[quote:e3a70f474c="lvlamad_2010"][quote:e3a70f474c="amir131"][quote:e3a70f474c="mehdigholami"][quote:e3a70f474c="amir131"]منم رفتار هوادارا رو تایید نمیکنم ولی فکر کنم روی بازیکنا تاثیر داشت شعاراشون!!!محمد غلامی و زنیدپورم یکی دو تا بازیه دارن لاس میزنن بازیه واقعی خودشون رو نمیکنن!!!کلا چه زمان دینور یا قاسمپور یا همین تارتار اکثر موقعیت گل های ما روی خلاقیت بازیکنا به وجود اومده یا شوت از راه دور یا ضربات ازاد این مشکل واقعا جای نگرانی داره هر چی سریعتر باید حل بشه البته در خط حمله غلامی هم تنهایه بازیکنا موقع حمله بهش اضافه نمیشن4 4 2 بازی کنیم به نظر من بهتره
بهترین بازیکنای این بازی هم از نظر من جهانبخش بچه رشتی وابشک سسک فابرگاس-خیلی هم خوشحالم محمد سیم خاردار هم کم کم داره به امادگی سابقش میرسه

[/quote:e3a70f474c]
میشه معنی لاس زدن رو برام بگی غلامی دو تا بازی که به خاطر مصدومیت داره با امپول بازی میکنه این یک دوم اینکه بازیکنی که پول نگرفته و یه چک 100 میلیونی داده که هر ماه 5 میلیون داره روش سود میاد به چه فکری میتونه بازی کنه که شما حرف از لاس زدن میکنید

یعنی شما میگی غلامی نسبت به بازیهای قبلش کمتر دودندگی نکرده؟یا زنید پور؟؟! انشالله که من اشتباه کنم بازیهای بعد دوباره بترکونه

امیر جان اصلا حرفتو قبول ندارم من نمی دووونم بچه ها چرا اینقد احساسی صحبت می کنن . میلاد تو این بازی یکی از بهترین بازیاش بود که دوندگیش نسبت به تمام بازی ها بالا تر بوود از ااون طرف هم محمد غلامی با جونو دل داره بازی می کنه . فقط مشکل تیم ما اینه که هیچ تاکتیکی واسه گل زدن نداره واسه همینه که تماشاگرا فک می کنن بازیکنا دارن کم کاری می کنن.[/quote:e3a70f474c]
دوست عزیزم من میگم غلامی و زنیدپور اون بازیکنای نیم فصل اول نیستن ، شما میگی هستن !!!! اما تاکتیک تیم مشکل داره

زیاد راه دور نریم ، همین بازی با استقلال که دو تا توپ جلو دروازه نصیب غلامی شد که متاسفانه با بی دقتی تمام کوبیدشو به دروازه بان !
من منکر زحمات غلامی یا X وY نمیشم ، اما شما با این حرفت میخوای توپو تو زمین مربی بندازی تا از اشتباه بعضی یارا رد بشی .
دیگه ایستگاهی زدن تاکتیک و مربی و ....... نمیخواد که ، این هم از استگاهی های زنیدپور !
من نه منکر زحمات این دوتا یارمون میشم و نه قصد انگ زدن رو دارم . کاملا" معلومه که غلامی طراوت اولیه رو نداره و با شنیدن حرف دوستمون mehdigholami مطمئن شدم این وسط مشکلی هست و اونم مصدومیته که هنوز خوبه خوب نشده .
امیدوارم هرچه سریعتر به آمادگی همیشگیش برسه چون در نیم فصل دوم خیلی بهش احتیاج داریم .