[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS فجر شهید سپاسی/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS فجر شهید سپاسی/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط damash_city » يکشنبه ژانويه 15, 2012 8:14 pm

سرمربی داماش کاملا متوجه شد اینجا راه اهن تهران نیست اعتراض امروز چیز عجیب نبود 2 بازی ی امتیاز نگرفته بود میخواست تشویقش هم بشه که ابتدا بازی شد با همه نکات مثبت و منفی نیاز به اینجور شعار ها بود در کل 3 امتیاز قشنگی گرفتیم
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه ژانويه 15, 2012 10:37 pm

من بازیو ندیدم چون همون ساعت امتحان داشتم ,, نمی دونمم که بازی چه جوری بودو چی شدو جای امیدواری واسه تیم هست یا نه ,,,, فقط خیییییییییییییییللللللللیییییییییییی حال کردم وقتی فهمیدم اینقدر جیگرشو داشت که این چاووشی رو توو 18 نفرم نذاره تا بفهمه که توو زمین بجای فیگورو فیلم بازی کردن باید به فکر تیمش باشه............
در مورد فزاد محمدیم که توو عکسا دیدم جاش گذاشته بودم نظری ندارم چون قبلا که خوب نبود ,, این بازیو نمیدونم چطور بود
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه ژانويه 16, 2012 5:09 am

ضمن احترام به همه نظرها ، متاسفانه بازی با فجر مثل دو بازی گذشته ، نمایش کم فروغی داشتیم در صورت ادامه این روند مسئولین داماش باید یک فکر اساسی برای تارتار بکنند ؛ این حرف که تارتار تازه آمدم و تا 5 هفته بگذره بعد اعتراض کنید ، فقط مختص این کشور هست ، تارتار تازه اومده اما نفرات 20 بازی هست که در کنار یکدیگر بازی کردند ، اگر این تفکر حاکم باشه ، بازیکن خارجی اس اس که گل رو به ما زد باید بگه تا 5 هفته گل نزدم اشکال نداره بعد گل می زنم یا مشابه این موارد ؛ در هر صورت به نظر می رسه ، با این نوع بازی به مشکل بر می خوریم ، همچنین مشکل مالی زمان قاسمپور هم وجود داشت ، نمیشه این بی انگیزگی بازیکن ها رو صرفاً به تازه وارد شدن تار تار و مسائل مالی ربط داد . به امید پیروزی برابر تر تر ت ب ری ز .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » دوشنبه ژانويه 16, 2012 5:13 am

[quote:8c4b9e2b24="amir131"]منم رفتار هوادارا رو تایید نمیکنم ولی فکر کنم روی بازیکنا تاثیر داشت شعاراشون!!!محمد غلامی و زنیدپورم یکی دو تا بازیه دارن لاس میزنن بازیه واقعی خودشون رو نمیکنن!!!کلا چه زمان دینور یا قاسمپور یا همین تارتار اکثر موقعیت گل های ما روی خلاقیت بازیکنا به وجود اومده یا شوت از راه دور یا ضربات ازاد این مشکل واقعا جای نگرانی داره هر چی سریعتر باید حل بشه البته در خط حمله غلامی هم تنهایه بازیکنا موقع حمله بهش اضافه نمیشن4 4 2 بازی کنیم به نظر من بهتره
بهترین بازیکنای این بازی هم از نظر من جهانبخش بچه رشتی وابشک سسک فابرگاس-خیلی هم خوشحالم محمد سیم خاردار هم کم کم داره به امادگی سابقش میرسه /11/[/quote:8c4b9e2b24]
میشه معنی لاس زدن رو برام بگی غلامی دو تا بازی که به خاطر مصدومیت داره با امپول بازی میکنه این یک دوم اینکه بازیکنی که پول نگرفته و یه چک 100 میلیونی داده که هر ماه 5 میلیون داره روش سود میاد به چه فکری میتونه بازی کنه که شما حرف از لاس زدن میکنید :( :( :( :( :( :( :(
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 6:22 am

[quote:c77d832bab="mehdigholami"][quote:c77d832bab="amir131"]منم رفتار هوادارا رو تایید نمیکنم ولی فکر کنم روی بازیکنا تاثیر داشت شعاراشون!!!محمد غلامی و زنیدپورم یکی دو تا بازیه دارن لاس میزنن بازیه واقعی خودشون رو نمیکنن!!!کلا چه زمان دینور یا قاسمپور یا همین تارتار اکثر موقعیت گل های ما روی خلاقیت بازیکنا به وجود اومده یا شوت از راه دور یا ضربات ازاد این مشکل واقعا جای نگرانی داره هر چی سریعتر باید حل بشه البته در خط حمله غلامی هم تنهایه بازیکنا موقع حمله بهش اضافه نمیشن4 4 2 بازی کنیم به نظر من بهتره
بهترین بازیکنای این بازی هم از نظر من جهانبخش بچه رشتی وابشک سسک فابرگاس-خیلی هم خوشحالم محمد سیم خاردار هم کم کم داره به امادگی سابقش میرسه /11/[/quote:c77d832bab]
میشه معنی لاس زدن رو برام بگی غلامی دو تا بازی که به خاطر مصدومیت داره با امپول بازی میکنه این یک دوم اینکه بازیکنی که پول نگرفته و یه چک 100 میلیونی داده که هر ماه 5 میلیون داره روش سود میاد به چه فکری میتونه بازی کنه که شما حرف از لاس زدن میکنید :( :( :( :( :( :( :([/quote:c77d832bab]
یعنی شما میگی غلامی نسبت به بازیهای قبلش کمتر دودندگی نکرده؟یا زنید پور؟؟! انشالله که من اشتباه کنم بازیهای بعد دوباره بترکونه /12/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 6:27 am

[quote:6cb23c89cf="amir131"][quote:6cb23c89cf="mehdigholami"][quote:6cb23c89cf="amir131"]منم رفتار هوادارا رو تایید نمیکنم ولی فکر کنم روی بازیکنا تاثیر داشت شعاراشون!!!محمد غلامی و زنیدپورم یکی دو تا بازیه دارن لاس میزنن بازیه واقعی خودشون رو نمیکنن!!!کلا چه زمان دینور یا قاسمپور یا همین تارتار اکثر موقعیت گل های ما روی خلاقیت بازیکنا به وجود اومده یا شوت از راه دور یا ضربات ازاد این مشکل واقعا جای نگرانی داره هر چی سریعتر باید حل بشه البته در خط حمله غلامی هم تنهایه بازیکنا موقع حمله بهش اضافه نمیشن4 4 2 بازی کنیم به نظر من بهتره
بهترین بازیکنای این بازی هم از نظر من جهانبخش بچه رشتی وابشک سسک فابرگاس-خیلی هم خوشحالم محمد سیم خاردار هم کم کم داره به امادگی سابقش میرسه /11/[/quote:6cb23c89cf]
میشه معنی لاس زدن رو برام بگی غلامی دو تا بازی که به خاطر مصدومیت داره با امپول بازی میکنه این یک دوم اینکه بازیکنی که پول نگرفته و یه چک 100 میلیونی داده که هر ماه 5 میلیون داره روش سود میاد به چه فکری میتونه بازی کنه که شما حرف از لاس زدن میکنید :( :( :( :( :( :( :([/quote:6cb23c89cf]
یعنی شما میگی غلامی نسبت به بازیهای قبلش کمتر دودندگی نکرده؟یا زنید پور؟؟! انشالله که من اشتباه کنم بازیهای بعد دوباره بترکونه /12/[/quote:6cb23c89cf]
امیر جان اصلا حرفتو قبول ندارم من نمی دووونم بچه ها چرا اینقد احساسی صحبت می کنن . میلاد تو این بازی یکی از بهترین بازیاش بود که دوندگیش نسبت به تمام بازی ها بالا تر بوود از ااون طرف هم محمد غلامی با جونو دل داره بازی می کنه . فقط مشکل تیم ما اینه که هیچ تاکتیکی واسه گل زدن نداره واسه همینه که تماشاگرا فک می کنن بازیکنا دارن کم کاری می کنن.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » دوشنبه ژانويه 16, 2012 7:09 am

امير عزيز محمد سه هفتست كه از رباط پا مصدومه ولي باز هم داره با جون و دل بازي ميكنه حتي به فكر تشديد مصدوميتش هم تا قبل از اين بازي نبود كه متاسفانه تو اين بازي زياد شد حالا هم بايد چند هفته بدون محمد بازي كنيم همينطوريش هم تو خط حمله مشكل داشتيم البته تاكتيك هايه اقاي تارتار هم مشخصه كه دفاعيه كه با اين وضعيت يعني مهاجم هيچ /12/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 7:13 am

[b:9760c93a3f] غلامی بازیشو میکنه ولی هر بازیکنی دوران صعودی و نزولی داره
حالا از بازیهای بعدی مثل قبل میشه [/b:9760c93a3f] /23/ /23/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 7:52 am

امیدوارم غلامی به دوران قبلش برسه به نظرمن وقتی تواستیل بود بهتربازی میکرد
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه ژانويه 16, 2012 10:12 am

[quote:e3a70f474c="lvlamad_2010"][quote:e3a70f474c="amir131"][quote:e3a70f474c="mehdigholami"][quote:e3a70f474c="amir131"]منم رفتار هوادارا رو تایید نمیکنم ولی فکر کنم روی بازیکنا تاثیر داشت شعاراشون!!!محمد غلامی و زنیدپورم یکی دو تا بازیه دارن لاس میزنن بازیه واقعی خودشون رو نمیکنن!!!کلا چه زمان دینور یا قاسمپور یا همین تارتار اکثر موقعیت گل های ما روی خلاقیت بازیکنا به وجود اومده یا شوت از راه دور یا ضربات ازاد این مشکل واقعا جای نگرانی داره هر چی سریعتر باید حل بشه البته در خط حمله غلامی هم تنهایه بازیکنا موقع حمله بهش اضافه نمیشن4 4 2 بازی کنیم به نظر من بهتره
بهترین بازیکنای این بازی هم از نظر من جهانبخش بچه رشتی وابشک سسک فابرگاس-خیلی هم خوشحالم محمد سیم خاردار هم کم کم داره به امادگی سابقش میرسه /11/[/quote:e3a70f474c]

میشه معنی لاس زدن رو برام بگی غلامی دو تا بازی که به خاطر مصدومیت داره با امپول بازی میکنه این یک دوم اینکه بازیکنی که پول نگرفته و یه چک 100 میلیونی داده که هر ماه 5 میلیون داره روش سود میاد به چه فکری میتونه بازی کنه که شما حرف از لاس زدن میکنید :( :( :( :( :( :( :([/quote:e3a70f474c]

یعنی شما میگی غلامی نسبت به بازیهای قبلش کمتر دودندگی نکرده؟یا زنید پور؟؟! انشالله که من اشتباه کنم بازیهای بعد دوباره بترکونه /12/[/quote:e3a70f474c]
امیر جان اصلا حرفتو قبول ندارم من نمی دووونم بچه ها چرا اینقد احساسی صحبت می کنن . میلاد تو این بازی یکی از بهترین بازیاش بود که دوندگیش نسبت به تمام بازی ها بالا تر بوود از ااون طرف هم محمد غلامی با جونو دل داره بازی می کنه . فقط مشکل تیم ما اینه که هیچ تاکتیکی واسه گل زدن نداره واسه همینه که تماشاگرا فک می کنن بازیکنا دارن کم کاری می کنن.[/quote:e3a70f474c]

دوست عزیزم من میگم غلامی و زنیدپور اون بازیکنای نیم فصل اول نیستن ، شما میگی هستن !!!! اما تاکتیک تیم مشکل داره /4/ زیاد راه دور نریم ، همین بازی با استقلال که دو تا توپ جلو دروازه نصیب غلامی شد که متاسفانه با بی دقتی تمام کوبیدشو به دروازه بان !
من منکر زحمات غلامی یا X وY نمیشم ، اما شما با این حرفت میخوای توپو تو زمین مربی بندازی تا از اشتباه بعضی یارا رد بشی .
دیگه ایستگاهی زدن تاکتیک و مربی و ....... نمیخواد که ، این هم از استگاهی های زنیدپور !
من نه منکر زحمات این دوتا یارمون میشم و نه قصد انگ زدن رو دارم . کاملا" معلومه که غلامی طراوت اولیه رو نداره و با شنیدن حرف دوستمون mehdigholami مطمئن شدم این وسط مشکلی هست و اونم مصدومیته که هنوز خوبه خوب نشده .
امیدوارم هرچه سریعتر به آمادگی همیشگیش برسه چون در نیم فصل دوم خیلی بهش احتیاج داریم .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 10:15 am

[quote:448f311d6b="mehdigholami"]امير عزيز محمد سه هفتست كه از رباط پا مصدومه ولي باز هم داره با جون و دل بازي ميكنه حتي به فكر تشديد مصدوميتش هم تا قبل از اين بازي نبود كه متاسفانه تو اين بازي زياد شد حالا هم بايد چند هفته بدون محمد بازي كنيم همينطوريش هم تو خط حمله مشكل داشتيم البته تاكتيك هايه اقاي تارتار هم مشخصه كه دفاعيه كه با اين وضعيت يعني مهاجم هيچ /12/[/quote:448f311d6b]

در تعصب محمد که شکی نیست. فکر میکنم هوادار ها چون به توانایی های بالای محمد ایمان دارن واسه همین سطح انتظارشون از محمد بالاتر هست. البته تا همین جا هم خیلی برای داماش زحمت کشیده و واسه همین هم به یکی از محبوب ترین بازیکن های داماش تبدیل شده. امیدوارم که آسیب دیدگی محمد غلامی به طور کامل بر طرف بشه و با قدرت به کارش تو داماش ادامه بده تا به تیم ملی دعوت بشه چون لیاقتش رو واقعاً داره. :)
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه ژانويه 16, 2012 10:39 am

دیروز تیم افتضاح بود و هیچ برنامه ای نداشت.به جرات میتونم بگم با اینکه بیشتر بازی توپ دست ما بود به غیر از گل هیچ موقعیتی نداشتیم.حالا نمیدونم بر چه اساسی تاتار میگه 3/4 داشتیم!!!!تیم کاملا ترسو بود و این ترسی بود که تارتار منتقل میکرد.کل بازی تاکتیکمون شده بود که توپ رو از وسط زمین مینداختیم برای هافبک راست که یا نفوذ کنه یا سانتر و با اینکه از حدود دقیقه 20 25 کاملا یاوری موضوع رو فهمیده بود و کاملا راست رو بسته بود واسم جالب بود که تارتار تغییر تاکتیک نمیداد مگر 2/3 دقیقه اخر که دقیقا همین تغییر تاکتیک از سمت چپ جواب داد. تارتار اینقدر ضعیف کار کرد که جای هیچ بهانه ای نیست.ولی با وجود همه این مشکلات و اعصاب خوردی از بازی کم رمق بازیکنا ولی خدایی من یکی که حتی یه شعارم ندادم چون بعید میدونستم تاثیری داشته باشه ولی ظاهرا بعد اینکه شعارا شدید شد بازیکنا به خودشون امدن و اگه اون شعارا نبود همون0-0 تموم میشد.من بارها به بچها گفتم اعتراض نکنیم بهتره با اینکه خودم نمیدوستم واقعا باید اعتراض کنم یا نه و واسه همین فقط ساکت وایستادم.ولی اگرم کار هوادار اشتباه بود تارتار حق نداره هیچ حرفی بزنه.چون جای حرف زدن نداره.با یه نگاه به مصاحبه های پورغلامی شاید تارتار یاد بگیره که باید چطور در مورده هوادار صحبت کنه.بدترین اعتراض ها به پورغلامی میشه ولی بازم اخر بازی میگه اگه این هوادارا نبودن همین امتیازم نمیگرفتیم.بازی خارج خونه 5/6 هوادارشون میره بعد میگه دست هوادارامونو میبوسم که اینجا هم مارو تنها نذاشتن در حالی که علیه اش شعار دادن.اقای تارتار تو با دو باخت متوالی و سه بازی واقعا ضعیف مطمعنن نباید انتظار تشویق داشت باشی.هرچند قبول دارم بهترین کاری که الان هوادارا میتونن بکنن فقط حمایته.تیمی با این همه بازیکن و شش بازی بدون برد بنظرت جای اعتراض نداره؟؟در ضمن همه اعتراض ها فقط به تارتار بود و به بازیکنا کوچکترین اعتراضی نشد بعد چطور میگی بازیکنا همه از هوادارا ناراحت بودن.مرد باش و بگو من ناراحت بودم.بازکنا ناراحت بودن واسه همین بعد گل پیراهنشونو کندن و امدن پشت دروازه طرف ما؟؟؟!!!!جالب اینجا بود با اینکه هوادارا معترض بودن ولی بازم یه اعتراض که میکردن پشتش یه تشویق میکردن پس نگو ما تنها بودیم.تنها میدونی یعنی چی اقای تارتار یعنی هوادارای نفت ابادان که غلام پیروانی که اکثرا دوستش دارن رو با سنگ انداز میزدن و بدترین فحشارو بهش میدادن و حتی جرات نداشت بره لبه خط ولی تا وقتی که از تیم جدا نشد حرفی نزد!!!من تقریبا مخالفم اعتراض یا حداقل اعتراض با این شدت و حدت هستم ولی اینو بدون که بعد از این همه حمایته همه جانبه حق نداری زحمات هوادارارو زیر سوال ببری
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 11:10 am

من هم نه ترکیب اولیه که تار تار میزاره ونه از تعویضاش تواین 3تا بازی قبول ندارم.ولی 10 روزه اومده 5روزش ریکاوری یاتمرین سبک روز قبل بازی بود تو5جلسه چی میتونه بکنه.خواهشا2-3هفته بهش فرصت بدیم اگه دیدیم واقعا چیزی برای عرضه نداره همه باهم علیه ش شعارمیدیم.

mehdi gholami:طبق گفته عابدینی تو90 ---40%قرارداد بازیکنا پرداخت شده که فکر کنم تااینجا فصل کمتر تیمی این مقدار پرداخت کرده باشه.جای بازیکنای ذوب اهن بود چی میکرد.میخوای سود پولش هم بدیم؟؟؟
only abrar:کاملا بااون قسمت حرفت درمورد اینکه نباید تو کنفرانس میگفت ازهواداراگله دارم موافقم.پورغلامی تحت هر شرایطی پشت هواداراش هست.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه ژانويه 16, 2012 11:17 am

مهم اینه که 3 امتیاز رو گرفتیم /7/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه ژانويه 16, 2012 11:20 am

[color=green:b03c9c7e0d][size=24:b03c9c7e0d]مهدی تارتار در گفتگو با پانا:
نگفتم بازیکنان سن بالا را اخراج می کنم
[/size:b03c9c7e0d][/color:b03c9c7e0d]

مهدی تارتار در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا در خصوص اولین پیروزی خود با داماش گیلان اظهار داشت: بازی خیلی حساس و سختی بود. فجر خیلی فیزیکی بازی می کرد و طوری ترکیب چیدم که مقابل آنها کم نیاوردیم. از تک موقعیت هایی که بدست آوردیم، خوب استفاده کردیم و انصافا موقعیت های ما هم خیلی بیشتر بود.

وی افزود: کیفیت بازی اصلا خوب نبود. تیم هایی مثل فجر که برای بقا می جنگند، دوندگی بی امانی دارند. آنها مثل تیم های لیگ یکی بازی می کردند. مدام روی زمین می افتادند و وقت تلف می کردند. سعی داشتند بازی تیم حریف را تخریب کنند و برای بازی خود اصلا برنامه ای نداشتند. آنها از هرکجا می شد اوت دستی می انداختند و چشم به ضربات ایستگاهی و کرنر داشتند.

سرمربی داماش گیلان تصریح کرد: من از بچه های خودم راضی هستم چون از این تیم گل نخوردیم. گل خوردن از تیم هایی مثل فجر مشکل است . البته پیش بینی نمی کردم که در دقایق آخر گل بزنیم ولی مطمئن بودم تیم هایی که به این شکل دفاع می کنند، بالاخره دچار اشتباه می شوند.

تارتار گفت: داور در کل خوب بود ولی سوت هایی که پیاپی می زد و بازی را متوقف می کرد به نفع فجر بود چون آنها دنبال مساوی بودند با این حال خدا را شکر می کنم که بردیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا گفتید بازیکنان پا به سن باید رفته رفته را کنار می گذارم و به جوانان میدان می دهم؟ تاکید کرد: اصلا به این صورت نگفتم. واقعا وقتی مطلب را خواندم خودم هم ناراحت شدم. من گفتم هدفم آینده تیم است و به جوانها هم بها می دهم. حتی تعویضی هم که کردم خیلی خوب جواب داد و جهانبخش گل پیروزی تیم را زد. این نشان داد که بی دلیل به جوانها اعتماد نکردم.

سرمربی داماش گیلان ادامه داد: بازیکن باتجربه ای که پابه پای جوانها بدود، بهتر از بازیکن جوان است. خودم نیز تا سن 37 سالگی بازی کردم و می دانم چقدر بازیکن باتجربه به درد تیم می خورد. مثلا پاشایی بازیکن راه آهن بالای 30 سال سن دارد ولی من تا 5 سال دیگر اگر به تیمی بروم، پیشنهاد اولم را به این بازیکن می دهم چون واقعا پرتلاش است. اصلا این طور نیست که بخواهم بازیکنان باتجربه و پابه سن گذاشته را کنار بگذارم. بازیکنان باتجربه و پابه سن گذاشته بالای سرم جا دارند.

تارتار در خصوص اعتراض تماشاگران داماش گفت: اعتراض تماشاگران طبیعی است چون 2 بازی ابتدایی نیم فصل را باخته بودیم و این بازی هم داشت، مساوی می شد اما از آنها انتظار بیشتر داشتم. این برد خیلی چیزها به هواداران داماش ثابت کرد تا صبر داشته باشند. بعد از گل آنها سراز پا نمی شناختند.

وی درخصوص بازی با تراکتور تاکید کرد: قطعا بازی سختی است. از شانس بد من ابتدا با استقلال صدرنشین، با نفت در آبادان، با فجر قعرنشین بازی کردیم و قرار است با تراکتور مدعی هم بازی کنم. هدف ما این است که 3 امتیاز را در تبریز بگیریم. این تیم در نیم فصل دوم تقویت شده و مربی باهوشی دارد که به خوبی تیم خود را "کوچ" می کند و مهره چینی خوبی دارد. ما می دانیم که در تبریز این تیم خوب نتیجه نگرفته و روی این مسئله برنامه ریزی داریم.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان