[quote:cad3a75c1e="Aberare_ba_tasob"]خیلی حرف دارم.دوس دارم از بازی با فجر شروع کنم از همون هفته ای که من و بچه های پشت دروازه رو به دلیل اعتراض که حق هر هواداری است به فوتبال نفهمی و هوادار داماش نبودن و یا به قول siakelach چرت و پرت گفتن و ... متهم کردن.
دست همشون درد نکنه.
من همه ی این حرفا رو به خودم و تمام رفیقام میگیرم چون به غیر از من و دوستان دیگه کسی نمیتونه اون پشت خط دهی کنه.همون طور که دیروز بابت شعار استاندار دقیقه 25 بازی منو گرفتن و تا ساعت 10 شب دادگاه و پاسگاه بودیم.باشه ما هوادار داماش نیستیم و شما طرفدار و سینه چاک داماشید.بله اصلا وقتی که شما دوستان بگویید بچه های پشت دروازه هوادار نیستند باید آقای مهدی تارتار قبل از بازی به ما بگه هواداران واقعی جایگاه وسط(s) هستند.
بله گناه من و دوستانم این بود که شعار یک نیمه گذشت سر دادیم گناه من و دوستانم در بازی با فجر این بود که برعلیه تارتار شعار دادیم چون ما از نادر پول گرفته بودیم تا تشویقش کنی.
گناه ما این بود که از تاکتیک و سبک بازی داماش اعتراض داشتیم.گناه ما این بود که انتظار دو تا حمله داشتیم.گناه ما این بود که از آقای تارتار انتظار داشتیم که بعد از سه هفته انتظار 2 حمله خوب داشته باشیم.
اون بازی گذشت و من سکوت کردم و خودمون رو برای تشویق تیم در روز بازی با سایپا آماده کردیم از شعار پراید و نیسان ناریم تا تولد محمد ابشک و میخوام فوتبال نباشه و ... رو ساماندهی کردیم و یه روز قبل از بازی هم با اقای تارتار اتمام حجت کردیم.و به ایشان گفتیم که ما از شما انتظار برد نداریم،از شما انتظار یک بازی زیبا نداریم ما فقط از شما انتظار داریم که تیممان تاکتیکی برای حمله داشته باشد.انتظاری که زیادخواهی نیست!
شاید هم به قول دوستان پنج هفته هنوز کم وقتی هست که آقای تارتار به فکر تاکتیم تیم باشد.
تا دقیقه 25 بازی در استادیوم بودم و از تمام روزها بیشتر انرژی گذاشتم.اما در این 25 دقیقه یک حمله ندیدم هیچ،بلکه تاکتیکی هم برای حمله کردن ندیدم،و آنطور که از دوستان پرسیدم بعد از گل سوم هم کاری برای جبران گل نکردیم!
از بچه های پشت دروازه پرسیدم بعد از رفتن من شعار یک نیمه گذشت و هنوزم خبری نیست،بابا اینکه داماش نیست رو سر دادید؟گفتند نه،چون دوست نداشتیم آتو دست بعضی ها بدیم.
حالا من در سایت میگم:
پنج هفته گذشت و هنوزم خبری نیست.......بابا اینکه داماش نیست بابا اینکه داماش نیست[/quote:cad3a75c1e]
یه جورایی حرف دل ما رو زدی
حرفی که بزنیم میگن ضد تیم میگی ، نزنیم میگن تیمت برات مهم نیست . . .
ولی چه کنیم !!!!
بازم میشینیم چشم انتظار که شاید درست شه . . .
فقط میتونیم "" امید "" داشته باشیم ، همین !