[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - صبای قم vsداماش گیلان/تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

صبای قم vsداماش گیلان/تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط yankee » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 8:21 pm

[quote:cb72bf7896="meraj130"][quote:cb72bf7896="The_King_of_rasht"][quote:cb72bf7896="yankee"][quote:cb72bf7896="The_King_of_rasht"][quote:cb72bf7896="navidmadan"]اینکه بعد مدتها خط حملمون یه تکانی خوردو تونست گل بزنه اونم 3 تا خیلی خوشحال کنندس ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی واقعا باید یه فکر اساسی به حال نظیف کارو فراهانی کرد (خوشبختانه امروز کوشکی نبود وگرنه اونم از پاشنه های آشیل تیممونه) ،،،،،،،،،،،،،،، فراهانی دوباره شده همون فراهانیه فصل قبل ،،،، به هیچ توپی نه نمیگه ،،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی نظیف کار واقعا تغییر کرده ،،،،، این کجا و آن کجا !!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:cb72bf7896]

دقیقا حق با شماست و شکی ندارم ،الان داشتم بازی رو دوباره نگاه میکردم واقعا بازی نظیف کار اسفناک بود ، جالب اینه که این آقا ادعای پوشیدن پیراهن تیم ملی رو داره بهتره نظیفکار به جای درگیری و فحاشی با هواداران(بعد بازی با راه آهن) یه خورده تمرین کنه که این جوری تیم رو به چنگ نده البته تقصیر خودمون زیادی بزرگشون کردیم اینها هم فکر کردند خبری هست،
خدا اون روز رو نیاره که تیم امسال بیوفته وگرنه خدا باید به داد این آقایون برسه واسم شهرام وبهرام و بومی وغیر بومی هم نداره[/quote:cb72bf7896]

حمزه اینقدر لفظ افتادن ندید بابا چرا بیفته !!!
با تیم 8 جدول 3 امتیاز فاصله هستش.
این لفظ افتادن رو اینقدر نگید دشمن زیاد سر میزنه به این سایت[/quote:cb72bf7896]

آرش جان من معنی کلمه دشمن رو متوجه نمیشم ! دشمن احتیاج نیست به سایت سر بزنه فقط میتونه بره جدول لیگ رو نگاه کنه! توی جدول جامون خوب نیست من جدول رو نگاه میکنم نه دشمنان رو! فقط طوری میشه دهان همه رو بست اونهم با نتیجه گرفتنه.
یه سوال فنی از هر کسی که خواست جواب بده: منهای گلها؛ تیم ما امروز تاکتیک داشت؟؟؟؟[/quote:cb72bf7896]

حمزه جان خداروشکر اولین بازی خوبمون رو در خارج خونه انجام دادیم - غیر از سه تا گلی که زدیم 3 یا 4 تا موقعیت گل هم داشتیم . اگه ضعف دروازه بانمون نبود یقینا میبردیم .
متاسفانه در بازیهای قبلی در خارج خانه هیچ برنامه ای نداشتیم ( تاکتیکم که نداشتیم ) از المینیوم یه امتیاز گرفتیم که باید میباختیم و نباختیم.

از این که تیم خوب بازی کرد و یه امتیاز خوب رو تو قم گرفت خوشحالم - یک امتیاز مفتی نگرفیم چون خیلی خوب بودیم . ملون 3-1 برد صبا رو تو قم ولی خودتون قضاوت کنید که ما بهتر بودیم یا ملوان؟؟؟؟؟!!!!!!!

در مجموع روند تیم رو به رشد بود و مطمئنا بهتر از قبل میشیم با حمایت همگی :wink:[/quote:cb72bf7896]

موافقم باهات معراج جان.
تیم روند خوبی داشت با ترمیم خط دفاعی میشه نتایج خیلی بهتری گرفت و البته خود باوری بازیکنا
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 8:23 pm

من این بازی رو ندیدم ولی ازصحبت بچه ها معلومه که در خط حمله خوب بودیم ولی در خط دفاع بازم مثل چند بازی قبلی ضعیف بودیم که امید وارم که مشکل خط دفاعمون هم حل بشه ونظیفکار ومختاری به اوج برگردن /7/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 8:32 pm

اینکه خط دفاعی و دروازه بان خیلی مشکل داشت درش شکی نیست ولی خوب بقیه بچه ها فوق العاده بودن .

مشکل دفاع رو میشه تو این تعطیلات پیش رو برطرف کرد ( با کار کردن تخصصی در خط دفاع )
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 8:36 pm

آبره الان چندمیم؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 8:46 pm

[quote:4878283fc1="majid13"]آبره الان چندمیم؟[/quote:4878283fc1]

14
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 9:39 pm

[quote:a8dc770b89="meraj130"][quote:a8dc770b89="The_King_of_rasht"][quote:a8dc770b89="yankee"][quote:a8dc770b89="The_King_of_rasht"][quote:a8dc770b89="navidmadan"]اینکه بعد مدتها خط حملمون یه تکانی خوردو تونست گل بزنه اونم 3 تا خیلی خوشحال کنندس ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی واقعا باید یه فکر اساسی به حال نظیف کارو فراهانی کرد (خوشبختانه امروز کوشکی نبود وگرنه اونم از پاشنه های آشیل تیممونه) ،،،،،،،،،،،،،،، فراهانی دوباره شده همون فراهانیه فصل قبل ،،،، به هیچ توپی نه نمیگه ،،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی نظیف کار واقعا تغییر کرده ،،،،، این کجا و آن کجا !!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:a8dc770b89]

دقیقا حق با شماست و شکی ندارم ،الان داشتم بازی رو دوباره نگاه میکردم واقعا بازی نظیف کار اسفناک بود ، جالب اینه که این آقا ادعای پوشیدن پیراهن تیم ملی رو داره بهتره نظیفکار به جای درگیری و فحاشی با هواداران(بعد بازی با راه آهن) یه خورده تمرین کنه که این جوری تیم رو به چنگ نده البته تقصیر خودمون زیادی بزرگشون کردیم اینها هم فکر کردند خبری هست،
خدا اون روز رو نیاره که تیم امسال بیوفته وگرنه خدا باید به داد این آقایون برسه واسم شهرام وبهرام و بومی وغیر بومی هم نداره[/quote:a8dc770b89]

حمزه اینقدر لفظ افتادن ندید بابا چرا بیفته !!!
با تیم 8 جدول 3 امتیاز فاصله هستش.
این لفظ افتادن رو اینقدر نگید دشمن زیاد سر میزنه به این سایت[/quote:a8dc770b89]

آرش جان من معنی کلمه دشمن رو متوجه نمیشم ! دشمن احتیاج نیست به سایت سر بزنه فقط میتونه بره جدول لیگ رو نگاه کنه! توی جدول جامون خوب نیست من جدول رو نگاه میکنم نه دشمنان رو! فقط طوری میشه دهان همه رو بست اونهم با نتیجه گرفتنه.
یه سوال فنی از هر کسی که خواست جواب بده: منهای گلها؛ تیم ما امروز تاکتیک داشت؟؟؟؟[/quote:a8dc770b89]

حمزه جان خداروشکر اولین بازی خوبمون رو در خارج خونه انجام دادیم - غیر از سه تا گلی که زدیم 3 یا 4 تا موقعیت گل هم داشتیم . اگه ضعف دروازه بانمون نبود یقینا میبردیم .
متاسفانه در بازیهای قبلی در خارج خانه هیچ برنامه ای نداشتیم ( تاکتیکم که نداشتیم ) از المینیوم یه امتیاز گرفتیم که باید میباختیم و نباختیم.

از این که تیم خوب بازی کرد و یه امتیاز خوب رو تو قم گرفت خوشحالم - یک امتیاز مفتی نگرفیم چون خیلی خوب بودیم . ملون 3-1 برد صبا رو تو قم ولی خودتون قضاوت کنید که ما بهتر بودیم یا ملوان؟؟؟؟؟!!!!!!!

در مجموع روند تیم رو به رشد بود و مطمئنا بهتر از قبل میشیم با حمایت همگی :wink:[/quote:a8dc770b89]
افرین د اقا معراج پاک باید میباختیم دیگه حالا اون بازی یه گل زدیم داور نگرفت اگه اون گل قبول میشد الان وضعمون بهترمیبودامروزم تاکگتیک تیم فقط سمت راست
موفق بودکه من فک میکنم دراینده تمام قسمت ها خوب عمل کنیم...
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط majid » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 9:43 pm

اقا کسی بازی رو واسه دانلود نداره کامل تقریبآ
رشتیم رشتیم...
نماد کاربر
majid
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 22, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 9:46 pm

امروزمن سه تابازیکن درحدتیم ملی دیدم حسین ابراهیمی وعلیرضاجهانبخش ومیلادنوری این سه تا فوق العاده ترینهای لیگ هستن
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 10:05 pm

وضعیت دفاع فاجعه بار هستش توپ که به داخل محوطه داماش میرسه هر لحظه امکان گل خوردن هستش باید فکری به حال دفاع تیم بشه کامنت هم دقیقه 45 بازی گذاشتم که اگه20 تا گل بزنیم 21 تا گل خواهیم خورد ضعف خط دفاع رو ثابت میکنه اما در حمله یک روز خوب رو داشتیم حسین ابراهیمی فوق فوق العاده است وحقش پوشیدن پیراهن تیم ملی هستش از بازی اول در مقابل فولاد همه چیز مشخص بود دفاع ضعیف وخط حمله ای خوب دو مورد هم هست که باید بگم یکی اینکه دمه درخشان گرم که قید پرسپولیس رو زد و در موردش نظری نداد ودیگه اینکه به بازیکن های جوان میدان داد بتونیم خط دفاع رو درست کنیم تیم عالی میشه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » جمعه سپتامبر 28, 2012 7:23 am

ديروز تركيدم ، روان شدم از دست اين دفاع و فراهاني ، اصلا از ميلاد انتظار اينجور گل ها رو نداشتم گل سوم رو زديــم فكر كردم ديگه تمومه ، واقعا حيف شد حقمون كاملا برد بود واقعا موقعيت هاي خوبي رو به وجود آورديم ... ... ....

ابراهيمي و جهانبخش فوق العاده ظاهر شدن خدا حسين رو از ما نگيره كه اگه نباشه تيم كاملا فلج هست ، كاپيتان هم روز هاي كم فروغي رو اين چند وقته داشته ... ... ...

اميدوارم بازي هاي بعدي جبران كنيم و يه روز حسرت اين روزهايي رو كه بايد ميبرديم و مفت امتياز از دست نميداديم رو نخوريم ... ... ...
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه سپتامبر 28, 2012 11:10 am

واقعا دور از انصاف هست که بعضی ها میگن تیم تاکتیک نداشت و یا اینکه بازی رو نگاه نکردند.
دو گل اول ما دقیقا از روی یه کار تمرین شده انجام شد و کسانی که می رفتن سر تمرین متوجه حرف من می شوند که درخشان بارها روی این حرکت اصرار داشت.
ما واقعا در خط دفاعی مشکل داریم،این مشکل فردی نیست و کلا در کارهای دفاعی هست و شاید بزرگترین ضربه رو داریم از ادعاهای واهی هرندی می خوریم که از اول فصل ادعای هجومی بازی کردن رو داشت و خواهر دفاع تیمی رو صلوات داد،در حالی که از چهار دفاع فصل قبل ، سه مدافع رو داریم و دو دفاع وسط هم هیچ تغییری نداشتیم.اما در مورد دفاع کناری هامون من نظرم اینه که محمد سیاه در این دو بازی بر خلاف اعتقاد امید هرندی ، خیلی جنگنده و دونده تر از کوشکی بود و در مورد دفاع چپ هم به نظرم بهترین گزینه تا وقتی که یک دفاع چپ خوب بگیریم همین مصطفی حاجتی هست.
من در کل از بازی دیروز تیم محبوبم خیلی راضی بودم و تمام کسانی هم که به قم اومده بودند از بازی تیمشون راضی بودند.
اما بزرگترین ضربه رو از داوری خوردیم،واقعا دیگه داره شورش رو در میاره و اعتراض های درخشان در کنار زمین هم جالب بود،چیزی که بعضی ها از اعتراض کردن امتنا می کردند و میترسیدند که جریمه بشوند!مدیریت باشگاه باید فشار بیاره به کمیته داوران و حق تیم رو بگیره.
من برای این تیم بعد از اردوی ترکیه آینده ی روشنی رو میبینم و اگر همین طور ادامه بدیم جز تیم های نیمه بالایی جدول میشیم.
بدون هیچ واسطه ، بدون نگاه به هیچ شخصی ، فقط داماش رو دوست دارم و برای موفقیتش به اشخاص نگاه نمی کنم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه سپتامبر 28, 2012 11:14 am

در ضمن عزیزان یادتون نره داماش در 5 بازی خارج از خانه سابقش(بازی راه اهن هم حساب شد)فقط تونست یک گل رو از روی اتفاق بزنه ولی در مقابل تیم قدرتمندی مثل صبا با نشاط بازی کرد و سه گل رو به ثمر رساند.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط ali126 » جمعه سپتامبر 28, 2012 11:25 am

خط حمله داماش عالی بود و البته تاکتیک هم داشت.ولی مشکل تو دفاع و دروازبان بود و الان دیگه موقع رودباریان تو چارچوب دروازه واسته
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه سپتامبر 28, 2012 11:38 am

سه سوال،من دیروز حس کردم 2-4-4 بازی کردیم.درست بود؟
یعنی بعد از یک سال فریاد زدن،تغییر سیستم داشتیم و اون هم خارج از خانه دو مهاجمه بازی کردیم؟

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 28, 2012 11:43 am

[quote:b83877d8d8="MAZIYAR"]سه سوال،من دیروز حس کردم 2-4-4 بازی کردیم.درست بود؟
یعنی بعد از یک سال فریاد زدن،تغییر سیستم داشتیم و اون هم خارج از خانه دو مهاجمه بازی کردیم؟[/quote:b83877d8d8]

آره ابره 2-4-4 بازی کردیم من رفته بودم تمرین درست همین ترکیب رو داشت امتحان میکرد

انصافا هم تمریناتش خوبه و با جدیت خاصی تمرین میده
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان