[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط navidmadan » يکشنبه نوامبر 10, 2013 2:13 pm

[color=red:b65b7e5110][size=18:b65b7e5110]نوروزي: جدايي‌ام از پرسپوليس قطعي است[/size:b65b7e5110][/color:b65b7e5110]

[color=black:b65b7e5110]مهاجم نيمکت‌نشين پرسپوليس خبر از موافقت سرمربي و مديرعامل سرخ‌پوشان با جدايي‌اش از اين تيم داد.

هادي نوروزي با اعلام خبر قطعي شدن جدايي‌اش از پرسپوليس، اظهار داشت: ابتدا با دايي به عنوان سرمربي تيم به صحبت پرداختم و به او گفتم که چون در سال جام جهاني قرار داريم، دلم مي‌خواهد به تيمي بروم که در آن فرصت بازي کردن و به چشم آمدن داشته باشم. او هم موافقت کرد و حتي گفت با اين شرايط جدا شدنم از پرسپوليس بيشتر به نفعم است.

به گزارش تسنيم، وي افزود: در ادامه جلسه‌اي هم با رويانيان داشتم و او نيز گفت اگر دايي موافقت کرده، وي نيز حرفي ندارد و هر طور که من صلاح بدانم همکاري مي‌کند. به اين ترتيب رضايت‌نامه‌ام را از پرسپوليس مي‌گيرم و در نيم فصل دوم با پيراهن تيم ديگري به ميدان مي‌روم. بايد بگويم اگر چه دل کندن از پرسپوليس خيلي سخت است اما چاره‌اي نيست چون دلم مي‌خواهد بازي کنم و نيمکت‌نشين نباشم.

نوروزي در مورد تيم آينده‌اش تصريح کرد: چند پيشنهاد دارم اما هنوز چيزي قطعي نشده است.[/color:b65b7e5110]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » يکشنبه نوامبر 10, 2013 2:49 pm

هر روز میام اینجا ببینیم بازیکنی خریدیم یا نه
همش نه میاد ولی
بازیکن نخریم واقعا اوضاعمون خراب خواهد بود
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه نوامبر 11, 2013 4:28 am

[b:3673f3dd5f][color=red:3673f3dd5f]کبه در آکادمي فوتبال براي تست پزشکي[/color:3673f3dd5f][/b:3673f3dd5f]

ولين خريد نيم فصل استقلال بوبکر کبه پس از تست پزشکي به تمرينات گروهي تيم اضافه مي شود تا با ساير همبازي هايش تمرينات خود را شروع کند.

به گزارش سايت گل، مهاجم فرانسوي-بورکينافاسويي استقلال جز بازيکنان خارجي استقلال محسوب مي شود که رزومه خوبي دارد،گفتني است کبه سابقه بازي در بوردو و استراسبورگ را در ليگ دسته اول و دوم فرانسه در کارنامه دارد.

کبه پس از آنکه عابديني رضايت نامه او را براي الزمالک مصر صادر نکرد به يکباره به استقلال آمد که البته خودش مي گويد اين خواست خدا بود و قطعاً من در استقلال کارهاي زيادي براي انجام دادن دارم.

[b:3673f3dd5f][color=darkred:3673f3dd5f]کبه که در داماش گيلان يکي از بازيکنان محبوب شهر باران به حساب مي آمد اين اميد را دارد که بتواند در بين هواداران استقلالي هم با انجام بازي هاي خوب به محبوبيت برسد.[/color:3673f3dd5f][/b:3673f3dd5f]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه نوامبر 11, 2013 4:35 am

[color=black:f4cf4ea0f3]بازیکنانی که سپاهان در نیم فصل خواستار جذب آنها می باشد :

1- سید صالحی از پرسپولیس 2- رضا نوروزی از نفت تهران 3 - کریمیان از تراکتورسازی

به نظر می رسد که سپاهانی ها بسیار خوش اشتها هستند ![/color:f4cf4ea0f3]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:43 am

هافبک داماش برای مذاکره به تهران آمد
هافبک دفاعی داماش که گفته می شود از تیم های فولاد، مس، استقلال و پرسپولیس پیشنهاد دارد، برای مذاکره به تهران آمد.

598، محمد آبشک، هافبک دفاعی داماش، در نیم فصل اول لیگ سیزدهم یکی از بهترین های این پست بود و همین مساله باعث شده چند تیم لیگ برتری خواهان جذب آبشک باشند.

در آخرین روزهای نیم فصل اول اخباری مبنی بر تمایل حسین فرکی به جذب آبشک به گوش می رسید و پس از آن گفته شد علی دایی هم بی میل نیست ستاره خط هافبک داماش را به خدمت بگیرد اما موضوع وقتی داغ نر و جالب تر شد که برخی نزدیکان استقلال ادعا کردند در صورتی که آندرانیک تیموریان از استقلال جدا شود و به قطر یا کره جنوبی برود، امیر قلعه نویی جای خالی او را با جذب آبشک پر خواهد کرد.

گویا در پایان نیم فصل اول پرویز مظلومی هم برای تقویت خط هافبک مس خواهان آبشک شد اما این بازیکن داماش گیلان فعلا برای مذاکره به تهران آمده است و همین مساله نشان می دهد تیم های تهرانی در قیاس با مس و فولاد، به جذب آبشک نزدیک تر هستند.

به هر حال جدایی آبشک از داماش قطعی به نظر می رسد و ظرف یکی دو روز آینده، مقصد بعدی این بازیکن مشخص خواهد شد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 6:44 am

معاوضه آبشک با هادی نوروزی و خرید نزهتی و همچنین جذب یه گلر مطمئن میتونه داماش رو جز 6 تیم بالا نشین کنه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط totti » دوشنبه نوامبر 11, 2013 7:18 am

قسمت نبود به پرسپوليس بروم

بازيکن تيم فوتبال داماش تا پايان فصل در اين تيم مي ماند.

سعيد حلافي در گفتگو با ايپنا، درباره آخرين وضعيت خود اظهارداشت: چند روز بود که دنبال عابديني مي گشتم اما او را پيدا نمي کردم. بالاخره خودش به من زنگ زد و و با هم به توافق رسيديم که تا پايان فصل در داماش بمانم. چون پول فصل گذشته ام را هم نگه نداشته بودم بايد با عابديني به توافق مي رسيدم که فعلا قرار شد به تمرينات تيم برگردم

وي ادامه داد: عابديني اصرار داشت من در داماش بمانم. من مشکل مالي داشتم که او قول داد مشکلاتم را حل کند. عابديني گفت داماش به من نياز دارد و بايد در اين تيم بمانم چون مربي مي خواهد از من بازي بگيرد.
حلافي درباره اينکه چرا به پرسپوليس نرفت، گفت: من با دايي حرف زدم و رويانيان هم دوست داشت من پرسپوليسي شوم اما قسمت نبود به اين تيم بروم. پرسپوليس هم براي گرفتن رضايت نامه ام دخالت نکرد. من هم تصميم گرفتم به داماش برگردم و حرفهاي آقايان را فراموش کنم.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 7:27 am

[quote:991b2650ff="totti"]قسمت نبود به پرسپوليس بروم

سعيد حلافي در گفتگو با ايپنا، درباره آخرين وضعيت خود اظهارداشت: چند روز بود که دنبال عابديني مي گشتم اما او را پيدا نمي کردم. بالاخره خودش به من زنگ زد و و با هم به توافق رسيديم که تا پايان فصل در داماش بمانم. چون پول فصل گذشته ام را هم نگه نداشته بودم بايد با عابديني به توافق مي رسيدم که فعلا قرار شد به تمرينات تيم برگردم

وي ادامه داد: عابديني اصرار داشت من در داماش بمانم. من مشکل مالي داشتم که او قول داد مشکلاتم را حل کند. عابديني گفت داماش به من نياز دارد و بايد در اين تيم بمانم چون مربي مي خواهد از من بازي بگيرد.
حلافي درباره اينکه چرا به پرسپوليس نرفت، گفت: من با دايي حرف زدم و رويانيان هم دوست داشت من پرسپوليسي شوم اما قسمت نبود به اين تيم بروم. پرسپوليس هم براي گرفتن رضايت نامه ام دخالت نکرد. من هم تصميم گرفتم به داماش برگردم و حرفهاي آقايان را فراموش کنم.[/quote:991b2650ff]
* عجب خالیی میبنده!! آخه توو کی هستی که ما بهت احتیاج داشته باشیم!! :lol: عابدینی به من اصرار کرد! حتما بازم باباش پادرمیونی کرده
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 7:55 am

[quote="majid13"][quote:2654f4ee5a="totti"]قسمت نبود به پرسپوليس بروم

حلافي درباره اينکه چرا به پرسپوليس نرفت، گفت: من با دايي حرف زدم و رويانيان هم دوست داشت من پرسپوليسي شوم اما قسمت نبود به اين تيم بروم. پرسپوليس هم براي گرفتن رضايت نامه ام دخالت نکرد. من هم تصميم گرفتم به داماش برگردم و حرفهاي آقايان را فراموش کنم.[/quote:2654f4ee5a]
دیوس*
خدارو شکر که ما هم عابدینی رو کامل می شناسیم هم این * رو :)
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه نوامبر 11, 2013 9:49 am

[size=24:fb423693d6]حضور رحمان رضايي در پيکان شايعه است[/size:fb423693d6]
[color=red:fb423693d6]تيم فوتبال دسته اولي پيکان به دنبال جذب بازيکن از تيم‌هاي ليگ برتري [size=18:fb423693d6]داماش[/size:fb423693d6] و ذوب‌آهن است.[/color:fb423693d6]
[color=black:fb423693d6]رضا رهقي در خصوص اينکه گفته مي‌شود احتمال دارد فرهاد کاظمي از تيم فوتبال پيکان جدا شود و جاي او رحمان رضايي هدايت اين تيم را برعهده بگيرد، عنوان کرد: من هم برخي شايعات را در اين هفته شنيدم اما اين مسئله واقعيت ندارد. کاظمي به کارش در پاس ادامه خواهد داد و تاکنون که چنين مسئله‌اي مطرح نشده است.
به نقل از فارس، وي در مورد نتايج ضعيف پيکان در ليگ دسته اول تصريح کرد: ما واقعا بدشانس بوده‌ايم، در ديدار روز گذشته مقابل ايران جوان با توجه به اينکه 9 نفره شده بوديم اما موقعيت‌هايي را به وجود آورديم که در پايان با بي‌دقتي آنها را از دست داديم. در ديدار با راهيان کرمانشاه هم فرصت‌هاي صد درصد را از دست داديم و در يک موقعيت توپ به مدافع ما برخورد کرد و به گل تبديل شد. در واقع بايد بگوييم که تا اينجاي کار بدشانس بوده‌ايم که نتوانستيم نتايج مطلوب را کسب کنيم.
سرپرست تيم فوتبال پيکان در مورد اينکه چه اقدامي براي برون‌رفت تيم از اين بحران در نظر دارند، تأکيد کرد: ما در نظر داريم تا در نقل و انتقالات نيم فصل ليگ برتر دو بازيکن جذب کنيم. اگر آنها رضايتنامه‌شان را از باشگاه‌هايشان بگيرند در ادامه راه به پيکان ملحق خواهند شد.[/color:fb423693d6]
[color=blue:fb423693d6]رهقي در مورد اينکه اين بازيکنان از چه باشگاه‌هايي هستند، گفت: ما با باشگاه [size=18:fb423693d6]داماش[/size:fb423693d6] و ذوب آهن مکاتبه کرده‌ايم که اگر آنها رضايتنامه اين بازيکنان را صادر کنند از هر باشگاه يک بازيکن به تيم ما ملحق خواهد شد تا بتوانيم در ادامه رقابت‌هاي ليگ دسته اول با تيم قدرتمندتري مسابقات را ادامه دهيم.[/color:fb423693d6]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 11:40 am

برکناری مایلی کهن از هدایت صبای قم
ورزش > لیگ برتر - محمد مایلی کهن از سرمربی گری تیم صبای قم برکنار شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛مایلی کهن که از ابتدای فصل هدایت این تیم را برعهده داشت در حالی از هدایت صبا برکنار شده است که هنوز مسئولان این تیم دلیل برکناری او را عنوان نکرده اند.
صبا به همراه مایلی کهن در نیم فصل اول مسابقات لیگ برتر از 15 بازی 16 امتیاز گرفته است و در رده دوازدهم جدول رده بندی قرار دارد.
این احتمال وجود دارد که کسب نتایج ضعیف،دلیل اصلی برکناری مایلی کهن ازهدایت صبا باشد.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 12:11 pm

[quote:15096d914c="mahmood1331"]برکناری مایلی کهن از هدایت صبای قم
ورزش > لیگ برتر - محمد مایلی کهن از سرمربی گری تیم صبای قم برکنار شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛مایلی کهن که از ابتدای فصل هدایت این تیم را برعهده داشت در حالی از هدایت صبا برکنار شده است که هنوز مسئولان این تیم دلیل برکناری او را عنوان نکرده اند.
صبا به همراه مایلی کهن در نیم فصل اول مسابقات لیگ برتر از 15 بازی 16 امتیاز گرفته است و در رده دوازدهم جدول رده بندی قرار دارد.
این احتمال وجود دارد که کسب نتایج ضعیف،دلیل اصلی برکناری مایلی کهن ازهدایت صبا باشد.[/quote:15096d914c]

[size=18:15096d914c][color=black:15096d914c]مرفاوي سرمربي صباي قم شد[/color:15096d914c][/size:15096d914c]

به دنبال برکناري محمد مايلي‌کهن از سرمربيگري تيم فوتبال صباي قم، صمد مرفاوي هدايت اين تيم را برعهده گرفت.
مرفاوي سرمربي صباي قم شد
به دنبال نتايج ضعيف تيم فوتبال صباي قم در نيم فصل اول ليگ برتر محمد مايلي‌کهن عصر امروز (دوشنبه) از سرمربيگري اين تيم برکنار شد.

به نقل از تسنيم، صمد مرفاوي که پيش از اين هدايت تيم صباي قم را برعهده داشته است در نيم فصل دوم روي نيمکت اين تيم قمي مي نشيند.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 12:56 pm

مرفاوي: از جمعه کارم را آغاز مي‌کنم

سرمربي جديد تيم فوتبال صباي قم، گفت: کارم را از روز جمعه و در اردوي کيش آغاز مي‌کنم.

صمد مرفاوي در مورد زمان آغاز به کارش در تيم صباي قم گفت: تمرينات تيم صبا فعلاً‌ تعطيل است و من کارم را از روز جمعه در اين تيم شروع مي‌کنم باشگاه تدارک اردويي را در کيش را ديده است که کار ما از اين اردو آغاز مي‌شود.

به نقل از فارس، وي در مورد انتخاب دستيارانش براي صباي قم گفت:‌ امروز به عنوان سرمربي تيم انتخاب شده‌ام و هنوز در اين مورد انتخاب قطعي نداشته‌ام.

سرمربي صبا در مورد مدت قراردادش گفت: قرارداد من با باشگاه تا آخر فصل است.

وي در مورد حفظ رضا عنايتي و ليست بازيکنان مازاد و مورد نظرش گفت: رضا عنايتي را قطعاً‌ در صبا نگه مي‌دارم و فهرست بازيکنان را هم در 24 ساعت آينده به باشگاه خواهم داد.

مرفاوي در مورد اينکه فصل گذشته با وجود نتايج خوب از تيم صبا کنار گذاشته شد، گفت: ديگر به گذشته فکر نمي‌کنم، گذشته‌ها گذشته است و من براي مردم فهيم و خونگرم قم و هواداران صبا احترام زيادي قائل هستم.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam14 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 1:39 pm

به نظر من نوروزی و رضایی که دارن از پرسپولیس جدا میشن و یکیشون هم خیلی میتونه بهمون کمک کنه....نزهتی هم اگه بیاد خوبه....یه گلر خارجی خوب هم اگه جذب کنیم جزو 6 تا هستیم ولی....... /22/ 8O
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam14 » دوشنبه نوامبر 11, 2013 1:40 pm

اولادی رفت استقلال /10/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال