مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط miladcivil » جمعه مارس 08, 2013 5:24 pm
[quote:f418680ee5="Mordab"][quote:f418680ee5="hamidjavan"][quote:f418680ee5="Mordab"]خب خدارو شکر به هرشکلی که بود بردیم...
فقط تنها چیزی که به ذهنم میرسه با تمام احترامی که برای رضا مهدوی قائل هستم باید بگم که رضا جان با تعصب:شما به هر دلیلی چه مصدومیت و چه سن دیگه کارایی چرخش توپ و میدان داری رو در وسط زمین نداری...
گذاشتن رضا با توجه به شرایطی که داره اشتباه بزرگیه حالا من نه یه بچه 13 : 14 هم متوجه شد با اومدن هادی سهرابی به جای رضا تو قلب بازیسازی:داماش جان تازه ای گرفت...
متاسفانه تو بازی ذوب اهن هم رضا نفس داماش رو گرفت و تعویض نشد عجیب که هادی سهرابی رفت دفاع راست به جای کوشکی!!!!!!!!!!!!
و خوشحالم افشین ناظمی یا حتی خود عابدینی این شهامت رو داشتن که برای اینکه تیم ضربه نخوره حتی کاپیتان تیم رو بیرون بیارن...[/quote:f418680ee5]
اول از همه برد تیم داماش وبازی خوب تیم داماش را به همه تبریک میگم. اما در مورد صحبت دوستمون در مورد رضا مهدوی موافق نیستم رضا مهدوی در بدترین روزها خودش بیشترین کمک به تیم کرده وهمیشه با جان ودل بازی کرده با وجودمصدومیت ودر واقع لیدر تیم بوده واینو خود ناظمی بیشتر ازهمه میدونه واگه مهدوی را تعویض کرد بیشتربه خاطر این بود که نتیجه بازی تعیین شده بودوتیم 3-1 جلو بود واگه 2-1بود مهدوی را بیرون نمیکشید وقتی خودمون درباره بازیکنانمون که سالها دراین تیم زحمت کشیده اند بدون کمرین چمداشتی اینجوری صحبت میکنیم دیگه میشه از غریبه های که تو این تیم مسولیتی میگرندچه انتظاری داشت؟یادمون نره تو این بازی هم گره بازی را مهدوی به نوعی با سانتر خوبی که کرد روی گل اول باز کرد.
اما در مورد بازی اینه بگم که تونیمه اول حسین ابراهیمی خیلی عالی بود ودفاع چپ نفت اتوبان کرده بود. امین متوسل زاده هم خیلی جنگده بازی کرد به خصوص روی گل دوم از یه توپ مرده یه کرنری ساخت که نتیجه اش گل دوم تیم بود. بعداز گل سوم ما تیم حریف یه بازی ریسکی انجام داد که 4بازیکنش همیشه با دور بر هیجده قدم ما بودند حتی موقعی که تیم ما توپو در اختیار داشت که مامیتونستیم ومیخواستیم که باحفظ ومالکیت توپ هم ریسک پاینتر بیاریم وهم اینکه موقعیتهای بهتری برای تیم ایجاد کنیم اما بعضی از دوستان از این نوع بازی تیم خوششون نمی آمد انگار که آمده بودند فقط گل ببینند (ازهرتیمی شد) نه برد تیمو . هتو چندتا صحنه به بازیکنان به خصوص حاجتی که البته به خوبی نبض بازی را دراختیار داشت اعتراض کردند والبته حاجتی هم بااشارهع دست از تماشاگران خواست خونسرد باشند.خط هافبک ما امروز با ترکیب حاجتی - مهدوی وآبشک همان ترکیبی بود که چندسال پیش خود ناظمی تولیگ 1وقتی به مدت کوتاهی مربی داماش بود از آن برای اولینبار استفاده کرد (البته دینورزاده هم تو لیگ 1هم استفاده از همین ترکیب را ادامه داد) و وقتی هادی سهرابی آماده میشدحاجتی را به دفاع چپ میبرد البته حاجتی تو خط هافبک مثل بازی امروز آزادی زیادی وامار گلزنی خوبی داشت . اینو گفتم که اینو یاداوری کنم تو این 2سال این همههافبک وسط از ایران وخارج از ایران آوردیم اما آخرش به همون ترکیب چندسال پیش رسیدیم بچه های شهرخودمون. کفران نعمت . بچه های این شهر ممکنه بدبازی کنند اما هیچوقت کم نمیزارند وباتمام وجودبازی میکنند. تعویض مختاری هم تعویض خوبی بود و وقتی تیم حریف از بازی مستقیم وتوپهای هوایی استفاده میکرد تونست ضربات سر اول را هم بزنه .شاید درخشان بود از فاجعه ای مثل حاجی زاده ویا بدتر از آن نیکبخت استفاده میکرد. تعویض کردنو به درخشان یاد داد افشین ناظمی[/quote:f418680ee5]
بله قبول دارم رضا مهدوی بازیکن با تجربه ای و همین تجربه اش میتونه به تیم کمک کنه و خب شما درست میگی نباید از ترکیب خارج بشه ولی حداقل به هر دلیلی نمیتونه دوندگی و بازیسازی کنه بیاد یک خط عقب تر تا بازیکنی مثله هادی سهرابی جوون و تکنیکی بره در نقش هافبک نفوذی تیم رو راه بیاندازه...
ولی در کل باز هم میگم حرف شما درست بهرحال رضا بازیکن با تجربه ای و تجربه اش به درد داماش میخوره ولی در پستی مناسب تر...[/quote:f418680ee5]
[color=red:f418680ee5]بنده با کلیات نظر هر دو دوستمون Mordab و hamidjavan موافقم . [/color:f418680ee5]
[color=black:f418680ee5]اما حس میکنم منظور Mordab این بود که این تعویض مهدوی حالا چه کار ناظمی و چه عابدینی باشه ، نهایت فهم
فوتبالی میرسونه . مهدوی تا دقیقه 60 ، 70 همیشه جز بهترین های تیم ماست اما بعدش افت چشمگیری میکنه
که طبیعیه ، اومدن سهرابی واقعا عالی بود .
در بازی ذوب هم چنین کامنتی نوشته بودم ، ای کاش سهرابی به جای دفاع راست میومد وسط !
خداروشکر 3 امتیاز گرفتیم ، به امید 3 امتیاز بعدی در درود و تثبیت و یا جهش در جدول برسیم . [/color:f418680ee5]
just DAMASH
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط 888 » جمعه مارس 08, 2013 5:26 pm
بعد از چندین مدت بالاخره از دیدن بازی داماش لذت بردم.یکی از بهترین تعویض ها هم اوردن محمد مختاری به جای ابشک بود یاد تعویضای مورینیو افتادم په په رو میاره هافبک دفاعی بازی رو خفه میکنه
درضمن متاسفانه گلی که خوردیم دقیقا تو بازی سایپا والومنیوم هم تقریبا به همین شکل خورده بودیم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
888 در جمعه مارس 08, 2013 5:29 pm .
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط pouryaR-damash » جمعه مارس 08, 2013 5:27 pm
منم به نوبه ی خودم این برد شیرین و حیاتی رو به هواداران داماش و بازیکنان و افشین ناظمی عزیز و حاج آقا عابدینی تبریک میگم و به همه خدا قوت میگم . خدا رو شکر پس از این هفته ی پرفشار با این برد خستگی از تنه همه بیرون رفت . مهمترین تغییر تیم وجود اتحاد و همدلی بین بچه های تیم بود که تونستن بازیه باخته رو 3-1 ببرین کاری که باور کنید انجام دادنش خیلی سخته اما تیم ما به خوبی این کارو انجام داد . البته حقیقت رو هم نباید فراموش کنیم انصافا تو خط دفاعمون خیلی ضعف داریم و واقعا خیلی مفت و راحت گل میخوریم که امیدوارم با درایت افشین خان ناظمی این مشکلم حل شه . هوادارا هم انصافا خوب بودن اما من به شخصه انتظار داشتم استادیوم پر شه . با این حال بازم خیلی خوب بود .
به امید موفقیت داماش در بازی های آینده

-

pouryaR-damash
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am
-
توسط pouryaR-damash » جمعه مارس 08, 2013 5:32 pm
الحق تعویض های افشین ناظمی هم به جا و مناسب بود کلا تو بحث کوچینگ همه چی خوب بود فقط باید خط دفاعمون با دقت بیشتری بازی کنه این اشتباهات جلوی تیمای بزرگ خودکشیه .
این نتیجه و بازی نشون داد که هوادارای رشتی فوتبالو خیلی خوب میفهمند و اگه حرفی میزنن دلشون واسه تیمشون میسوزه و با منطق حرف میزنن .
آقای درخشان و قویدل ما با کسی دشمنی نداریم فقط داشتیم حقیقتو میگفتیم که همه دیدن .
-

pouryaR-damash
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am
-
توسط hamidjavan » جمعه مارس 08, 2013 6:19 pm
[quote:54ab5c6bce="miladcivil"][quote:54ab5c6bce="Mordab"][quote:54ab5c6bce="hamidjavan"][quote:54ab5c6bce="Mordab"]خب خدارو شکر به هرشکلی که بود بردیم...
فقط تنها چیزی که به ذهنم میرسه با تمام احترامی که برای رضا مهدوی قائل هستم باید بگم که رضا جان با تعصب:شما به هر دلیلی چه مصدومیت و چه سن دیگه کارایی چرخش توپ و میدان داری رو در وسط زمین نداری...
گذاشتن رضا با توجه به شرایطی که داره اشتباه بزرگیه حالا من نه یه بچه 13 : 14 هم متوجه شد با اومدن هادی سهرابی به جای رضا تو قلب بازیسازی:داماش جان تازه ای گرفت...
متاسفانه تو بازی ذوب اهن هم رضا نفس داماش رو گرفت و تعویض نشد عجیب که هادی سهرابی رفت دفاع راست به جای کوشکی!!!!!!!!!!!!
و خوشحالم افشین ناظمی یا حتی خود عابدینی این شهامت رو داشتن که برای اینکه تیم ضربه نخوره حتی کاپیتان تیم رو بیرون بیارن...[/quote:54ab5c6bce]
اول از همه برد تیم داماش وبازی خوب تیم داماش را به همه تبریک میگم. اما در مورد صحبت دوستمون در مورد رضا مهدوی موافق نیستم رضا مهدوی در بدترین روزها خودش بیشترین کمک به تیم کرده وهمیشه با جان ودل بازی کرده با وجودمصدومیت ودر واقع لیدر تیم بوده واینو خود ناظمی بیشتر ازهمه میدونه واگه مهدوی را تعویض کرد بیشتربه خاطر این بود که نتیجه بازی تعیین شده بودوتیم 3-1 جلو بود واگه 2-1بود مهدوی را بیرون نمیکشید وقتی خودمون درباره بازیکنانمون که سالها دراین تیم زحمت کشیده اند بدون کمرین چمداشتی اینجوری صحبت میکنیم دیگه میشه از غریبه های که تو این تیم مسولیتی میگرندچه انتظاری داشت؟یادمون نره تو این بازی هم گره بازی را مهدوی به نوعی با سانتر خوبی که کرد روی گل اول باز کرد.
اما در مورد بازی اینه بگم که تونیمه اول حسین ابراهیمی خیلی عالی بود ودفاع چپ نفت اتوبان کرده بود. امین متوسل زاده هم خیلی جنگده بازی کرد به خصوص روی گل دوم از یه توپ مرده یه کرنری ساخت که نتیجه اش گل دوم تیم بود. بعداز گل سوم ما تیم حریف یه بازی ریسکی انجام داد که 4بازیکنش همیشه با دور بر هیجده قدم ما بودند حتی موقعی که تیم ما توپو در اختیار داشت که مامیتونستیم ومیخواستیم که باحفظ ومالکیت توپ هم ریسک پاینتر بیاریم وهم اینکه موقعیتهای بهتری برای تیم ایجاد کنیم اما بعضی از دوستان از این نوع بازی تیم خوششون نمی آمد انگار که آمده بودند فقط گل ببینند (ازهرتیمی شد) نه برد تیمو . هتو چندتا صحنه به بازیکنان به خصوص حاجتی که البته به خوبی نبض بازی را دراختیار داشت اعتراض کردند والبته حاجتی هم بااشارهع دست از تماشاگران خواست خونسرد باشند.خط هافبک ما امروز با ترکیب حاجتی - مهدوی وآبشک همان ترکیبی بود که چندسال پیش خود ناظمی تولیگ 1وقتی به مدت کوتاهی مربی داماش بود از آن برای اولینبار استفاده کرد (البته دینورزاده هم تو لیگ 1هم استفاده از همین ترکیب را ادامه داد) و وقتی هادی سهرابی آماده میشدحاجتی را به دفاع چپ میبرد البته حاجتی تو خط هافبک مثل بازی امروز آزادی زیادی وامار گلزنی خوبی داشت . اینو گفتم که اینو یاداوری کنم تو این 2سال این همههافبک وسط از ایران وخارج از ایران آوردیم اما آخرش به همون ترکیب چندسال پیش رسیدیم بچه های شهرخودمون. کفران نعمت . بچه های این شهر ممکنه بدبازی کنند اما هیچوقت کم نمیزارند وباتمام وجودبازی میکنند. تعویض مختاری هم تعویض خوبی بود و وقتی تیم حریف از بازی مستقیم وتوپهای هوایی استفاده میکرد تونست ضربات سر اول را هم بزنه .شاید درخشان بود از فاجعه ای مثل حاجی زاده ویا بدتر از آن نیکبخت استفاده میکرد. تعویض کردنو به درخشان یاد داد افشین ناظمی[/quote:54ab5c6bce]
بله قبول دارم رضا مهدوی بازیکن با تجربه ای و همین تجربه اش میتونه به تیم کمک کنه و خب شما درست میگی نباید از ترکیب خارج بشه ولی حداقل به هر دلیلی نمیتونه دوندگی و بازیسازی کنه بیاد یک خط عقب تر تا بازیکنی مثله هادی سهرابی جوون و تکنیکی بره در نقش هافبک نفوذی تیم رو راه بیاندازه...
ولی در کل باز هم میگم حرف شما درست بهرحال رضا بازیکن با تجربه ای و تجربه اش به درد داماش میخوره ولی در پستی مناسب تر...[/quote:54ab5c6bce]
[color=red:54ab5c6bce]بنده با کلیات نظر هر دو دوستمون Mordab و hamidjavan موافقم . [/color:54ab5c6bce]
[color=black:54ab5c6bce]اما حس میکنم منظور Mordab این بود که این تعویض مهدوی حالا چه کار ناظمی و چه عابدینی باشه ، نهایت فهم
فوتبالی میرسونه . مهدوی تا دقیقه 60 ، 70 همیشه جز بهترین های تیم ماست اما بعدش افت چشمگیری میکنه
که طبیعیه ، اومدن سهرابی واقعا عالی بود .
در بازی ذوب هم چنین کامنتی نوشته بودم ، ای کاش سهرابی به جای دفاع راست میومد وسط !
خداروشکر 3 امتیاز گرفتیم ، به امید 3 امتیاز بعدی در درود و تثبیت و یا جهش در جدول برسیم . [/color:54ab5c6bce][/quote:54ab5c6bce]
من هم هیچوقت نگفتم نباید مهدوی یا دیگران تعویض نشوند من نظرم این بودکه با یه بازی نباید زحمات بازیکنانمونو زیرسوال ببریم آن هم بازیکنان بومیمون که خودشونو با آمپول به بازی میرسونند. در مورد بازی با ذوب آهن هم من هم موافقم که به تعویض وعدم تعویض درخشان بازی را باختیم مختاری تو آن بازی هم میتونست دقایق پایانی بیادتو زمین یا متوسل زاده هم میتونست بره بیرون ویه بازیکن تازه نفس بیادتو زمین متاسفانه درخشان نمیدونست که دنبال چیه.وچی میخواد. ویا توبازی با صبا مهرهچینی بسیار ضعیفی انجام داد وبعدباچندتا تعویض وضع بهترشد.در واقع چندتا تعویض راسوزاند. در مورد پست مهدوی هم خودش بارها گفته که دوست داره جزء تو هافبک میانی باشه اما همیشه بنا به نیاز تیم پشت مهاجمان بازی کرده والبته بدهم بازی نکرده (حتی هادی سهرابی هم پستش بازی پشت مهاجم نیست وهافبک دفاعی وگوشهای زمین بهتر بازی میکنه -نیکبخت هم که هیچی حرفشو نزن) اما چون مهدوی فوتبالشو به عنوان مدافع شروع کرد وحتی زمانی که وینگو مربی داماش(پگاه) بود دفاع راست بازی میکرد بعدجهانپور اینو تو سال اول یه خط جلوتر برد وبه عنوان گوش راست بازی کرد وسال بعدهم آنو آورد به عنوان یکی از 2هافبک وسط. چون هیچوقت مهاجم نبوده خیلی روی توپهای آخر خوب عمل نمیکنه. اما همیشه باتمام وجود برای تیم بازی کرده وپاسهای عمقی وعرضی خوبی میده البته گلهای تاثیرگذاری هم زده اما تعدادش زیادنبوده. ومسلما" هیچوقت از تعویضش هم ناراحت نمیشه اما اگه یه مربی مثل درخشان بلدنیست تعویض کنه ویا اگه تعویض کنه بدترمیاره تو زمین مثل بازی با پرسپولیس چیکار بایدکرد؟آیا ما باید از مهدوی انتقادکنیم تو این سایت هواداری ؟
-
hamidjavan
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am
توسط nirvana » جمعه مارس 08, 2013 6:19 pm
Only Gilan
-

nirvana
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 04, 2013 12:00 am
توسط khorami201 » جمعه مارس 08, 2013 6:33 pm
[color=black:7898c0903f][size=13:7898c0903f]اول از همه چیز این 6 امتیاز ! شیرین رو به همه هواداران تبریک میگم.بله دوستان تعجب نکنید این اولین بار بود یک بازی 6 امتیازی رو با قاطعیت و بدون استرس بردیم. [b:7898c0903f]از نظر من داماش 50 در صد برد امروز رو شاید هم بسیار بیشتر ، مدیون این هواداران نکته سنج و موقعیت شناسه خودشه .[/b:7898c0903f] هوادار فوتبال رشت به خوبی به وظایف خودش آشنا شده و راه خودش رو خوب پیدا کرده و به وظایفش آشناست.تو هفته گذشته با موضع گیری به موقع و حمایت از مواضع به حق و اصولی خودشون و تشویق بی امان و نود دقیقه ای امروز کاری کردند کارستان... دست مریزاد
برد امروز اون هم وقتی یک گل عقب بودیم ، حکایت از خیلی چیزها داشت ، [b:7898c0903f]امروز همدلی و آرامش روحی روانی حتی با وجود مشکلات مالی تو تیم کاملا به چشم میومد و مشخص بود بچه ها از ته دل برای افشین ناظمی بازی می کنند.[/b:7898c0903f]امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشه و همدلی و اتحاد هواداران و باشگاه و بازیکنان روز به روز بیشتر و بیشتر بشه...[/size:7898c0903f] [/color:7898c0903f]
-

khorami201
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am
توسط Farzad-7091 » جمعه مارس 08, 2013 6:51 pm
این برد رو به همه هواداران تبریک میگم
دم همه اونایی که امروز اومدن ورزشگاه گرم

-
Farzad-7091
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am
توسط soroosh8 » جمعه مارس 08, 2013 7:22 pm
"دنیا فقط رشت و داماش"
-

soroosh8
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am
توسط popo131 » جمعه مارس 08, 2013 7:30 pm
و اینست داماش .............عشق من
عکس خودم
DAMASH per tutta la mia vita
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am
توسط majid13 » جمعه مارس 08, 2013 7:39 pm
از مدیریت سایت خواهش میکنم یه بار با آقایه عباس محمدی عکاس خوبمون مصاحبه بگیرن. من شنیدم همینطوری عشقی کار میکنه. حتی بازیهایه تیم سپیدرود و ... رو ساپورت میکنه. بنظرم بــــــــــاید ازشون تقدیر بشه.
-

majid13
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان