ها بود که خبرهای کذب میدن . وگرنه در صداقت و غیرت هوادارایی مثل شما شکی نیست . میخواستم این اتفاقات رو از زبون خودتون بشنوم چون به خبرگزاری ها نمیشه اعتماد کرد . بازم بهتون خسته نباشید و خدا قوت میگم هوادارای با غیرت و عزیز . امیدوارم این حاشیه ها هر چه زودتر جمع بشه تا بازی با سپاهان بتونیم نتیجه بگیریم . ما هم که فهمیدیم ماجرا چی بوده بهتره دیگه به حاشیه ها دامن نزنیم . فقط افسوس میخورم واسه اون آدمای نامرد و بی شخصیتی که دریای پاک هوادارای داماش رو آلوده میکنن . البته تو رشت و تو عضدی هم شاهکاراشونو زیاد دیدیم متاسفم همین ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه آپريل 13, 2013 5:16 am

در این دیدار نفت تهران حسینی، کریمی و شکوری را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و کامل نیز محروم بود. همچنین یوسفی نیز ضعف بدنی داشت با نبود 5 بازیکن اصلی نتونستیم ازش امتیاز بگیریم.
چند هفتست همش میشنویم سرنوشت ما دست خودمونه!!!
اون موقع که به مس و آلومینیوم باختیم من زنگ خطر را زده بودم و گفتم همین ذوب آهن میاد و شاخ میشه اون موقع چندتا از دوستان گفتن داری فاز منفی میدی در صورتی که گفتم باید واقع بین بود و دیگه جایی برای اشتباه نمونده.
حالا که دو هفته مونده و دو بازی بسیار حساس با تیمهای اول و دوم جدول داریم که هر دو برای قهرمانی با تمام قوا جلو ما صف میکشن باید از حیثیت فوتبال رشت دفاع کنیم.
شاید ذوب نتونه 6 امتیاز ممکن را بگیره ولی ما نباید به اما و اگر هفته آخر توجه کنیم چون مل مل در بازی های اخیر و بخصوص مقابل پیکان نشون داد چه تیم ضعیفیه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه آپريل 13, 2013 5:49 am

علیرضا جهانبخش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به دیدار تیم‌های داماش گیلان و نفت تهران در هفته سی ودوم لیگ برتر، اظهار کرد: در مقابل نفت بازی خوبی انجام دادیم و قبل از بازی تمام بازیکنان برای نتیجه‌گیری در این مصاف همدل شده بودیم تا خیال هواداران از بابت ماندن در لیگ برتر راحت شود و در جدول لیگ برتر در موقعیت بهتری قرار بگیریم.

وی ادامه داد: تا دقیقه 80 بازی به خوبی پیش رفت اما یک گل مشکوک به آفساید همه چیز را تغییر داد و پس از آن داور مدافع ما را به دلیل اعتراض سختگیرانه اخراج کرد و شرایط بازی عوض شد.

مهاجم داماش نتیجه رقم خورده در این دیدار را ناعادلانه خواند و گفت: زمانی که برای جبران گل جلو کشیدیم روی ضد حملات حریف گل خوردیم و در حالی که بازی خوبی انجام دادیم و می‌توانستیم با دست پر از میدان بازگردیم اما شکست خوردیم.

وی افزود: در این دیدار مالکیت توپ و میدان با ما بود اما فوتبال روی سخت خود را به ما نشان داد.

جهانبخش در باره تمجید سرمربی نفت تهران در پایان این دیدار از وی، اذعان کرد: از اینکه آقای ابراهیم‌زاده نسبت به بنده چنین نظری دارند از وی تشکر می‌کنم و تعریف‌ها و نظرهای ایشان را همواره در ذهن خود به یاد خواهم داشت.

وی به انتخاب خود به عنوان پدیده فوتبال ایران در سال 91 اشاره کرد و یادآور شد: خدا را شاکرم از اینکه با کمک هواداران و کادر فنی داماش به این افتخار دست یافتم و اگر چه خودم نیز برای رسیدن به این عنوان تلاش کردم اما هرگز فراموش نمی‌کنم که از باشگاه داماش به چنین افتخاری دست یافتم.

این مهاجم داماش اضافه کرد: اگر کمک مربیان، همبازیان و هواداران داماش نبود نمی‌توانستم به این مهم دست یابم از این رو امیدوارم با تلاش خود در آینده پاسخ آنها را بدهم.

وی درباره برخی صحبت‌ها مبنی بر اینکه وی در بازی در مقابل پرسپولیس به دلیل پیشنهاد از این تیم بازی همیشگی خود را انجام نداده است، تصریح کرد: در حالی که هواداران داماش از بازی بنده اظهار رضایت کرده‌اند نمی‌دانم چرا برخی‌ها چنین حرفی می‌زنند.

جهانبخش با اشاره به اینکه بنده در مقابل پرسپولیس تمام تلاش خود را انجام دادم، اذعان کرد: در این دیدار هر آنچه که در توانم بود را به نمایش گذاشتم و چنین نظری به دور از انصاف است.

وی ادامه داد: برای بنده ابتدا نظر هواداران داماش و سپس کادر فنی مهم است و آنها از عملکردم در دیدار مقابل پرسپولیس راضی بودند و این برایم کافی است و در این بین عده‌ای با شایعه‌پراکنی می‌خواهند بین بنده و هواداران فاصله بیندازند و هدف دیگری دارند.

مهاجم داماش گیلان در باره ماندن یا رفتن خود از داماش، تصریح کرد: فعلاً  به ماندن یا جدایی فکر نمی‌کنم بلکه نتیجه‌گیری داماش در لیگ برتر مهم است و اکنون تمام توجه و توان خود را روی دو بازی آینده داماش در لیگ برتر متمرکز کرده‌ام.

وی افزود: تصمیم‌گیری درباره فصل آینده را به پایان رقابت‌های لیگ برتر موکول کرده‌ام. 

جهانبخش با اشاره به از دست دادن بازی مقابل سپاهان به دلیل دریافت کارت زرد در دیدار مقابل نفت تهران و سه کارته شدن، خاطرنشان کرد: در مقابل سپاهان حضور ندارم اما امیدوارم در این دیدار سخت نتیجه خوبی کسب کنیم و با خیال آسوده به مصاف استقلال برویم.

وی متذکر شد: در دیدار مقابل استقلال نیز برای امتیاز گرفتن به زمین می‌رویم تا ضمن بقا در لیگ برتر از جایگاه خوبی در جدول رده‌بندی لیگ برتر برخوردار شویم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه آپريل 13, 2013 8:05 am

آقا آخه ترف مست كرده بود بعدا اونقدري كه اون به پليس فحش ميداد اونا بهش فحش نمي دادن. من ديروز مجبورشدم تعهد بدم. ديگه هم پام رو تو استاديوم نمي ذارم. اينقد كه واسه تيم حاشيه درست مي كنن والا اگه تشويق مي كردن اوضامون بهتر بود.
آخر بازي پسره رفته به عليرضا جهانبخش ميگه: آقاي جهانبخش چرا پاس ميدي از بازي بعدي شوت بزن خودت.
بعد داد مي زنه كه رودباريان سر پنالتي تباني كرده.

والا بعضي از هوادارا فك مي كنن همه تو دنيا اعصاب دارن بجز هوادار داماش.

اومديم از پسره دفاع كنيم ، گفتيم فيلم بگيرين بفرستين براي 90. مارو به جرم تشويش اذهان عمومي گرفتن. بعد ديديم اين هوادار عزيز مست پاتيل داره به همه فحش ميده. بعد اومده جلوي دوربين نيروي انتظامي تو استاديوم پاس جلوي يگان ويژه مي گه : من به سردار آقازاده مي گم شلوار شمارو بكشه سرتون!!!!!

ديگه والا ديوانه شده بودن پليسا.

بالاخره هركي بايد احترام خودشو نگه داره. وقتي اينطور مي كنيم، و هوادار به بازيكن ما گير ميده از يه مشت پليس تورك چه انتظاري داريم.

در همين شرايط پليس والا من رو كه گرفت هيچ توهيني بهم نكرد. من 100٪ هوادارو مقصر مي دونم. هركي هرچي مي خواد بگه.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه آپريل 13, 2013 8:07 am

اين رو هم اضافه كنم كه دلم به حال مظلوميت و شخصيت كاپيتان مهدوي سوخت.
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان