[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVS شاهین بوشهر /تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه(جام حذفی)

داماش گیلانVS شاهین بوشهر /تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه(جام حذفی)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Saeeed » جمعه دسامبر 16, 2011 1:11 pm

هر چند دوستان قبلاً گفتن که به نود پیام بفرستید ولی هرچی تعداد بیشتر بشه بهتره.
منم اینو دادم.
با سلام و عرض خسته نباشید.
آقای فردوسی پور،هرچند که می دانم به این پیام همانند سایر پیام های منتقد برنامه خود اهمیت نمی دهید ولی با این حال آن را ارسال می کنم.
آیا بین تهران و تبریز و کرمان و رشت و اهواز و انزلی تفاوتی است؟؟مگر غیر این نیست که همه جزیی از همین مرز و بوم اند؟
آیا برنامه شما تنها از شبکه استانی تهران پخش می شود؟
برنامه شما کوچکترین حادثه در دو تیم قرمز و آبی را پخش می کند اما از کنار اتفاقات بزرگی که در 18 تیم دیگر حادث می شود براحتی عبور می کند.
هرچند در پاسخ می گویید که طرفداران این دو تیم بیشترند.آری شاید در خیال خود اینگونه می پندارید،شاید دو هزار هوادار مسابقات پرسپولیس یا ده هزار هوادار بازی های استقلال خونی رنگین تر از ده هزار هوادار رشت و انزلی و بوشهر دارد.از تراکتوری که حتی در بازیهای بی اهمیت خود نیز در این سرما سی هزار هوادار را به یادگار امام می کشاند.
آقای فردوسی پور همه جای ایران با هم برابرند.شما از مخاطبین خود در کل این کشور به این جایگاه رسیده اید لذا خواهشمند است رسالت خود را به نحو بهتری بانجام رسانید.
در پایان به عنوان طرفدار تیم داماش گیلان از شما تقاضا دارم به داوری بازی های این تیم مقابل تیم های نفت تهران و مخصوصاً شاهین بوشهر رسیدگی فرمایید.مسلماً حساسیت مردم گیلان نسبت به کم لطفی های شما در برنامه ی قبل فزونی یافته و ادامه این امر منجر به تقابل مثل با برنامه شما خواهد شد
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه دسامبر 16, 2011 1:37 pm

Saeeed: یکم کوبنده تر مینوشتی بهتر بود. /10/ /10/ /10/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه دسامبر 16, 2011 3:53 pm

[quote:3511875fb9="Saeeed"]هر چند دوستان قبلاً گفتن که به نود پیام بفرستید ولی هرچی تعداد بیشتر بشه بهتره.
منم اینو دادم.
با سلام و عرض خسته نباشید.
آقای فردوسی پور،هرچند که می دانم به این پیام همانند سایر پیام های منتقد برنامه خود اهمیت نمی دهید ولی با این حال آن را ارسال می کنم.
آیا بین تهران و تبریز و کرمان و رشت و اهواز و انزلی تفاوتی است؟؟مگر غیر این نیست که همه جزیی از همین مرز و بوم اند؟
آیا برنامه شما تنها از شبکه استانی تهران پخش می شود؟
برنامه شما کوچکترین حادثه در دو تیم قرمز و آبی را پخش می کند اما از کنار اتفاقات بزرگی که در 18 تیم دیگر حادث می شود براحتی عبور می کند.
هرچند در پاسخ می گویید که طرفداران این دو تیم بیشترند.آری شاید در خیال خود اینگونه می پندارید،شاید دو هزار هوادار مسابقات پرسپولیس یا ده هزار هوادار بازی های استقلال خونی رنگین تر از ده هزار هوادار رشت و انزلی و بوشهر دارد.از تراکتوری که حتی در بازیهای بی اهمیت خود نیز در این سرما سی هزار هوادار را به یادگار امام می کشاند.
آقای فردوسی پور همه جای ایران با هم برابرند.شما از مخاطبین خود در کل این کشور به این جایگاه رسیده اید لذا خواهشمند است رسالت خود را به نحو بهتری بانجام رسانید.
در پایان به عنوان طرفدار تیم داماش گیلان از شما تقاضا دارم به داوری بازی های این تیم مقابل تیم های نفت تهران و مخصوصاً شاهین بوشهر رسیدگی فرمایید.مسلماً حساسیت مردم گیلان نسبت به کم لطفی های شما در برنامه ی قبل فزونی یافته و ادامه این امر منجر به تقابل مثل با برنامه شما خواهد شد[/quote:3511875fb9]

saeed: دمت گرم برار خيلي خب بينيويشتي ، ...
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه دسامبر 16, 2011 4:22 pm

اولين راديو آنلاين گيلكي
هسا شورو ببست
ساعت 8 شب هر جوما تا 9 شب فرصتا جه دس نديد براران

http://radio.gilyavaran.com/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط siabagh » جمعه دسامبر 16, 2011 4:23 pm

اولين راديو آنلاين گيلكي
هسا شورو ببست
ساعت 8 شب هر جوما تا 9 شب فرصتا جه دس نديد براران

http://radio.gilyavaran.com/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط hamidjavan » جمعه دسامبر 16, 2011 4:35 pm

این هم عکس خطای پنالتی بر روی ابشک اینو برای 90بفرستید از سایت داماش ایرانیان گرفتم اینو همه تکی بفرستیم به احتمال زیاد نشون میده تووارش اسپورت تو سری اول عکسها از بالا عکس 15 است من تکی این عکسو فرستادم این عکس نشون میده برخورد وخطا را
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه دسامبر 16, 2011 7:11 pm

[size=18:bbc6f5c370]زنیدپور:این گل را به مردم خوب رشت و مهندس عابدینی تقدیم می کنم.[/size:bbc6f5c370]

زنیدپور: هر دروازه‌بانی جز طالب‌لو هم بود،‌ ضربه‌ام گل می‌شد
هافبک چپ پای تیم فوتبال داماش گیلان گفت: در هر جلسه تمرین روی ضربات آزاد 30 دقیقه کار می کنم تا در هر بازی فرصتی پیش آید آن را تبدیل به گل کند.

"میلاد زنیدپور" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، حرفهای جدیدی را مطرح کرد که در زیر می‌خوانید:

*انتظار می رفت که بازی خانگی مقابل شاهین پیروز شوید و راهی مرحله نیمه نهایی جام حذفی شوید؟

- ما بازی را خوب شروع نکردیم و در نیمه اول از آن تیم شاهین بوشهر بود اما در نیمه دوم کاملا سوار بر بازی بودیم و موقعیتهای خوبی هم داشتیم اما قدر آن فرصتها را ندانستیم البته شاهینی ها خیلی پرتلاش ظاهر شدند و فکر می کنم آقای کریمی روند این تیم را عوض کرده و شاهین برای هر تیمی مشکل ساز می شود.

*یعنی توان پیروز شدن مقابل شاهین را داشتید؟

- ما می توانستیم پیروز شویم و موقعیتهای ما بیشتر از حریف بود اما همانطور که گفتم قدر موقعیتهای خود را ندانستیم ضمن اینکه داور به ضرر ما بود و گل کاملا صحیح داماش پذیرفته نشد. ما از داوری در این دیدار لطمه بزرگی خوردیم.

*گل بسیار زیبایی هم برای داماش زدی؟

- گل من خیلی قشنگ بود اما حیف که این گل به داماش کمک نکرد تا پیروز شود. من این گل را به مردم خوب رشت و مهندس عابدینی تقدیم می کنم.

*در چند وقت اخیر روی ضربات آزاد خوب گلزنی می کنی؟

- در هر جلسه تمرین من 30 دقیقه روی ضربات آزاد کار می کنم و می خواهم از ضربات آزاد بهترین استفاده را کنم.

*طالب لو هم از گل شما تعریف کرد و گفت میلاد روی این ضربات استعداد بسیار خوبی دارد و گل زیبایی را زد؟

- خب لطف خدا و تلاش همه بچه ها روی این گل موثر بود و من هم از تعریف طالب لو تشکر می کنم. طالب لو یکی از بهترین سنگربانان فوتبال ایران است و تجربه بالایی دارد اما به قول خودش هر دروازه بان دیگری هم بود آن توپ گل می شد.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 16, 2011 10:46 pm

[quote:551bf4e096="The_King_of_rasht"][quote:551bf4e096="Saeeed"]میایم فوتبال ببینیم هیجاناتمون رو تخلیه کنیم.لذت ببریم.
خداییش تصمیم گرفتم دیگه پیگیر این فوتبال نشم.
بخدا اعصاب مصاب ندارم برر...بعد هر بازی داماش من 2 3 روز اعصاب خوردی دارم.
تلویزیون رو هم می بینی شده اسقلال پرسپولیس.از 90 گرفته تا ورزش و مردم . روزنامه ها....
تیم ملی هم شده استقلال پرسپولیس...
فوتبال با سیاست همینه...
من شکر بخورم دیگه اینقده پیگیر باشم...[/quote:551bf4e096]

بی خیال برار
ما می مونیم کنار تیم و میجنگیم ،از اول بودیم تا آخر هستیم، مردانه میجنگیم، ایستاده میمیریم
به قول شاعر:
مرد را دردی اگر باشد خوش است
درد بی دردی علاجش آتش است[/quote:551bf4e096]

ای وا.... شاعر . یکی دیگه هم بگو واسه ما :wink:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 16, 2011 10:50 pm

[quote:dd80a68c7d="pezhman-paskiyabi"]آبرار جدا از داوری موقع گل 2تا از امی بازیکنان بوشید کنار نیمکت آب بخورید وسط بوست باغ هونی واسیم گل بخوردیم[/quote:dd80a68c7d]

کاملا" با دوستمون موافقم . موقع گل دوم خطای مهدوی بود و بچه ها رفته بودن واسه آب خوردن و گل کاملا" سر غافلگیری مدافعیم ما رقم خورد !
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان