[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 03, 2013 10:13 am

[align=center:0d9d1f9c78][/align:0d9d1f9c78]

[align=center:0d9d1f9c78][size=14:0d9d1f9c78][color=blue:0d9d1f9c78][b:0d9d1f9c78]دوست ندارم [/b:0d9d1f9c78]هروقت وضعیت بد بود و اوضاع ابری ، یه بومی ، یه همزبان ، خان و و و باشه و هر وقت کمی به آرامش نزدیک شدم ، غیر بومی برام جنس برتر باشه [/color:0d9d1f9c78][/size:0d9d1f9c78][/align:0d9d1f9c78]
[color=black:0d9d1f9c78][size=13:0d9d1f9c78]من به شخصه یک قطره اشک و یه ذره از تعصب و دلسوزی و ارادت افشین ناظمی رو ترجیح میدم به صدتا مربی غیر بومی که هدفی جز کسب درآمد ندارند.
افشین مال این خطه ست ، گرمی و سردی ها دیده ، جوونی واسه ما و این شهر و این تیم گذاشته ، حالا باید بهش بها داد ، ناظمی هیچ چیزی کمتر از مربیای دیگه نداره و نتایج خودش گواه بر این گفته منه. برای کسب جدیدترین دستاوردهای مربیگری روز دنیا هم بفرستنش کلاسهای خارج از ایران و و و[b:0d9d1f9c78] امــــا کمک بودن دیگه هرگز . افشین بهتـــرین گـــزینه برای ســـرمـــربی گـــری دامـــاش گیـــلانه.[/b:0d9d1f9c78]البته اینها نظر منه و شاید نظرات متفاوت باشه و برای همه نظرات احترام قایلم. [/size:0d9d1f9c78] [/color:0d9d1f9c78]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه مه 03, 2013 10:21 am

مجید جلالی که اصلا حرفشو نزنید.هرچند ادم با شخصیت و تا اونجایی که ما میدونیم سالمیه ولی این سبک مربی ها هیچوقت در رشت نتیجه نگرفتنو نمیگیرن.بدلایلی که خودتون بهتر میدونید.
یه تیم دستو پا شکسته که در بعضی نقاط ضعف داشت به افشین ناظمی داده شد که خودش هم نبسته بودش ولی با همه اینا بازم بد نتیجه نگرفت.باید افشین بازیکنای مورد نظرشو بگیره و تیم هم ارامش داشته باشه مطمئنا می تونه خیلی بهتر هم نتیجه بگیره.تازه اگه نتیجه نگرفت اونوقت میشه به تغییر مربی فکر کرد.موقعی سختی تیمو دادیم به افشین بعد موقعی که همه مشکلات حل شد و تیم کامل شد بدیم به ینفر دیگه؟!؟!؟؟!؟!بعد از کامل شدن تیم و حل شدن مشکلات دادن تیم بمدت حداقل نیم فصل کمترین فرصتی ایه که میتونیم به افشین بدیم
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه مه 03, 2013 11:31 am

فروزان: مشکل مديريت نبود،کادر فني بود

دروازه‌بان تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: برخي هواداران فکر مي‌کنند مشکل تراکتورسازي مديريت است اما دليل ضعف تيممان و نتايجي که گرفتيم تفکرات کادر فني بود.

[b:02a2355ca7]محسن فروزان [/b:02a2355ca7]در مورد کنار گذاشته شدن توني اوليويرا از هدايت تراکتورسازي تبريز گفت: سردار جعفري بهترين تصميم را گرفت اما اي کاش اين کار را چند ماه زودتر انجام مي‌داد تا تراکتورسازي دچار چنين مشکلاتي نشود. متأسفانه در آسيا نتايج بدي گرفتيم اما ان‌شاء‌الله با حضور حسن آذرنيا که در کار خود بسيار استاد است شرايط تيممان در پايان مسابقات بهتر خواهد شد.

وي در مورد اينکه چه زماني به تمرينات تراکتورسازي بازمي‌گردد، به فارس گفت: در صحبتي که با آقاي آذرنيا داشتم ايشان به من اجازه دادند تا به تمرينات تراکتورسازي بازگردم و پس از بازگشت تراکتورسازي از بندرعباس به تهران، به تيم اضافه مي‌شوم و با ساير بازيکنان به تبريز بازمي‌گردم تا از روز دوشنبه در تمرينات شرکت کنم.

دروازه‌بان تراکتورسازي تبريز در مورد اينکه آيا اوليويرا با او رفتار مناسبي داشته است، اظهار داشت: اوليويرا از تيم رفته و درست نيست پشت سرش صحبت کنيم اما او امسال فوتبال بسياري از بازيکنان ما را نابود کرد. من، حاج صفي، دهنوي، ابراهيمي و... به دليل تصميمات او از تيم ملي دور شديم و جايمان را از دست داديم. تراکتورسازي مي‌توانست در هر اردوي تيم ملي حداقل 5 نماينده داشته باشد اما با اتفاقاتي که افتاد برخي اوقات هيچ نماينده‌اي نداشتيم.

وي تأکيد کرد: با لج و لجبازي که اوليويرا انجام مي‌داد باعث شد تراکتورسازي ضعيف شود و نتوانستيم قدرت واقعي‌مان را نشان دهيم. برخي هواداران فکر مي‌کنند مشکل تراکتورسازي مديريت است اما دليل ضعف تيممان و نتايجي که گرفتيم تفکرات کادر فني بود. سردار جعفري تمامي امکانات را براي تيم فراهم کرده بود و از لحاظ مالي نيز هيچ مشکلي نداشتيم، شايد يک مقدار دريافت پولمان دير يا زود مي‌شد اما همه چيز طبق برنامه و مناسب بود و اين موضوع به ما ضربه‌اي نزد.

فروزان با بيان اينکه در اين دو هفته پاياني تمام تلاشش را براي موفقيت تيم تراکتورسازي مي‌کند، گفت: 2 سال است در ميان مردم خونگرم تبريز حضور داشتم در اين 7 - 8 ماهي که نيمکت‌نشين شده بودم در شهر که مردم را مي‌ديدم آنها از من حمايت مي‌کردند. هيچ‌گاه اعتراضي به اين مسئله نکردم چرا که حضور بازيکنان در زمين بستگي به نظر مربي دارد. در ادامه تمام تلاشم را براي موفقيت تراکتورسازي انجام مي‌دهم. مردم لطف زيادي به من داشته‌اند و هميشه از محبت آنها تشکر کردم.

[color=brown:02a2355ca7]دروازه‌بان تراکتورسازي در مورد اينکه امسال قراردادش به پايان مي‌رسد و آيا از اين تيم جدا خواهد شد، تصريح کرد: با مردم تبريز روزهاي خوب زيادي را سپري کردم و خاطرات زيادي دارم. هواداران تراکتورسازي در ايران بهترين هستند، اولويت اولم تراکتورسازي است و با وجود اينکه دو پيشنهاد دارم اولويت اولم تراکتورسازي تبريز است.[/color:02a2355ca7]
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مه 03, 2013 1:25 pm

[quote:2ed33f3b83="mostafa"]فروزان: مشکل مديريت نبود،کادر فني بود

دروازه‌بان تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: برخي هواداران فکر مي‌کنند مشکل تراکتورسازي مديريت است اما دليل ضعف تيممان و نتايجي که گرفتيم تفکرات کادر فني بود.

[b:2ed33f3b83]محسن فروزان [/b:2ed33f3b83]در مورد کنار گذاشته شدن توني اوليويرا از هدايت تراکتورسازي تبريز گفت: سردار جعفري بهترين تصميم را گرفت اما اي کاش اين کار را چند ماه زودتر انجام مي‌داد تا تراکتورسازي دچار چنين مشکلاتي نشود. متأسفانه در آسيا نتايج بدي گرفتيم اما ان‌شاء‌الله با حضور حسن آذرنيا که در کار خود بسيار استاد است شرايط تيممان در پايان مسابقات بهتر خواهد شد.

وي در مورد اينکه چه زماني به تمرينات تراکتورسازي بازمي‌گردد، به فارس گفت: در صحبتي که با آقاي آذرنيا داشتم ايشان به من اجازه دادند تا به تمرينات تراکتورسازي بازگردم و پس از بازگشت تراکتورسازي از بندرعباس به تهران، به تيم اضافه مي‌شوم و با ساير بازيکنان به تبريز بازمي‌گردم تا از روز دوشنبه در تمرينات شرکت کنم.

دروازه‌بان تراکتورسازي تبريز در مورد اينکه آيا اوليويرا با او رفتار مناسبي داشته است، اظهار داشت: اوليويرا از تيم رفته و درست نيست پشت سرش صحبت کنيم اما او امسال فوتبال بسياري از بازيکنان ما را نابود کرد. من، حاج صفي، دهنوي، ابراهيمي و... به دليل تصميمات او از تيم ملي دور شديم و جايمان را از دست داديم. تراکتورسازي مي‌توانست در هر اردوي تيم ملي حداقل 5 نماينده داشته باشد اما با اتفاقاتي که افتاد برخي اوقات هيچ نماينده‌اي نداشتيم.

وي تأکيد کرد: با لج و لجبازي که اوليويرا انجام مي‌داد باعث شد تراکتورسازي ضعيف شود و نتوانستيم قدرت واقعي‌مان را نشان دهيم. برخي هواداران فکر مي‌کنند مشکل تراکتورسازي مديريت است اما دليل ضعف تيممان و نتايجي که گرفتيم تفکرات کادر فني بود. سردار جعفري تمامي امکانات را براي تيم فراهم کرده بود و از لحاظ مالي نيز هيچ مشکلي نداشتيم، شايد يک مقدار دريافت پولمان دير يا زود مي‌شد اما همه چيز طبق برنامه و مناسب بود و اين موضوع به ما ضربه‌اي نزد.

فروزان با بيان اينکه در اين دو هفته پاياني تمام تلاشش را براي موفقيت تيم تراکتورسازي مي‌کند، گفت: 2 سال است در ميان مردم خونگرم تبريز حضور داشتم در اين 7 - 8 ماهي که نيمکت‌نشين شده بودم در شهر که مردم را مي‌ديدم آنها از من حمايت مي‌کردند. هيچ‌گاه اعتراضي به اين مسئله نکردم چرا که حضور بازيکنان در زمين بستگي به نظر مربي دارد. در ادامه تمام تلاشم را براي موفقيت تراکتورسازي انجام مي‌دهم. مردم لطف زيادي به من داشته‌اند و هميشه از محبت آنها تشکر کردم.

[color=brown:2ed33f3b83]دروازه‌بان تراکتورسازي در مورد اينکه امسال قراردادش به پايان مي‌رسد و آيا از اين تيم جدا خواهد شد، تصريح کرد: با مردم تبريز روزهاي خوب زيادي را سپري کردم و خاطرات زيادي دارم. هواداران تراکتورسازي در ايران بهترين هستند، اولويت اولم تراکتورسازي است و با وجود اينکه دو پيشنهاد دارم اولويت اولم تراکتورسازي تبريز است.[/color:2ed33f3b83][/quote:2ed33f3b83]

رو دست خوردیم که,این که میخواد بمونه اونجا!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 03, 2013 1:32 pm

در مـورد فروزان باید بگم => اینجا هم کسی دو آتیشه داماش هستش علاقه ای نداره بیای.
اون موقع لایه میخوردی توی داماش بود الان پیشنهادات خنده دار شده برات !
اونجا راحت باش.خواهشاً دوستان فراموش نکنید 2 فصل دیگه همه چیز عوض شد دوساعات قسم آیات بخوریم که این دلش نیست.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 03, 2013 1:32 pm

هنوز فصل تموم نشده مجبوره اینجوری بگه تا بازی بهش برسه
ولی اگه پول داشتیم برشگردونیم خوبه،خیالمون از بابت دروازه راحت میشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 03, 2013 1:44 pm

در مورد جلالی باید بگم که مربی با درک و فوتبال دوست هستش .چیزی که توی مربی های ایران کمتر دیده میشه "اکثرا برای پول شهرت تلاش میکنن .
یکی از خصوصیات خوب جلالی داشتن شجاعت هستش "فولادی که الان داره نتیجه میگیره دست پروده های جلالی هستش و شدید جوانگرا "چیزی که ما خیلی دوست داریم .
حُسن دیگه جلالی صبر تحملی هستش که داره"همینقدر که با فوتبال مدرن سازگاری داره اصلا با سنتی سازگاری نداره حتی اگه بخواد سمت پایین تری داشته باشه .
امتیاز دیگه جلالی علاقه زیاد به بومی گرایی هستش که بی شک همه مشتاق این هستیم فولاد الان یکی از تیم های بومی هستش که با وجود فرکی هنوز بازیکنانش باقی موندن.
امــــــا
افشین خان رو نمیشه با هیچی عوض کرد جز یک بومی دیگه.همه فاکتور های بالا رو حاضر نیستم از دست بدم اما آخر بازی ها تحلیل بازی تیم شهرمم رو با لهجه بشنوم .
افشین خان هر چی هم کم داشته باشه ما براش فراهم میکنیم .
ترجیح میدم افشین عزیز رو با یک کمک قوی داشته باشیم که همه چیز بنام بومی های باشه .
---------------------
پ.ن:جلالی رو باید در تیم های پایه و جوانان بکار گرفت .این مربی هستش که میتونه به افشین خان هم مشاوره بده "و می تونه آکادمی رو سرشار از استعداد و خلاقیت کنه .
جلالی بی شک یکی از بی حاشیه ها هست و فقط برای فوتبال "فوتبال رو دوست داره "هر چقدر هم پاک باشه بیشتر میپسنده .بکار گیری جلالی در امید و جوانان چیزی فوقالعاده خواهد بــود.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 03, 2013 1:47 pm

[quote:54e90f4975="The_King_of_rasht"]هنوز فصل تموم نشده مجبوره اینجوری بگه تا بازی بهش برسه
ولی اگه پول داشتیم برشگردونیم خوبه،خیالمون از بابت دروازه راحت میشه[/quote:54e90f4975]
گلی که توی رشت خورد بود والدس نمیخورد !
اون قدر هم مطمعن نیست .میشه گل رودبازیان شاید بعضی مواقع بهرت هستش.
حمزه جان بچه های تیفوسی رو دیدی در مورد بازی لیگ که بچه ها تشویقش کردن سوال کن چه کرد.
من عاشق اومدنش بودم چون بومی هستش اما حرکتی بود که حاضر نیستم بیاد تا خلاف اون حرکتش ثابت شه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mirza_younes » جمعه مه 03, 2013 1:48 pm

فروزان اگه غيرت داشت جلوی 15هزار هوادار داماش آرم تراكتورو بوس نميكرد...
[b:38b2619c3f]بقول مهيار عزيز اونموقع كه تو داماش لايه ميخوردی چرا به لباس داماش بوسه نميزدی[/b:38b2619c3f]
بهنام لايقی فر هزار درجه از اين بهتره...
فروزان كاسياس!!! با همون بهترين هوادارای ايرانت * خوش باش!!!
رشت بهت خيلی بد گذشت...ميدونم.تو رشت4تا4تا لايه ميخوردی ما بازم تشويقت ميكرديمو هواتو داشتيم ولی يادت رفت تو تبريز با يه بازی بد چه بلایی سرت اومد...آره راست ميگی اونجا بهت خوش ميگذره خاطراته خوبی باهاشون داری!!!!!
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مه 03, 2013 1:51 pm

[quote:c48c020dca="mahyarmaya"]در مورد جلالی باید بگم که مربی با درک و فوتبال دوست هستش .چیزی که توی مربی های ایران کمتر دیده میشه "اکثرا برای پول شهرت تلاش میکنن .
یکی از خصوصیات خوب جلالی داشتن شجاعت هستش "فولادی که الان داره نتیجه میگیره دست پروده های جلالی هستش و شدید جوانگرا "چیزی که ما خیلی دوست داریم .
حُسن دیگه جلالی صبر تحملی هستش که داره"همینقدر که با فوتبال مدرن سازگاری داره اصلا با سنتی سازگاری نداره حتی اگه بخواد سمت پایین تری داشته باشه .
امتیاز دیگه جلالی علاقه زیاد به بومی گرایی هستش که بی شک همه مشتاق این هستیم فولاد الان یکی از تیم های بومی هستش که با وجود فرکی هنوز بازیکنانش باقی موندن.
امــــــا
افشین خان رو نمیشه با هیچی عوض کرد جز یک بومی دیگه.همه فاکتور های بالا رو حاضر نیستم از دست بدم اما آخر بازی ها تحلیل بازی تیم شهرمم رو با لهجه بشنوم .
افشین خان هر چی هم کم داشته باشه ما براش فراهم میکنیم .
ترجیح میدم افشین عزیز رو با یک کمک قوی داشته باشیم که همه چیز بنام بومی های باشه .
---------------------
پ.ن:جلالی رو باید در تیم های پایه و جوانان بکار گرفت .این مربی هستش که میتونه به افشین خان هم مشاوره بده "و می تونه آکادمی رو سرشار از استعداد و خلاقیت کنه .
جلالی بی شک یکی از بی حاشیه ها هست و فقط برای فوتبال "فوتبال رو دوست داره "هر چقدر هم پاک باشه بیشتر میپسنده .بکار گیری جلالی در امید و جوانان چیزی فوقالعاده خواهد بــود.[/quote:c48c020dca]

دقیقا,ما باید کم کم و با شیب ملایم دیگه نسل فوتبالمون رو عوض کنیم,و از مجید جلالی و امثال اون میتونیم برای آکادمی و نوجوانان جوانان و امید استفاده کنیم بعنوان مدیر.
در ضمن من خیلی افشین ناظمی رو دوست دارم,بننظرم حتما با این استعدادی که داره باید بره کلاس های اروپایی,که استعدادش تحلیل نره,و به دانشش اکتفا نکنه,خواهشا افشین خان,گوش کن,میخوایم یه استعداد بزرگ که شما باشی دیگه نسوزه و یه مربی گیلک در ایران آقایی کنه :?
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 03, 2013 4:24 pm

[b:ba0688b94a]این اسامی بازیکنان داماش در این فصل بود:
[color=black:ba0688b94a]سهمیه بازیکنان بزرگسال : [/color:ba0688b94a]
میلاد فراهانی (1) ، حسن رودباریان (22) ، علیرضا نظیف کار (8) ، سید رضا چاوشی (10)، مصطفی حاجتی (12) ، محمد آبشک (13) ، علیرضا نیکبخت واحدی (31) ، رضا الماسخاله (18) ، حسین کوشکی (17) ، هادي سهرابي (9) ، ابوذر رحیمی (21) ، امين متوسل زاده (14) ، محمد سیاه (2) ، ابوالفضل حاجي زاده (4) ، رسول سروش نیا (16) ، محمدرضا مهدوی (11) ، محمد مختاری (20) ، مرتضی ابراهیمی (6)، بوباکار کبه (19) ، آریلسون ملو دا سیلوا (3) .

[color=red:ba0688b94a]بازیکنان سهمیه زیر 23 سال :[/color:ba0688b94a] حسین ابراهیمی (7) - بهنام لایقی فر (33) - سعید حلافی (5) - محمد علی رحیمی (25) - کنعان طاهرنژاد (23) - هادی محمدی (29) ، اصغر نصیری(24) مسعود حسن زاده .
[color=blue:ba0688b94a]
بازیکنان سهمیه امید و جوانان : [/color:ba0688b94a]علیرضا جهانبخش (30) - محمد دادرسی (26) - آرمین منفرد دوست (28) - مازیار متقی (31) - سید حسین حسینی (32) - امیر محمد مظلوم . [/b:ba0688b94a]
[b:ba0688b94a]
حسن رودباریان [/b:ba0688b94a]: به نظر من حسن رودباریان آخر فصل جدا میشه چون قبلا توی خبرها داشتیم که دنبال کار درست کردن اقامتش توی آمریکاست و احتمالا میره واسش آرزوی موفقیت میکنم
[b:ba0688b94a]آریلسون ملو دا سیلوا[/b:ba0688b94a] : از شر این بنده خدا هم فکر کنم راحت بشیم انشاالله
[b:ba0688b94a]علیرضا نیکبخت واحدی[/b:ba0688b94a]: از شر ایشون هم که فکر کنم خلاص شدیم
[b:ba0688b94a]رسول سروش نیا[/b:ba0688b94a]: اواخر خیلی کم بهش بازی رسید ،اگه خواست بمونه باید تلاشش رو بیشتر کنه که به ترکیب برسه
[b:ba0688b94a]ابوالفضل حاجي زاده:[/b:ba0688b94a] با توجه به همه انتقاداتی که ازش در طول فصل شد اگر رفت خدا به همراش که بدون حاشیه برامون بازی کرد و اگر ماند باید سطح کیفی خودش رو بالا ببره،چون ما به بازیکنی با قابلیت دفاعی و ایستا بازی کردن در جلوی مدافعین نیاز داریم
[b:ba0688b94a]علیرضا جهانبخش[/b:ba0688b94a]: آبرار دوست داشتنی ما هم لژیونر خواهند شد
بقیه باید حفظ بشوند
تیم ما در هر فصل ستاره هایی جدیدی معرفی کرد
یکبار مهدوی و نظیف کار و حاجتی و چاوشی
فصلی دیگر سهرابی وابراهیمی و آبشک
این فصل هم جهانبخش پدیده لیگ برتر شد
به نظر من این فصل فصلی خواهد بود که ستاره های دیگری از داماش ظهور خواهند کرد این اسامی را به خاطر بسپارید (حالا ببینید کی گفتم) :
محمد دادرسی،امیر محمد مظلوم،سعید مرتضوی،مسعود حسن زاده وهادی محمدی و شاید بهنام لایقی فر
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مه 03, 2013 4:35 pm

[color=darkblue:e1701fc606][size=18:e1701fc606]من امیدوارم فصل بعد به این آینده سازها و جوانان بازی داده بشه,ما هوادارهای داماش نتیجه گرا نیستیم و حاظریم میانه های جدول باشیم ولی پایه سازی و جوانگرایی و البته بومی سازی تحقق پیدا کنه,که ایشالا در سالهای بعد با اتکا به تیمهای پایه خودمون قهرمان بشیم انشاالله /11/[/size:e1701fc606][/color:e1701fc606]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مه 03, 2013 4:53 pm

[quote:080ebf20b9="mirza_younes"]فروزان اگه غيرت داشت جلوی 15هزار هوادار داماش آرم تراكتورو بوس نميكرد...
[b:080ebf20b9]بقول مهيار عزيز اونموقع كه تو داماش لايه ميخوردی چرا به لباس داماش بوسه نميزدی[/b:080ebf20b9]
بهنام لايقی فر هزار درجه از اين بهتره...
فروزان كاسياس!!! با همون بهترين هوادارای ايرانت * خوش باش!!!
رشت بهت خيلی بد گذشت...ميدونم.تو رشت4تا4تا لايه ميخوردی ما بازم تشويقت ميكرديمو هواتو داشتيم ولی يادت رفت تو تبريز با يه بازی بد چه بلایی سرت اومد...آره راست ميگی اونجا بهت خوش ميگذره خاطراته خوبی باهاشون داری!!!!![/quote:080ebf20b9]
خیلی وقت بود که این مورد رو میخواستم بگم ولی به دلایل مختلف نشد که بازگو کنم...
محسن رو به عنوان یک رشتی دوست دارم ولی برگشتش به دلیل مشکلاتی که با اکثریت بازیکنان کنونی داماش داره تقریبا محال هست...
فقط کافی هست از یکی از بازیکنان داماش بپرسید...
چیزی که من شنیدم یه سری اخلاقیات خاص داره.
فقط برای اطلاع دوستان گفتم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 03, 2013 5:48 pm

[quote:e73994910e="khorami201"][align=center:e73994910e][/align:e73994910e]

[align=center:e73994910e][size=14:e73994910e][color=blue:e73994910e][b:e73994910e]دوست ندارم [/b:e73994910e]هروقت وضعیت بد بود و اوضاع ابری ، یه بومی ، یه همزبان ، خان و و و باشه و هر وقت کمی به آرامش نزدیک شدم ، غیر بومی برام جنس برتر باشه [/color:e73994910e][/size:e73994910e][/align:e73994910e]
[color=black:e73994910e][size=13:e73994910e]من به شخصه یک قطره اشک و یه ذره از تعصب و دلسوزی و ارادت افشین ناظمی رو ترجیح میدم به صدتا مربی غیر بومی که هدفی جز کسب درآمد ندارند.
افشین مال این خطه ست ، گرمی و سردی ها دیده ، جوونی واسه ما و این شهر و این تیم گذاشته ، حالا باید بهش بها داد ، ناظمی هیچ چیزی کمتر از مربیای دیگه نداره و نتایج خودش گواه بر این گفته منه. برای کسب جدیدترین دستاوردهای مربیگری روز دنیا هم بفرستنش کلاسهای خارج از ایران و و و[b:e73994910e] امــــا کمک بودن دیگه هرگز . افشین بهتـــرین گـــزینه برای ســـرمـــربی گـــری دامـــاش گیـــلانه.[/b:e73994910e]البته اینها نظر منه و شاید نظرات متفاوت باشه و برای همه نظرات احترام قایلم. [/size:e73994910e] [/color:e73994910e][/quote:e73994910e]

[color=black:e73994910e]بنده هم مثل سایرین بسیا موافق ناظمی هستم . این فصل گذشت و خداروشکر تقریبا همه راضی هستیم .
شاید الان وقتش نباشه ، اما بدوووووووووووووون شک ما با هرندی به رتبه فعلی قطعا می رسیدیم ، امیدوارم
اون اشتباهات دیگه تکرار نشه ، درخشان بوووووووووق اومد و تیمو خراب کرد و از همه بدتر الگیلانو بد باختیم !
اگه ناظمی یکیمی از بازی های تراکتور و پرسپولیس درس بگیره ، ما همیشه سطحی مثل بازی سپاهان داشته
باشیم ، قطعا با اسکلت بومی و ترمیم در بعضی خطوط و سرمربیگری ناظمی و مدیریت و مالکیت قوی ، میتونیم
سهمیه آسیا چه از لیگ و یا چه حذفی بگیریم [/color:e73994910e] /7/ /11/ /7/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » جمعه مه 03, 2013 6:09 pm

با احترام به نظر همه ی بچه ها من مخالف صد در صد حضور افشین خان ناظمی در راس کار داماش هستم.چون فصل بعد ما هدفمون فقط بقا در لیک نیستش ما باید سهمیه ی آسیا رو کسب کنیم و آقای ناظمی هم در حدی نیستش که مارو به این هدف برسونه
با گذینه های خارجی هم کاملا مخالفم.یکی باید باشه که از دل لیگ ما باشه و از همه ی کثیف بودن های لیگ ایران با خبر باشه تا نیمه های راه ته نندازه
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان