[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » جمعه اکتبر 18, 2013 4:59 pm

ناظمي به اشاره به اتفاق هاي ورزشگاه، گفت: حسن زاده فيلم بازي را ببيند تا چقدر تماشاگران حريف به ما فحاشي کردند و فقط اين نباشد که از تيم ما امتياز کسر کنند. در رشت فاصله ما و هواداران پرسپوليس دو کيلومتر بود و درگيري نشد اما امتياز کسر کردند ولي امروز ديديم که چه اتفاقاتي رخ داد و اميدوارم کميته انضباطي ترتيب اثر بدهد.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه اکتبر 18, 2013 5:00 pm

افشین ناظمی مقصر اصلی این شکست بود همه بازیکنا تو بازی محو بودن و این نشون دهنده ضعف ارنج و تاکتیک تیمی میرسونه این جور که بوش میاد کلا بازی های خارج خونه رو باید بیخیال امتیاز گرفتن باشیم همه رو بلا استثنا داریم میبازیم
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط toshiba » جمعه اکتبر 18, 2013 5:03 pm

آخه هوادارامون چه گناهی کردند این همه راه رو باهزینه خودشون رفتند تهران الان جانشون درخطره باهزارتا مشکل باید دسته پنجه نرم بکنن تابرسن رشت اونوقت بازیکنی که دوتا پاس ساده رو بلد نیست همش پاس اشتباه پشت اشتباه بهم میدنداستوپ کردن ساده رو بلدنیستن باخیال راحت داخله اتوبوس لوکسشون میشینن توراهی درمسیر تهران به رشت بهترین رستورانشونو میرنن بهترین پلوکبابم میخورن.
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه اکتبر 18, 2013 5:04 pm

برخلاف همه داماش تاقبل از خوردن گل خوب وهدفمند بازی کرد فقط بنظرمنچینش بازیکنا اشتباه بود درضمن دوتا گل رو بدشانسی خوردیم
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط morteza-chamani » جمعه اکتبر 18, 2013 5:04 pm

دزفولي: به دايي گفتم شخصيت خود را حفظ کند

ناظر داوري ديدار پرسپوليس و داماش گفت: به علي دايي گفتم که در شخصيت و کاراکتر او چنين رفتارهايي وجود ندارد.
[دزفولي: به دايي گفتم شخصيت خود را حفظ کند]

هادي دزفولي در خصوص صحنه‌اي که علي دايي با عصبانيت با داور چهارم صحبت مي‌کرد و به او گفت که برود و سر جايش بنشيند اظهار داشت: بايد فرهنگ‌سازي صورت بگيرد. به وجود آمدن اين صحنه‌ها قشنگ نيست. من در آن صحنه از تجربه خودم استفاده کردم و به دايي گفتم در شخصيت و کاراکتر تو اين گونه رفتارها نيست.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: من به دايي گفتم شخصيت خود را حفظ کند. واقعا متوجه نشدم که دايي چه صحبتي کرد. شما از تلويزيون ديديد و اين مسائل را متوجه شديد. اما در هر صورت بايد فرهنگ‌سازي صورت گيرد.

ناظر داوري ديدار پرسپوليس و داماش در مورد اينکه داور چهارم چه مسئله‌اي را عنوان کرد، تصريح کرد: او به من گفت اگر يک بار ديگر دايي اعتراض کند اين موضوع را به داور وسط خواهد گفت. فرقي نمي‌کند هر مربي ديگري باشد همين برخورد را مي‌کرديم و اين اتفاق مي‌افتاد.

دزفولي در مورد اينکه آيا اگر خودش داور بود دايي رااخراج مي‌کرد، تاکيد کرد: اين مسائل اخراج ندارد. من در گزارش خودم به اين مسئله اشاره خواهم کرد.

وي در مورد اينکه آيا محروميتي در انتظار دايي خواهد بود، تصريح کرد: محروميتي وجود ندارد. محروميت زير نظر کميته انضباطي است و اين مسائل محروميتي در بر ندارد.
نماد کاربر
morteza-chamani
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 05, 2013 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » جمعه اکتبر 18, 2013 5:05 pm

[quote:73959f5f98="morteza-chamani"][quote:73959f5f98="majid13"]اصلا کسی متوجه شد که ما توو نیمه دوم بازیکنی بنام سروش نیا توو زمین داشتیم!!!؟ من که ندیدم! /4/
همونطور که قبل بازی گفتم حضور قدمی بصورت ثابت توو جو آزادی اشتباه بود و اصلا از افشین ناظمی انتظار نداشتم!!!! آیا بازی دادن به هادی سهرابی خودمون بهتر نبود؟
کاپیتان هم انگار گم شده بود توو بازی!! همش میرفت پشت مدافع!
حاجی زاده که هیچی :roll:
-----------------------------------
[size=18:73959f5f98]برا این فوتبال متاسفم نه برای فحاشی لنگیا به شهر مقدس رشت برا این متاسفم که یه مربی هر غلطی که دلش میخاد انجام میده کسی هم جرعت نداره جلوشو بگیره... آقای دایی که از 10تا حرفت یکیو میگی کجای دنیا اینطوریه ! خب اسکل کجای دنیا دیدی یه مربی مثل الاغ هرچی میشه دهنشو یک متر باز کنه!! [/size:73959f5f98][/quote:73959f5f98]

ای گفتی برار مثل خر دهنشو باز میکنه و به داور فوحش میده نمیو نم که این چه داره که ازش میترسند

لیگ ایران به معنای این است

پرسپولیس و فدراسیون و کمیته بی انظباطی یک طرف اند
بقیه تیم ها یک طرف دیگه[/quote:73959f5f98]

فقط و فقط در این مورد باهات موافقم 777
البته بلا نسبت خر
الان دیگه لنگی ها آتو دارن از داورها اونا هم باید هال بدن دیگه
اصلا چرا باید این رویانیان به داورها جایزه نقدی بده
تو سر پیازی ته پیازی
چه کاره ای سرداااااااااااااااااااااااااااااااااار
کوی تا دار نانم
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » جمعه اکتبر 18, 2013 5:05 pm

ناظمي: گل اول پرسپوليس مشکوک بود

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: گل اول پرسپوليس به نظرم مشکوک بود.

افشين ناظمي پس از شکست دو بر صفر در نشست خبري اظهار داشت:بازي خوبي انجام داديم ولي فکر مي‌کنم گل اول پرسپوليس کمي مشکوک بود و اعتقاد دارم کارشناسان داوري در اين مورد نظر بدهند.

به گزارش فارس، وي در مورد اينکه داماش زور بردن پرسپوليس را نداشت، گفت: با نظر شما موافق نيستم چون آمديم پرسپوليس را به زمين خودمان بکشانيم و بازي ترکيبي کار را پيش ببريم اما فوتبالي هميشگي‌مان را انجام نداديم و امروز روز ما نبود.

سرمربي داماش در مورد سعيد حلافي گفت: او از بيمارستان مرخص شده و استراحت مي‌کند و وقتي تمرين آمديم شنيدم مسموم شده ولي بعد از آن شنيدم که قرص خورده است. بعد از آن متوجه شدم که مصاحبه کرده که از اين مسئله خيلي ناراحت شدم و اين براي يک بازيکن حرفه‌اي خيلي بد است.

ناظمي به اشاره به اتفاق هاي ورزشگاه، گفت: حسن زاده فيلم بازي را ببيند تا چقدر تماشاگران حريف به ما فحاشي کردند و فقط اين نباشد که از تيم ما امتياز کسر کنند. در رشت فاصله ما و هواداران پرسپوليس دو کيلومتر بود و درگيري نشد اما امتياز کسر کردند ولي امروز ديديم که چه اتفاقاتي رخ داد و اميدوارم کميته انضباطي ترتيب اثر بدهد.
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه اکتبر 18, 2013 5:07 pm

الان مصاحبه ناظمی خوندم میگفت تیم خیلی خوب بازی کرد /15/
آخه کجاش خوب بود همه داشتن تو زمین راه می رفتن یه سرمربی نباید متوجه ضعف تیم خودش باشه
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » جمعه اکتبر 18, 2013 5:08 pm

دزفولي: به دايي گفتم شخصيت خود را حفظ کند

ناظر داوري ديدار پرسپوليس و داماش گفت: به علي دايي گفتم که در شخصيت و کاراکتر او چنين رفتارهايي وجود ندارد.
هادي دزفولي در خصوص صحنه‌اي که علي دايي با عصبانيت با داور چهارم صحبت مي‌کرد و به او گفت که برود و سر جايش بنشيند اظهار داشت: بايد فرهنگ‌سازي صورت بگيرد. به وجود آمدن اين صحنه‌ها قشنگ نيست. من در آن صحنه از تجربه خودم استفاده کردم و به دايي گفتم در شخصيت و کاراکتر تو اين گونه رفتارها نيست.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: من به دايي گفتم شخصيت خود را حفظ کند. واقعا متوجه نشدم که دايي چه صحبتي کرد. شما از تلويزيون ديديد و اين مسائل را متوجه شديد. اما در هر صورت بايد فرهنگ‌سازي صورت گيرد.

ناظر داوري ديدار پرسپوليس و داماش در مورد اينکه داور چهارم چه مسئله‌اي را عنوان کرد، تصريح کرد: او به من گفت اگر يک بار ديگر دايي اعتراض کند اين موضوع را به داور وسط خواهد گفت. فرقي نمي‌کند هر مربي ديگري باشد همين برخورد را مي‌کرديم و اين اتفاق مي‌افتاد.

دزفولي در مورد اينکه آيا اگر خودش داور بود دايي رااخراج مي‌کرد، تاکيد کرد: اين مسائل اخراج ندارد. من در گزارش خودم به اين مسئله اشاره خواهم کرد.

وي در مورد اينکه آيا محروميتي در انتظار دايي خواهد بود، تصريح کرد: محروميتي وجود ندارد. محروميت زير نظر کميته انضباطي است و اين مسائل محروميتي در بر ندارد.

حالا باید حتما میزد تو گوشت کارت بدی
یا مامانت رو مورد عنایت قرار می داد
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط samsami » جمعه اکتبر 18, 2013 5:09 pm

بچه ها 1.دلیل بزرگ این باخت داره که به خاطر دیده شدن بیش از حد این بازی هر 1 نفر از تیم برای دیده شدن فکر می کردن 1تیمن و هر کی برای خودش بازی می کرد تا خودشو نشون بده .در حالی که باید همه باهم 1 تیم میشدن و در این صورت همه تاکتیک تیمی هوتوتو سابیده به الک اینه تو صحنه هایی که بازیکنای داماش صاحب توپ بودن به وضوح مشهود بود کارکردن بی خود و اضافی با توپ و ناظمی هم مقصر نبود وقتی همه بد باشن همه رو نمی شه تعویض کرد که خلاصه بگم اصلی که همی شه تو داماش دیده می شد و باعث خوب بازی کرنش می شد همه فراموش کرد اصل همه برای یکی یکی برای همه امیدوارم کادر فنی سریعا یادشون بیاره. :arrow:
تاحال فکر کردی دنیا میتونه نباشه اما گیلان ورشت اگه دنیا هم نباشه بودنش حتمی چون تو دل مردمی که در این جغرافیا زندگی میکنن عشق هیچ وقت نمیمیر
نماد کاربر
samsami
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 09, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه اکتبر 18, 2013 5:09 pm

[quote:6261dc7491="morteza-chamani"]دزفولي: به دايي گفتم شخصيت خود را حفظ کند

وي در مورد اينکه آيا محروميتي در انتظار دايي خواهد بود، تصريح کرد: محروميتي وجود ندارد. محروميت زير نظر کميته انضباطي است و اين مسائل محروميتي در بر ندارد.[/quote:6261dc7491]

شخصیت چیه آقای دزفولی با تجربه ؟!!

اگه دایی میزد تو گوش داور باز می گفتی در شخصیتت نیست ؟! اصلا از این به بعد همه هر کاری که می خوان می کنند و میگیم در شخصیتتون نیست و دیگه نکنین !!!!!!

قانون میگه بی احترامی به داور = اخراج و شاید محرومیت بیشتر از یک جلسه ... مگه قلعه نویی تو اصفهان چیکار کرد که الان یک جلسه محروم هست ؟!

حالا شما از دایی می ترسید اشکالی نداره ... ما می بازیم ، اخراجی میدیم ، کارت زرد بی مورد میگیریم و ... شما هم می برید ، اعتبارتون بیشتر میشه ، خوش خدمتی ها بیشتر میشه ، میلیاردها بیشتر میاد تو حسابتون و ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Mohammad_S » جمعه اکتبر 18, 2013 5:10 pm

منم از باختمون خیلی ناراحتم
هافبکامون ضعیف کار می کنن و به نظرم حتما باید ی هافبک طراح خوب بخریم(البته اگه مشکلات مالی اجازه بده). چون عملا وقتی مهدوی خوب بازی نمیکنه با کنترلش میکنن تیم ما فلج میشه.
خط جلومون هم به نظرم ی خرده خودخواهانه بازی میکنن. که باید بیشتر واسه هم فداکاری کنن.
ی مسئله ی دیگه هم وجود داره اینه که تیم ما وقتی توپ دستشه برنامه ای نداره و نمیدونه باید با توپ چیکار کنه. این ضعیفو آقای ناظمی حتما باید برطرف کنه.
این حرفا هم به خاطر باخت امروزمون نمیزنم. چون بعد از بردهامون هم همین حرفو می زدم. بی برنامگی تو حمله و ضعف هافبکامون تو طراحی.
این باخت هم فدای سر بچه ها و بازیکنامون. به همشون خسته نباشید میگم. دیگه باید این بازی رو فراموش کنن(با این که میدونم تحمل این طوری امتیاز دادن برای خیلیامون سخته) و به سه امتیازی بازی بعدمون که خیلی واسمون حیاتی فکر کنن.
نماد کاربر
Mohammad_S
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 22, 2013 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » جمعه اکتبر 18, 2013 5:12 pm

17:55:00 1392-07-25
سرمربی داماش: هیچ وقت دفاع نمی کنیم / همیشه برای برد به میدان می رویم

سرمربی تیم فوتبال داماش در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر پرسپولیس اظهار داشت: بازی با پرسپولیس همیشه انگیزه‌های خاص خودش را دارد. پرسپولیس تیم خوبی است و ما هم شرایط مناسبی داریم.

به گزارش فارس، افشین ناظمی در نشست خبری پیش از ظهر با پرسپولیس گفت: ابتدا باید این ایام را تبریک بگویم. بازی مقابل پرسپولیس انگیزه خاص خودش را دارد. پرسپولیس تیم خوبی است که مربی خوبی هم دارد. ما هم از نظر جسمانی کاملاً آماده‌ایم و می‌خواهیم یک بازی خوب و تماشاپسند انجام دهیم محروم و مصدوم هم نداریم.

وی در مورد خودکشی سعید حلافی و دلیل این کار گفت: نمی‌دانم چرا این اتفاق افتاد آخرین باری که او را در تمرین دیدم صحیح و سالم بود اما بعد به من گفتند که مسموم شده است. یک بازیکن حرفه‌ای وقتی در فهرست 18 نفره قرار نمی‌گیرد نباید دست به چنین کاری بزند. چنین کاری را نمی‌پسندم.

وی ادامه داد: سرمربی از نظر فنی اختیار دارد که فهرست 18 نفره و ترکیب 11 نفره را انتخاب کند و همواره بر اساس بازی حریف و شرایط بازیکنان خودش بهترین ترکیب را انتخاب می‌کند. مربی دوست ندارد تیمش را ناقص به میدان بفرستد.

وی در مورد اینکه، شاید حلافی به خاطر مسائل عاطفی چنین کاری کرده است، گفت: نمی‌دانم. بعد از مصدومیت، به او سر زدم و دکتر تیم را برای کمک فرستادم. روز سه‌شنبه ما تمرین کردیم و از دیروز هم صبح تمرین داشتیم که در تمرین حاضر نشد که گفتند مسموم شده است بعداً فهمیدم که قرص خورده است.

ناظمی در مورد اینکه آیا با حلافی مشکلی دارد که او را بازی نمی‌دهد گفت: من مشکلی ندارم اینکه می‌گویم اختیار دارم از نظر فنی می‌گویم اختیار دارم. اگر ما مشکل داشتیم که او را در این فصل نگه نمی‌داشتیم. هر مربی می‌خواهد بهترین ترکیبش را به میدان بفرستد و تیمش بهترین بازی را انجام دهد.

وی در مورد اینکه امکان دارد حلافی با تماشاگران مشکلی داشته باشد، گفت: حلافی هیچ مشکلی با تماشاگران نداشت حتی مصاحبه‌هایش را با خبرگزاری‌ها خواندم تعجب کردم. نمی‌دانم چرا این اتفاق افتاده است. جای تعجب دارد اگر قرار باشد در هر بازی که نام 18 نفر را اعلام می‌کنم چنین اتفاقاتی رقم بخورد باید به فکر 9 نفر دیگر باشم و برای سلامتی آنها که بیرون از فهرست قرار گرفته‌اند برنامه‌ریزی کنم. این حرکت، حرکت درستی نبود.

ناظمی تصریح کرد: حلافی باید حرفهایی را که زده ثابت کند. اگر ما آدم بدی هستیم باید بگوید چه حرکتی در موردش انجام دادیم با این حال امیدوارم سلامتی‌اش را به دست بیاورد.

وی در مورد اینکه، خودکشی حلافی در آینده حضورش در داماش تأثیرگذار است یا خیر؟ گفت: نمی‌دانم چه حرفی بزنم. شما جای من بودید چه می‌کردید؟ بازیکن باید خودش را به مربی القا کند، بازیکنانی که در داماش بازی می‌کنند هیچ کدام با من نسبتی ندارند. مربی همواره بهترین ترکیبش را انتخاب می‌کند و من هم با دست خودم چشمانم را کور نمی‌کنم.

ناظمی در مورد دیدار با پرسپولیس گفت: ما در هیچ بازی دفاعی به میدان نمی‌رویم. همواره برای برد بازی می‌کنیم و سعی می‌کنیم پیروز باشیم. نتیجه هم قابل پیش‌بینی نیست بازیکن زحمت خود را می‌کشد و می‌خواهیم بهترین نتیجه را بگیریم برای تمام حریفان هم احترام قائلیم.

سرمربی داماش در مورد بازی تیم ملی مقابل تایلند گفت: بعد از تعطیلات لیگ، تیم ملی به میدان رفت که در نیمه اول خوب نبود اما در نیمه دوم فوتبال ایرانی را نشان دادیم. تایلند هم تیم درجه سوم آسیاست که آمده بود گل نخورد و دفاعی بازی می‌کرد و چشم به ضد حملات داشت اما با تعویض‌هایی که کی‌روش انجام داد بازی عوض شد و تیم ملی برد و مردم شاد شدند.
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط morteza-chamani » جمعه اکتبر 18, 2013 5:13 pm

[quote:3f5e291335="pedram_1367"][quote:3f5e291335="morteza-chamani"]دزفولي: به دايي گفتم شخصيت خود را حفظ کند

وي در مورد اينکه آيا محروميتي در انتظار دايي خواهد بود، تصريح کرد: محروميتي وجود ندارد. محروميت زير نظر کميته انضباطي است و اين مسائل محروميتي در بر ندارد.[/quote:3f5e291335]

شخصیت چیه آقای دزفولی با تجربه ؟!!

اگه دایی میزد تو گوش داور باز می گفتی در شخصیتت نیست ؟! اصلا از این به بعد همه هر کاری که می خوان می کنند و میگیم در شخصیتتون نیست و دیگه نکنین !!!!!!

قانون میگه بی احترامی به داور = اخراج و شاید محرومیت بیشتر از یک جلسه ... مگه قلعه نویی تو اصفهان چیکار کرد که الان یک جلسه محروم هست ؟!

حالا شما از دایی می ترسید اشکالی نداره ... ما می بازیم ، اخراجی میدیم ، کارت زرد بی مورد میگیریم و ... شما هم می برید ، اعتبارتون بیشتر میشه ، خوش خدمتی ها بیشتر میشه ، میلیاردها بیشتر میاد تو حسابتون و ...[/quote:3f5e291335]

من نمی دونم ما دیگه باید حقمان را از کجا بگیریم
نماد کاربر
morteza-chamani
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 05, 2013 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » جمعه اکتبر 18, 2013 5:15 pm

همه از بازی بد داماش گفتن ولی کمتر به سوتهای داور بعد عربده کشی های دایی اشاره شد. گل اولشون جدا از اینکه آفساید بود اصلا خطا رو نوروزی نبود حتی باید به خاطر تمارض بهش اخطار هم میداد. نیمه دوم یارو با تکل لز پشت پای سیف الهی رو میزنه ولی داور میاد به خود سیف الهی اخطار میده (که فکر کنم سه اخطاره شد) کلا بعد از اون عربده کشی های اون یارو تا یکی میگوزید داور خطا میگرفت واسشون.
دوستانی که معتقدند مختاری باید به خاطر اخطار تعویض میشد آخه مربی نمیتونه بهترین مدافعش رو به خاطر گرفتن کارت زرد تعویض کنه که. هر چند اگه قرار بود حاجی زاده بره دفاع راست بازی کنه بهتر بود خود حاجی زاده تعویض بشه و هادی محمدی سر جاش میموند (اگه تعویضش به خاطر مصدومیت نبود)
قدمی و سروش نیا خوب نبودن درست ولی من هر چی فکر کردم که آیا جز اینا گوش چپ دیگه ای داریم به نتیجه ای نرسیدم. مگه اینکه سیف الهی بره چپ اونوقت راستو چیکار کنیم. داماش این چند ساله عادت کرده که همه حملاتشو از چپ و راست با بازیکنای سرعتی و پا به توپ بکنه حالا امسال چون سمت چپ کسی رو نداریم به مشکل خوردیم. به نظرم امروز هم کادر فنی به قدمی و سروش نیا بازی داد به امید اینکه جواب بدن که متاسفانه اینطور نشد.(من معتقدم شاید بشه سیف الهی رو برد چپ و یه بارم داسیلوا رو گوش راست امتحان کنیم :roll: ).
سیف الهی امروز مثل همیشه نبود خیلی دوندگی داشت ولی مشخص بود که فشار روشه که فکر میکنم به این دلیل بود که میخواست خودشو نشون بده به تیم سابقش که متاسفانه بهش خیلی استرس داد. و چون از سمت چپ هم کسی رو نداشتیم حمله کنه لنگیا سمت راست مارو بسته بودن
و داستان تکراری فحش دادن تهرانی ها و نشنیدن کمیته بی عدالتی و وارونه جلوه دادن فحاشیها توسط رسانه های غش کرده هم همچنان ادامه دارد...
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان