دقیقا حق با شماست و شکی ندارم ،الان داشتم بازی رو دوباره نگاه میکردم واقعا بازی نظیف کار اسفناک بود ، جالب اینه که این آقا ادعای پوشیدن پیراهن تیم ملی رو داره بهتره نظیفکار به جای درگیری و فحاشی با هواداران(بعد بازی با راه آهن) یه خورده تمرین کنه که این جوری تیم رو به چنگ نده البته تقصیر خودمون زیادی بزرگشون کردیم اینها هم فکر کردند خبری هست،
خدا اون روز رو نیاره که تیم امسال بیوفته وگرنه خدا باید به داد این آقایون برسه واسم شهرام وبهرام و بومی وغیر بومی هم نداره[/quote:cb72bf7896]
حمزه اینقدر لفظ افتادن ندید بابا چرا بیفته !!!
با تیم 8 جدول 3 امتیاز فاصله هستش.
این لفظ افتادن رو اینقدر نگید دشمن زیاد سر میزنه به این سایت[/quote:cb72bf7896]
آرش جان من معنی کلمه دشمن رو متوجه نمیشم ! دشمن احتیاج نیست به سایت سر بزنه فقط میتونه بره جدول لیگ رو نگاه کنه! توی جدول جامون خوب نیست من جدول رو نگاه میکنم نه دشمنان رو! فقط طوری میشه دهان همه رو بست اونهم با نتیجه گرفتنه.
یه سوال فنی از هر کسی که خواست جواب بده: منهای گلها؛ تیم ما امروز تاکتیک داشت؟؟؟؟[/quote:cb72bf7896]
حمزه جان خداروشکر اولین بازی خوبمون رو در خارج خونه انجام دادیم - غیر از سه تا گلی که زدیم 3 یا 4 تا موقعیت گل هم داشتیم . اگه ضعف دروازه بانمون نبود یقینا میبردیم .
متاسفانه در بازیهای قبلی در خارج خانه هیچ برنامه ای نداشتیم ( تاکتیکم که نداشتیم ) از المینیوم یه امتیاز گرفتیم که باید میباختیم و نباختیم.
از این که تیم خوب بازی کرد و یه امتیاز خوب رو تو قم گرفت خوشحالم - یک امتیاز مفتی نگرفیم چون خیلی خوب بودیم . ملون 3-1 برد صبا رو تو قم ولی خودتون قضاوت کنید که ما بهتر بودیم یا ملوان؟؟؟؟؟!!!!!!!
در مجموع روند تیم رو به رشد بود و مطمئنا بهتر از قبل میشیم با حمایت همگی

موافقم باهات معراج جان.
تیم روند خوبی داشت با ترمیم خط دفاعی میشه نتایج خیلی بهتری گرفت و البته خود باوری بازیکنا