[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Mordab » جمعه ژانويه 04, 2013 4:33 pm

دوستان وارشي با تعصب
قراره به اميد خدا تو بازي سايپا از فوتباليست پرافتخار شهرمون تجليل كنيم
شخصا"تنها توقعي كه از شما دوستان گلم دارم اينكه موقع بازي سكوها رو طوري برنامه ريزي كنيد كه امير از اينكه بعد سالها به شهرش مياد احساس غرور كنه و متوجه بشه نسل جديد هوادار فوتبال رشت قدردان اسطوره هاي خودشون هستن...
قراره تو اون روز ثابت كنيم دل ستاره هاي ديگه شهرمون مثله هادي طباطبايي از اينكه فوتبال رشت بهشون بي توجهي ميكنه به درد نياد...
ايده هاي زيادي براي اون روز خاص وجود داره كه قراره مازيار باتعصبمون براي همچين حركتي بهمون كمك فكري برسونه...
يكي از اون ايده ها ميتونه تقديم لباس داماش با شماره هشت و با اسم خود اميرافتخاري بهش باشه...{امير افتخاري تو استقلال رشت شماره هشت رو ميپوشيد}...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه ژانويه 05, 2013 6:27 am

[quote:854b4cd72b="razor"]به نظر من با تغیرات در لوگوی داماش مدیران وارش اسپرت به دنبال یک قاب جدید برای این سایت باشند. /8/ /2/[/quote:854b4cd72b]
در حال حاضر لوگوی جدید هیچ گونه محبوبیتی در بین هواداران داماش ندارد و حداقل تا پایان فصل به هیچ وجه در سایت تغییر لوگو نداریم و اگر در پایان فصل تصمیمی اتخاذ شد با تغییراتی همراه خواهد بود.
قرار نیست هر تغییری به میل خودشون انجام بدن و ما هم به راحتی بپذیریم که!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه ژانويه 05, 2013 9:55 am

[quote:fb135229b2="MAZIYAR"][quote:fb135229b2="razor"]به نظر من با تغیرات در لوگوی داماش مدیران وارش اسپرت به دنبال یک قاب جدید برای این سایت باشند. /8/ /2/[/quote:fb135229b2]
در حال حاضر لوگوی جدید هیچ گونه محبوبیتی در بین هواداران داماش ندارد و حداقل تا پایان فصل به هیچ وجه در سایت تغییر لوگو نداریم و اگر در پایان فصل تصمیمی اتخاذ شد با تغییراتی همراه خواهد بود.
قرار نیست هر تغییری به میل خودشون انجام بدن و ما هم به راحتی بپذیریم که![/quote:fb135229b2]

خدایی این چه لوگویه,بقول معروف:رنگ و سو نره!!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژانويه 05, 2013 10:22 pm

[color=black:fa075ddd89]نشست مشترک امیر عابدینی و هیئت مدیره کانون هواداران باشگاه
اعضای هیئت مدیره گزارش کاملی از روند و وضعیت کانون به مدیرعامل باشگاه ارائه کردند.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،اعضای هیئت مدیره کانون هواداران با مدیر عامل باشگاه"امیر عابدینی" شنبه شب در محل باشگاه داماش در رشت برگزار شد و اعضای هیئت مدیره گزارش کاملی از روند شکل گیری و برنامه های در دست اقدام کانون به مدیر عامل باشگاه ارائه کردند.
در حقیقت این دیدار و گفتگو همچون نشست مشترکی بین همه اعضاء بود.امیر عابدینی در این جلسه مثل یکی از اعضای هیئت مدیره کانون از لزوم به صحنه آمدن کانون هواداران، نقش عملی ایفا کردن آن در خانه های مردم و اجرای وظایف فرهنگی در بین هواداران توسط کانون سخن گفت و نشان داد که به خوبی بر جایگاه و نقش کانون هواداران در باشگاه واقف است.
[b:fa075ddd89]امیر عابدینی در دیدار با اعضای هیات مدیره کانون هواداران داماش گیلان مثل همیشه با امید و آرزو و داشتن افق هایی روشن و امیدوارانه سخن خویش را آغاز کرد و گفت: ما می خواهیم آسیایی شویم چون توانش را داریم،چون داماش از این توانایی برخوردار است.[/b:fa075ddd89]
اما پیش از آن که وی سخن خود را آغاز کند اعضای هیئت مدیره کانون گزارشات خود را به اطلاع وی رساندند. در ابتدا علی احمدی سراوانی ، رئیس کانون هواداران گزارشی از روند شکل گیری کانون و چگونگی انتخاب اعضا ارائه نمود. سپس رادنی دیدار مسئول کمیته رسانه ای این کانون از دغدغه ها و مشکلات پیش روی کانون صحبت کرد و پس از وی سهرابی نائب رئیس کانون از برنامه های آتی گزارشی ارائه کرد.
امیر عابدینی مدیر عامل باشگاه داماش پس از آشنایی و گزارشات اعضای هیات مدیره ،ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای هیات مدیره کانون گفت:نوع انتخاب دوستان ترکیبی به دست می دهد که نوعی آرامش در من ایجاد می کند و خوشحالم که دوستان نشان دادند از فرصت های پیش رو به نحو احسن استفاده می کنند و به دنبال نقش آفرینی مثبت در روند باشگاه و ارتباط آن با هواداران هستند.
وی با اشاره به این که باید در جمع شما از قشر بانوان نیز حضور داشته باشند ، تصریح کرد :حضور بانوان در کانون می تواند نقش مثبتی در فراگیری ورزش در بین بانوان استان ایجاد کند و من امیدوارم بانوان نیز در کانون حضور داشته باشند .عابدینی در ادامه افزود: من از این که در بین شما هستم بسیار خوشحالم و شور و شعفی به من دست داده است.
عابدینی آنگاه گفت: من پیش از آنکه بخواهم از تیم داماش دفاع کنم می خواهم از هویت شهر رشت دفاع کنم و مطمئن باشید بخاطر آن با هرکسی خواهم جنگید.
مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: گیلان بسیاری از بضاعت ها را در درون خود دارد ، آنچه که به عنوان زیبایی وجود دارد خدا به طبیعت آن داده است ، در عرف و اخلاق ، در پیشینه مذهبی ، در هنر و هنروری ، در بحث قهرمانی و قهرمان پروری ، در علم و دانش و اهداء شهدا برای اسلام و کشور از هیچ جایی و هیچ استانی کم نداریم، اما غصه می خورم چرا بعضی ها این را لمس نمی کنند! چرا از هویت قدرتمند مان استفاده نمی کنیم ، ما جایی برای بروز این مساله می خواستیم و ورزش یکی از بهترین ویترین ها برای بروز این هدف است.

[b:fa075ddd89]عابدینی سپس با اشاره به گذشته داماش و نام بردن از استقلال رشت و پگاه گیلان و یادآوری زحمات مسئولانی که در این زمینه کار کردند، گفت: امروز داماش در سراسر استان از لوشان تا تنکابن و از سویی دیگر تا ماسال و فومن هوادار دارد و ما نباید بگذاریم به این هویت خدشه وارد شود.[/b:fa075ddd89]
مدیرعامل داماش گیلان افزود: باید پلشتی های ورزش را از ذهنمان دور کنیم و هویت خود را به گونه ای صیقل دهیم تا شکل بسیار زیبایی پیدا کند. بنابراین باید در این زمینه کار کرد ، باید وارد خانه های مردم شد،به مدارس راه یافت و باید کار فرهنگی انجام داد،امروز ما با نسل جوان پیوند خوبی برقرار کرده ایم و ضرورت دارد تا در این زمینه بیشتر کار شود و از ابزارهای رسانه ای مثل صدا و سیمای گیلان جهت پیشبرد اهداف فرهنگی و ورزشی استفاده کنیم و کانون هواداران در این زمینه باید بیشتر فعال شود.

عابدینی آنگاه با اشاره به فحاشی به هواداران داماش در یکی از شهرها در چند سال قبل افزود: من یک علقه و تعصبی نسبت به شهر رشت دارم و گاهی که برای دفاع از حقوق هوادارانمان عصبانی می شوم ناشی از یادآوری آن بی حرمتی ها است.

مدیرعامل باشگاه داماش گفت: [b:fa075ddd89]ما باید برای دفاع از هویت این شهر آسیایی شویم ، ما می خواهیم آسیایی شویم چون توانش را داریم ، پتانسیل آن را داریم ، پشتوانه مردمی داریم ، بودجه اش را نیز اخیرا توسط آقای قویدل فراهم شده و داریم ، بهترین ساختار را داریم و مهمتر از همه ما در فوتبال ایران ریشه داریم.
عابدینی ادامه داد: برای من دردآور است که چرا داماش بازیکنی در تیم ملی ندارد ، مطمئن باشید اگر آسیایی شویم نمی توانند بازیکنان ما را دعوت نکنند.[/b:fa075ddd89]

عابدینی آنگاه از حضور در جلسات کانون هواداران استقبال کرد و گفت: هرگونه انتقادهای صریح و رک شما را می پذیرم و اصلا ناراحت نمی شوم که اگر روزی به من بگوئید که دیگر برای شهر ما پتانسیل ندارید.

مدیرعامل باشگاه داماش سپس رشت را با قابلیت ترانسفر بازیکن به خارج از ایران توصیف کرد و خاطرنشان کرد: [b:fa075ddd89]اگر رضا مهدوی سال ها پیش با من کار می کرد الان اسطوره ملی می شد اما من او را رها نخواهم کرد و وی را به کلاس های مختلف خواهم فرستاد تا از پتانسیل او بیشتر بهره مند شویم.[/b:fa075ddd89]

وی سپس افزود: نظیف کار حقش را تا کنون از فوتبال ایران نگرفته است ، هادی سهرابی امسال ستاره تیم ما است و جهانبخش پتانسیل ترانسفر شدن را دارد و از علی رحیمی نیز در آینده بیشتر خواهیم شنید، باید آسیایی شویم تا داماش ویترینی قابل رویت شود تا بتوانیم روی بازیکنان مان مانور بیشتری بدهیم.
وی آنگاه از اعضای کانون هواداران خواست نسبت به تهیه مرام نامه این کانون تلاش بیشتری نموده و اقدام به تشکیل کار گروه های هدایتی و مدیریتی نمایند.[/color:fa075ddd89]

عجب حرفایی زده - دمش گرم
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژانويه 05, 2013 10:43 pm

http://www.varesh-sport.com/1141-نشست-مشترک-امیر-عابدینی-و-هیئت-مدیره-کانون-هواداران-باشگاه

http://www.varesh-sport.com/1140-پیروزی-بانوان-داماش-گیلان-در-هفته-سوم-لیگ-برتر-فوتسال

http://www.varesh-sport.com/1139-بازی-پیکان-و-داماش-به-دلیل-آلودگی-هوای-تهران-لغو-شد
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه ژانويه 06, 2013 10:07 am

من همیشه از عابدینی حمایت کردم چون مدیر لایقیه,با این حرفاش بیشتر از پیش به داشتن همچین مدیر توانمندی افتخار کردم /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه ژانويه 06, 2013 10:12 am

یادمه یه مدت برخی دوستان بهم میگفتن امضات رو عوض کن اما عوض نکردم چون میدونستم به زودی متوجه میشید که دارید زود قضاوت میکنید
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه ژانويه 06, 2013 2:59 pm

اینکه عابدینی تا به امروز هم نام خود را در فوتبال رشت و گیلان جاودانه کرده شکی نیست و این مطلبی نیست که فقط با انتشار سخنان اخیرش در جلسه با کانون هوادارا به آن رسیده باشیم عابدینی عملا ثابت کرده جایی که لازم بوده با جان دل از داماش و هوادارانش حمایت کرده و اگر عد ه ای نظر دیگری دارند شاید باید به عملکرد خودشان به عنوان هوادار هم نظری انتقادی بیفکنند مدیریت داماش تا به امروز عملکردی از خود به جا گذاشته که جز تقدیر از زحماتش هیچ مطلبی نمی تواند گوشه ای از زحماتش را جبران نماید
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » يکشنبه ژانويه 06, 2013 3:11 pm

بازم دارین قهرمان سازی میکنین پس فردا یه مصاحبه دیگه میاد بیرون نظرات عوض میشه ! عابدینی مدیر لایقی هست ولی بزرگش نکنید که ممکن خیلی زود دوباره ازش سرد بشین
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه ژانويه 06, 2013 5:45 pm

به نظر من قهرمان سازی نیست,اینا تشکر از یه مدیر لایقه فقط که پشت تیم و رشت وایستاده,ما هم پشتش هستیم همیشه
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه ژانويه 06, 2013 6:11 pm

خود بنده نسبت به عابدینی کمی انتقاد دارم شاید در بعضی موارد مخالف نظراتش بودم اما هرچی فکر میکنم میبینم مدیریتش تا الان موفق بوده واقعا برای تیم زحمت کشیده چیزی واسه تیم کم نزاشته امیدوارم همیشه تو کارش موفق باشه /13/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه ژانويه 06, 2013 6:43 pm

http://www.varesh-sport.com/1142-تمرینات-آماده-سازی-داماش-گیلان-برای-دیدار-برابر-فجر-+گزارش-تصویری
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه ژانويه 06, 2013 7:02 pm

بهترین خبر واسه ما اینه که دوباره کاپیتان دوست داشتنی داماش رو سر پا میبینیم ،البته خوشحالم که افشین چاوشی هم از مصدومیت رها شده چون افشین قفل بازی های زیادی رو برای ما باز کرده .
حاجی زاده هم که رسیده هادی سهرابی رو هم که داریم اگه رودباریان هم آماده باشه که دیگه خدا باید به داد فجر برسه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه ژانويه 06, 2013 7:16 pm

افشین مصدومیتش برطرف نشده و احتمالا حتی رودباریان هم به این بازی نرسه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه ژانويه 06, 2013 7:36 pm

[quote:4cbd7fcc38="MEHRDAD"]افشین مصدومیتش برطرف نشده و احتمالا حتی رودباریان هم به این بازی نرسه .[/quote:4cbd7fcc38]

چی .....................................!
شوخی نوا کودن برار! جانِ جعفر راست گی؟ افشین تمرین ِ سر ایسا بو که برار؟
هاسا افشین ِ مصدومیت شدید ؛ دِ اَ رودباریانِ چی بوبوسته ،اونَ کسی کار ناشتی که برا ، 24 ساعت مصدومه !
باز اَ ری فراهانی دروازه دورون باید بسه! وابده جان شاپور باو!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان