[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVS صنعت نفت آبادان/تاپیک اصلی نظرات،عکس هاو خبرهای کوتاه

داماش گیلانVS صنعت نفت آبادان/تاپیک اصلی نظرات،عکس هاو خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه مارس 08, 2013 4:32 pm

تبریک این برد دلچسب به که بعد از یک هفته پر از تنش و البته اتهام به هواداران متعصب داماش بدست اومد و البته خیلی ها رو از رسیدن به اهدافشون ناکام گذاشت .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در جمعه مارس 08, 2013 4:33 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » جمعه مارس 08, 2013 4:32 pm

این برد رو به همه تبریک میگم.
بهتر بود تو این بازی شعار "هله لیوس هلیوسه" داده نمی شد. بازم بچه های تیفوسی شروع کردند و من انتظار داشتم که جایگاه H جواب شعار رو نده که متاسفانه دیدم بچه های H بیشتر از تیفوسی ها راغب هستند.
درسته فحش نبود ولی وقتی تیم جلو هست و هیچ اتفاقی هم تو زمین نیافتاده چه لزومی داره همچین شعاری رو بدیم؟ اون حرکت جوانمردانه بازیکنان نفت در زمانی که به راحتی می تونستن توپ رو سانتر کنن ولی به خاطر مصدومیت ابراهیمی زدن بیرون هم بیاد بیارین
من داداشم از خونه زنگ زد گفت این شعارو ندید زشته!
فقط میشه ابراز تاسف کرد
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه مارس 08, 2013 4:32 pm

دیشب توی برنامه سکو آمار جالبی ارائه شد و اون این که داماش هرگز در دوره مربیگری درخشان وقتی از تیمی عقب میفتاد نبرده بود خوشحالم توی اولین بازی که درخشان نبود این طلسم شکسته شد
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 08, 2013 4:33 pm

پيروزي داماش گيلان برابر نفت آبادان

داماش گيلان با برتري برابر نفت آبادان از منطقه سقوط فاصله گرفت.
[پيروزي داماش گيلان برابر نفت آبادان]

نخستين ديدار هفته‌ي بيست و نهم ليگ برتر فوتبال را دو تيم نفت آبادان و داماش در رشت برگزار کردند که تلاش دو تيم بعد از نود دقيقه با برتري سه بر يک داماش به پايان رسيد.

به گزارش ايسنا،با اين پيروزي داماش با 34 امتياز در همان جايگاه سيزدهم باقي ماند و توانست فاصله اش با آلومينيوم، نزديک ترين تعقيب کننده اش براي سقوط را با وجود يک بازي بيشتر به عدد هفت برساند.

همچنين نفت آبادان که هفته گذشته فولاد خوزستان را شکست داده بود با اين شکست 19 امتيازي باقي ماند و با يک رده سقوط به علت تفاضل گل کمتر نسبت به گهر دورود به رده ي هجدهم سقوط کرد.

در ابتداي اين ديدار روح الله عرب در دقيقه 13 براي نفت گلزني کرد و در ادامه گلهاي داماش را مصطفي حاجتي در دقيقه 26، عليرضا نظيف کار (44) و امين متوسل زاده (71) به ثمر رساندند تا اين ديدار با برتري سه بر يک به سود داماش به پايان برسد.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه مارس 08, 2013 4:39 pm

منم به همه تبریک میگم /23/ /23/
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مارس 08, 2013 4:43 pm

گزارش تصویری بازی با نفت

http://www.damashsc.com/fa/news/2763-13 ... 8-15-54-25
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » جمعه مارس 08, 2013 4:45 pm

تبریک تبریک تبریک و خسته نباشید به همه هوادارا، بازیکنای بومی متعصب و کادر فنی بومی شهرمون /13/
عشق است داماش
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه مارس 08, 2013 4:53 pm

[quote:45006791ae="Mordab"]خب خدارو شکر به هرشکلی که بود بردیم...
فقط تنها چیزی که به ذهنم میرسه با تمام احترامی که برای رضا مهدوی قائل هستم باید بگم که رضا جان با تعصب:شما به هر دلیلی چه مصدومیت و چه سن دیگه کارایی چرخش توپ و میدان داری رو در وسط زمین نداری...
گذاشتن رضا با توجه به شرایطی که داره اشتباه بزرگیه حالا من نه یه بچه 13 : 14 هم متوجه شد با اومدن هادی سهرابی به جای رضا تو قلب بازیسازی:داماش جان تازه ای گرفت...
متاسفانه تو بازی ذوب اهن هم رضا نفس داماش رو گرفت و تعویض نشد عجیب که هادی سهرابی رفت دفاع راست به جای کوشکی!!!!!!!!!!!!
و خوشحالم افشین ناظمی یا حتی خود عابدینی این شهامت رو داشتن که برای اینکه تیم ضربه نخوره حتی کاپیتان تیم رو بیرون بیارن...[/quote:45006791ae]

اول از همه برد تیم داماش وبازی خوب تیم داماش را به همه تبریک میگم. اما در مورد صحبت دوستمون در مورد رضا مهدوی موافق نیستم رضا مهدوی در بدترین روزها خودش بیشترین کمک به تیم کرده وهمیشه با جان ودل بازی کرده با وجودمصدومیت ودر واقع لیدر تیم بوده واینو خود ناظمی بیشتر ازهمه میدونه واگه مهدوی را تعویض کرد بیشتربه خاطر این بود که نتیجه بازی تعیین شده بودوتیم 3-1 جلو بود واگه 2-1بود مهدوی را بیرون نمیکشید وقتی خودمون درباره بازیکنانمون که سالها دراین تیم زحمت کشیده اند بدون کمرین چمداشتی اینجوری صحبت میکنیم دیگه میشه از غریبه های که تو این تیم مسولیتی میگرندچه انتظاری داشت؟یادمون نره تو این بازی هم گره بازی را مهدوی به نوعی با سانتر خوبی که کرد روی گل اول باز کرد.
اما در مورد بازی اینه بگم که تونیمه اول حسین ابراهیمی خیلی عالی بود ودفاع چپ نفت اتوبان کرده بود. امین متوسل زاده هم خیلی جنگده بازی کرد به خصوص روی گل دوم از یه توپ مرده یه کرنری ساخت که نتیجه اش گل دوم تیم بود. بعداز گل سوم ما تیم حریف یه بازی ریسکی انجام داد که 4بازیکنش همیشه با دور بر هیجده قدم ما بودند حتی موقعی که تیم ما توپو در اختیار داشت که مامیتونستیم ومیخواستیم که باحفظ ومالکیت توپ هم ریسک پاینتر بیاریم وهم اینکه موقعیتهای بهتری برای تیم ایجاد کنیم اما بعضی از دوستان از این نوع بازی تیم خوششون نمی آمد انگار که آمده بودند فقط گل ببینند (ازهرتیمی شد) نه برد تیمو . هتو چندتا صحنه به بازیکنان به خصوص حاجتی که البته به خوبی نبض بازی را دراختیار داشت اعتراض کردند والبته حاجتی هم بااشارهع دست از تماشاگران خواست خونسرد باشند.خط هافبک ما امروز با ترکیب حاجتی - مهدوی وآبشک همان ترکیبی بود که چندسال پیش خود ناظمی تولیگ 1وقتی به مدت کوتاهی مربی داماش بود از آن برای اولینبار استفاده کرد (البته دینورزاده هم تو لیگ 1هم استفاده از همین ترکیب را ادامه داد) و وقتی هادی سهرابی آماده میشدحاجتی را به دفاع چپ میبرد البته حاجتی تو خط هافبک مثل بازی امروز آزادی زیادی وامار گلزنی خوبی داشت . اینو گفتم که اینو یاداوری کنم تو این 2سال این همههافبک وسط از ایران وخارج از ایران آوردیم اما آخرش به همون ترکیب چندسال پیش رسیدیم بچه های شهرخودمون. کفران نعمت . بچه های این شهر ممکنه بدبازی کنند اما هیچوقت کم نمیزارند وباتمام وجودبازی میکنند. تعویض مختاری هم تعویض خوبی بود و وقتی تیم حریف از بازی مستقیم وتوپهای هوایی استفاده میکرد تونست ضربات سر اول را هم بزنه .شاید درخشان بود از فاجعه ای مثل حاجی زاده ویا بدتر از آن نیکبخت استفاده میکرد. تعویض کردنو به درخشان یاد داد افشین ناظمی
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » جمعه مارس 08, 2013 4:54 pm

آقا این کی بود اومد اون پرده ی مضخرف رو اونجا نصب کرد؟؟(شعار در مورد عابدینی) /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
از در که میایم تو ، همین اولین جایگاه سمت چپ. تقریباً روبروی سپیدرودی ها.
بعد منو چن نفر دیگه دادو فریاد زدیم که بکن اونو و... ولی محل نذاشت وکارشو کرد .
بعد یکی از بچه ها رفت و پرده رو باز کردو بعدشم پاره و ...
کسی ندیدش که شناسایی شه؟؟ پرده رو زد و مث برق و باد جیم زد :roll:
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مارس 08, 2013 4:57 pm

تشکر مشکوک ناظمی از هواداران داماش

ا در چهار روزی که با تیم بودیم توانستیم روی نقاط ضعف و قوت تیم نفت کار کنیم. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که نکاتی را که به آن‌ها گوشزد کردیم کاملا رعایت کردند
سایت گل - ، افشین ناظمی در نشست خبری پس از بازی با نفت آبادان گفت: خدا را شکر می‌کنم که بازی را بردیم و سه امتیاز را گرفتیم. تیم نفت تیم خوبی است ولی ما فرصتی به آن‌ها ندادیم.

به گزارش گل به نقل از ایسنا وی گفت: ما در چهار روزی که با تیم بودیم توانستیم روی نقاط ضعف و قوت تیم نفت کار کنیم. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که نکاتی را که به آن‌ها گوشزد کردیم کاملا رعایت کردند و توانستند سه امتیاز حساس را بگیرند.

مربی داماش اضافه کرد: وقتی که ما به گل سوم دست پیدا کردیم بازیکنان‌مان باید باهوش‌تر بازی می‌کردند و چون در بعضی از مسابقه‌ها ممکن است فقط یک فرصت گلزنی داشته باشیم پس باید از فرصت‌های به دست آمده نهایت استفاده را ببریم.

وی در ادامه افزود: در اینجا از آقای درخشان تشکر می‌کنم که زحمت زیادی برای این تیم کشیده‌اند. ما در بازی‌های داخل خانه باید تهاجمی‌تر بازی کنیم و در بازی‌های خارج از خانه استراتژی تدافعی داشته باشیم. البته سعی می‌کنیم در بازی‌هایی که داخل خانه انجام می‌دهیم از نیروهای تهاجمی بیشتری استفاده کنیم.

ناظمی در پایان گفت: من جا دارد از هواداران‌مان تشکر کنم که در طول این هفته چه در تمرین‌ها و چه در بازی امروز ما را مورد لطف خود قرار دادند.
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%B4

به زور میخوان برامون حاشیه درست کنن :(
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه مارس 08, 2013 5:02 pm

[quote:5875e34b1f="damashmylove2"]تشکر مشکوک ناظمی از هواداران داماش

ا در چهار روزی که با تیم بودیم توانستیم روی نقاط ضعف و قوت تیم نفت کار کنیم. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که نکاتی را که به آن‌ها گوشزد کردیم کاملا رعایت کردند
سایت گل - ، افشین ناظمی در نشست خبری پس از بازی با نفت آبادان گفت: خدا را شکر می‌کنم که بازی را بردیم و سه امتیاز را گرفتیم. تیم نفت تیم خوبی است ولی ما فرصتی به آن‌ها ندادیم.

به گزارش گل به نقل از ایسنا وی گفت: ما در چهار روزی که با تیم بودیم توانستیم روی نقاط ضعف و قوت تیم نفت کار کنیم. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که نکاتی را که به آن‌ها گوشزد کردیم کاملا رعایت کردند و توانستند سه امتیاز حساس را بگیرند.

مربی داماش اضافه کرد: وقتی که ما به گل سوم دست پیدا کردیم بازیکنان‌مان باید باهوش‌تر بازی می‌کردند و چون در بعضی از مسابقه‌ها ممکن است فقط یک فرصت گلزنی داشته باشیم پس باید از فرصت‌های به دست آمده نهایت استفاده را ببریم.

وی در ادامه افزود: در اینجا از آقای درخشان تشکر می‌کنم که زحمت زیادی برای این تیم کشیده‌اند. ما در بازی‌های داخل خانه باید تهاجمی‌تر بازی کنیم و در بازی‌های خارج از خانه استراتژی تدافعی داشته باشیم. البته سعی می‌کنیم در بازی‌هایی که داخل خانه انجام می‌دهیم از نیروهای تهاجمی بیشتری استفاده کنیم.

ناظمی در پایان گفت: من جا دارد از هواداران‌مان تشکر کنم که در طول این هفته چه در تمرین‌ها و چه در بازی امروز ما را مورد لطف خود قرار دادند.

به زور میخوان برامون حاشیه درست کنن :([/quote:5875e34b1f]

من کامنتی به نام رشید رشتی دادم که چاپ شد :D :D :D :twisted: :wink: :arrow:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » جمعه مارس 08, 2013 5:03 pm

[quote:af479fbe89="hamidjavan"][quote:af479fbe89="Mordab"]خب خدارو شکر به هرشکلی که بود بردیم...
فقط تنها چیزی که به ذهنم میرسه با تمام احترامی که برای رضا مهدوی قائل هستم باید بگم که رضا جان با تعصب:شما به هر دلیلی چه مصدومیت و چه سن دیگه کارایی چرخش توپ و میدان داری رو در وسط زمین نداری...
گذاشتن رضا با توجه به شرایطی که داره اشتباه بزرگیه حالا من نه یه بچه 13 : 14 هم متوجه شد با اومدن هادی سهرابی به جای رضا تو قلب بازیسازی:داماش جان تازه ای گرفت...
متاسفانه تو بازی ذوب اهن هم رضا نفس داماش رو گرفت و تعویض نشد عجیب که هادی سهرابی رفت دفاع راست به جای کوشکی!!!!!!!!!!!!
و خوشحالم افشین ناظمی یا حتی خود عابدینی این شهامت رو داشتن که برای اینکه تیم ضربه نخوره حتی کاپیتان تیم رو بیرون بیارن...[/quote:af479fbe89]

اول از همه برد تیم داماش وبازی خوب تیم داماش را به همه تبریک میگم. اما در مورد صحبت دوستمون در مورد رضا مهدوی موافق نیستم رضا مهدوی در بدترین روزها خودش بیشترین کمک به تیم کرده وهمیشه با جان ودل بازی کرده با وجودمصدومیت ودر واقع لیدر تیم بوده واینو خود ناظمی بیشتر ازهمه میدونه واگه مهدوی را تعویض کرد بیشتربه خاطر این بود که نتیجه بازی تعیین شده بودوتیم 3-1 جلو بود واگه 2-1بود مهدوی را بیرون نمیکشید وقتی خودمون درباره بازیکنانمون که سالها دراین تیم زحمت کشیده اند بدون کمرین چمداشتی اینجوری صحبت میکنیم دیگه میشه از غریبه های که تو این تیم مسولیتی میگرندچه انتظاری داشت؟یادمون نره تو این بازی هم گره بازی را مهدوی به نوعی با سانتر خوبی که کرد روی گل اول باز کرد.
اما در مورد بازی اینه بگم که تونیمه اول حسین ابراهیمی خیلی عالی بود ودفاع چپ نفت اتوبان کرده بود. امین متوسل زاده هم خیلی جنگده بازی کرد به خصوص روی گل دوم از یه توپ مرده یه کرنری ساخت که نتیجه اش گل دوم تیم بود. بعداز گل سوم ما تیم حریف یه بازی ریسکی انجام داد که 4بازیکنش همیشه با دور بر هیجده قدم ما بودند حتی موقعی که تیم ما توپو در اختیار داشت که مامیتونستیم ومیخواستیم که باحفظ ومالکیت توپ هم ریسک پاینتر بیاریم وهم اینکه موقعیتهای بهتری برای تیم ایجاد کنیم اما بعضی از دوستان از این نوع بازی تیم خوششون نمی آمد انگار که آمده بودند فقط گل ببینند (ازهرتیمی شد) نه برد تیمو . هتو چندتا صحنه به بازیکنان به خصوص حاجتی که البته به خوبی نبض بازی را دراختیار داشت اعتراض کردند والبته حاجتی هم بااشارهع دست از تماشاگران خواست خونسرد باشند.خط هافبک ما امروز با ترکیب حاجتی - مهدوی وآبشک همان ترکیبی بود که چندسال پیش خود ناظمی تولیگ 1وقتی به مدت کوتاهی مربی داماش بود از آن برای اولینبار استفاده کرد (البته دینورزاده هم تو لیگ 1هم استفاده از همین ترکیب را ادامه داد) و وقتی هادی سهرابی آماده میشدحاجتی را به دفاع چپ میبرد البته حاجتی تو خط هافبک مثل بازی امروز آزادی زیادی وامار گلزنی خوبی داشت . اینو گفتم که اینو یاداوری کنم تو این 2سال این همههافبک وسط از ایران وخارج از ایران آوردیم اما آخرش به همون ترکیب چندسال پیش رسیدیم بچه های شهرخودمون. کفران نعمت . بچه های این شهر ممکنه بدبازی کنند اما هیچوقت کم نمیزارند وباتمام وجودبازی میکنند. تعویض مختاری هم تعویض خوبی بود و وقتی تیم حریف از بازی مستقیم وتوپهای هوایی استفاده میکرد تونست ضربات سر اول را هم بزنه .شاید درخشان بود از فاجعه ای مثل حاجی زاده ویا بدتر از آن نیکبخت استفاده میکرد. تعویض کردنو به درخشان یاد داد افشین ناظمی[/quote:af479fbe89]

بله قبول دارم رضا مهدوی بازیکن با تجربه ای و همین تجربه اش میتونه به تیم کمک کنه و خب شما درست میگی نباید از ترکیب خارج بشه ولی حداقل به هر دلیلی نمیتونه دوندگی و بازیسازی کنه بیاد یک خط عقب تر تا بازیکنی مثله هادی سهرابی جوون و تکنیکی بره در نقش هافبک نفوذی تیم رو راه بیاندازه...
ولی در کل باز هم میگم حرف شما درست بهرحال رضا بازیکن با تجربه ای و تجربه اش به درد داماش میخوره ولی در پستی مناسب تر...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه مارس 08, 2013 5:16 pm

من هم این برد شیرین و دلچسب رو به همه همشهریان گرامی تبریک عرض می کنم ؛یک نقطه ضعف اساسی در عمق دفاع ما وجود داره که متاسفانه حتی تیمی مثل ن ف ت هم ازش استفاده کرد و گل رو به ما زد اما متاسفانه هیچ یک از مربیان غایب و حاضر ما نتوانستند آن را مرتفع کنند
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مارس 08, 2013 5:17 pm

[quote:efce9603cf="Rashti0131"][quote:efce9603cf="damashmylove2"]تشکر مشکوک ناظمی از هواداران داماش

به زور میخوان برامون حاشیه درست کنن :([/quote:efce9603cf]

من کامنتی به نام رشید رشتی دادم که چاپ شد :D :D :D :twisted: :wink: :arrow:[/quote:efce9603cf]

من که هر کامنتی میدم چاپ نمیشه حالا یکم محتواش رو عوض میکنم ببینم چی میشه :twisted:
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه مارس 08, 2013 5:20 pm

خدا روشکر انزلیچی شدیم ولی خدا کنه مشکلات دفاع حل بشه چون واقعا وضعش خرابه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirdamashcity در جمعه مارس 08, 2013 5:25 pm .
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان