[quote:094d6ac9b3="MEHRDAD"]حضور نیکبخت و حاجی زاده تو این بازی برام عجیب بود و به نظرم ترکیب بعد از دو تعویضمون اگر از ابتدا بازی می کرد الان برنده بودیم و متاسفانه با این شرایط کار برامون سخت شد .
از ابتدای نیم فصل دوم هیچوقت ترکیب چینی درخشان برام راضی کننده نبود و عجیب بوده ...
ولی با این وجود تعویض مربی تو این برهه به نظر من اصلا درست نیست .. این نظر شخصی من هست . امیدوارم آقای درخشان یه اصلاحاتی رو تو تفکراتش داشته باشه ...
کامنت ها رو داشتم می خوندم که میدونم همه رو تعصب هست اما آقا بعضی وقتا به یه چیزای الکی گیر میدیم مثل همین تیتر که تیم رو توی لیگ نگه میدارم ، خب خبرنگار پرسیده تیم تو لیگ می مونه اینم میگه آره می مونیم.
نکته دیگه اینکه به نظر می رسه بعضی از دوستان اصلا به دنبال واقعیات نیستند و گاها یه جورایی می فهمونند که ما رو هم قبول ندارند و شاید یکی از دلایلی که اون شور سابق رو ندارم همین عدم باورهاست...نمی خوام بحث هرندی رو ورود کنم شما هم زیاد کنکاش نکنید و بحث های گذشته رو به صلاح تیم بهتر هست فراموش کنیم فقط میگم باور کنید از همون هفته دوم از مالکیت تیم خواستار رفتنش شدن اما مدیرعامل پشتش موند ولی خب اشتباهاتی از هر دو طرف وجود داشت که.... بگذریم .
در مورد هادی سهرابی هم خود عابدینی تو جلسه با کانون به ما میگفت هادی امسال ستاره بی حاشیه تیمم هست و یا میگفت غیربومی ها رو تشویق کنید اما چرا بعضی از بازیکنان بومی تیم که اینقدر زحمت می کشند مثل سهرابی یا بعضیای دیگه رو فراموش می کنید و باید اینها رو بیشتر تشویق کنید و بهشون جفا میشه...( این نقل قول رو اینجا گفتم که یه جورایی مرتبط به برخی مباحث بود).
آقا در بحث خرج کردن خداوکیلی سطحی نگاه نکنید ، آقای قویدل باید 22 میلیارد به چای کارا میداد پس چرا یک میلیارد اون هم با وام بانکی بهشون داد؟ اینجا هم که تا الان نفری فکر کنم 3-4 تومن به بازیکنا رسوند . یا بحث موندن سرمربی یا اومدنش رو که غیر مستقیم تو مصاحبه ها میشه فهمید چطور درخشان اومد .
من اینا رو فقط واسه روشن شدن گفتم وگرنه تو این اوضاع بد اقتصادی و یه سری مسائل ناگفتنی دیگه نباید اونقدرها اشخاص رو به چالش بکشیم...
یه چیز دیگه اینکه اینجا انتقاد بکنید (البته فنی نه گیرهای عجیب) ولی رو سکوها نذارید آرامش از دست بره ، که از دست رفتن آرامش رو سکوها بدترین سم برای داماش هست .
پ.ن : فایل صوتی کنفرانس رو هم تونستید دانلود کنید بد نیست :
http://s2.picofile.com/file/7668276341/ ... 6.amr.html[/quote:094d6ac9b3]