[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فجر سپاسی شیراز - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

فجر سپاسی شیراز - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:32 pm

[quote:1531fda049="sepidroudi"][quote:1531fda049="abarar0131"][quote:1531fda049="sepidroudi"]نیم ساعت پیش زدم شبکه باران که دیدم وهابی میگه تعدا تماشاگران با حساب این ور و اون ور (منظورش سر جمع!!!) نزدیک 2000 نفر بود!!!!!

امروز که بازی 5شنبه و در یک ساعت خوب بازی برگزار شد و تازه هفته قبلشم برده بودن!!!! حتی روبرو (که دو سوم ارتفاع روبروی عضدی رو داره) رو پر نکردند!!!

به قول *فامیل دور* من دیگه حرفی ندارم :wink:[/quote:1531fda049]

به گزارش فارس، ديدار دو تيم در ورزشگاه تختي و با حضور[color=red:1531fda049] 6 هزار[/color:1531fda049] تماشاگر در جريان است که تا دقيقه 30 با نتيجه مساوي بدون گل در جريان است.

فکر کنم همون خبرنگار کثیفیه که قبل دربی پارسال دروخر بش پیراهن مل مل ذاده![/quote:1531fda049]

:lol: :lol: :lol: شش هزار نفر؟؟!! :D :D :D

ورزشگاه گفت 1400 تا بلیط فروخته :lol:[/quote:1531fda049]

پس اگه عضدی بگند 8 هزار تا بلیط فروخته شده باید بنویسی 15 هزار تا هوادارا بودند :lol:

نمیدونم چجوری 1000 نفر رو تبدیل کرد به 6 هزار نفر :lol: :lol: :lol: :lol:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:32 pm

[color=black:0a3e01b94f][b:0a3e01b94f]تیمای پایین جدول برای ما بازی کردند .[/b:0a3e01b94f]
[/color:0a3e01b94f]
[color=red:0a3e01b94f]ملوان 0 - سایپا 3
مس 0 - نفت تهران 1
راه آهن 0 - سپاهان 0
[/color:0a3e01b94f]
[b:0a3e01b94f][color=black:0a3e01b94f]ما هم این بازی خارج خونه 1 امتیاز گرفتیم .

هفته اینده :[/color:0a3e01b94f][/b:0a3e01b94f]
[color=red:0a3e01b94f]
تراکتور - ملوان ( ملوان با این شرایط یه بازی خارج خونه داره که بی شک میبازه !)
مس - فولاد ( امیدوارم فولاد هم که تیمی با قدرت هست بتونه مس رو ببره )
فجر - راه آهن هم با هم بازی دارند که امیدوارم این بازی مساوی بشه ...[/color:0a3e01b94f]
[color=darkblue:0a3e01b94f]
[b:0a3e01b94f]
این همه مقدمه چیدم که بگم آبرار ها بازی آینده باید باید باید با اختلاف چندتا گل ببریم و برد تو بازی آینده ما رو کاملا از این شرایط بیرون میاره ...
آبرار ها نزارید تیم بره تو حاشیه و با سیاست کامنت بزارید ... بازی بعد شروع روز های خوب داماش هست :wink:

((بازی بعد داماش گیـــلان - صباي قم ))[/b:0a3e01b94f][/color:0a3e01b94f]

http://varesh-sport.com/ftopicp-165179.html#165179
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:34 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:32 pm

ه سوال از همه ی دوستان ابولفضل حاجی زاده گاچ یا خودش به گاچی میزنه

کسایی که بازی ندیدن بدترین بازیکن ها ابولفضل حاجی زاده و کبه

بهترین بازیکن که دوید سیف الهی

نظیف کار تو هر دو گل داماش که خورد اشتباه کرد

هادی سهرابی یک پاس درست نداد ولی نمیدونم بعد تعویض متوسل زاده بهتر شد دلیل شو نمی دونم!

کسایی که بازی رو ندیدن هیچ چیز از دست ندادن

ولی باز هم مساوی خوبه رضایت رضایت رضایت رضایت رضایت رضایت رضایت رضایت
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:33 pm

[quote:fc4e8715db="nirvana"]موقعیت هادی محمدی خیلی عالی بود توپو مفت زد ب پای دفاع فجر /9/[/quote:fc4e8715db]

هادی محمدی نبود .
سیف الهی بود
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:34 pm

[quote:8f21e68f94="aryanrecord"]با تیم دوممون 1 امتیاز گرفتیم دوستان از چی ناراحتین؟
50% بازیکنامون نبودن.
تازه 2تا دروازه خالی هم گل نزدیم.
بقیه مشکلاتم که تکراریه هر مربی هم بیاد نمیتونه درستش کنه.
حاجی زاده فکر کنم مثل کبه فارسی نمیفهمه یکی از یکی افتضاح تر که از دست مربی خارجه متاسفانه بازیکن خوبی نداشتیم که جایگزین بشن.
راجع به دروازه بانی هم که دیگه عادت کردیم.که بازم از دست مربی خارجه.[/quote:8f21e68f94]

[size=18:8f21e68f94][color=red:8f21e68f94]برار ناراحتيم بازي ميان ايچي اَمَرَ گيم ،تو چرا گير ديهي اَمَرَ[/color:8f21e68f94]
ولي خداييش قبول كنيم تيم بدون برنامه بود ،بعضي از بچه ها هم اصلاً و اصلاً تعصبي تو حركاتشون وجود نداشت
من خودم نصفه عمر شدم
اميدوارم يه فكري به حال تيم بشه
اگه ميبيني ناراحت و عصباني هستيم واسه اينه كه ما عاشق تيممون هستيم و از طرفي هم خُب ما رشتي هستيم و دوست داريم بتركونيم
[color=blue:8f21e68f94]ديگه دعوامون نكن
باشه . . . .
خُب
آفرين[/color:8f21e68f94][/size:8f21e68f94]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:42 pm

[quote:2da26d8dcd="mahmood1331"][quote:2da26d8dcd="aryanrecord"]با تیم دوممون 1 امتیاز گرفتیم دوستان از چی ناراحتین؟
50% بازیکنامون نبودن.
تازه 2تا دروازه خالی هم گل نزدیم.
بقیه مشکلاتم که تکراریه هر مربی هم بیاد نمیتونه درستش کنه.
حاجی زاده فکر کنم مثل کبه فارسی نمیفهمه یکی از یکی افتضاح تر که از دست مربی خارجه متاسفانه بازیکن خوبی نداشتیم که جایگزین بشن.
راجع به دروازه بانی هم که دیگه عادت کردیم.که بازم از دست مربی خارجه.[/quote:2da26d8dcd]

[size=18:2da26d8dcd][color=red:2da26d8dcd]برار ناراحتيم بازي ميان ايچي اَمَرَ گيم ،تو چرا گير ديهي اَمَرَ[/color:2da26d8dcd]
ولي خداييش قبول كنيم تيم بدون برنامه بود ،بعضي از بچه ها هم اصلاً و اصلاً تعصبي تو حركاتشون وجود نداشت
من خودم نصفه عمر شدم
اميدوارم يه فكري به حال تيم بشه
اگه ميبيني ناراحت و عصباني هستيم واسه اينه كه ما عاشق تيممون هستيم و از طرفي هم خُب ما رشتي هستيم و دوست داريم بتركونيم
[color=blue:2da26d8dcd]ديگه دعوامون نكن
باشه . . . .
خُب
آفرين[/color:2da26d8dcd][/size:2da26d8dcd][/quote:2da26d8dcd]

اختیار داری دعوا چیه.
فقط یکم منطقی باشین. انقدر زمین و زمانو به هم ندوزین به خاطر دوست داشتن تیم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط doctor » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:43 pm

امروز دو خبر خوش بمن رسید . یکی قبولی در کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد رشت پس از 20سالی که از فارغ التحصیلی من در مقطع لیسانس می گذرد .

دیگری نتیجه فوق العاده ای که تیم نصف و نیمه ما از تیم زخم خورده و بسیار
خطرناک فجر شهید سپاسی گرفت .

در ضمن امروز سالروز تاسیس وارش اسپرت نیز هست .

کاش می توانستم خوشحالیم را با تمام شما عزیزان تقسیم می کردم . نوکر
همه شما هستم و خواهش می کنم بعد از این نتیجه درخشان ؛ تیم را مورد
انتقاد قرار ندهید چونکه در این فصل دشوار امتیاز گرفتن از تیم های دیگر در
زمینشان , کاری بس دشوار است و تیم ما با این همه مصدوم ومحروم واین
همه فشاری که از طرف فدراسیونی ها وارد می شود موفق به کسب آن شد.
درود بر غیرت همه بچه ها و کادر فنی !!!!
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:48 pm

[color=black:39e1b5611f]زمین افتضاح و کچل بود درست ،،، ولی این چی بود امروز؟؟ این چه بازی ای بود کردن بچه ها؟! ،،،،،،،،،،، دروازبانو که ولش کن ، اصن حوصله بحث راجع به این پست بی اهمیت (واسه ما) و با اهمیت (برای تمام تیمای حرفه ای) رو ندارم،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی آخه دروازه خالی ها رو هم بچه ها عاجزن که توپو بندازن توو اون بی صاحاب دروازه !!!!!!!! دیگه این مشکل با 600 تا تمرین مختلفم حل نمیشه !!! آخه وقتی فجرم نتونیم ببریم دیگه کیو میخواهیم ببریم؟؟؟؟؟؟؟؟ همش که با 1 امتیاز نمیشه رفت جلو !!!!!
با این وضع ، توجه همه دوستان رو جلب میکنم به یه نیم فصل دوم وحشتناک و پر استرس !!!!!!!![/color:39e1b5611f]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط navidmadan در پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:48 pm .
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:48 pm

[quote:07c22f867f="nima_beckham"][quote:07c22f867f="sepidroudi"][quote:07c22f867f="abarar0131"][quote:07c22f867f="sepidroudi"]نیم ساعت پیش زدم شبکه باران که دیدم وهابی میگه تعدا تماشاگران با حساب این ور و اون ور (منظورش سر جمع!!!) نزدیک 2000 نفر بود!!!!!

امروز که بازی 5شنبه و در یک ساعت خوب بازی برگزار شد و تازه هفته قبلشم برده بودن!!!! حتی روبرو (که دو سوم ارتفاع روبروی عضدی رو داره) رو پر نکردند!!!

به قول *فامیل دور* من دیگه حرفی ندارم :wink:[/quote:07c22f867f]

به گزارش فارس، ديدار دو تيم در ورزشگاه تختي و با حضور[color=red:07c22f867f] 6 هزار[/color:07c22f867f] تماشاگر در جريان است که تا دقيقه 30 با نتيجه مساوي بدون گل در جريان است.

فکر کنم همون خبرنگار کثیفیه که قبل دربی پارسال دروخر بش پیراهن مل مل ذاده![/quote:07c22f867f]

:lol: :lol: :lol: شش هزار نفر؟؟!! :D :D :D

ورزشگاه گفت 1400 تا بلیط فروخته :lol:[/quote:07c22f867f]

پس اگه عضدی بگند 8 هزار تا بلیط فروخته شده باید بنویسی 15 هزار تا هوادارا بودند :lol:

نمیدونم چجوری 1000 نفر رو تبدیل کرد به 6 هزار نفر :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:07c22f867f]
اونارو ول کنیدالان تواخبارگیلان مجری گفت ملوان درحضورفقط2000نفردرورزشگاه تختی انزلی با شکست3بر0 روبرو شد
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:54 pm

[quote:18b5281575="mahyarmaya"][quote:18b5281575="Milad_777"][quote:18b5281575="sepidroudi"]کبه هنوز داره نون اون گلی به استقلال زده رو میخوره![/quote:18b5281575]

خدایی قبل اینکه مصدوم بشه خیلی خوب بازی میکرد[/quote:18b5281575]

دقیقا با معین موافقم .کـبـه دیگه باید بره پیش داسیلوا "
آبشک هم مصدوم شده بود امـا این فصل فوق العاده شروع کرد .
با همه حرف ها با همه مصدوم و محرومین و زمین بد (چون رو زمین بازی میکنیم )راضی هستم .
غیرممکن بود توی روزی تولد سایت که دست خالی میومدیم .
این مساوی برای من حکم برد رو داره.امیدوارم کاپیتان با معرفتـ ـمون "آبشک"کاردوست"حسن زاده "اضافه بشن و تک رقمی بشیم دوباره[/quote:18b5281575]

[color=red:18b5281575]مهیار جان عجب حلال زاده ای هستی ، باور نمی کنی کمتر از پنج ثانیه پیش ، نظرات دوستان را می خواندم و با خوردم گفتم : از دوست ما مهیار خبری نیست ، بهتر است در بخش گفتگوی آزاد سراغی از او بگیریم که ... موفق و موید باشید .[/color:18b5281575]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:58 pm

من شبکه فارس رو نداشتم ونتونستم بازی رو ببینم. به هر حال از یک امتیاز راضی هستم. ولی بازی بعد با صبای قم رو دیگه باید حتما ببریم. با حمایت پر شور و 90 دقیقه ای.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 4:59 pm

آقا بحث یه تیم دیگرو نکنین ما خودمون زیاد حال و احوال خوبی نداریم ... با یه برد باخت همه چی ممکن جا به جا شه ... به نظر من باید بریم سر تمرین بهنام تشویق کنیم تا اونو برای یه بازیم شد حداقل امتحانش کنن شاید جواب داد دیگه از اینا که بدتر نیست .... فکر کنم یه جلسه هم مدیرای سایت با سرمربی تیم هماهنگ کنن برای دیدار با تماشاگرا بد نباشه ... با این که اصلا از درخشان دلخوشی نداشتم ولی تو موقعی که بود چند بار با هوادارا جلسه گذاشت
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:11 pm

برنامه سکو شروع شد ..... صرفا جهت یاداوری
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:16 pm

دوستانی که بازیرو ندیدن
1- زمین افتضاح بود و به قول قاسمپور بز تو این زمین پاش میپیچید و نمیشد هیچکاری توش کرد
2- رو گل دوم دهقانی به هیچ وجه مقصر نبود و رو گل اول هم شاید 10% مقصر بود.
گل اول یارو از رو سر ابوذر و نظیفکار هد زد و گل دوم هم یه بازیکن 150 سانتیمتری از رو سر ابوذر. بازم تاکید میکنم در حال حاضر بهترین گلرمون (انتخاب میان بد و بدتر و افتضاح) دهقانی هست و عینک بدبینی نسبت بهش رو بردارین.
3- ابوذر، حاجتی، سهرابی، کبه و حاجی زاده رقابت داشتن با هم سر توپ لو دادن حالا دقیق حساب نکردم کدومشون برنده شدن. البته باز میگم زیمین خاکی و افتضاح تو این مسئله نقش داشت.
4- متوسل زاده وقتی که بازی 2-1 بود از توی 6 قدم زد به دست دروازبان
5- سیف الهی وقتی که بازی 2-1 بود از توی 6 قدم دروازه خالی رو زد تو پای مدافع.
6- تو این زمین خراب خوب بازی نکردیم ولی با این همه، موقعیتها و شانس بردن ما واقعا دوبرابر حریف بود. فجر فوق العاده ضعیف بود و اگه این بازیرو جلوی یه تیم دیگه میکردیم حتما میباختیم.
7- به نظر من تنها بازیکنی که نمره قبولی گرفت مختاری بود. بقیه متوسط به پایین بودن
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:17 pm

[quote:087e977c51="doctor"]امروز دو خبر خوش بمن رسید . یکی قبولی در کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد رشت پس از 20سالی که از فارغ التحصیلی من در مقطع لیسانس می گذرد .

دیگری نتیجه فوق العاده ای که تیم نصف و نیمه ما از تیم زخم خورده و بسیار
خطرناک فجر شهید سپاسی گرفت .

در ضمن امروز سالروز تاسیس وارش اسپرت نیز هست .

کاش می توانستم خوشحالیم را با تمام شما عزیزان تقسیم می کردم . نوکر
همه شما هستم و خواهش می کنم بعد از این نتیجه درخشان ؛ تیم را مورد
انتقاد قرار ندهید چونکه در این فصل دشوار امتیاز گرفتن از تیم های دیگر در
زمینشان , کاری بس دشوار است و تیم ما با این همه مصدوم ومحروم واین
همه فشاری که از طرف فدراسیونی ها وارد می شود موفق به کسب آن شد.
درود بر غیرت همه بچه ها و کادر فنی !!!![/quote:087e977c51]

[b:087e977c51] [color=red:087e977c51]دوست گرامی تبریکات صمیمانه بنده را پذیرا باشید[/color:087e977c51] [/b:087e977c51]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان