توسط MAZIYAR » جمعه ژانويه 31, 2014 8:21 pm
مژده دادند که بر ما گذری خواهی کرد
نیت خیر مگردان که مبارک ها باد...
ظاهرا دوران سیاه بی پولی و دست نیاز به سوی کسان دراز کردن رو به پایان است. دست نیازی که هرگز جز با پسمانده های آقایان پاسخ داده نشد و یک شهر ماند و عشقی که هرگز روی آسایش به خود ندید.
داستان آمدن خریدار یا اسپانسر یا هر مزخرفی که بخواهیم بنامیمش دارد به قسمت های جذابش می رسد برای مردمان شهرباران. شرکتی "که احتمالا همان گرند است" مذاکراتش به مرحله نهایی رسیده است و قرار است به عنوان پشتیبان داماش شهرباران به گیلان نقل و مکان کند و حامی فرزندان دیار گیل و کاسپین و کادوس باشد. این بار در قرارداد نه اجازه نقل و مکان داده شده و نه تغییر نام. قرار است داماش همان داماش باشد و بس.
امروز امیر عادینی هم در برنامه ورزش از شبکه دو همانی بود که ما می خواستیم. درست در اوج بحث مدیریت پرسپولیس و در حالی که محمود خان خوردبین و عباس انصاری فرد تنها فرد شایسته برای مدیرعاملی پرسپولیس را امیر عابدینی می دانستند و کافی بود تا عابدینی یک بله بگوید و اعلام آمادگی کند، امیر شهرباران همانی شد که باید. عابدینی گفت: من فرزندی به نام داماش در رشت دارم و تا آن وجود دارد هرگز نمی توانم به چیز دیگری حتا پرسپولیس فکر کنم.
حالا یک شهر مانده و یک امید تازه برای آمدن بهار. امیدی که البته امیدواریم دیگر ناامید نشود. تصور داشتن روزهای بهاری برای سرزمینی که بهار از آنجا طلوع خواهد کرد، هرگز زیاده خواهی نیست.
Rodney Didar
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"